نقل قول:
بهرام نوشته است:
حقیقتش من هم مشکل آقای حافظ رو دارم fpi راهم خیلی راحت راهش انداخته ام که بابتش خیلی تشکر می کنم ،ولی
نمی دانم چرا این یکی اذیت می کنه حال جواب بده نده کاری ندارم ولی مخوامیه پیشنهادی بدم به اینکه قانونی بگذارید وبه اطلاع همه دوستان برسانید که منبعد اگر کسی بخوادپروژه ای را ارائه بده ، مثل خود شما تا آخر راه اندازی پروژه جوابگوی
دوستان باشه که بعداز آنکه پروژه جواب داد ، برای اینکه مزاحمتی به ارائه دهنده پروژه پیش نیاد سایر دوستانی که از پروژه جواب گرفته اند، دوستان تازه وارد و قدیمی ها رو راهنمایی کنند .الان من خودم لنگ یه راهنمایی جزیی هستم که ارائه دهنده اولیه حوصله جوابگویی و راهنمایی را نداره وقتی بعد از چند روز تلاش کار ناقص بشه آدم دلسرد میشه .بازهم از زحمات شما تشکر می نمایم.
wowww داداش خوب شد شما مدیر سایت نبودی( البته از همینجا عرض ادب واحترام دارم خدمت مدیران عزیز سایت)وگرنه هیچ یک از دوستان مطلبی رو نمیزاشتن این هم که میگین خود شخص پروژه ایی رو میزاره وباید تا اخرش باشه کمال ناحقی رو میرسونه شاید بنده یک مطلبی رو که خیلیها دنبالش هستن حتی ناقص در اختیار داشته باشم وخودمم واقعا سر رشته ایی توی این کار نداشته باشم اونوقت تکلیف چیه داداش یعنی یا باید با ترس رو لز بزارم یا باید بیخیال بشم.خواهش میکنم همچین تقاضاهای واهی وپوچ رو مطرح نکنید.این سایت کاملا علمی هست وهر مطلب حتی ناقص میتونه به دوستان کمک کنه شما هم اگر تو مداری موندید از دوستان کمک بگیرین به نتیجه مطلوبتون میرسین متشکر
سلام به همه دوستان
آقا بهرام از زحمات شما هم تشکر می کنم
پیشنهاد بنده این بوده که وقتی کسی از کارش جواب گرفته یه مدتی دوستان را راهنمایی کنه و لی اگر طرحی ، ایده ای و یا پروژه نیمه کاره ای دارد اول بسم الله بگه که همه بتونن تصمیمشو بگیرن.
الان دوست محترم مان آقای vistac2000 زحمت کشیده اطلاعات بیشتری رو راجع به کارشون دادن که دیگه حجت بر همه تمام شد. شما دیدین که بنده برای ساخت فرکانس متر مزاحم شما شدم و به چه چیزهایی اشاره کردم .دراین انجمن همه دریک سطح علمی و تجربی نیستند.
یه وقتی یکی میاد99 درصد کار انجام میده و بخاطر یه درصد کارش ناتمام می مونه. ما باید مثل مهندس حمید با سعه صدر با هم رفتار کنیم تا همه
عزیزانی که مثل بنده کم سواد و کم تجربه هستند جرات مطرح کردن سئوال خودرا داشته باشندو بنده معتقدم که همه چیزرا همگان دانند. در ضمن بنده پیشنهاد دادم اتفاقی نیافتاده
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم