انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 10:00am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 , 1624 , 1625 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ali652 نوشته است:
سلام.من میخوام این وسیله رو بسازم .اما به صفحات این بحث نگاه میکنم نا امید میشم .میشه یک لطفی کنید و بگید کدوم قسمت این موضوع بیشتر کمکم میکنه .مثلا از چه صفحه تا چه صفحه ای . خیلی زیاد شده و فرصت نشد به موقع انجام بدم .ممنون میشم. @};-

دوست عزیز بنده هم این مدارو ساختم در حالی که الکترونیکم صفر بود و این اولین تجربه زندگیم بود! فایل توضیحات مهندس حمید به قدری جامع، واضح و گویا هست که نیازی به خوندن مطالب تایپک نیست. اما من چون هیچی نمیدونستم تمام صفحاتو خوندم برای کسب اطلاعات. شما هم فایل راهنما رو درست مطالعه کنید واقعا بعیده به مشکل بخورید. موفق باشید @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 26 دی1394 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
ممنونم که راهنمایی کردید .مهندس حمید که همیشه لطف دارن و بی منت کمک کردن و ازشون ممنونم.شما هم لطف کردید.با تشکر @};-

شنبه 26 دی1394 - 11:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
ali652 نوشته است:
سلام.من میخوام این وسیله رو بسازم .اما به صفحات این بحث نگاه میکنم نا امید میشم .میشه یک لطفی کنید و بگید کدوم قسمت این موضوع بیشتر کمکم میکنه .مثلا از چه صفحه تا چه صفحه ای . خیلی زیاد شده و فرصت نشد به موقع انجام بدم .ممنون میشم. @};-

سلام
علی عزیز مطمئن باش اگه طبق فایل راهنما پیش بری و کمی هم توی مونتاژ مدار دقت کنی به کوچک ترین مشکلی بر نمیخوری
خدایی مهندس حمید هرچی لازمه رو گفته
پیشاپیش برات ارزوی موفقیت دارم @};- ~O) @};-

یکشنبه 26 دی1394 - 12:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
yas22 نوشته است:
سلام حدمت دوستان این کویل ارور مدار من درست نشد چیکار کنم قطعات اصلی (170،357،7812،ماسفت )رو هم تعویض کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین

سلام
مطمئنی مدار اتصالی نداره ؟ مخصوصا پایه های 357 رو چک کن
و چک کن لحیم کاریات درست و محکم باشن
@};- ~O) @};-

یکشنبه 26 دی1394 - 12:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ali652 نوشته است:
ممنونم که راهنمایی کردید .مهندس حمید که همیشه لطف دارن و بی منت کمک کردن و ازشون ممنونم.شما هم لطف کردید.با تشکر @};-

خواهش میکنم انجام وظیفس در قبال زحمات مهندس حمید @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

یکشنبه 26 دی1394 - 12:28am
مدیر کل
مدیر کل

micro نوشته است:
با سلام
لطفا یکی از دوستان اخرین هگزی که بدون تفکیک بود رو اپ کنه تا دانلود کنم ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر

دوست عزیز متاسفانه شما در چند تاپیک مختلف انجمن مسائلی رو فرمودین که بحث برانگیزه و آدم به سلامت فکری شما شک میکنه! در خصوص این طرح همونطور که همیشه گفتم فقط آخرین نسخه فایل هگز مورد تایید بنده هست و در حال حاضر هم مشخصا عرض میکنم نسخه های قبل از 3.20 اصلا مورد تایید بنده نیستن چون هر یک دارای اشکالات جدی بوده که به مرور تشخیص داده شده و رفع شده! این مساله به تفکیک هم ارتباطی نداره. آخرین نسخه بدون تفکیک دارای مشکلات زیادی در بخش سنس و ثبات بود و امکانات کمتری هم داشت. پس استفاده از نسخه های قدیمی هیچ دلیلی نداره. اگر هم شک دارین که شاید تفکیک برد آل متال رو کم کرده باشه بطور مشخص توضیح دادم که حداقل در این طرح چنین چیزی وجود نداره و دوستان همگی تایید کردن. وانگهی در چند نسخه اخیر برد کمی بیشتر از نسخه های قدیمی هم شده! حالا اگر هم تفکیک رو مزاحم کارتون میدونین ؛ میتونین تنظیم حذف آهن رو غیر فعال کنین و به اطلاعات نمایش داده شده تفکیک روی صفحه هم توجهی نکنین!!!

یکشنبه 26 دی1394 - 2:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب مهندس عرض ادب و خسته نباشید داخل ی چاله 1/5متری شدم با لوپ 45دستگاهو اطرافش یبار بالانس کردم دستگاه ی بار زد fe-4 یبارم زدnonfe17 شک دارم بنظر شما بیرون باللنس کنم بعد ببرم داخل چاله اشکال داره ممنون از صبروحوصله ای ک دارین

یکشنبه 26 دی1394 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

ali652 نوشته است:

علی جان همونطور که در پست اول تاپیک عرض کردم و دوستان هم لطف داشتن و متذکر شدن ؛ برای ساخت مدار به هیچ اطلاعاتی غیر از اون چیزی که در پست اول ذکر شده نیاز ندارین! اما در بخش ساخت لوپ با اینکه اطلاعاتش قبلا در انجمن بطور دقیق ذکر شده و اصولا این مدار با اکثر انواع لوپ میتونه بخوبی کار کنه ؛ اگر مشکلی داشتین دوستان کمک میکنن. پس هیچ دلیلی برای نا امیدی نیست! خود مدار از نظر الکترونیکی جزو ساده ترین مدارات هست که در عین حال با بیشترین توضیحات و جزئیات ممکن منتشر شده. تنها مشکل اساسی بحث کیفیت قطعات رایج در بازار ما و یا امکان تقلبی بودن یا معیوب بودنشون هست که اتفاقا بدلیل کم تعداد بودن قطعات در این مدار نسبت به سایر فلزیاب هایی که وجود داره باز هم کار راحت تر هست.

یکشنبه 26 دی1394 - 2:08am
مدیر کل
مدیر کل

alamut777 نوشته است:
جناب مهندس عرض ادب و خسته نباشید داخل ی چاله 1/5متری شدم با لوپ 45دستگاهو اطرافش یبار بالانس کردم دستگاه ی بار زد fe-4 یبارم زدnonfe17 شک دارم بنظر شما بیرون باللنس کنم بعد ببرم داخل چاله اشکال داره ممنون از صبروحوصله ای ک دارین

خواهش میکنم.
بارها عرض کردیم کلا کار کردن با فلزیاب اون هم روی حساسیت بالا درون چاله مشکلات خاصی داره بخصوص اگر زمین وضعیت خوبی نداشته باشه. در این شرایط یا باید لوپ از چاله خیلی کوچکتر باشه یا برعکس خیلی بزرگتر باشه. روشهای مختلف دیگری هم میتونه در این شرایط جواب بده که نیاز به تجربه داره و دوستان در تاپیک اپراتوری عنوان کردن.

یکشنبه 26 دی1394 - 2:12am

مهندسان عزیز دردود
بنظر شما ها من 2 تا باطری 12 ولت 4.5 امپر رو سری بندم بهتره که بشه 24 ولت 4.5 یا یکی 12 ولت 4.5 با یه 6 ولت 4.5 که بشه 18 ولت 4.5

با 24 ولت 4.5 روشم میشه عایا باعث داغ شدن قطعات میشه یا نه؟؟

یکشنبه 27 دی1394 - 4:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 , 1624 , 1625 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , beiduo و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure