انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 2 اردیبهشت1404 - 2:15am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1627 , 1628 , 1629 , 1630 , 1631 , 1632 , 1633 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
عرض ادب خدمت مهندس حمید و همگی دوستان. یه سوال داشتم در رابطه با سیم لیتز. من میخواستم به یکی از اقوام بگم که برام بفرسته اما ندونستم که چه مشخصاتی بهش بدم. اگه راهنماییم کنید به صورت دقیق ممنون میشم @};- :ymhug:

خواهش میکنم.
همونطور که آقا مهدی فرمودن برای لوپهای سایز متوسط یا کمی بزرگ سیم AWG18 که تقریبا معادل 1 میل هست مناسبه. طبق اطلاعاتی هم که دوستان قبلا در خصوص سیم لیتز مونو لوپ 45 سانتی مینلب ارائه کردن ؛ سیم لیتز اون دارای 40 رشته داخلی بوده. البته بنظر من مشخصات دقیق اهمیتی نداره. در ضمن دقت کنین سیم لیتز دیگه بدرد روش پیچیدن عنکبوتی نمیخوره چون ظرفیت خازنی بقدری پایین میاد که ممکنه بخش تفکیک درست کار نکنه! پس در صورت استفاده از سیم لیتز همونطور که در لوپهای مینلب هم دیده میشه باید به روش معمولی ولی خیلی منظم سیمها رو پیچید و در این صورت هم با تفکیک نباید مشکلی داشته باشه و هم برد خوبی بدست میاد.

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 1:57pm
مدیر کل
مدیر کل

omid 1369 نوشته است:
سلام دوستان.یکی از دوستان این دستگاهو برای من ساخته .الان سیصد بار ازش استفاده کردم حالت دمو میاد.مثل این که دوباره باید پروگرام بشه.اگه بخوام خودم این کارو انجام بدم چه پروگرامری بخرم ؟ چه مارکی؟ چی بگم به فروشنده؟ چون اصلا سر رشته ندارم.میشه راهنماییم کنید؟

به فلزجو خوش اومدین.
شما میتونین فایل توضیحات رو که در پست اول تاپیک قرار گرفته دانلود کنین و قسمت مربوط به پروگرام و پروگرامر رو با دقت مطالعه کنین. فکر میکنم جواب همه سوالات شما اونجا هست. برای خرید پروگرامر مولتی هم میتونین به سایت ECA مراجعه کنین. البته بسیاری از فروشگاهها پروگرامر این شرکت رو دارن.

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 2:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
عرض ادب خدمت مهندس حمید و همگی دوستان. یه سوال داشتم در رابطه با سیم لیتز. من میخواستم به یکی از اقوام بگم که برام بفرسته اما ندونستم که چه مشخصاتی بهش بدم. اگه راهنماییم کنید به صورت دقیق ممنون میشم @};- :ymhug:

خواهش میکنم.
همونطور که آقا مهدی فرمودن برای لوپهای سایز متوسط یا کمی بزرگ سیم AWG18 که تقریبا معادل 1 میل هست مناسبه. طبق اطلاعاتی هم که دوستان قبلا در خصوص سیم لیتز مونو لوپ 45 سانتی مینلب ارائه کردن ؛ سیم لیتز اون دارای 40 رشته داخلی بوده. البته بنظر من مشخصات دقیق اهمیتی نداره. در ضمن دقت کنین سیم لیتز دیگه بدرد روش پیچیدن عنکبوتی نمیخوره چون ظرفیت خازنی بقدری پایین میاد که ممکنه بخش تفکیک درست کار نکنه! پس در صورت استفاده از سیم لیتز همونطور که در لوپهای مینلب هم دیده میشه باید به روش معمولی ولی خیلی منظم سیمها رو پیچید و در این صورت هم با تفکیک نباید مشکلی داشته باشه و هم برد خوبی بدست میاد.

سپاس بابت توضیحاتتون مهندس @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من دستگاه رو مونتاژ کردم بعد از اندازه گیری ولتاژها آیسی ها رو جا زدم و دستگاه رو روشن کردم دستکاه تک بوق زد ولی ال سی دی چیزای عجیب غریب نشون میده حتی به منو میره و روی گزینه ها بالا پایین میشه ولی ال سی دی روشن خاموش میشه و نوشته های عجیب غریب نشون میده که قابل خوندن نیست یه مورد دیگه این که کریستال خیلی داغ میشه
ببخشید خدا شاهده وقت ندارم صفحات رو بخونم اگه لطفا پاسخ بدید ممنون میشم @};-

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 5:44pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
دوست عزیز کریستال اصلا قطعه ای نیست که در هیچ مداری بخواد گرم بشه! بنظر میرسه شما در مدارتون در همون حوالی مشکل اتصالی دارین. باید اول اون رو برطرف کنین و بعد شرایط رو بررسی کنین. در ضمن کریستال به حرارت حساس هست و حتی اگر خراب هم نشده باشه احتمالا معیوب شده و لذا پس از رفع مشکل در مدار باید کریستال رو تعویض کنین.

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
دوست عزیز کریستال اصلا قطعه ای نیست که در هیچ مداری بخواد گرم بشه! بنظر میرسه شما در مدارتون در همون حوالی مشکل اتصالی دارین. باید اول اون رو برطرف کنین و بعد شرایط رو بررسی کنین. در ضمن کریستال به حرارت حساس هست و حتی اگر خراب هم نشده باشه احتمالا معیوب شده و لذا پس از رفع مشکل در مدار باید کریستال رو تعویض کنین.

ممنون مهندس بررسی میکنم نتایج رو اعلام میکنم ان شاءالله درست میشه

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 5:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کوهیار نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام خدمت همگی و مهندس حمید عزیز @};-
کسی از اسپری رنگ مشکی برای لوپ استفاده کرده؟تداخلی تو کار لوپ ایجاد نمیکنه یا مثلا سنس بشه؟

خیر دوست عزیز مشکلی نداره
بنده استفاده کردم

خیلی ممنون @};-
یه سوال دیگه اینکه L-) لوپ شصت رو معمولی بپیچیم مث لوپ یه متری بهتره یا عنکبوتی ؟کی تست کرده ؟
شرمنده اگه تکراریه ،آخه بعد از این همه مدت بعضیا میبینم معمولی میپیچن.
مهندس حمید خدا قوت :YMPEACE:

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 6:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من ایم فلزیاب درست کردم ولی موقع تست که میخوام ولتاژ ببینم هیچ ولتی ندارم و l7812 بیش از حد گرم میشه؟
از چی میتونه باشه از روی توضیحات اقا حمید هم bs170 هم عوض کردم ولی باز همون جور داغ میکنه دستو میسوزونه
ممنون میشم

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 6:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز کریستال و خازن های 18پیکو رو عوض کردم الان اون تک بوق اولیه رو هم ندارم
میکرو رو چند بار مجدد پروگرام کردم ولی خبری از تک بوق نشد
یه میکروی جدید پروگرام کردم زدم ولی بازم از تک بوق هنگام روشن شدن خبری نبود :((
ببخشید که انقد ناشی ام :(

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 7:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
badboy نوشته است:
درود
من امروز برای تست لوپ پنجاه رو گذاشتم تو حیاط برای تست گرفتن
مشخصات لوپ 31 متر سیم 21 دور سیم و 0.9 دهم اهم که بادیلی 19 شناسایی می کنه اینم تنظیمات دیلی 10 فرکانس 145 پالس 175 که یه صفحه 15*13 رو تو 85
سانت می زنه
اینم عکس لوپ
http://s6.picofile.com/file/8234355642/ ... B%B1_1.jpg

و یه لوپ 30 هم درست کردم برای فلزجو که با اهم 1.2 دهم بوده که با دیلی 19 شناسایی می کرد که با 26 دور سیم که همون صفحه رو با همون تنظیمات تو 81 سانتی سنس داشتم اینم عکس لوپ 30
http://s7.picofile.com/file/8234351142/ ... %DB%B4.jpg

می خواستم بدونم این برد برای دوتا لوپ کم نیست و کیفیت لوپ ها خوبه بنظرتون؟

دوستان می شه راهنمایی کنید.....

خسته نباشین.
اون فلز شما اگر چیزی مثل مس بوده باشه باید با لوپ 30 تا 1 متر و با لوپ 50 تا 130 سانت قابل سنس باشه. لذا برد هر دو لوپ کم هست ولی لوپ 30 به نتیجه نهایی نزدیک تره. علت میتونه از محیط تست هم باشه. البته طبق تصاویری که گذاشتین ؛ مشخصا لوپی که با سیم لاکی درست کردین کیفیت بهتری داره.

سپاس مهندس بله صفحه مسی بوده پس با این اوصاف باید به خاطر تقلبی بودن اسی 357 باشه سه تا ای سی رو تعویض کردم

اینم یکی از ای سی هایی که استفاده می کنم گمونم تو گروه گفته بودن این ای سی اصلی هست ولی اعداد سه گانه اش خیلی اختلاف داره!!
http://s6.picofile.com/file/8234581892/ ... B3_1_1.jpg

اعداد سه گانه هم A150 B 400 c 550 هست که خیلی با عددی که شما فرمودین اختلاف داره ولی ای سی دیگه ای که استفاده می کنم اعداد سه گانه ام
A256 B 670 C753 هست که با این ای سی این صفحه مسی رو تا این حد سنس دارم؟

پنج شنبه 1 بهمن1394 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1627 , 1628 , 1629 , 1630 , 1631 , 1632 , 1633 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaaass , Google , Hamid1359 , Majestic12 و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure