نویسنده |
پیغام |
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: r_khan66 نوشته است: عرض ادب خدمت مهندس حمید و همگی دوستان. یه سوال داشتم در رابطه با سیم لیتز. من میخواستم به یکی از اقوام بگم که برام بفرسته اما ندونستم که چه مشخصاتی بهش بدم. اگه راهنماییم کنید به صورت دقیق ممنون میشم  خواهش میکنم. همونطور که آقا مهدی فرمودن برای لوپهای سایز متوسط یا کمی بزرگ سیم AWG18 که تقریبا معادل 1 میل هست مناسبه. طبق اطلاعاتی هم که دوستان قبلا در خصوص سیم لیتز مونو لوپ 45 سانتی مینلب ارائه کردن ؛ سیم لیتز اون دارای 40 رشته داخلی بوده. البته بنظر من مشخصات دقیق اهمیتی نداره. در ضمن دقت کنین سیم لیتز دیگه بدرد روش پیچیدن عنکبوتی نمیخوره چون ظرفیت خازنی بقدری پایین میاد که ممکنه بخش تفکیک درست کار نکنه! پس در صورت استفاده از سیم لیتز همونطور که در لوپهای مینلب هم دیده میشه باید به روش معمولی ولی خیلی منظم سیمها رو پیچید و در این صورت هم با تفکیک نباید مشکلی داشته باشه و هم برد خوبی بدست میاد. با سلام خدمت تک تک دوستان. میشه بپرسم سیم لیتز از کجا خریدین؟
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 8:00pm |
|
 |
omid 1369
|
سلام دوستان بعد از نصب برنامه جهت پروگرام برنامه این ارور میاد و نمیتونم وارد برنامه بشم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 8:24pm |
|
 |
omid 1369
|
سلام دوستان نحوه قرار گرفتن پایه ها درسته؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 9:27pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
omid 1369 نوشته است: سلام دوستان نحوه قرار گرفتن پایه ها درسته؟ درود دوست عزیز بله درسته 
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 10:16pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
این آی سی رو بنده دارم بسیار ضعیف و تقلبی هست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 10:56pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: این آی سی رو بنده دارم بسیار ضعیف و تقلبی هست یعنی چی مهدی جان در صورت تقلبی بودن ای سی چه مشکلی پیش میاد؟ راستی دوستان من با پروگرمر stk500 پروگرم می کنم سرعت رایت رو رو 1840 می ذاریم کمه یا باید بیشتر باشه؟
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 11:54pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|

stkmelodi_20 نوشته است: حمید نوشته است: r_khan66 نوشته است: عرض ادب خدمت مهندس حمید و همگی دوستان. یه سوال داشتم در رابطه با سیم لیتز. من میخواستم به یکی از اقوام بگم که برام بفرسته اما ندونستم که چه مشخصاتی بهش بدم. اگه راهنماییم کنید به صورت دقیق ممنون میشم  خواهش میکنم. همونطور که آقا مهدی فرمودن برای لوپهای سایز متوسط یا کمی بزرگ سیم AWG18 که تقریبا معادل 1 میل هست مناسبه. طبق اطلاعاتی هم که دوستان قبلا در خصوص سیم لیتز مونو لوپ 45 سانتی مینلب ارائه کردن ؛ سیم لیتز اون دارای 40 رشته داخلی بوده. البته بنظر من مشخصات دقیق اهمیتی نداره. در ضمن دقت کنین سیم لیتز دیگه بدرد روش پیچیدن عنکبوتی نمیخوره چون ظرفیت خازنی بقدری پایین میاد که ممکنه بخش تفکیک درست کار نکنه! پس در صورت استفاده از سیم لیتز همونطور که در لوپهای مینلب هم دیده میشه باید به روش معمولی ولی خیلی منظم سیمها رو پیچید و در این صورت هم با تفکیک نباید مشکلی داشته باشه و هم برد خوبی بدست میاد. با سلام خدمت تک تک دوستان. میشه بپرسم سیم لیتز از کجا خریدین؟ سلام دوست عزیز. راستش یکی از بستگان که کاناداس یه تعارف زد که چیزی نمیخوای برات بفرستم  منم سریع اقدام کردم  هم لیست قطعاتو بهش دادم هم مشخصات سیم لیتز که اگه شد برام بگیره
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
جمعه 1 بهمن1394 - 12:03am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
badboy نوشته است: مهدی نوشته است: این آی سی رو بنده دارم بسیار ضعیف و تقلبی هست یعنی چی مهدی جان در صورت تقلبی بودن ای سی چه مشکلی پیش میاد؟ راستی دوستان من با پروگرمر stk500 پروگرم می کنم سرعت رایت رو رو 1840 می ذاریم کمه یا باید بیشتر باشه؟ بعضی وقتها بعضی سوالات متأسف میکنه آدم رو ، که دنبال میلیاردر شدن هستن ولی زحمت نمیدن به خودشون تا صفحات گذشته رو که دنیا تجربه درش خوابیده رو مطالعه کنن !!!!! تازه میپرسید آی سی تقلبی چیکار میکنه ؟ !!!! عجب 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 بهمن1394 - 11:54am |
|
 |
شیرعلی
کاربر حرفه ای
|
سلام ما اگه سوالی داشته باشیم باید کجا چجوری بیان کنیم که دیده بشه
|
جمعه 2 بهمن1394 - 12:17pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: badboy نوشته است: مهدی نوشته است: این آی سی رو بنده دارم بسیار ضعیف و تقلبی هست یعنی چی مهدی جان در صورت تقلبی بودن ای سی چه مشکلی پیش میاد؟ راستی دوستان من با پروگرمر stk500 پروگرم می کنم سرعت رایت رو رو 1840 می ذاریم کمه یا باید بیشتر باشه؟ بعضی وقتها بعضی سوالات متأسف میکنه آدم رو ، که دنبال میلیاردر شدن هستن ولی زحمت نمیدن به خودشون تا صفحات گذشته رو که دنیا تجربه درش خوابیده رو مطالعه کنن !!!!! تازه میپرسید آی سی تقلبی چیکار میکنه ؟ !!!! عجب  درود بهرام جان درست می فرمایید ولی من یه مشکلی دارم وقتی چیزی رو سرچ می کنم به خاطر استفاده از **** از سایت خارج می شم ! برا همین اینجا سوالمو پرسیدم  سپاس از تذکر شما 
|
جمعه 2 بهمن1394 - 12:30pm |
|
 |
|