انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 10:00am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سوناتا نوشته است:
دوست من اون میکرو نسوخته و فیوزبیتهاش قفل شده یکبار اریزش کنید البته با پروگرمرهای ۱۲ ولتی مثل tnm ها میکرو شما دوباره احیا میشه و یا میتونید مدار دکتر فیوزبیت بهنام رو بسازید و میکروهاتونو ریست کنید

دست شما درد نکنه فعلا یکی دیگه خریدم تنظیم فیوز بیتها ی فلزجو را روی شکل میتونید برام بگید

جمعه 25 دی1394 - 9:57pm

jozef_2536 نوشته است:
سلام اقاحمید
لطف میکنید تنظیمات فیوز بیت را روی شکل نشون بدید ^:)^ یه میکرو تا الان سوزوندم نتونستم تنظیم کنم
پیوست:
SRFile2016_1_15_20_39_58_202.jpg

اقا کسی با TNM2000 پروگرم کرده تا حالا ؟کسی تنظیم فیوزبیتها را میدونه و میتونه رو شکل نشون بده

پیوست:
SRFile2016_1_15_20_57_47_853.jpg

پیوست:
SRFile2016_1_15_20_39_58_202.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 25 دی1394 - 10:11pm

سلام بر مهندسان عزیز

یه سوال این لوپ که میخاد به دستگاه وصل بشه چطوریه ؟؟
یعنی در کل 2 سیم به سمت ورودی دستگاه برای لوپ میره آبی و سفید
مثلا من بخام با سیم 1 در 1 افشان یه لوپ بسازم ورودی لوپ کجا میره؟؟؟ من خودم فکر میکنم ورودی سفید و انتهاش برمیگرده بسمت ابی یا ازاد میمونه ؟؟ توی این مسئله موندم

جمعه 25 دی1394 - 11:23pm

سلام حمید جان
من نتونستم پروگرامری که معرفی کردید پیدا کنم
حتی تو سایت eca پروگرامری که گذاشته توی توضیحات چیزی راجب usbasp نگفته
توی سایت روبوکیو هم پروگرامر multi avr eca هستش اما بدون usbasp
اگر میشه چک کنید و بنده رو در رابطه با پروگرامر راهنمایی کنید
چون من هیچ تجربه ای در رابطه با پروگرامر ندارم میخواستم حتما پروگرامر ی که معرفی کردید بگیرم
با تشکر

جمعه 25 دی1394 - 11:27pm
مدیر کل
مدیر کل

hooman نوشته است:
سلام بر مهندسان عزیز

مثلا من بخام با سیم 1 در 1 افشان یه لوپ بسازم ورودی لوپ کجا میره؟؟؟ من خودم فکر میکنم ورودی سفید و انتهاش برمیگرده بسمت ابی یا ازاد میمونه ؟؟ توی این مسئله موندم

دوست عزیز شما هر لوپی هم که بسازین کلا دو سیم ازش بیرون میاد که طبق توضیحات راهنما به نقاط لوپ1 و لوپ2 میتونین وصلش کنین! نقطه شیلد هم نیاز نیست حتما به جایی وصل بشه.

شنبه 25 دی1394 - 1:51am
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
من نتونستم پروگرامری که معرفی کردید پیدا کنم
حتی تو سایت eca پروگرامری که گذاشته توی توضیحات چیزی راجب usbasp نگفته
توی سایت روبوکیو هم پروگرامر multi avr eca هستش اما بدون usbasp
اگر میشه چک کنید و بنده رو در رابطه با پروگرامر راهنمایی کنید
چون من هیچ تجربه ای در رابطه با پروگرامر ندارم میخواستم حتما پروگرامر ی که معرفی کردید بگیرم
با تشکر

خواهش میکنم. به فلزجو خوش اومدین.
تاجاییکه من دیدم اون پروگرامر مولتی که محصول eca هست کلا از نوع USBasp هست. یعنی مدل غیر از این نداره و هر یک از دوستان هم که تهیه کردن مشکلی نداشتن. اما اگر بخواین مارک دیگری تهیه کنین باید حواستون باشه که دقت کنین از نوع USBasp باشه تا در پروگرام با برنامه پیشنهادی مشکلی نداشته باشه. وگرنه پروسه پروگرام ممکنه براتون مشکل بشه.

شنبه 25 دی1394 - 1:53am
مدیر سایت
مدیر سایت

hooman نوشته است:
سلام بر مهندسان عزیز

دوست من دلیل نمیشه چون روی مدار شما از نوعی کابل استفاده شده به رنگ سفید و آبی ، برای دیگران هم همینطور باشه !! ممکنه دیگران از مدلهای مختلف کابل استفاده کنن .
چون بنده مدار شما رو دیدم ، طبق راهنمایی مهندس حمید ، اگر شما از لوپ عنکبوتی ساخته باشید یک سیم از قطر داخلی لوپ بیرون میاد و یکی هم از قطر خارجی لوپ ، شما سیمی که از قطر داخل لوپ بیرون میاد رو به سیم سفید کابل رابط مدار باید وصل کنی و سیم بیرونی لوپ رو به سیم آبی مدارتون ... و اگر از لوپ معمولی استفاده کنید خیلی فرقی نداره به هرکدوم وصل بشه . موفق باشید @};-
برای کابل رابط هم از کابل آنتن کرمان استفاده کنید که فقط یک مغزی و یک شیلد افشان داره ، و در اینصورت بیاد سیمی که از داخل لوپ میاد به مغزی کابل رابط وصل بشه و بره به سیم سفید مدار شما و افشان کابل رابط به سیم آبی وصل باید بشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 26 دی1394 - 8:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید این مقاومت متال فیلم 390 واقعا گیر نمیاد من 1درصد کربنی انداختم تو کاراییش تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه سوال دوم مولتی مترای دیجیتال که تست ترانزستور دارن میشه باهاشون bs170 رو چک کرد از دوستان خواهش میکنم اگه مقاومت متال فیلم تهیه کردن بگن از کجا تا بقیه هم بگیرن با تشکر از مهندس نازنین انجمن

شنبه 26 دی1394 - 12:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب مهندس جواب مارو ندادی.با لوپ 1 سینی 35رو 210رو هوا میزنه خوبه یا نه؟ممنون.
بعدش اگه میشد ی چراغم میزاشتیم واسه شارژرش عالی میشد سلیقه ای

شنبه 26 دی1394 - 12:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید این مقاومت متال فیلم 390 واقعا گیر نمیاد من 1درصد کربنی انداختم تو کاراییش تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه سوال دوم مولتی مترای دیجیتال که تست ترانزستور دارن میشه باهاشون bs170 رو چک کرد از دوستان خواهش میکنم اگه مقاومت متال فیلم تهیه کردن بگن از کجا تا بقیه هم بگیرن با تشکر از مهندس نازنین انجمن

باسلام فروشگاه چهره الکترونیک در قسمت جستجو بزن390

شنبه 26 دی1394 - 12:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , beiduo و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure