نویسنده |
پیغام |
bluesea
|
حمید نوشته است: bluesea نوشته است: bluesea نوشته است: مهندس حمید من این مدار رو توی پروتووس بستم بازم کویل ارور میده مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ اینم تصویرش متاسفانه تایمینگ ADC میکرو در پروتئوس کاملا اشتباه هست و با میکروی واقعی مطابقت نداره! لذا خطای لوپ در شبیه سازی پروتئوس طبیعی هست. مهندس خازن c12 خراب بود عوض کردم ولی بازم کویل ارور دارم
|
شنبه 3 بهمن1394 - 8:34pm |
|
 |
shantiplc
|
مهندس حمید عزیزم سلام...خسته نباشید...من لوپ 1*1 ام رو به صورت تخت روی لوله پلیکا پیچیدم..میخوام بدونم که ایا با این کار قدرت کم میشه .و یا به همون صورت صورت عادی بپیچم..با تشکر.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 3 بهمن1394 - 11:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. اشکالی نداره اتفاقا به روش تخت ممکنه کمی هم بهتر جواب بده.
|
شنبه 3 بهمن1394 - 11:47pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
با اجازه مهندس ظاهرا سیمها را از بغل لوله بصورت عمود بر زمین ، تخت گذاشته اید ، اینطوری قدرت عمقزنی را کمتر کرده اید و میزان سنس از بغل لوپ را افزایش داده اید . اثر گذاشتن سیمها بصورت تخت در لوپهای بزرگ زیاد نیست ، چون تعداد دورها کم است . اما بی تاثیر هم نیست و اگر شرایط حمل لوپ اجازه بدهد ، بهتر ه که استفاده بشه . اگر میخواهید تخت بپیچید ، باید سیمها را روی لوله قرار بدید که طرف تخت سیمها روبه زمین باشد . اینطوری سنس بغل ضعیف و سنس رو به پائین و بالا بیشتر میشه .
لا اله الا هو
|
شنبه 3 بهمن1394 - 11:55pm |
|
 |
milad900
|
باسلام و عرض ادب احترام خدمت اساتیدبزرگوار جناب مهندس حمید و مهدی عزیز وخدمت تمام دوستان مهربان انجمن فلزجو سوالی داشتم که اگه امکانش باشه جوابمو بگید ممنون میشم من جایی رو باID40بنظرتون میتونه جای باارزشی باشه یا نه...
|
یکشنبه 3 بهمن1394 - 12:51am |
|
 |
shantiplc
|
ممنون از مهندس حمید عزیز و دوست عزیز سنه دژ ...لوپ رو بلند کردم و عکس گرفتم به همین دلیل در کنار لوپ معلوم میشه...ولی سیمها در قسمت زیر لوپ قرار گرفته....البته من در اطراف لوپ خیلی سنس دارم و به همین خاطر فکر کردم که شاید این روش برای لوپ 1*1 درست نباشه..
|
یکشنبه 3 بهمن1394 - 1:45am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
لوپ بزرگ معمولا از بغل هم سنس قوی دارد . اما مطمئن باشید که سنس از بغل در لوپ تخت کمتر از لوپ معمولی هست . سایز لوپ هرچقدر باشه ، مهم نیست . اگر سیمها در زیر لوپ باشن ، درست هست . فقط اگر منطقه کاوش سنگلاخی یا جنگلی باشه ، به سیمها آسیب میرسه . بهتره بیان روی لوله . و اگر برای حمل و نقل مشکل داشتید ، جداگانه کل سیمها را بصورت تخت با چسب پهن محکم کنید که هنگام حمل بهم نریزن و سر کار راحتتر روی لوله قرار بگیره .
لا اله الا هو
|
یکشنبه 3 بهمن1394 - 1:58am |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
مهندس حمید واقعا تشکر من مدارمو راه انداختم هنوز لوپ درست نکردم . فقط کلیدای من یکم سست کار میکنه یعنی هر از گاهی میزنه من فکر کردم از پروگرم باشه؟ امکانش هست؟چون با progisp پروگرم کردم اینم عکس مدارم http://8pic.ir/images/x1zpll1qgr7o58fi5c9r.jpgو سوال دیگم اینه که من با برنامه شما eXtreme Burner - AVR که گفتین مشکل دارم همون ارور hex file not found میده کلی سرچ هم تو پست های قبلی کردم که دوستان گفته بودن فایل باید رو دسکتاب باشه من روی دسکتاب هم گذاشتم ولی همون ارور دارم؟میشه منو راهنمایی کنین؟ ممنون میشم
|
یکشنبه 3 بهمن1394 - 2:19am |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
با درود فراوان خدمت دوستان و استاد بزرگوار مهندس حمیدعرض کنم که نظر شما درمورد استفاده ازلوپ مونو شرکت کا ایکس اس چیه ایا بدرد فلزیاب فلزجو میخوره روی لوپ برچسب خورده مونو کماندر با تشکر از دوستان و اساتید محترم
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 7:05am |
|
 |
djfaramooshi
|
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم باز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:31am |
|
 |
|