انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 5:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1631 , 1632 , 1633 , 1634 , 1635 , 1636 , 1637 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

VMV1 نوشته است:
سلام و درود خدمت دوستان و اساتید محترم
نمیدونم چی باید بگم واقعا که کار خیلی زشتیه که بخای اینجوری نتیجه زحمات سالیانه کسی رو که این همه تلاش کرده بر باد بدی
مهندس جان راستش من تو یوتیوب دنبال ویدیو های تست دستگاه میگشتم که چنتا ویدیو تست از دستگاه شما دیدم اما با یه اسم دیگه واینکه زیر ویدیو ها یه ادرس سایت بود که با رفتن به اون سایت کل موضوع برام روشن شد وخدایی خیلی هم ناراحت شدم خودتون ببینید بهتره ادرس کلیپ ها وادرس سایت فروشگاه دزدان محترم :
https://www.youtube.com/watch?v=APiDZKpwOhg

https://www.youtube.com/watch?v=kwCsx_gHi4U

https://www.youtube.com/watch?v=nSXDHtynRuY

https://www.youtube.com/results?search_ ... 8%B4%D9%88

http://x.rozblog.com/

~X( ~X( [-( [-( [-(

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 3 بهمن1394 - 9:53am

bluesea نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمیدعزیز وسایر دوستان
من هنوز مشکل کویل ارور دارم
lf357h فلزی اصلی هم گذاشتم-bs170 اصلی وهمچنین irf840 رو هم عوض کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم :(
لطفا راهنمایی بفرمایید
من خیلی وقته با این مشکل روبرو هستم
مهندس حمید لطفا مثل قبل بازم راهنمایی بفرمایین
(ضمنا اگه نیازه بفرمایید تا عکس مادر برد و کویل رو بزارم)ممنون

استاد حمید من قطعات برد رو تست کردم دیدم مقاومت r14 که باید4.7k باشه داره 1 اهم نشون میده(البته وقتی ازمدار خارجش میکنم مقدارش درسته)همینطور مقاومتr13 به جای 18 کیلو داره 10کیلو نشون میده(البته اینم بگم که موقع تست lf357h رو از مدار خارج کرده بودم)
ضمنا از منو هم تنظیماتو همه جوره تغییر دادم ولی بازم نشد(دیگه واقعا کلافه شدم :( )
لطفا راهنمایی بفرمایید

شنبه 3 بهمن1394 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:
lf357h فلزی اصلی هم گذاشتم-bs170 اصلی وهمچنین irf840 رو هم عوض کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم :(
لطفا راهنمایی بفرمایید

استاد حمید من قطعات برد رو تست کردم دیدم مقاومت r14 که باید4.7k باشه داره 1 اهم نشون میده(البته وقتی ازمدار خارجش میکنم مقدارش درسته)همینطور مقاومتr13 به جای 18 کیلو داره 10کیلو نشون میده(البته اینم بگم که موقع تست lf357h رو از مدار خارج کرده بودم)
ضمنا از منو هم تنظیماتو همه جوره تغییر دادم ولی بازم نشد(دیگه واقعا کلافه شدم :( )
لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز مطمئننا وقتی قطعات در مدار متصل باشند دیگر مقدار دقیق را نشان نخواهند داد
تست قطعات هم یا قبل از نصب باید صورت بگیرد و اگر در روی مدار می خواهید انجام دهید بهتر است که یک سمت مقاومت را از مدار خارج کنید و سپس اندازه بگیرید

شنبه 3 بهمن1394 - 1:09pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:
لطفا راهنمایی بفرمایید

لطفا راهنمایی بفرمایید

همونطور که دوستمون اشاره کردن ؛ اندازه گیری مقدار قطعات درون مدار کار درستی نیست و بسته به نحوه قرارگیری اون قطعه در مدار اندازه گیری دچار خطا میشه. در مورد مقاومتها هم این خطای اندازه گیری بصورت کاهش مقدار هست. با این حال من برای مقاومت 13 شرایطی نمیبینم که درون مدار 1 اهم نشون بده! این دیگه بمعنی اتصال کوتاه هست و نباید اینطور باشه. احتمال داره خازن 12 شما معیوب باشه. این خازن نقش مهمی داره و خرابی اون میتونه به خطای لوپ منجر بشه.

شنبه 3 بهمن1394 - 2:33pm

با سلام خدمت اساتید محترم و مهندس حمید
از زحمات شما تشکر میکنم که مداری طراحی کردید که همه قطعاتش به راحتی پیدا میشه و ما رو از شر ماینر خلاص کردید :D :D
تا جایی که تو این چند روز خوندم و از تجربیات دوستان استفاده کردم مدار شما به مراتب بهتر از ماینر عمل میکنه
من قطعات رو از فروشگاه چهره سفارش دادم
1-فقط سوالم این هست که ؟آیا میشه در این مدار از باطری 12 ولت 4.5 آمپر و 6ولت 4.5 آمپر بصورت سری استفاده کرد؟
2-همه مقاومت هام از نوع 1% هست به غیر از 47اهم 1.5کیلو و 22 کیلو آیا یک درصد نبودن اینها مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3-خازن 2.2 میکرو فاراد تانتالیوم از نوع اس ام دی هست
و در آخر باز هم از زحمات شما و سایر اساتید قدردانی میکنم

شنبه 3 بهمن1394 - 3:57pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. خواهش میکنم. لطف دارین.
1- بله همونطور که در فایل راهنما ذکر شده باطری 12 و 6 ولت بصورت سری قابل استفاده هست.
2- دقت مقاومتهای 47 اهم اهمیتی نداره. اما مقاومتهای 22 کیلو و 1.5 کیلو مهم هستن. الزاما نیازی نیست 1 درصد باشن ولی محض اطمینان خیلی بهتره با اهم متر چک کنین میزان خطاشون زیاد نباشه.
3- اشکالی نداره.
ممنون از شما. موفق باشین.

شنبه 3 بهمن1394 - 4:03pm

orginal نوشته است:
bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:
لطفا راهنمایی بفرمایید

لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز مطمئننا وقتی قطعات در مدار متصل باشند دیگر مقدار دقیق را نشان نخواهند داد
تست قطعات هم یا قبل از نصب باید صورت بگیرد و اگر در روی مدار می خواهید انجام دهید بهتر است که یک سمت مقاومت را از مدار خارج کنید و سپس اندازه بگیرید

دوست عزیز بنده هم عرض کردم که از مدارخارج کردم وتست کردم
به هر حال از پاسختون ممنونم

شنبه 3 بهمن1394 - 6:01pm

حمید نوشته است:
bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:
لطفا راهنمایی بفرمایید

لطفا راهنمایی بفرمایید

همونطور که دوستمون اشاره کردن ؛ اندازه گیری مقدار قطعات درون مدار کار درستی نیست و بسته به نحوه قرارگیری اون قطعه در مدار اندازه گیری دچار خطا میشه. در مورد مقاومتها هم این خطای اندازه گیری بصورت کاهش مقدار هست. با این حال من برای مقاومت 13 شرایطی نمیبینم که درون مدار 1 اهم نشون بده! این دیگه بمعنی اتصال کوتاه هست و نباید اینطور باشه. احتمال داره خازن 12 شما معیوب باشه. این خازن نقش مهمی داره و خرابی اون میتونه به خطای لوپ منجر بشه.

استاد حمید بزرگوار از توجهتون واینکه بی منت به سوالات بنده ودوستان جواب میدین بینهایت سپاسگزارم
حتما بعد از تست اعلام نتیجه میکنم

شنبه 3 بهمن1394 - 6:04pm

bluesea نوشته است:
مهندس حمید من این مدار رو توی پروتووس بستم بازم کویل ارور میده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

اینم تصویرش
پیوست:
Untitled.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 بهمن1394 - 8:23pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:
مهندس حمید من این مدار رو توی پروتووس بستم بازم کویل ارور میده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

اینم تصویرش
پیوست:
Untitled.jpg

متاسفانه تایمینگ ADC میکرو در پروتئوس کاملا اشتباه هست و با میکروی واقعی مطابقت نداره! لذا خطای لوپ در شبیه سازی پروتئوس طبیعی هست.

شنبه 3 بهمن1394 - 8:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1631 , 1632 , 1633 , 1634 , 1635 , 1636 , 1637 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 157 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure