انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 3:50am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1641 , 1642 , 1643 , 1644 , 1645 , 1646 , 1647 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
دوستان من بجای خازن تانتان از الکترولیت استفاده کردم میتونه مشکل من از اونا باشه؟
صدای خرخر و کار نکردن دکمه ها؟

.

درود

منم از خازن الکترولیت استفاده می کنم به جای تانتال ولی هیچ مشکلی ندارم احتمالا مشکلتون جای دیگه است.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

badboy نوشته است:
saeid000 نوشته است:
دوستان من بجای خازن تانتان از الکترولیت استفاده کردم میتونه مشکل من از اونا باشه؟

.

درود

منم از خازن الکترولیت استفاده می کنم به جای تانتال ولی هیچ مشکلی ندارم احتمالا مشکلتون جای دیگه است.

دوست عزیز احتمالا کار نکردن دکمه هات از معیوب بودن آی سی باشه اون رو عوض کن منم قبلا چنین مشکلی داشتم

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 11:42am

سلام خدمت دوستان عزیز
مدار اولم هم چنان مشکل داره دوباره فیبر دوم زدم اما مدار روشن نمیشه و ولتاژ سر مقاومت R3 دقیقا 3 ولت میباشد

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:07pm

djfaramooshi نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
من مدارو ساختم اول چند جا اتصالی داشت بر طرف کردم اما ال سی دی
به صورت مربع مربع دو سطر ابتدایی نشون میده میکرو رو دوباره پروگرام
کردم درست نشد ال سی دی رو عوض کردم باز مشکل داشت لطفا راهنمایی کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محمد کیا نوشته است:
badboy نوشته است:
saeid000 نوشته است:

.

درود

دوست عزیز احتمالا کار نکردن دکمه هات از معیوب بودن آی سی باشه اون رو عوض کن منم قبلا چنین مشکلی داشتم

داداش همون lf357 ؟
یدونه فلزی سفارش دادم ببینم با اون حل میشه.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:30pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
سلام داداش منم با مدار جدیدم مشگل شما رو دارم هرچند مدار قبلم عالی بود اما از بس ماسفت تست کردم خراب کردم فیبر رو از اینکه دوباره استاد حمید بگن هنوز گیر کردین نتونستم بگم اما اگه راهنمایی کنن دمشون گرمه
سلام استاد حمید
مدار فلزجوی دیگه ای ساختم که با پروگرم میکرو و فیکس کردن کنتراست و دیگر موارد همه چی درسته اما کیبورد کار نمیکنه و وقتی هم دکمه اوکی رو میزنم تنظیم فرکانس از 201 شمارش معکوس میشه و دیگه دکمه ها کار نمیکنن و یه ایراد دیگه احتمال دادم اتصالی وجود داشته باشه و چک کردم درست بودن داغ شدن پایه های 19،20،21 هست که بعد از خاموش کردن و زدن صورت و لب به این پایه هاست که احساس میشه
لازم به ذکره که با دوتا میکروی دیگه تست کردم و هردو در مدار خودم جواب دادن
بهترین نظر شما مشگل از کجاست ؟
در ضمن با قرض یه دستگاه اهم متر هیوکی از دوستان اعلاوه بر اهمتر نفتی خودم تمام قطعات رو قبل از جاگذاری تست کردم و میتونم بگم همه قطعات در رنج دقیق به کار بردم
به نظر شما ایراد از کجاست میتونه از خازن صد میکروی تانتال باشه منظورم از نظر قطبهاست چون هیچ علامت خاصی روش نیست ؟

خسته نباشین!
غیر از چک کردن سلامت کلیدها و سیمکشی اونها تا مدار و پایه های میکرو و بررسی عدم اتصالی در این قسمتها که قبلا عرض شد ؛ باید وضعیت خازن 6 و 5 و مقاومت 2 رو هم بررسی کنین که درست باشن و اتصالی در این بخشها نباشه. طبیعتا جهت نصب صحیح خازن 6 و سالم بودن اون قطعا روی عملکرد این قسمت تاثیر داره.
دوستان باید توجه داشته باشن بنده در توضیحات هم مشخصا اشاره داشتم ؛ خازنهای الکترولیت و تانتالیوم دارای پلاریته یعنی قطب مثبت و منفی هستن و باید جهت نصب صحیحشون در مدار رعایت بشه بطوریکه پایه مثبت خازن درست مطابق علامت + که روی فیبر برای این خازنها مشخص شده جاگذاری بشه. در خازنهای تانتالیوم معمولا قطب مثبت رو مشخص میکنن و این فقط جنبه نمایشی داستان هست. وگرنه دوستان احیانا تصور نکنن مثبت و منفی خازنهای تانتال برعکس الکترولیت هست!!! این رو عرض کردم چون ظاهرا چند نفر چنین اشتباهی داشتن. خیر ؛ مثبت خازن هر پایه ای بود باید در جاگذاری معادل جای پایه + روی فیبر قرار داده بشه. اگر علامتی روی خازن تانتال ندیدین معمولا یک خط پر رنگ روی این خازنها هست. بر خلاف گفته دوست عزیزمون ؛ این خط پر رنگ در تانتال نشانه قطب مثبت هست! اگر این هم وجود نداشت یا پاک شده بود ؛ باید خازنی که هنوز مونتاژ نشده رو نگاه کنین. همیشه طول پایه مثبت بلند تر از منفی هست. بهرحال در نظر داشته باشین مونتاژ معکوس خازنهای دارای پلاریته منجر به بروز اتفاقات پیش بینی نشده ای در مدار میشه و احتمال معیوب شدن خود خازن هم وجود خواهد داشت.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:56pm

djfaramooshi نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز
مدار اولم هم چنان مشکل داره دوباره فیبر دوم زدم اما مدار روشن نمیشه و ولتاژ سر مقاومت R3 دقیقا 3 ولت میباشد

شماعكس كامل پشت وروي مدارتون رادرسايت قراربدهيدفيوزبيت هارابه طوردقيق پروگرام نموديد؟

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:00pm
آواتار کاربر

محل اقامت: مشهد
با سلام خدمت اساتید محترم.
این دستگاه به صورت آماده قابل فروش هست؟
من بدلیل نداشتن علم الترونیک امکان ساخت ندارم.
با تشکر از همه و مهندس حمید عزیز :x

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:05pm
مدیر کل
مدیر کل

ظاهرا هیچ توضیحی به اندازه تصویر گویا نیست! لذا تصاویری برای تشخیص بهتر قطبیت در انواع خازنهای دارای پلاریته قرار میدم بلکه دوستان در این زمینه کمتر به مشکل بخورن.
پیوست:
Polarity-wet-Al-Elcaps.jpg

پیوست:
Polarity-rectangular-chips.jpg

لازم بذکره که در این تصاویر minus به معنی منفی و plus به معنی مثبت هست. امیدوارم دوستان به نحوه نمایش پلاریته خازنهای اس ام دی هم توجه داشته باشن!
این هم تصویری از یک خازن تانتالیوم:
پیوست:
C-10t.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:15pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
حمید نوشته است:
hafez نوشته است:
سلام داداش منم با مدار جدیدم مشگل شما رو دارم هرچند مدار قبلم عالی بود اما از بس ماسفت تست کردم خراب کردم فیبر رو از اینکه دوباره استاد حمید بگن هنوز گیر کردین نتونستم بگم اما اگه راهنمایی کنن دمشون گرمه
سلام استاد حمید
مدار فلزجوی دیگه ای ساختم که با پروگرم میکرو و فیکس کردن کنتراست و دیگر موارد همه چی درسته اما کیبورد کار نمیکنه و وقتی هم دکمه اوکی رو میزنم تنظیم فرکانس از 201 شمارش معکوس میشه و دیگه دکمه ها کار نمیکنن و یه ایراد دیگه احتمال دادم اتصالی وجود داشته باشه و چک کردم درست بودن داغ شدن پایه های 19،20،21 هست که بعد از خاموش کردن و زدن صورت و لب به این پایه هاست که احساس میشه
لازم به ذکره که با دوتا میکروی دیگه تست کردم و هردو در مدار خودم جواب دادن
بهترین نظر شما مشگل از کجاست ؟
در ضمن با قرض یه دستگاه اهم متر هیوکی از دوستان اعلاوه بر اهمتر نفتی خودم تمام قطعات رو قبل از جاگذاری تست کردم و میتونم بگم همه قطعات در رنج دقیق به کار بردم
به نظر شما ایراد از کجاست میتونه از خازن صد میکروی تانتال باشه منظورم از نظر قطبهاست چون هیچ علامت خاصی روش نیست ؟

خسته نباشین!
غیر از چک کردن سلامت کلیدها و سیمکشی اونها تا مدار و پایه های میکرو و بررسی عدم اتصالی در این قسمتها که قبلا عرض شد ؛ باید وضعیت خازن 6 و 5 و مقاومت 2 رو هم بررسی کنین که درست باشن و اتصالی در این بخشها نباشه. طبیعتا جهت نصب صحیح خازن 6 و سالم بودن اون قطعا روی عملکرد این قسمت تاثیر داره.
دوستان باید توجه داشته باشن بنده در توضیحات هم مشخصا اشاره داشتم ؛ خازنهای الکترولیت و تانتالیوم دارای پلاریته یعنی قطب مثبت و منفی هستن و باید جهت نصب صحیحشون در مدار رعایت بشه بطوریکه پایه مثبت خازن درست مطابق علامت + که روی فیبر برای این خازنها مشخص شده جاگذاری بشه. در خازنهای تانتالیوم معمولا قطب مثبت رو مشخص میکنن و این فقط جنبه نمایشی داستان هست. وگرنه دوستان احیانا تصور نکنن مثبت و منفی خازنهای تانتال برعکس الکترولیت هست!!! این رو عرض کردم چون ظاهرا چند نفر چنین اشتباهی داشتن. خیر ؛ مثبت خازن هر پایه ای بود باید در جاگذاری معادل جای پایه + روی فیبر قرار داده بشه. اگر علامتی روی خازن تانتال ندیدین معمولا یک خط پر رنگ روی این خازنها هست. بر خلاف گفته دوست عزیزمون ؛ این خط پر رنگ در تانتال نشانه قطب مثبت هست! اگر این هم وجود نداشت یا پاک شده بود ؛ باید خازنی که هنوز مونتاژ نشده رو نگاه کنین. همیشه طول پایه مثبت بلند تر از منفی هست. بهرحال در نظر داشته باشین مونتاژ معکوس خازنهای دارای پلاریته منجر به بروز اتفاقات پیش بینی نشده ای در مدار میشه و احتمال معیوب شدن خود خازن هم وجود خواهد داشت.

شما درست میفرمائید مهندس ، منظور بنده هم همین بود . اما یه جوری نوشتم X_X
( اگر علامت + نداشت علامت منفی ضخیم دارد ، که بجای همون + است )
خازن تانتالیوم :
اگر علامت + داشت که قطب مثبت مشخص است
اگر بجای علامت مثبت ، شکل L انگلیسی بود ( بصورت خالی یا با یک فلش )، بازم قطب مثبت است
در مدلهای جدید ، علامت + دارد و پشت سر علامت + ، یک خط کشیده که نباید با منفی اشتباه بگیرید ، همان مثبت است
اگر نه + داشت و نه L داشت و فقط علامت - داشت ، بازم مثبت است
و اگر هیچ علامتی نداشت ، یا علامتش پاک شده بود ، پای درازتر خازن ( قبل از مونتاژ ) قطب مثبت است

لا اله الا هو

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1641 , 1642 , 1643 , 1644 , 1645 , 1646 , 1647 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure