انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 12:27pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1635 , 1636 , 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ققنوس نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
ققنوس نوشته است:
آیا برای ساخت این فلزیاب باید 1638 صفحه را بخونم
والا تاحالا اینقدر کار دشواری در پیشرو نداشتم فکرکنم پیر شوم
حالا دوستان راه ساده تر یا پیچیدن بلدند به ما یاد بدند ممنونشان می شوم :-BD

دوست من به نظرم شما همون فایل راهنما رو بخونی کمکت میکنه در مرحله بعد اگه گیر کردی به صفحات رجوع کن

ممنون از شما واقعا فایل راهنما هم وجود دارد و از کجا باید بگیرمش
اگر راهنما داشته باشه 1638 صفحه جلو می افتم \:d/

بله دوست عزیز صفحه اول تایپیک آخرین ورژنش موجوده موفق باشید @};-

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:46pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
تمام فایلها در صفحه اول وجود دارند . در فایل word همه ی نکات پروژو و ساخت و تنظیمات و غیره توضیح داده شده و کامل هست .
اما برای مهارت در ساخت و اپراتوری و دیدن نظرات اعضا ، اگر میخواهید صفحات را بخوانید ، بهتر است که در کنارش یک فایل ورد باز کنید و نکات مهم را با درج صفحه کپی کنید .

لا اله الا هو

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوستانی که میخوان مدار رو بسازند توجه کنند که برای ساختن هر مداری ، اگر مراحل مونتاژ را یکی یکی و با دقت طی کنند ، بدون شک مدار در اولین استارت بالا میاد . و اگر بخوان سریع تموم بشه و عجله کنن و نکات ریز را رعایت نکنن و قطعات رو همینطوری بزارن و لحیم کنن ، مطمئنا یا مدارشون بالا نمیاد یا درست کار نمیکنه و مجبور میشن دوباره از اول یه برد دیگه بزنن و اگر برد دوم هم ، به همان روال اولی بزنن ، دوباره همون آش میشه و همون کاسه :ymhug:

لا اله الا هو

یکشنبه 4 بهمن1394 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد مشکلی که داشتم مهندس عزیز صفحه 1615 نکته خوبی رو فرمودن من هم با دقت به مدار نگاه کردم متاسفانه در مدار اتصال وجود داشت فقط خدا کنه رگولاتور سالم باشه

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس از همینجا دستتو میبوسم اتصالی رو گرفتم مدارم راه افتاد خیلی خوشحال اولین تجربم تو زمینه ی الکترونیک بود
دست گلت درد نکنه
ان شاءالله در طول زندگی موفق باشی مهندس حمید عزیز

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم عکس ال سی دی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 4 بهمن1394 - 9:25pm

امیر حداد نوشته است:
darkspace نوشته است:
سلام خدمت استاد حمید عزیز.
مداری که ساختم موقع روشن کردن، صفحه lcd به آرومی روشن میشه اما چیزی نمایش نمیده. ولتاژهای اصلی درست هستن اما نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه. کریستال رو هم عوض کردم قبلا 20000000 روش بود اما جدیده روش نوشته 20.000b30 . ولی مشکل همچنان پابرجاست. مشکل از چی میتونه باشه ؟ در ضمن پایه 4 میکرو ولتاژش مدام بالا پایین میره آیا طبیعیه؟
با تشکر

دوستان من فیبر دومو زدم ولی دقیقا مشکل این دوستمونو دارم دقیقا عین همین مشکل
اول با دست زدن به کریستال نور میرفت ولی وقتی کریستالو عوض کردم با دست زدن به کریستال اتفاقی نمی افتاد ومشکل حل شد
ولی مربع مربع روی ال سی دی هی میره هی میاد نکته ی دیگه این که 7805 به شدت داغ میشه ولی ولتاژ سر مقاومت R3 دقیقا 5 میباشد

باید ذکر کنم با مولتی متر اتصالات رو چک کردم فکر نکنم مشکلی باشه. در ضن تک بوق موقع روشن شدن رو هم دارم. اما چیزی که برام عجیبه روشن شدن آهسته lcd هست؟!

یکشنبه 4 بهمن1394 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنه دژ نوشته است:
دوستانی که میخوان مدار رو بسازند توجه کنند که برای ساختن هر مداری ، اگر مراحل مونتاژ را یکی یکی و با دقت طی کنند ، بدون شک مدار در اولین استارت بالا میاد . و اگر بخوان سریع تموم بشه و عجله کنن و نکات ریز را رعایت نکنن و قطعات رو همینطوری بزارن و لحیم کنن ، مطمئنا یا مدارشون بالا نمیاد یا درست کار نمیکنه و مجبور میشن دوباره از اول یه برد دیگه بزنن و اگر برد دوم هم ، به همان روال اولی بزنن ، دوباره همون آش میشه و همون کاسه :ymhug:

کاملا درسته دقت خیلی مهمه
نمونش خود من تو فیبر اولی که زدم اصلا دقت نکردم
ولی نا امید نشدم و تو فیبر دوم با صبر ودقت بیشتری کار کردم اونجا بود که متوجه شدم تو فیبر اول چندتا مقاومتو اشتباه جا زده بودم X_X و کلا دستگاه روشن نمیشد

یکشنبه 4 بهمن1394 - 10:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
امیر حداد نوشته است:
darkspace نوشته است:
سلام خدمت استاد حمید عزیز.
مداری که ساختم موقع روشن کردن، صفحه lcd به آرومی روشن میشه اما چیزی نمایش نمیده. ولتاژهای اصلی درست هستن اما نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه. کریستال رو هم عوض کردم قبلا 20000000 روش بود اما جدیده روش نوشته 20.000b30 . ولی مشکل همچنان پابرجاست. مشکل از چی میتونه باشه ؟ در ضمن پایه 4 میکرو ولتاژش مدام بالا پایین میره آیا طبیعیه؟
با تشکر

دوستان من فیبر دومو زدم ولی دقیقا مشکل این دوستمونو دارم دقیقا عین همین مشکل
اول با دست زدن به کریستال نور میرفت ولی وقتی کریستالو عوض کردم با دست زدن به کریستال اتفاقی نمی افتاد ومشکل حل شد
ولی مربع مربع روی ال سی دی هی میره هی میاد نکته ی دیگه این که 7805 به شدت داغ میشه ولی ولتاژ سر مقاومت R3 دقیقا 5 میباشد

دوست عزیز در مدار شما اتصالی وجود داره .
ولتاژ 5 ولت فقط برای LCD هست و 7805 به هیچ وجه داغ نمیکنه مگر اتصالی روی برد باشه .

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

یکشنبه 4 بهمن1394 - 11:37pm

سلام مهندس حمید دستت درد نکنه زنده باشی برادر می خواستم بدونم میشه سورس کدشو برام ارسال کنی نمی دونم به زبان بسکام ای وی ار نوشتی یا به زبان سی ولی دوست دارم من هم از این برنامه هایی که نوشتی سر در بیارم دوست دارم دوست دارم بدونم چکار کردی ازت یاد بگیرم می دونم واسه این مدار زحمت زیادی کشیدی ولی اگه ممکن هست ما را هم در این کارت سهیم کنید اگه میشه سورس کد این پروژه را به همان زبانی که نوشتی برام ارسال کنید با کد هگز نمی خوام با زبان اصلی می خوام موفق باشی برادر

دوشنبه 4 بهمن1394 - 1:50am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1635 , 1636 , 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure