انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 6:33am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 , 1644 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
behnam karami نوشته است:
سلام دوستان.ببخشید یه سوال در مورد سیم لیتز داشتم.در سیم هایه لیتز معمولا وسطشون یه رشته نخ هست جنس اون نخ چیه و کارش کلا چیه؟و اگه بخوام یه سیم لیتز درست کنم و اون نخ نباشه ایا اشکالی داره؟من میخواستم برا لوپ ببینم اگه میشه سیم لیتز درست کنم میخواستم ببینم اون نخ ها حتما باید باشه یا اگه نباشه هم مشکلی نیست؟.با تشکرر

داداش این لیتز لیتز که بین شما جا افتاده واقعا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید سیم لیتز بر خلاف نظر شما که مثل سیم لاکی سطح مقطح گردی دارن سیم لیتز حالت ورقه ورقه و تسمه شگل هستن من یه بار با دایی آرشم رفتم تهرانپارس فلکه سوم یه مغازه تعمیراتی بود که ضبط و رادیو تعمیر میمرد چهل متر سیم لیتز داشت که از آلمان اورده بود و متری 75 تومن میداد و نشون داد و گفت این سیم معادل یک میله و وقتی رشته ها رو ی؟باز کرد دقیقا رشته ها با یک نخ ابریشم ویچیده شده بودن اما رشته ها حالت تخت داشتم نه گرد و ایشون به من و دایی گفتن که نمونه بارز این سیم رو میتونید در یک اشل کوچیکتر در سیم هندزفری گوشی سونی اریکسون دید که در سه رنگ یا چهار رنگ هستن ، قرمز ،سبز، زرد، طلایی
که بهترین خاصیت این نوع سیمها در عبور دادن جریان عبوری فوق العاده به خاطر حالت حازنی خیلی وایینه بعد از کلی خواهش و تمنا نداد که نداد یعنی از نظر قیمت کنار نیومد دایی پرسید این سیم رو در چه کاری استفاده میکنی گفتن که برای روی فریت در رادیوها استفاده میکنم
خلاصه سرتون رو درد نیارم بعد از گذشت چند ماه دوباره رفتیم اونجا که طرف سیم رو با قرقره فروخته بود این سیم لیتز که شما میگید شپه لیتزه نه لیتز اصلی که حالت ورقه ورقه داره شما سیم هندزفری رو باز کنید دقیقا همون سیم لیتزی هست من و دایی دیدیم

دوست عزیز اطلاعاتت اشتباهه.

سیمهای هندزفری و تلفن و امثالهم اسمشون تینسله
رشته رشته بودنشون ربطی به دلایل پشت سیم لیتز نداره.
سیمهای تینسل بخاطر اینکه زیاد تحت تنش خمشی قرار میگیرن باید چند رشته دور الیاف بسته بشن که سیم حین خم شدن مکرر پاره نشه و نشکنه.

سیم لیتز هم میتونه رشته صاف باشه یا رشته گرد ...
لیتز بودنش ارتباطی به سطح مقطعش نداره .
حذف اثر پوستی اش مهمه ....
توی کامنت قبلی کامل توضیح دادم تئوری و دلایل استفاده اش چیه.

سه شنبه 6 بهمن1394 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Amir.s.m نوشته است:
hafez نوشته است:
behnam karami نوشته است:
سلام دوستان.ببخشید یه سوال در مورد سیم لیتز داشتم.در سیم هایه لیتز معمولا وسطشون یه رشته نخ هست جنس اون نخ چیه و کارش کلا چیه؟و اگه بخوام یه سیم لیتز درست کنم و اون نخ نباشه ایا اشکالی داره؟من میخواستم برا لوپ ببینم اگه میشه سیم لیتز درست کنم میخواستم ببینم اون نخ ها حتما باید باشه یا اگه نباشه هم مشکلی نیست؟.با تشکرر

داداش این لیتز لیتز که بین شما جا افتاده واقعا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید سیم لیتز بر خلاف نظر شما که مثل سیم لاکی سطح مقطح گردی دارن سیم لیتز حالت ورقه ورقه و تسمه شگل هستن من یه بار با دایی آرشم رفتم تهرانپارس فلکه سوم یه مغازه تعمیراتی بود که ضبط و رادیو تعمیر میمرد چهل متر سیم لیتز داشت که از آلمان اورده بود و متری 75 تومن میداد و نشون داد و گفت این سیم معادل یک میله و وقتی رشته ها رو ی؟باز کرد دقیقا رشته ها با یک نخ ابریشم ویچیده شده بودن اما رشته ها حالت تخت داشتم نه گرد و ایشون به من و دایی گفتن که نمونه بارز این سیم رو میتونید در یک اشل کوچیکتر در سیم هندزفری گوشی سونی اریکسون دید که در سه رنگ یا چهار رنگ هستن ، قرمز ،سبز، زرد، طلایی
که بهترین خاصیت این نوع سیمها در عبور دادن جریان عبوری فوق العاده به خاطر حالت حازنی خیلی وایینه بعد از کلی خواهش و تمنا نداد که نداد یعنی از نظر قیمت کنار نیومد دایی پرسید این سیم رو در چه کاری استفاده میکنی گفتن که برای روی فریت در رادیوها استفاده میکنم
خلاصه سرتون رو درد نیارم بعد از گذشت چند ماه دوباره رفتیم اونجا که طرف سیم رو با قرقره فروخته بود این سیم لیتز که شما میگید شپه لیتزه نه لیتز اصلی که حالت ورقه ورقه داره شما سیم هندزفری رو باز کنید دقیقا همون سیم لیتزی هست من و دایی دیدیم

دوست عزیز اطلاعاتت اشتباهه.

سیمهای هندزفری و تلفن و امثالهم اسمشون تینسله
رشته رشته بودنشون ربطی به دلایل پشت سیم لیتز نداره.
سیمهای تینسل بخاطر اینکه زیاد تحت تنش خمشی قرار میگیرن باید چند رشته دور الیاف بسته بشن که سیم حین خم شدن مکرر پاره نشه و نشکنه.

سیم لیتز هم میتونه رشته صاف باشه یا رشته گرد ...
لیتز بودنش ارتباطی به سطح مقطعش نداره .
حذف اثر پوستی اش مهمه ....
توی کامنت قبلی کامل توضیح دادم تئوری و دلایل استفاده اش چیه.

احساس میکنم فقط شما راست میگی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 6 بهمن1394 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نیاز نیست با احساسات جلو برید ...

یکم تحقیق کنید

اثر پوستی :

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اثر_پوستی

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Skin_effect

سیم لیتز :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Litz_wire

سیم تینسل :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tinsel_wire

سه شنبه 6 بهمن1394 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش من همیشه با فرمول نمیشه رفت جلو در عمل خیلی چیزها فرق میکنن اگه با فرمول و این قوانین علمی میخواست کاری انجام بشه شما مهندسها و با اطلاعات خوبتون باید یه فکری به حال همین ردیابها میکردین که اینهمه دنبال راهکار نباشن دوستان

سه شنبه 6 بهمن1394 - 2:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
ای به خدا همین سیم افشان معمولی هم عالی جواب میده ، سیم نقره و طلا و غیره همه بهانست ، مدار رو با قطعات خوب بسازید .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 6 بهمن1394 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام
ای به خدا همین سیم افشان معمولی هم عالی جواب میده ، سیم نقره و طلا و غیره همه بهانست ، مدار رو با قطعات خوب بسازید .

درود
منم با نظر مهدی جان موافقم امروز بعد از کلی دردسر برای گیر اوردن ای سی 357 بعد از کلی گشتن فقط یه ای سی سرامیکی گیر اوردم که جواب داد مدلش هم ای سی سرامیکی Fl357 H1032 زدم به مدار و توی خونه با کلی وسایل فلزی دورو برم با لوپ پنجاه تو خونه با فرکانس 101 پالس 225 و دیلی دستی 10 و انتگرال 56 و حساسیت 19 یا سینی پنجاه سانتی رو از 2 متر پنجاه تک بوق و تا دو متر و سی الی دو متر 40 سنس داشتم حالا نمی دونم این برد خوب بوده یا کم :D :)

واقعا دستت درد نکنه مهندس جان بابت این مدار :YMPRAY:

سه شنبه 6 بهمن1394 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام عزیزان
ایا میشه واسه 2.5روی این فلز یاب حساب کرد

نمیخام یک کامیونو بزنه

میخام یک خمره سکه که اونو 15در15 حساب کنیم ایا با ساخت یک لوپ 2متری این عمق را میزنه

سه شنبه 6 بهمن1394 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام
با اجازه مهندس حمید
مقایسه gpx4500و فلز جو در شرایط کاملا همسان:
فلز مدفون شده:مس با روکش روی به ابعاد 35 در 35
عمق چاله : دومتر دقیق
فلز مورد نظر با اسید سولفوریک دفن شد
مدت زمان دفن در خاک تقریبا بیش از یک ماه
لوپ مورد استفاده 55 شرکتی مونو برای هر دو دستگاه
جی پی ایکس متاسفانه اصلا بالانس نشد ~X( (البته بخاطر روشن بودن دستگاه های مرغ داری)
فقط پهنای باند رو از حالت پیش فرض به 240 رسوندم
شعاعی در حدود 1در 1 رو با قدرت سنس 5 نشون داد
البته روز جمعه قرار اگه هوا اجازه بده دستگاه ها رو خاموش کنیم و یه بار دیگه امتحان کنیم

سه شنبه 6 بهمن1394 - 4:15pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
سلام
با اجازه مهندس حمید
مقایسه gpx4500و فلز جو در شرایط کاملا همسان:
فلز مدفون شده:مس با روکش روی به ابعاد 35 در 35
عمق چاله : دومتر دقیق
فلز مورد نظر با اسید سولفوریک دفن شد
مدت زمان دفن در خاک تقریبا بیش از یک ماه
لوپ مورد استفاده 55 شرکتی مونو برای هر دو دستگاه
جی پی ایکس متاسفانه اصلا بالانس نشد ~X( (البته بخاطر روشن بودن دستگاه های مرغ داری)
فقط پهنای باند رو از حالت پیش فرض به 240 رسوندم
شعاعی در حدود 1در 1 رو با قدرت سنس 5 نشون داد
البته روز جمعه قرار اگه هوا اجازه بده دستگاه ها رو خاموش کنیم و یه بار دیگه امتحان کنیم

ممنون از به اشتراک گذاری این نتایج

سه شنبه 6 بهمن1394 - 4:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود فراوان خدمت دوستان و استاد بزرگوار مهندس حمیدعرض کنم که نظر شما درمورد استفاده ازلوپ مونو شرکت کا ایکس اس چیه ایا بدرد فلزیاب فلزجو میخوره روی لوپ برچسب خورده مونو کماندر با تشکر از دوستان و اساتید محترم

لطفا دوستان راهنمایی کنند

سه شنبه 6 بهمن1394 - 5:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 , 1644 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 157 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure