انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 12:29pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1636 , 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
ahmad93 نوشته است:
سلام مهندس حمید دستت درد نکنه زنده باشی برادر می خواستم بدونم میشه سورس کدشو برام ارسال کنی نمی دونم به زبان بسکام ای وی ار نوشتی یا به زبان سی ولی دوست دارم من هم از این برنامه هایی که نوشتی سر در بیارم دوست دارم دوست دارم بدونم چکار کردی ازت یاد بگیرم می دونم واسه این مدار زحمت زیادی کشیدی ولی اگه ممکن هست ما را هم در این کارت سهیم کنید اگه میشه سورس کد این پروژه را به همان زبانی که نوشتی برام ارسال کنید با کد هگز نمی خوام با زبان اصلی می خوام موفق باشی برادر

:^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

دوشنبه 4 بهمن1394 - 2:17am
مدیر کل
مدیر کل

ahmad93 نوشته است:
سلام مهندس حمید دستت درد نکنه زنده باشی برادر می خواستم بدونم میشه سورس کدشو برام ارسال کنی نمی دونم به زبان بسکام ای وی ار نوشتی یا به زبان سی ولی دوست دارم من هم از این برنامه هایی که نوشتی سر در بیارم دوست دارم دوست دارم بدونم چکار کردی ازت یاد بگیرم می دونم واسه این مدار زحمت زیادی کشیدی ولی اگه ممکن هست ما را هم در این کارت سهیم کنید اگه میشه سورس کد این پروژه را به همان زبانی که نوشتی برام ارسال کنید با کد هگز نمی خوام با زبان اصلی می خوام موفق باشی برادر

به فلزجو خوش اومدین.
چند بار توضیح دادم بیشتر برنامه این طرح به زبان سی و قسمتهایی هم به زبان اسمبلی نوشته شده. وگرنه بنده به برنامه نویسی بیسک و بسکام که ساده تر هم هست اعتقادی ندارم و مشخصا دست برنامه نویس برای پیاده سازی برخی تکنیکهای دقیق بسته تر هست!
اما در خصوص انتشار سورس شرمنده هستم! طبیعتا هیچ کس چنین کاری نمیکنه چون بسیار هستن کسانی که از این سورس که زحمت زیادی بابتش کشیده شده سوء استفاده کنن و کل داستان رو به نام خودشون تمام کنن و سودجویی های آنچنانی هم صورت بدن. در ضمن مطمئن باشین حتی اگر سورسش هم در اختیار عموم قرار بگیره بیشتر قسمتهاش برای کسی قابل فهم نیست چون بسیاری از محاسبات بر اساس فرمولها و توابع و پارامترها و نمودارهایی نوشته شده که باید از قبل روی کاغذ پیاده میشدن و صرفا نتیجه و عصاره اونهاست که در برنامه به کار گرفته شده! اصول کار فلزیاب پالسی مشخص هست و در بسیاری از کتابها و مقالات در موردش به وفور بحث شده. کافیه این اطلاعات رو جمع اوری کنین و برنامه نویس قابلی باشین و البته به اندازه کافی هم از اصول الکترونیک و این تیپ مدارات سر رشته داشته باشین تا موفق بشین. وگرنه پروژه طراحی یک فلزیاب چیزی نیست که مثل یک کاردستی ساده یا پروژه دانشجویی باشه و هر کسی از عهدش بر بیاد. سالها مهارت مهندسی و تجربه در زمینه فلزیاب لازم هست تا بشه به نتیجه مناسبی رسید. حالا نتیجه ای که قابل رقابت با دستگاههای معتبر مشابه باشه دیگه جای خود داره!

دوشنبه 4 بهمن1394 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که دستگاه رو ساختن دستگاه شما هم بعد از خاموش کردن چند ثانیه زمان میبره خاموش بشه یا دستگاه من ایراد داره؟؟

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
امیر حداد نوشته است:
دوستانی که دستگاه رو ساختن دستگاه شما هم بعد از خاموش کردن چند ثانیه زمان میبره خاموش بشه یا دستگاه من ایراد داره؟؟

آره .
این یه چیز کاملا عادیه .
بعد از خاموش کردن کلید هنوز خازن ولتاژ داره و بعد از خالی شدن خازن مدار کامل خاموش میشه که 2 - 3 ثانیه طول میکشه .

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:52pm

orginal نوشته است:
bluesea نوشته است:
این هم عکس برد و لوپ
فقط بدلیل تعویضهای مکرر قطعات یه کم برد کثیف شده
ضمنا فاصله لوپ و دستگاه هم موقع تست تغییر دادم

سلام دوست عزیز
تست لوپ 60 در منزل به علت نزیدکی فلزات معمولا با کویل ارور همراه است و به احتمال زیاد لوپتان فلزات کف یا سقف منزلتان را میزند و نمی تواند خدش را بالانس کند شما اگر می توانید در فضای باز تست نمائید
چون ولتاژ ها و قطعات همه درست اند و حتی در جای خروجی کویل هم 12 ولت دارید به احتمال زیاد مدارتان به درستی کار می کند و شما ببینید می توانید یک کویل 30 سانتی بسازید و تست بگیریدو احتمالا با 30 سانتی مشکلی نداریدو فقط با 2.5 متر کابل رابط سعی نمائید فاصله کویل و دستگاه را افزایش دهید
بردتان هم به شدت کثیف شده و به احتمال زیاد اتصالی و قطعی دارد و اگر حوصله اش را دارید یک برد جدید بزنید

با سلام مجدد وتشکر ازتمام دوستان
تمام مسیرهارو مجددتست کردم و از عدم قطعی یا اتصالی در مدار مطمئنم
بنده دستگاه رو توی یه جای دیگه تست کردم(البته به دلایلی امکان تست در محیط آزاد رو ندارم وبازم تو یه خونه دیگه تست کردم) ولی متاسفانه بازهم کویل ارور داد
میتونم قبل از اینکه لوپ 30 سانت رو روی mdfبسازم اول سیم رو برای تست بصورت دایره ای وبدون صفحهmdf بپیچم واگه جواب داد ودیگه کویل ارور نداد mdf بخرم و مثل همون 60 سانتی خودم بپیچم؟
واینکه برای لوپ 30سانتی با سیم 1 میل باید چند دور بپیچم؟( فعلا فقط به سیم 1 میل دسترسی دارم)

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیر حداد نوشته است:

نه دوست عزیز . این طبیعیه . کلا 1-2ثانیه طول میکشه تا دستگاه خاموش شه . و این مقدار خیلی کمی هم بستگی به باطری دستگاه هم هست که بینم 18 ولت گذاشتید یا 24.علتش هم پر بودن خازن ها هستش که طول میکشه تا خالی شن و بعد هم دستگاه خاموش بشه.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir1377 نوشته است:
امیر حداد نوشته است:

نه دوست عزیز . این طبیعیه . کلا 1-2ثانیه طول میکشه تا دستگاه خاموش شه . و این مقدار خیلی کمی هم بستگی به باطری دستگاه هم هست که بینم 18 ولت گذاشتید یا 24.علتش هم پر بودن خازن ها هستش که طول میکشه تا خالی شن و بعد هم دستگاه خاموش بشه.

تشکر دوست عزیز @};- @};-

دوشنبه 5 بهمن1394 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام.از دوستان کسی تو دبی آدرس قطعه فروشی سراغ داره بهم بده؟یکی از آشناهامون داره میره میخوام بگم برام قطعه بگیره بیاره
اگه کسی آدرسی داره ممنون میشم بگه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 5 بهمن1394 - 6:04pm

bluesea نوشته است:
orginal نوشته است:
bluesea نوشته است:
این هم عکس برد و لوپ

سلام دوست عزیز
تست لوپ 60 در منزل به علت نزیدکی فلزات معمولا با کویل ارور همراه است و به احتمال زیاد لوپتان فلزات کف یا سقف منزلتان را میزند و نمی تواند خدش را بالانس کند شما اگر می توانید در فضای باز تست نمائید
چون ولتاژ ها و قطعات همه درست اند و حتی در جای خروجی کویل هم 12 ولت دارید به احتمال زیاد مدارتان به درستی کار می کند و شما ببینید می توانید یک کویل 30 سانتی بسازید و تست بگیریدو احتمالا با 30 سانتی مشکلی نداریدو فقط با 2.5 متر کابل رابط سعی نمائید فاصله کویل و دستگاه را افزایش دهید
بردتان هم به شدت کثیف شده و به احتمال زیاد اتصالی و قطعی دارد و اگر حوصله اش را دارید یک برد جدید بزنید

بنده دستگاه رو توی یه جای دیگه تست کردم(البته به دلایلی امکان تست در محیط آزاد رو ندارم وبازم تو یه خونه دیگه تست کردم) ولی متاسفانه بازهم کویل ارور داد
میتونم قبل از اینکه لوپ 30 سانت رو روی mdfبسازم اول سیم رو برای تست بصورت دایره ای وبدون صفحهmdf بپیچم واگه جواب داد ودیگه کویل ارور نداد mdf بخرم و مثل همون 60 سانتی خودم بپیچم؟
واینکه برای لوپ 30سانتی با سیم 1 میل باید چند دور بپیچم؟( فعلا فقط به سیم 1 میل دسترسی دارم)

اساتید بنده همچنان منتظر راهنماییتون هستم

دوشنبه 5 بهمن1394 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
bluesea نوشته است:
orginal نوشته است:
bluesea نوشته است:
این هم عکس برد و لوپ

سلام دوست عزیز

سلام دوست عزیز لازم نیست که حتما از mdf استفاده نمائید برای تست می توانید از کارتن های ضخیم و یا حتی کارتن پلاست یا فیبر و یا حتی زیر گلدونی یا دیس یا سینی پلاستیکی که زیر کیک قرار می دهند و معمولا در هر خانه ای پیدا می شود استفاده نمائید
برای 30 سانتی از لبه 3 سانت پائینتر شروع به پیچیدن به صورت عنکبوتی نمائید و 20 دور سیم افشان عالیه البته سیم یک میل کمی ضخیم است ولی
جواب میدهد ولی اگر اگر از سیم 1 میل مفتولی لاکی استفاده می کنید3یا 5دور بیشتر باید بپیچید تا با افشان 1 میل برابری کند
حتی می توانید برای لوپ تخت 30 سانتی هم از چسب های دوطرفه که در مهر و تابلوسازی ها می فروشند هم استفاده نمائید و روی یک سطح صاف بچسبانید و هر چند دور را بایک چسب حرارتی یا قطرهای محکم نمائید

دوشنبه 5 بهمن1394 - 8:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1636 , 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure