نویسنده |
پیغام |
کوهیار
مدیر سایت
|
meghdad نوشته است: من از پروگرامر multi avr eca استفاده میکنم سی دی همراهش بود اما درایوری که همراهش بود نصب نمیشد داخل سی دی یه فایل فلش هست که راهنمای نصب درایور و شناسوندن پروگرمر به سیستم هست. حالا اگر تغییری توی فایلها نداده باشن احتمالا توی یه پوشه به این اسم هست AVR USB Programmer فایل راهنما رو باز کنید و مطابق اون پیش برید مشکل حل میشه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 6 بهمن1394 - 1:43am |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
دوستان من مدار راه اندازی کردن و دو تا سوال دارم من لوپ وصل نکردم هنوز ولی کلیدها 5 کلید کار نمیکنه البته بعضی لحظه میزنه و بعضا نمیزنه؟مشکل از کجا میتونه باشه و موقع روشن کردن صدای بلندگو خرخر میکنه بلندگو معمولی و 8اهم 0.5 وات انداختم هر دو خر خر میکنه ؟ ممنون و خواهشن راهنمایی کنین
|
چهارشنبه 6 بهمن1394 - 2:22am |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش منم با مدار جدیدم مشگل شما رو دارم هرچند مدار قبلم عالی بود اما از بس ماسفت تست کردم خراب کردم فیبر رو از اینکه دوباره استاد حمید بگن هنوز گیر کردین نتونستم بگم اما اگه راهنمایی کنن دمشون گرمه سلام استاد حمید مدار فلزجوی دیگه ای ساختم که با پروگرم میکرو و فیکس کردن کنتراست و دیگر موارد همه چی درسته اما کیبورد کار نمیکنه و وقتی هم دکمه اوکی رو میزنم تنظیم فرکانس از 201 شمارش معکوس میشه و دیگه دکمه ها کار نمیکنن و یه ایراد دیگه احتمال دادم اتصالی وجود داشته باشه و چک کردم درست بودن داغ شدن پایه های 19،20،21 هست که بعد از خاموش کردن و زدن صورت و لب به این پایه هاست که احساس میشه لازم به ذکره که با دوتا میکروی دیگه تست کردم و هردو در مدار خودم جواب دادن بهترین نظر شما مشگل از کجاست ؟ در ضمن با قرض یه دستگاه اهم متر هیوکی از دوستان اعلاوه بر اهمتر نفتی خودم تمام قطعات رو قبل از جاگذاری تست کردم و میتونم بگم همه قطعات در رنج دقیق به کار بردم به نظر شما ایراد از کجاست میتونه از خازن صد میکروی تانتال باشه منظورم از نظر قطبهاست چون هیچ علامت خاصی روش نیست ؟
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 6 بهمن1394 - 2:55am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
برای تانتال باید قطبها رعایت بشه اگر+ نداشت ، یه خط به معنی منفی روی یکی از پایه ها داره
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 6 بهمن1394 - 3:11am |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|

hafez نوشته است: سلام داداش منم با مدار جدیدم مشگل شما رو دارم هرچند مدار قبلم عالی بود اما از بس ماسفت تست کردم خراب کردم فیبر رو از اینکه دوباره استاد حمید بگن هنوز گیر کردین نتونستم بگم اما اگه راهنمایی کنن دمشون گرمه سلام استاد حمید مدار فلزجوی دیگه ای ساختم که با پروگرم میکرو و فیکس کردن کنتراست و دیگر موارد همه چی درسته اما کیبورد کار نمیکنه و وقتی هم دکمه اوکی رو میزنم تنظیم فرکانس از 201 شمارش معکوس میشه و دیگه دکمه ها کار نمیکنن و یه ایراد دیگه احتمال دادم اتصالی وجود داشته باشه و چک کردم درست بودن داغ شدن پایه های 19،20،21 هست که بعد از خاموش کردن و زدن صورت و لب به این پایه هاست که احساس میشه لازم به ذکره که با دوتا میکروی دیگه تست کردم و هردو در مدار خودم جواب دادن بهترین نظر شما مشگل از کجاست ؟ در ضمن با قرض یه دستگاه اهم متر هیوکی از دوستان اعلاوه بر اهمتر نفتی خودم تمام قطعات رو قبل از جاگذاری تست کردم و میتونم بگم همه قطعات در رنج دقیق به کار بردم به نظر شما ایراد از کجاست میتونه از خازن صد میکروی تانتال باشه منظورم از نظر قطبهاست چون هیچ علامت خاصی روش نیست ؟ دوست عزیز به احتمال زیاد خازنهای تانتالو اشتباه زدی. منم برام پیش اومد یک بار
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 8:54am |
|
 |
ayhan
کاربر فعال
|
سلام . برنامه حهت پروگرم باز نمیشه میشه بگین علت چی هست؟
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:08am |
|
 |
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: hamid_54 نوشته است: با درود فراوان خدمت دوستان و استاد بزرگوار مهندس حمیدعرض کنم که نظر شما درمورد استفاده ازلوپ مونو شرکت کا ایکس اس چیه ایا بدرد فلزیاب فلزجو میخوره روی لوپ برچسب خورده مونو کماندر با تشکر از دوستان و اساتید محترم
لطفا دوستان راهنمایی کنند اگر لوپهاشون هم مثل دستگاههاشون باشه که خیر ارزش تست نداره و بنظر من خودتون میتونین لوپ بهتری بسازین! تا اینجا مونولوپهای کماندر مینلب نتیجه خیلی خوبی داده و شاید بعد از اون لوپ های لورنز قرار دارن. البته عملکرد نسبتا بهتر این لوپها بواسطه رعایت نکات و جزئیات متعددی هست که در حین ساخت بکار میگیرن. وگرنه رسیدن به نتایج مشابه اونها دور از دسترس نیست و حتی با همین نکات مطرح شده تا اینجا هم تفاوت عملکرد چندان زیاد نیست. حمید آقا آخه لوپ مینیلب رو 3 میلیون میگن؟؟؟  !!!!!!!!!!!!!!
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:21am |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
دوستان من بجای خازن تانتان از الکترولیت استفاده کردم میتونه مشکل من از اونا باشه؟ صدای خرخر و کار نکردن دکمه ها؟
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:41am |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه دوستانی که بعضی وقتها کلیدهایشان کار نمی کند به احتمال زیاد از کلیدهای فشاری باریک قرمز و سیاه استفاده می کنند این کلید ها معمولا کمی حساسیتشان پایین است و بعضی وقتها گیر می کند یا شایدهم مجبور شوید چندبار فشار دهید تا متوجه بشوند البته احتمال دیگری هم که دارد این است که دوستان از سیم های مسی برای اتصال کلیدها استفاده نکرده باشند یا بد لحیم شده باشد خصوصا در قسمتی که منفی یا بدنه تمام کلیدها به هم وصل می شود
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:45am |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
saeid000 نوشته است: دوستان من بجای خازن تانتان از الکترولیت استفاده کردم میتونه مشکل من از اونا باشه؟ صدای خرخر و کار نکردن دکمه ها؟ دوست عزیز بنده قبلا با الکترولیت مونتاژ کردم که هیچکدام از این مشکلات را نداشت خرخر بلندگو شایدهم جایی اتصالی دارید یا شاید هم مقاومت کناریش را خوب لحیم نکرده اید یا شاید هم خود بلندگو دارای پارگی باشد
|
چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:48am |
|
 |
|