انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 2 اردیبهشت1404 - 2:15am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1625 , 1626 , 1627 , 1628 , 1629 , 1630 , 1631 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

sodoko نوشته است:
سلام خدمت همگی و مهندس حمید عزیز @};-
کسی از اسپری رنگ مشکی برای لوپ استفاده کرده؟تداخلی تو کار لوپ ایجاد نمیکنه یا مثلا سنس بشه؟

خیر دوست عزیز مشکلی نداره
بنده استفاده کردم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 30 دی1394 - 8:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
میلاد33 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
جسارتاً آ قا میلاد، اگر سیستمت در حالت عادی ثبات خوبی داره با این توضیحات احتمال فلز بودنش زیاده. اینبار رفتی پیشنهاد بنده رو هم انجام بده؛ اگر با فرکانس حداقل(35) و پهنای پالس تا140 یا پایینتر هم زد (حتی با سیگنال ضعیف) شک نکن که فلزه. فقط اینکه خدای نکرده ممکنه از بدشانسی زبالۀ فلزی باشه. در قسمت اپراتوری در موردش بهتر نوشتم.

من حدودا یک سال پیش این دستگاه رو ساخته بودم ولی چون در داخل منزل تست میکردم و ثبات نداشت مقداری دلسرد شده بودم که فرصتی دست داد و دیشب برای اولین بار دستگاه رو در دمای زیر صفر بردیم بیرون و تست زدیم با وجود نامناسب بودن لوپ و وجود ترانس برق فشار قوی در اطراف دستگاه از ثبات فوق العاده ایی برخوردار بود مخصوصا با لوپ یک در یک و جا داره مجددا از مهندس حمید تشکر کنم.به هر حال دستگاه عالیه فقط باید مقداری در اپراتوری دقت و تجربه داشت و البته لوپ با کیفیت.
بله دوست عزیز با فرکانس 35 هم تست زدیم و باز هم بوق داشت و امشب هم رفتیم حفاری که حدود نیم متر کندیم به چند تیکه فلز سطحی برخورد کردیم

زانی و کورا هاتمه ؟؟؟؟ :-? :-? :-? :-?
و سر تپه ی سی فاطمه ؟؟؟ :D :D :D :D

چهارشنبه 30 دی1394 - 11:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود @};-
دوستان کسی هست که روش صحیح در اوردن و جا زدن میکرو به سوکت رو توضیح بده :ymblushing: :-\
راستش هنوز مدار نبسته داشتم با میکرو ور میرفتم که زدم تو سوکت موقع در اوردنش پایه هاش بد جوری کج و کوله شدن میترسم بشکنه لنگمون کنه اینجا هم که نداره باید دو هفته دیگه بمونیم تا بفرستن برامون خلاصه اگه روشی فن و فوتی چیزی داره راهنمایی کنین ممنون

پنج شنبه 30 دی1394 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
VMV1 نوشته است:
درود @};-
دوستان کسی هست که روش صحیح در اوردن و جا زدن میکرو به سوکت رو توضیح بده :ymblushing: :-\
راستش هنوز مدار نبسته داشتم با میکرو ور میرفتم که زدم تو سوکت موقع در اوردنش پایه هاش بد جوری کج و کوله شدن میترسم بشکنه لنگمون کنه اینجا هم که نداره باید دو هفته دیگه بمونیم تا بفرستن برامون خلاصه اگه روشی فن و فوتی چیزی داره راهنمایی کنین ممنون

دوست من انبر مخصوص داره و با دست خیلی سخت هست مثل انبر های که برای زغال قلیان استفاده می کننه هستش و بهش می گن آیسی کش اگه اشتباه نکنم خودتم می تونی درست کنی

پنج شنبه 30 دی1394 - 12:31am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سپاس دوست عزیز بابت راهنمایی :-BD @};-

پنج شنبه 30 دی1394 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

VMV1 نوشته است:
درود @};-

درود
دوست عزیز گمونم شما هم مشکل سابق منو پیدا کردین :D
منم اوایل مشکل شمارو داشتم ولی الان با یه شی باریک مثل یه چاقو یا پیج گوشی باریک بین پایه و میکرو فشار می دم و سر میکرو به سمت بالا می اد و همین قسمت رو که بالا اومده با دست روشو فشار می دم سمت سوکت تا اون سمتش که طرف خازن هست بالابیاد یه بار این کارو انجام بدید ای سی براحتی در میاد برای جا زدن ای سی هم که ای سی رو بزار رو سوکت یه بار سمت چپ یه بار هم سمت راست و تمام :D
خودم همیشه همینکارو می کنم و خدارو شکر مشکلی پیش نیومده تا حالا :D

پنج شنبه 30 دی1394 - 12:39am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
VMV1 نوشته است:
درود @};-

درود
دوست عزیز گمونم شما هم مشکل سابق منو پیدا کردین :D
منم اوایل مشکل شمارو داشتم ولی الان با یه شی باریک مثل یه چاقو یا پیج گوشی باریک بین پایه و میکرو فشار می دم و سر میکرو به سمت بالا می اد و همین قسمت رو که بالا اومده با دست روشو فشار می دم سمت سوکت تا اون سمتش که طرف خازن هست بالابیاد یه بار این کارو انجام بدید ای سی براحتی در میاد برای جا زدن ای سی هم که ای سی رو بزار رو سوکت یه بار سمت چپ یه بار هم سمت راست و تمام :D
خودم همیشه همینکارو می کنم و خدارو شکر مشکلی پیش نیومده تا حالا :D

ممنون دوست عزیز
خدایی بد ضد حالیه =((
تازه واردیم دیگه :D
تجربه میخاد که تا چنتا نشکونم به دست نمیارم ~X( :D

پنج شنبه 30 دی1394 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از این تجربیات عادی می شه کم کم:D
یه بار میکرو رو نمی دونم چه بلایی سرش اوردم سوخت یه بار دیگه چاقو زیر میکرو بود و امان از دل غافل زدیم به باطری و میکرو ال سی دی سوخت چه تجربه هایی الان تا یه متری مدار هر وسیله رسانایی باشه رو جارو می کنم موقع تست :D

پنج شنبه 30 دی1394 - 1:04am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
بنده قبلا روی میکرو پسورد گذاشته بودم ولی الان متاسفانه فراموش کردم. روی ال سی دی علامت سوال میاد. هرکاری میکنم میکرو ریست نمیشه. فیوزبیت هارو طبق گفته جناب مهندس حمید انجام دادم ولی باز علامت سوال میاد و پسورد میخواد. میشه لطف کنید راهنماییم کنید. ممنون میشم

همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن

پنج شنبه 30 دی1394 - 1:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

uranus_afshar نوشته است:
سلام
بنده قبلا روی میکرو پسورد گذاشته بودم ولی الان متاسفانه فراموش کردم. روی ال سی دی علامت سوال میاد. هرکاری میکنم میکرو ریست نمیشه. فیوزبیت هارو طبق گفته جناب مهندس حمید انجام دادم ولی باز علامت سوال میاد و پسورد میخواد. میشه لطف کنید راهنماییم کنید. ممنون میشم

دوست عزیز شما باید با فیوزبیت ریست یکبار پروگرم کنید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 30 دی1394 - 1:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1625 , 1626 , 1627 , 1628 , 1629 , 1630 , 1631 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaaass , Google , Hamid1359 , Majestic12 و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure