نویسنده |
پیغام |
bluesea
|
با سلام وتشکر استاد حمید من از 3130 هم به جای 357h استفاده کردم وتنها تفاوتش این بود که 357 جریان بیشتری حدود0.06 میکشید به نظر شما دیگه مشکل کویل ارور از کجا میتونه باشه؟ مقاومتها-357-840 -bs170 هرکدوم چندبار عوض شدن-مدار هم هیچ جا اتصالی نداره مهندس به نظرتون دیگه کجای مدار میتونه مشکل داشته باشه که من این ارور رو دارم؟ ضمنا به نظر شما از روی پروتئوس میتونم ولتاژگیری کنم؟از اینکه اینقدر وقتتونو میگیرم عذر میخوام-مرسی
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:48am |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم باز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید دوست من این مشگل برای یکی از دوستان پیش اومده بود که با لحیم سردی پایه های روی مدار وlcd حل شد یکبار دیگه با نوک هویه تون 16 نقطه اتصال روی السیدی و روی مدار بگیرید تا قلعش دوباره اب کنه اگه نشد کریستال هم عوض کنید اما بیشتر احتمال پروگرم و خود ال سی دی هست مجدد پروگرام کنید
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:35am |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
bluesea نوشته است: با سلام وتشکر استاد حمید من از 3130 هم به جای 357h استفاده کردم وتنها تفاوتش این بود که 357 جریان بیشتری حدود0.06 میکشید به نظر شما دیگه مشکل کویل ارور از کجا میتونه باشه؟ مقاومتها-357-840 -bs170 هرکدوم چندبار عوض شدن-مدار هم هیچ جا اتصالی نداره مهندس به نظرتون دیگه کجای مدار میتونه مشکل داشته باشه که من این ارور رو دارم؟ ضمنا به نظر شما از روی پروتئوس میتونم ولتاژگیری کنم؟از اینکه اینقدر وقتتونو میگیرم عذر میخوام-مرسی دوست عزیز مشگلات بارها تو انجمن مطرح شدن کویل ارور هم میتونه دلایل مختلفی داشته باشه اول از اتصالات تون مطمئن بشید اعم از کانکتور اتصال وسیم رابط مشگل کویل اروری که روی مدار چنس داشتم بخاطر سیم رابط بود که از سیم انتن معمولی شیلددار استفاده کرده بودم اگه جزییات اتصالات ومدارتون بفرمایید یا عکس بزارید دوستان راهنماییتون میکنند هرچند صفحات تاپیک خیلی زیاده اما اگه کم کم موفق بشید بخونید مطمئن باشید مطالب اموزند های داره که قطعا میتونید ایراد مدارتون پیدا کنید
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:43am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
milad900 نوشته است: باسلام و عرض ادب احترام خدمت اساتیدبزرگوار جناب مهندس حمید و مهدی عزیز وخدمت تمام دوستان مهربان انجمن فلزجو سوالی داشتم که اگه امکانش باشه جوابمو بگید ممنون میشم من جایی رو باID40بنظرتون میتونه جای باارزشی باشه یا نه... لطفاً در بخش اپراتوری مطرح بفرمائید تا راهنمایی بشید !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:53am |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
bluesea نوشته است: با سلام وتشکر استاد حمید من از 3130 هم به جای 357h استفاده کردم وتنها تفاوتش این بود که 357 جریان بیشتری حدود0.06 میکشید به نظر شما دیگه مشکل کویل ارور از کجا میتونه باشه؟ مقاومتها-357-840 -bs170 هرکدوم چندبار عوض شدن-مدار هم هیچ جا اتصالی نداره مهندس به نظرتون دیگه کجای مدار میتونه مشکل داشته باشه که من این ارور رو دارم؟ ضمنا به نظر شما از روی پروتئوس میتونم ولتاژگیری کنم؟از اینکه اینقدر وقتتونو میگیرم عذر میخوام-مرسی دوست عزیز ارور مربوط به کویل ارور زمانی اتفاق می افتد که یا لوپ شما وصل نباشد یا اگر هم وصل باشد احتمال قطعی یا برخورد سیم هایش خصوصا در قسمت کانکتور وجود دارد یا اهم لوپتان مناسب نیست یا لوپتان بزرگ است و در محیط منزل تستها را انجام می دهید و فلزهای مزاحم وجود دارد و باعث ارور می شوند یا bs 170 شما به مشکل برخورد کرده شما اگر امکان دارد کانکتور را حذف و سیم ها را مستقیم به مدار وصل نمائید شاید هم نسبت به جایی که تست می نمائید حساسیت و فرکانس و پهنای پالس شما بالا باشد که شما باید آنها را پایینتر بیاورید فعلا این ها را بررسی نمائید تا برویم سراغ موارد بعدی
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 10:24am |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم باز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید سلام داداش با اجازه از اساتید محترم داداش شما نتونستی درست پروگرم کنی یا فیوز بیت هارو اشتباهی زدی یه بار کلا ریست کن یا کلا پاکش کن بعدا پروگرم کن البته با کدوم برنامه پروگرم میکنی ؟
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 11:06am |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
bluesea نوشته است: با سلام وتشکر استاد حمید من از 3130 هم به جای 357h استفاده کردم وتنها تفاوتش این بود که 357 جریان بیشتری حدود0.06 میکشید به نظر شما دیگه مشکل کویل ارور از کجا میتونه باشه؟ مقاومتها-357-840 -bs170 هرکدوم چندبار عوض شدن-مدار هم هیچ جا اتصالی نداره مهندس به نظرتون دیگه کجای مدار میتونه مشکل داشته باشه که من این ارور رو دارم؟ ضمنا به نظر شما از روی پروتئوس میتونم ولتاژگیری کنم؟از اینکه اینقدر وقتتونو میگیرم عذر میخوام-مرسی مشخصات لوپ تون هم بفرمایید کابل رابط تون چیه؟ همونجور که دوستمون گفتند مستقیم وصل وتست کنید (بیرون از باکس /بدون کانکتور )
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 11:09am |
|
 |
djfaramooshi
|
djfaramooshi نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم باز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید وقتی که به کریستال دست می زنم ال سی دی خاموش روشن یا کمرنگ می شود
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 12:06pm |
|
 |
bluesea
|

orginal نوشته است: bluesea نوشته است: با سلام وتشکر استاد حمید من از 3130 هم به جای 357h استفاده کردم وتنها تفاوتش این بود که 357 جریان بیشتری حدود0.06 میکشید به نظر شما دیگه مشکل کویل ارور از کجا میتونه باشه؟ مقاومتها-357-840 -bs170 هرکدوم چندبار عوض شدن-مدار هم هیچ جا اتصالی نداره مهندس به نظرتون دیگه کجای مدار میتونه مشکل داشته باشه که من این ارور رو دارم؟ ضمنا به نظر شما از روی پروتئوس میتونم ولتاژگیری کنم؟از اینکه اینقدر وقتتونو میگیرم عذر میخوام-مرسی دوست عزیز ارور مربوط به کویل ارور زمانی اتفاق می افتد که یا لوپ شما وصل نباشد یا اگر هم وصل باشد احتمال قطعی یا برخورد سیم هایش خصوصا در قسمت کانکتور وجود دارد یا اهم لوپتان مناسب نیست یا لوپتان بزرگ است و در محیط منزل تستها را انجام می دهید و فلزهای مزاحم وجود دارد و باعث ارور می شوند یا bs 170 شما به مشکل برخورد کرده شما اگر امکان دارد کانکتور را حذف و سیم ها را مستقیم به مدار وصل نمائید شاید هم نسبت به جایی که تست می نمائید حساسیت و فرکانس و پهنای پالس شما بالا باشد که شما باید آنها را پایینتر بیاورید فعلا این ها را بررسی نمائید تا برویم سراغ موارد بعدی باسلام وتشکر دوست عزیزم بنده تمام این کارها رو انجام دادم وبعد این پست رو گذاشتم یعنی لوپ رو مستقیم وصل کردم وتنظیماتم تغییر دادم وتمام قطعاتی که عرض کردم هم عوض کردم لوپم 60 هست با اهم زیر 1 اهم و اندوکتانس زیر400u واز سالم بودن مسیر وتمام خازنها ومقاومتها مطمئنم تمام ولتاژها هم درسته و هیچ جا هم اتصالی نداره فقط هر دوسر لوپ 12 ولت دارم این درسته؟
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 12:14pm |
|
 |
bluesea
|
این هم عکس برد و لوپ فقط بدلیل تعویضهای مکرر قطعات یه کم برد کثیف شده ضمنا فاصله لوپ و دستگاه هم موقع تست تغییر دادم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 4 بهمن1394 - 12:27pm |
|
 |
|