انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 12:12am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

درود بر شما
در تستی که جناب کاوشگر نسبت به سنس قلز جدید از ما خواستند و نظر به اینکه ایشون ویکی از دوستان فلز جدید را با طرح رستم نمی زنند و ما هم این تست را انجام دادیم به این صورت که سه کاسه را در فاصله 4 متری از هم قرار داده و چند النگو طلا توسط فرد دیگری زیر یکی از این سه کاسه قرار داده میشد که من اونجا به خاطر خطای ذهن حضور نداشتم
بار اول با طرح رستم و بصورتی که سیم به هر دو انتن وصل هست ردیابی کردم که خطا زد و یکی از کاسه های که طلا زیرش نبود گرفت
در تست دوم ابتدا طرج رستم را بدون سیم روشن و ردیابی کردم که یکی از کاسه ها را گرفت و بعد ردیاب را روی زمین قرار دادم و با انتن خالی دور ردیاب یه چرخی زدم که باز همون کاسه را گرفت . ردیاب 35 را روشن کردم که چه باسیم و چه بی سیم همون کاسه را گرفت که با برداشتن کاسه النگوها زیر اون پیدا شد
بار سوم از یه نفر دیگه خواستم که جای النگو را تعویض کنه که مجددا باز به همین روش تست کردم که باز نتیجه مثبت بود
من با انتن تلسکوپی کار میکنم بار اول هم که خطا کردم صرقا به خاطر اتصال سیم و تشدید مگنت بدن بود که در دفعات بعدی در حالت بدون سیم جواب تستها مثبت بود
با این تست مشخص میشه که دیگه خطای ذهن نباید برای این اهداف وجود داشته باشد و ردیاب و مگنت بدن تعیین کننده نتیجه ردیابی میباشه
در حال حاضر دو طرج رستم و یک طرج گلدن کینگ برای من یکسان جواب میده و فلز جدید طلا را میزنه ایا ممکنه هر سه مدار یکسان باشند و معیوب. من هم با امپلی هم بدون امپلی و هم با ترانس و هم بدون ترانس و یا با چوک تست کردم جواب همه یکسان بوده و به فلز جدید حساس هست
و یا واقعا این طرج مشکل داره یا مگنت بدن من باعث خطا میشه هر چند که استاد رستم میگه مگنت بدن در کار طرج رستم تاثیری نداره

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
در تستی که جناب کاوشگر نسبت به سنس قلز جدید از ما خواستند و نظر به اینکه ایشون ویکی از دوستان فلز جدید را با طرح رستم نمی زنند و ما هم این تست را انجام دادیم به این صورت که سه کاسه را در فاصله 4 متری از هم قرار داده و چند النگو طلا توسط فرد دیگری زیر یکی از این سه کاسه قرار داده میشد که من اونجا به خاطر خطای ذهن حضور نداشتم
بار اول با طرح رستم و بصورتی که سیم به هر دو انتن وصل هست ردیابی کردم که خطا زد و یکی از کاسه های که طلا زیرش نبود گرفت
در تست دوم ابتدا طرج رستم را بدون سیم روشن و ردیابی کردم که یکی از کاسه ها را گرفت و بعد ردیاب را روی زمین قرار دادم و با انتن خالی دور ردیاب یه چرخی زدم که باز همون کاسه را گرفت . ردیاب 35 را روشن کردم که چه باسیم و چه بی سیم همون کاسه را گرفت که با برداشتن کاسه النگوها زیر اون پیدا شد
بار سوم از یه نفر دیگه خواستم که جای النگو را تعویض کنه که مجددا باز به همین روش تست کردم که باز نتیجه مثبت بود
من با انتن تلسکوپی کار میکنم بار اول هم که خطا کردم صرقا به خاطر اتصال سیم و تشدید مگنت بدن بود که در دفعات بعدی در حالت بدون سیم جواب تستها مثبت بود
با این تست مشخص میشه که دیگه خطای ذهن نباید برای این اهداف وجود داشته باشد و ردیاب و مگنت بدن تعیین کننده نتیجه ردیابی میباشه
در حال حاضر دو طرج رستم و یک طرج گلدن کینگ برای من یکسان جواب میده و فلز جدید طلا را میزنه ایا ممکنه هر سه مدار یکسان باشند و معیوب. من هم با امپلی هم بدون امپلی و هم با ترانس و هم بدون ترانس و یا با چوک تست کردم جواب همه یکسان بوده و به فلز جدید حساس هست
و یا واقعا این طرج مشکل داره یا مگنت بدن من باعث خطا میشه هر چند که استاد رستم میگه مگنت بدن در کار طرج رستم تاثیری نداره

با سلام
استاد جاوید عزیز معلوم هست چی میگید
شما میفرمایید فلز جدید را زیر کاسه گذاشتید و با ردیاب رستم نتونستید پیداش کنید و بعد میگید این دستگاه فقط فلز جدید میزنه
لطفا مطالبی که مشخص کردم از گفته های خودتون رو برسی کنید
و در ضمن بعید میدونم دستگاه انجمن هم فلز جدید بزنه
به طور کلی ردیابی که فلز جدید بزنه ردیاب نیست و سر کاری و زاییده تخیل و اشتباه اپراتوره من با دستگاه انجمن کار کردم (ولی کم) و هیچ وقت فلز جدید رو نمیزنه
موفق باشید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:58pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب رستم البته ردیاب یک لفظ عمومی هست و میتونه شامل طرحهای مختلفی بشه. لذا ممکنه تلقی شما از ردیاب این باشه که نباید فلز جدید بزنه! ولی چیزی که بنده در موردش تجربه دارم و با چند مدار و دستگاه مختلف آنتنی کار کردم و نهایتا طرح ردیاب 35 رو ارائه دادم ؛ اینطور نیست و فلز جدید رو هم سنس میکنه و اصولا باید همینطور باشه. در این زمینه بنده به تئوری هم کاری ندارم هر چند از نظر تئوری قابل توضیح هست ولی جایی که صدها تجربه عملی داره قضیه رو اثبات میکنه ؛ اگر تئوری نتونه توضیحش بده یا خلافش رو نشون بده مسلما اون تئوری ایراد داره! ردیابهای آنتنی که من میشناسم همشون فلز جدید رو هم بخوبی سنس میکنن. این مساله بسادگی با پیدا کردن اهداف مخفی شده توسط دیگران قابل اثبات هست. از این گذشته در خصوص ردیاب 35 سیستم کنترل وزن حداقل برای فلز جدید بخوبی جواب میده و هر کسی بتونه با این ردیاب بدرستی کار کنه میتونه فلزی با وزن مجهول رو مورد تست قرار بده و ببینه ردیاب تا چه وزنی میتونه اون فلز رو ردیابی کنه. بعد مشخص شدن وزن حدودی توسط ردیاب میتونین فلز مورد تست رو روی ترازو قرار بدین و ببینین ردیاب تا چه حد درست عمل کرده! بنظر من برای ردیابی که سیستم کنترل وزنی داره ؛ این تست خوبی هست و نمیشه گفت ذهنیت یا عامل اینچنینی درش تاثیر داره. بنده هم نظیر این تست رو صد ها بار انجام دادم و دقت عمل این سیستم خوب بوده. اغلب دوستان هم تایید کردن.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 1:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

خواهش میکنم دوستان یه کمی بنده رو روشن کنن! :(
منظور از طلای قدیم و طلای جدید یعنی چی؟
مگه غیر از اینه که تمام طلایی که در کره ی زمین موجود هست همسنه و تاریخ تشکیلش بر میگرده به شکلگیری کره ی زمین و بیگ بنگ!؟ :-?

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار نوشته است:
خواهش میکنم دوستان یه کمی بنده رو روشن کنن! :(
منظور از طلای قدیم و طلای جدید یعنی چی؟
مگه غیر از اینه که تمام طلایی که در کره ی زمین موجود هست همسنه و تاریخ تشکیلش بر میگرده به شکلگیری کره ی زمین و بیگ بنگ!؟ :-?

بنده هم با صحبت شما کاملا موافقم که یکبار بیان ترمهاشون رو تعریف کنن.

طلای موجود در جهان تماما تولیدات هسته ستاره های متلاشی شده قدیمه و شاید برخی فلزات زیاد پایدار نباشن و به مرور زمان با مواد مختلف واکنش نشون بدن و ترکیب بشن طلا جزو پایدار ترین هاست ( اصلا ارزشش بخاطر همین پایداریشه )

قدیم و جدید درش معنی نمیده

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 3:16pm
استاد
استاد

rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما

با سلام
استاد جاوید عزیز معلوم هست چی میگید
شما میفرمایید فلز جدید را زیر کاسه گذاشتید و با ردیاب رستم نتونستید پیداش کنید و بعد میگید این دستگاه فقط فلز جدید میزنه
لطفا مطالبی که مشخص کردم از گفته های خودتون رو برسی کنید
و در ضمن بعید میدونم دستگاه انجمن هم فلز جدید بزنه
به طور کلی ردیابی که فلز جدید بزنه ردیاب نیست و سر کاری و زاییده تخیل و اشتباه اپراتوره من با دستگاه انجمن کار کردم (ولی کم) و هیچ وقت فلز جدید رو نمیزنه
موفق باشید

درود بر شما
استاد رستم عرض کردم که در حالتی که سیم به ردیاب و به انتنها وصل باشه انتن به جای اینکه فلز جدید را برای من بزنه و یا نزنه روی یکی از کاسه ها که خالی بود مسیر نشون میداد و حتی قیچی میکرد اونهم به خاطر اینکه زمین کمی رطوبت داشته یا اینکه تکه ای از سیمان یا گچ ممکنه اون زیر در خاک باشه چون توی حیاط تست کردم
اما در حالتی که سیم رابط به انتنها وصل نباشه فلز جدید را برای من میزنه عینه 35
استاد رستم اکثریت بچه ها با 35 فلز جدید را میتونند به راحتی بگیرند اینکه شما نمیزنید یه جای کار ایراد داره.شما شاید هیچوقت مگنت بدن را حساب نکنید اما واقعا 90 درصد توان ردیابی همین مگنت بدن هست بعد دستگاه ردیاب

استاد رستم تا حالا 7 موزذ حفاری بوده که یا استخوان بوده یا فلز و فقط یه مورد خطا داشتم که اونهم بخاطر رطوبت و وجود دیواره سنگ و اهکی به ضخامت 60 سانت و عمق 80 سانت در کنار یه سوراخ موش که تقریبا عمودی مماس با دیوار به پایین مسیرش بود.با اینکه تشخیصم هدف غیر فلزی بود برای اظمینان بیشتر چون هدف دیگری توی منطقه نداشتم خواستم که یک متر حفاری کنند تا مطمعن باشم که تشخیصم اشتباه نبوده

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 4:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فلز جدید و قدیم به معنای واقعی فقط برمیگرده به قدیم به معنیه دفن بودن و تماس با خاک و جدید یعنی در تماس با هوا یعنی خارج از خاک

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 4:24pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
در مورد فرق طلای قدیم با طلای جدید:
تاریخ تولد همه یکیه
اما منظور از طلای قدیم ، طلایی هست که سالها از عمرش در شرایط زیر خاک یا در غار و محیط بسته مانند کوزه موم اندود و غیره ، گذشته باشه و طبق اون شرایط خواصش متغیر شده باشه یا بر روی خواص خاک اطرافش تاثیر گذاشته باشد . مانند یونیزه گی یا ایجاد هاله به دور فلز
سنس قویتر فلزات کهنه نسبت به فلزات جدید ، توسط فلزیابهای پالسی و والف و ردیاب ، عملا ثابت شده و جای هیچ شکی ندارد
حتی در یون یابها ، میزان سنس شدن ، کاملا به کهنگی طلا وابسته است .
@};-
اما طلای جدید ، به طلایی گفته میشود که در سالهای اخیر ذوب شده باشد و شرایط نگهداری آن در خانه و کمد و روی پوست و ... بوده باشد و هیچ تاثیری از محیط نپذیرفته باشد و خود نیز شرایطش را نداشته باشد که بر محیط اطرافش تاثیر بگذارد . ( مثلا در زیر خاک و در تماس با خاک نبوده )
طلای برخلاف طلای قدیمی ، با قدرت کمتری سنس میشود .
ضمنا ، هاله و سایر تغیراتی که طلای قدیمی به دور خود تشکیل میدهد ، کاملا وابسته به خاک و محیط اطراف طلا بوده و با درآوردن طلای قدیمی از زیر خاک ، تا حد زیادی مانند طلای جدید سنس میشود و قدرت سنس ، بعنوان فلز قدیمی از بین میرود .
اما فلز قدیمی ، پس از درآمدن از زیر خاک تمام خصوصیات خود را از دست نمیدهد و باز مقداری با فلز جدید فرق میکند .
این میزان اختلاف ، کم است و دیگر با فلزیاب پالسی و والف قابل تشخیص نیست . اما اگر یک سکه ی طلای قدیمی که از زیر خاک بیرون آمده باشد را ، با یک یونیاب تست کنید ، مقداری قویتر از یک سکه ی جدید با همان اندازه و عیار ، سنس میشود .
و این ثابت میکند که طلا ، خود نیز از محیط تاثیرپذیر بوده .

لا اله الا هو

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنه دژ نوشته است:
در مورد فرق طلای قدیم با طلای جدید:
تاریخ تولد همه یکیه
اما منظور از طلای قدیم ، طلایی هست که سالها از عمرش در شرایط زیر خاک یا در غار و محیط بسته مانند کوزه موم اندود و غیره ، گذشته باشه و طبق اون شرایط خواصش متغیر شده باشه یا بر روی خواص خاک اطرافش تاثیر گذاشته باشد . مانند یونیزه گی یا ایجاد هاله به دور فلز
سنس قویتر فلزات کهنه نسبت به فلزات جدید ، توسط فلزیابهای پالسی و والف و ردیاب ، عملا ثابت شده و جای هیچ شکی ندارد
حتی در یون یابها ، میزان سنس شدن ، کاملا به کهنگی طلا وابسته است .
@};-
اما طلای جدید ، به طلایی گفته میشود که در سالهای اخیر ذوب شده باشد و شرایط نگهداری آن در خانه و کمد و روی پوست و ... بوده باشد و هیچ تاثیری از محیط نپذیرفته باشد و خود نیز شرایطش را نداشته باشد که بر محیط اطرافش تاثیر بگذارد . ( مثلا در زیر خاک و در تماس با خاک نبوده )
طلای برخلاف طلای قدیمی ، با قدرت کمتری سنس میشود .
ضمنا ، هاله و سایر تغیراتی که طلای قدیمی به دور خود تشکیل میدهد ، کاملا وابسته به خاک و محیط اطراف طلا بوده و با درآوردن طلای قدیمی از زیر خاک ، تا حد زیادی مانند طلای جدید سنس میشود و قدرت سنس ، بعنوان فلز قدیمی از بین میرود .
اما فلز قدیمی ، پس از درآمدن از زیر خاک تمام خصوصیات خود را از دست نمیدهد و باز مقداری با فلز جدید فرق میکند .
این میزان اختلاف ، کم است و دیگر با فلزیاب پالسی و والف قابل تشخیص نیست . اما اگر یک سکه ی طلای قدیمی که از زیر خاک بیرون آمده باشد را ، با یک یونیاب تست کنید ، مقداری قویتر از یک سکه ی جدید با همان اندازه و عیار ، سنس میشود .
و این ثابت میکند که طلا ، خود نیز از محیط تاثیرپذیر بوده .

دوست عزیز اینایی که میفرمایید قابل اندازه گیری هست و منحنی تاثیر هم داره ؟

مثلا اگر یک کیلوگرم طلای 1000 سال قبل دفن شده رو بیاریم کنار 1 کیلوگرم طلای تازه از بوته در اومده قرار بدیم میتونید بگید با اندازه گیری فلان پارامترها معلوم میشه این طلا تازه ذوب شده اون یکی قدیمیه ؟

اگر بله لطف کنید اسم و مقدار اون پارامترها رو بدید که بشه طبق مشخصات مبنی تعیین کرد عمر فلز از آخرین ذوب اینقدر ساله .

ضمنا استاد چیزی به نام هاله یا تاثیر طلا بر خاک اطراف و کوزه و این چیزا بی معنیه .
طلا با چیزی واکنش نشون نمیده که بخواد اطرافش اثری بگذاره .

اگر خلافش فکر میکنید یعنی جایی طلا دفن بوده و درش بیاریم تا چند وقت باید کماکان بشه اثراتش رو دید و فرضا دستگاهی که این اثرات رو شناسایی میکرده محل خالی دفینه رو هم طلا شناسایی میکنه !

البته اینا همه اش حرف نظری هست ....
اثبات این نوع ادعاها اگر واقعا وجود داشته باشه حتما در حیطه یکی از علوم تعریف و مستند شده که شما لطف کنید منابعش رو معرفی کنید.

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوستان عزیز بارها فلز جدید و قدیم رو توضیح دادم ولی باز هم میگم
منظور از فلز جدید فلزی است که از سکون ان در میدان مغناطیسی مادر یک نیمه عمر نگذشته باشد و فلز قدیم فلزی است که حداقل یک نیمه عمر در میدان مادر ساکن باشد و فلز اصل فلزی است که در بدو تولد و در حالت مذاب با توجه به نیروی مادر هم راستا شده باشد
بنابر این یک النگو که در هر چند دقیقه اینور و انور میشود و زاویه قرار گیری ان با میدان زمین تغییر میکند فلز قدیم نیست چون نمیتواند به نیمه عمر خود یعنی 178 روز سکون در یک میدان برسد پس هیچ گونه ارتعاشی ندارد و هیچ ردیابی توانایی اشکار سازی اون رو ندارد چون تا ارتعاش نکند موجی حاصل نمیشود و تا موجی عمود بر موج دیگری نشود تشدید پسماند انجام نمیشود و تا تشدید انجام نشود موج اسکالری تولید نمیشود که توانایی انرا داشته باشد تا انتن شما را مگنت کرده و از مسیر تعادل خود خارج کند و عمود بر ان میدان شود
شما اگر فلزی را به صورت ساکن در یک جا قرار دهید (مثل لوله اب -یا تیر برق -یا اسکلت ساختمانها -یا طلایی که حداقل 200 روز زیر خاک باشد و غیره) و یا به صورت مصنوعی مرتعش کنید
میتوانید انرا با ردیاب اشکار کنید و در غیر این صورت هیچ توجیح علمی برای ان وجود ندارد و شالوده نتیجه گیری اشتباه و تصدیق ان است
موفق باشید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 5:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure