نویسنده |
پیغام |
yas22
کاربر فعال
|
سلام مهندس مدار من تفکیک نداره همه چی رو با non fe میزنه البته تا درجه حذف آهن 15 همه چی رو با non fe + و از به بالاتر رو با non fe - نمیدونم چیکار کنم البته 357 هم فلزی هستش 170 840 رو هم تعویض کردم و یه مدار دیگه هم دارم که کلا رفته تو کویل ارور اونم 357 و 170 و 840 7812 رو تعویض کردم حل نشد مهندس راهنمایی کن لطفا
|
یکشنبه 27 دی1394 - 7:31pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ebrahem نوشته است: باسلام مهندس حمید عمق زنی دستگاه من برای یه سکه ۵۰۰تومنی با لوپ ۴۰ حدودا۳۵سانت هست که من فکر میکنم کم هست .تا حالا ۱۰تا۳۵۷وbs170عوض کردم اما مشکل من حل نشده ازبس قطعه عوض کردم خسته شدم دلی لوپم ۱۸واعدادم منم ۲۷۰/۶۸۵/۸۰۳هست به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه کم بودن برد ارتباطی به BS170 نداره! ولی میتونه به 357 و قطعات اطرافش مرتبط باشه. وضعیت دیلی اتومات و اعداد 3 گانه شما نشون میده که احتمالا مشکلی در مدار شما نیست. با این حال چک کنین مقاومتهای اطراف 357 رو اشتباه نذاشته باشین. بنظر من بیشتر احتمال داره کم بودن برد شما از لوپ یا تنظیمات یا محیط تست شما باشه.
|
یکشنبه 27 دی1394 - 8:00pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
yas22 نوشته است: سلام مهندس مدار من تفکیک نداره همه چی رو با non fe میزنه البته تا درجه حذف آهن 15 همه چی رو با non fe + و از به بالاتر رو با non fe - نمیدونم چیکار کنم البته 357 هم فلزی هستش 170 840 رو هم تعویض کردم و یه مدار دیگه هم دارم که کلا رفته تو کویل ارور اونم 357 و 170 و 840 7812 رو تعویض کردم حل نشد مهندس راهنمایی کن لطفا دوست عزیز وقتی میفرمایین تا حذف آهن 15 همه چی رو مثبت میزنه و بالاتر از اون منفی میشه یعنی حذف آهن داره کار میکنه! در این صورت دلیلی هم نداره که درست عمل نکنه. فایل راهنما رو با دقت و تامل مطالعه کنین مثل دهها و شاید صدها نفر دیگه به راحتی جواب میگیرین! غیر از این بنده راهنمایی دیگری ندارم به شما ارائه بدم.
|
یکشنبه 27 دی1394 - 8:02pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: yas22 نوشته است: سلام مهندس مدار من تفکیک نداره همه چی رو با non fe میزنه البته تا درجه حذف آهن 15 همه چی رو با non fe + و از به بالاتر رو با non fe - نمیدونم چیکار کنم البته 357 هم فلزی هستش 170 840 رو هم تعویض کردم و یه مدار دیگه هم دارم که کلا رفته تو کویل ارور اونم 357 و 170 و 840 7812 رو تعویض کردم حل نشد مهندس راهنمایی کن لطفا دوست عزیز وقتی میفرمایین تا حذف آهن 15 همه چی رو مثبت میزنه و بالاتر از اون منفی میشه یعنی حذف آهن داره کار میکنه! در این صورت دلیلی هم نداره که درست عمل نکنه. فایل راهنما رو با دقت و تامل مطالعه کنین مثل دهها و شاید صدها نفر دیگه به راحتی جواب میگیرین! غیر از این بنده راهنمایی دیگری ندارم به شما ارائه بدم. مهندس مشکل اینجاست که نمیدونم چیکار کنم آهن رو از غیر آهنی تشخیص بده مثلا طلا و آهن رو با non fe نشون میده فقط id تغییر میکنه تو فایل هم خوندم که نوشته اگه درست کار کنه اهن رو باید با fe - نشون بده درسته ؟!!!!
|
یکشنبه 27 دی1394 - 8:06pm |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|

yas22 نوشته است: حمید نوشته است: yas22 نوشته است: سلام مهندس مدار من تفکیک نداره همه چی رو با non fe میزنه البته تا درجه حذف آهن 15 همه چی رو با non fe + و از به بالاتر رو با non fe - نمیدونم چیکار کنم البته 357 هم فلزی هستش 170 840 رو هم تعویض کردم و یه مدار دیگه هم دارم که کلا رفته تو کویل ارور اونم 357 و 170 و 840 7812 رو تعویض کردم حل نشد مهندس راهنمایی کن لطفا دوست عزیز وقتی میفرمایین تا حذف آهن 15 همه چی رو مثبت میزنه و بالاتر از اون منفی میشه یعنی حذف آهن داره کار میکنه! در این صورت دلیلی هم نداره که درست عمل نکنه. فایل راهنما رو با دقت و تامل مطالعه کنین مثل دهها و شاید صدها نفر دیگه به راحتی جواب میگیرین! غیر از این بنده راهنمایی دیگری ندارم به شما ارائه بدم. مهندس مشکل اینجاست که نمیدونم چیکار کنم آهن رو از غیر آهنی تشخیص بده مثلا طلا و آهن رو با non fe نشون میده فقط id تغییر میکنه تو فایل هم خوندم که نوشته اگه درست کار کنه اهن رو باید با fe - نشون بده درسته ؟!!!! یاس عزیز ضمن خسته نباشید و آرزوی موفقیت اولا سعی کن توی محیط منزل تست رو انجام ندی و طبق فرمایش مهندس حمید از چند جنس فلزی و غیر فلزی در اندازه های مختلف استفاده کن ( حتما از یک تیکه تیرآهن استفاده کن ) با تغییرات توی قسمت حذف آهن و اطلاعات روی LCD مطمئنا متوچه تفاوت میشی
|
یکشنبه 27 دی1394 - 8:30pm |
|
 |
مح سن
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 شهریور1394 - 4:12pm پست: 10 محل اقامت: IRAN
|

مح سن نوشته است: مهدی نوشته است: مح سن نوشته است: سلام دوستان مدار من راه افتاد من اونو بیرون بردم کاملا بی ثبات بود حتی فلز رو به لوپ میچسبونم بازم سنس نمیشد و به سرعت از بالانس خارج میشد لوپم 1 در1 این اعدا رو ال سی دی اپ امپ هم از چهره خریدم لطفا کمک کنیذ مدارمو راه بندازم
S20 D14 F239P195 23041 A640 B728 C743 ID68 NON-FE:+4/44
لوپمم 10 دور سیم 1 هست حدود 1.5 اهم 300 خورده ای میلی هنری کابل رابط RG59که فویل آلمینوم داشت با سلام آقا محسن شما لطفاً بفرمائید از چه شماره ماسفتی استفاده کردید ؟ اعداد سگانه دیباگ مدارتون خیلی نامنظم هست که میتونه از چند چیز در مدارتون باشه ( اول جنس ماسفت ، جنس کابل رابط و جنس سیم لوپ ) از آی سی 357 نیست ، بیشتر جنس سه موردی که عرض کردم رو دقت کنید .  سلام مهدی جان واقعا بابت راهنمایی های شما ممنونم ماسفت رو از ایران میکرو خریدم IRF8408نوشته روش اورجینال رو گرفتم راستی یادم رفت بگم پنهای پالس یا فرکانس بود ظاهرا از از 150 پایین تر میومد ارور کویل میداد سیم من مارک نور دو رنگ هست کابل RG59هست که فویلش آلمینیومه ممون میشم حقیر رو کمک کنید سلام دوستان یکی بنده رو راهنمایی کنه؟
|
یکشنبه 27 دی1394 - 8:43pm |
|
 |
komiser
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: komiser نوشته است: سلام مهندس حمید یه سوال.دقت خازن های ۴۷۰۰و خازن ۲۲۰۰میکرو چه مقدار میتونه تو مدار تاثیر بزاره چون هردوی اینها حدود ۳۰۰تا۴۰۰میکرو کمتر از ظرفیت روش هستند خازنهای الکترولیت ظرفیت بالا معمولا دارای خطای زیادی هستن و این کاملا عادیه! در حد 20 درصد خطا برای این خازنها قابل قبول هست. ولی با این حال خطای بیشتر از این مقدار هم در مورد خازنهای 4700 و 2200 این مدار تاثیر محسوسی در کارکرد فلزیابی نداره. اما اگر خازن معیوب باشه داستان فرق میکنه! مرسسسسسسسی مهندس
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
یکشنبه 27 دی1394 - 10:28pm |
|
 |
محمد کیا
کاربر فعال
|
ebrahem نوشته است: باسلام مهندس حمید عمق زنی دستگاه من برای یه سکه ۵۰۰تومنی با لوپ ۴۰ حدودا۳۵سانت هست که من فکر میکنم کم هست .تا حالا ۱۰تا۳۵۷وbs170عوض کردم اما مشکل من17 حل نشده ازبس قطعه عوض کردم خسته شدم دلی لوپم ۱۸واعدادم منم ۲۷۰/۶۸۵/۸۰۳هست به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه دوست عزیز بنده از BC170 استفاده می کنم عالی هم هست
|
دوشنبه 28 دی1394 - 9:29am |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
درود
مهندس من امروز به اشتباه سیم باطری رو زدم به جای خروجی صدا مقاومت 47 اهمم سوخت تعویضش کردم ولی بازم صدا ندارم ؟؟ می شه راهنمایی کنید؟
|
دوشنبه 28 دی1394 - 1:01pm |
|
 |
quester
کاربر فعال
|
badboy نوشته است: درود
مهندس من امروز به اشتباه سیم باطری رو زدم به جای خروجی صدا مقاومت 47 اهمم سوخت تعویضش کردم ولی بازم صدا ندارم ؟؟ می شه راهنمایی کنید؟ سلام . روز بخیر . فکر کنم ترانزیستور 337 رو عوض کنی حل بشه .
|
دوشنبه 28 دی1394 - 1:56pm |
|
 |
|