نویسنده |
پیغام |
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
سید جواد نوشته است: سلام دوست عزیز این عکس هایی که من دیدم کاملا طبیعیه و کار دست نیست جواد جان مطمئنی برادر؟
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 1:47pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
peroosha نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام دوست عزیز این عکس هایی که من دیدم کاملا طبیعیه و کار دست نیست جواد جان مطمئنی برادر؟بله منظورم عکس دوستمون اتابکه
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 5:32pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: peroosha نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام دوست عزیز این عکس هایی که من دیدم کاملا طبیعیه و کار دست نیست جواد جان مطمئنی برادر؟بله منظورم عکس دوستمون اتابکه خیر سید جان اثر دچار فرسایش شده فقط اونم به خاطر اینکه روی بلندی و قله کوه بوده داداش
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 5:35pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
راجب کدوم سنگه بحث میکنید با اشاره به عکس بگید تا منم بدونم شاید منم حرفی داشته باشم من اینجا 20 تا عکس گذاشتم و توی همشون 4 تایی هستش خود عکسو بذارید فدای همه ی عزیزان
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 5:42pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
بله ممکنه فرمایش شما درست باشه احتمال هم داره که فرسایش این بلا رو سر این سنگ آورده باشه
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 8:13pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
سید جواد نوشته است: بله ممکنه فرمایش شما درست باشه احتمال هم داره که فرسایش این بلا رو سر این سنگ آورده باشه باز هم مطمئنی برادر؟
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:21pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
peroosha نوشته است: سید جواد نوشته است: بله ممکنه فرمایش شما درست باشه احتمال هم داره که فرسایش این بلا رو سر این سنگ آورده باشه باز هم مطمئنی برادر؟ ببین پروشا جان نظر من اینه که این سنگ بر اثر فرسایش به این روز رسیده اما آقا پارسی ما میگه که این آثار دسته که فرسایش این بلا رو سرش آورده من خیلی از این چیزا به چشمم خورده همشون فرسایشی و طبیعی بوده اما احتمال هم داره که نظر پارسی درست باشه! اختلاف نظره دیگه
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:27pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: peroosha نوشته است: سید جواد نوشته است: بله ممکنه فرمایش شما درست باشه احتمال هم داره که فرسایش این بلا رو سر این سنگ آورده باشه باز هم مطمئنی برادر؟ ببین پروشا جان نظر من اینه که این سنگ بر اثر فرسایش به این روز رسیده اما آقا پارسی ما میگه که این آثار دسته که فرسایش این بلا رو سرش آورده من خیلی از این چیزا به چشمم خورده همشون فرسایشی و طبیعی بوده اما احتمال هم داره که نظر پارسی درست باشه! اختلاف نظره دیگه سید جان پروشای ما کمی شوخ طبعه سر به سرت میذاره تو رو به جدت ببخشش
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:31pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
دنبال دعوا میگردید منکه نفهمیدم راجب کدوم سنگ من صحبت میکننید ژنرال برس ب دادم
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:33pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
تا ریشات و نزنی کسی بت نمیگه
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:35pm |
|
|
|