انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:18pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

نقل قول:
با سلام
استاد کوهیار عزیز فکر میکنم شما اصلا مطالب رو مطالعه نکردید تمام سوالهایی که داشتید رو با توضیح کامل توضیح دادم برای جلوگیری از تکراری شدن لطفا مطالعه کنید
در رابطه با نوع گیرنده هم مدارشو ساختم با تفکیک کامل ولی با توجه به اینکه اولویت غالب سایت دوستان سازنده هستند و متاسفانه بقیه دوستان پیگیر موضوع نیستند فعلا از علنی کردنش در اینجا معذورم
ولی با تمام چیزهایی که گفتم فکر کنم دوستان با کمی دقت بتونن موضوع رو حل کنند
دوست خوبم من منکر این نمیشم که میشه یک فلز جدید رو اشکار کرد ولی با شرایطی که گفتم و اینکه شما صرفا با فرستادن یک موج بتوانید یک فلز که در حالت خنثی است را پیدا کنید توجیح علمی ندارد مگر انرژی خاصی تعریف و قانون جدیدی اشکار شود که سوال من از جناب هوشی همین بود
چند وقت پیش دوستی که ادعا میکرد با ردیاب هر چیزی را پیدا میکند بنا به درخواست دوستی برای تست پیش من امد او ادعا کرد که شما انگشتر خودتون رو قایم کنید تا من پیدا کنم و چون برایم جالب بود همین کار را کردم چون با تستهایی که بالغ بر 500 تست ثبت شده و با استفاده از روشهای علمی بوده من نتونستم فلز خنثی را اشکار کنم که هر تست گواهی برگ به برگ خود را دارد خلاصه ما انگشتر را در 10 سانتی زیر زمین مخفی کردیم
و این دوستمان شروع به کار کرد و با توجه به اینکه تقریبا تمام خطاهای این کار را میشناسم به وضوح دیدم که با توجه به این که درست کار میکنه ولی خطا میره وقتی که داشت خسته میشد همین که نگاهی به من کرد من سریع یک نقطه را نگاه کردم و سرم را پایین انداختم که متاسفانه این فرد به همان نقطه رفت و انتنش رو اونجا قیچی کرد-و چندین تست دیگه
دوست خوبم نباید سر خودمون رو کلاه بزاریم و باید سعی کنیم که واقع گرا باشیم همین صحبتهاست که باعث میشه دوست خوبمون امیر عزیز همچین ذهنیتی داشته باشه
من همینجا اعلام میکنم از نظر علمی راهی برای اشکار سازی فلز خنثی به روش ردیابی وجود نداره و تا فلز شروع به ارتعاش نکنه امکان اشکار سازی اون وجود نداره
شاید لوله های که استاد مجتبی در فیلمشون اشکار کرده چند وقت بوده که اونجا بوده و تحت تاثیر میدان مغناطیسی زمین و یا دیگر میدانها شرایط اسکن رو داشته
به طور مثال مالش قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی و یا حتی استفاده از فرکانس پایین به علت خاصیت مرتعش کردن اجسام به صورت ناقص میتوان فلزی خنثی رو اشکار کرد اما نه کامل
موفق و پیروز باشید

درود بر شما
استاد رستم این مورد که فرمودید که فرکانس پایین با عث تشدید ناقص فلزات میشه من و سه تا از دوستنان تست کردیم اما در حالتی که موج سینوسی با مربعی همزمان باشه با فرکانس زیر 100 هرتز فلز جدید را میشه گرفت اما فرکانسهای بالاتر مخصوصا فرکانس بالای هزاز هرتز دیگه فلز جدید سنس نمیشه

استاد رستم شک نکنید که میشه فلز جدید را پیدا کرد دیگه به چه علتی ردیاب میتونه پیداش کنه من اطلاعی ندارم تقریبا تمام ردیاب ها همچنین توانی دارن اینکه یه نفر توان ردیابی نداشته و جلو شما نتونسته هدف طلا را پیدا کنه نمیشه به عموم افراد تعمیم داد

جمعه 9 بهمن1394 - 5:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستانی که میفرماین ردیاب کار نمیکنه و خیالات و توهمه و....چون از نظر علمی جوابی واسش نداریم
اول اینکه زیاد رو علم و فرمولاتش حساب و کتابش باز نکنید چون الان هم شاهده تنقضات گفتاری دانشمندان در عرصه های مختلف هستیم
مثلا یکبار میگن فلان چیز ضرر داره بعدش میگن فاید داره :D الان قانون نسبیت انیشتین هم زیر سواله بقیه قوانین بماند :D
دوم فرض بر این که علم دلیل خاصی برای چگونگی عملکرد ردیاب نداره دلیل بر این نیست که اصلا نداشته باشه شاید یک هفته دیگه یک ماه دیگه یا چند سال دیگه دلیل و علت اصلی کارکرد ردیابها کشف بشه و این خیلی دور از انتظار نیست .
خیلی از اهالی بیل و کلنگ بر این عقیده هستند که ردیاب ها واقعا کار میکنند چون با این وسیله ساده به ارزوهایشان رسیده اند کسایی که حتی نمیدونند مولکول و اتم چی هستن!!!!!!!!!!!!!

جمعه 9 بهمن1394 - 2:15pm

خوب اگه قرارباشه با نیروی ذهن و قدرت بدن و این جور حرفها ردیابی کنیم اصلا چرا دنبال مدار هستیم بشینیم و تمرین ذهن و تمرکز واین خرفها رو کنیم من خودم از طریق موبایل و مکمل آقا سعید خیلی کارکردم حتی روی سطح زمین هم چندین موبایل گذاشتم و انواع موج مربعی سینوسی و... تو محیط منتشر کردم و به آنتن ها وصل کردم و با رعایت اصول گفته شده هیچ نتیجه ای نگرفتم و دریغ از یک ذره حرکت آنتن آخرش هم گفتند استعداد بدن میخاد که تو نداری خوب اینا مگه اتلاف وقت و هزینه نیست حالا یکی مثل آقا رستم پیدا شده که میخاد مفاهیم اساسی رو توضیح بده که اصلا ببینیم چیکار میخواهیم بکنیم واصول کار چیه که متاسفانه هر از چند گاهی بهش حمله میکنند وبه جای اظهار نظر او نو زیر سوال میبرند ،،،،بابا جان اگه خوشت نمیاد چرا اصلا تو این تاپیک میایی برو این همه تاپیک هست تو اونا اظهار نظر بکن بذار ببینیم چیکار میخواهیم بکنیم .

جمعه 9 بهمن1394 - 3:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hamidimilani نوشته است:
خوب اگه قرارباشه با نیروی ذهن و قدرت بدن و این جور حرفها ردیابی کنیم اصلا چرا دنبال مدار هستیم بشینیم و تمرین ذهن و تمرکز واین خرفها رو کنیم من خودم از طریق موبایل و مکمل آقا سعید خیلی کارکردم حتی روی سطح زمین هم چندین موبایل گذاشتم و انواع موج مربعی سینوسی و... تو محیط منتشر کردم و به آنتن ها وصل کردم و با رعایت اصول گفته شده هیچ نتیجه ای نگرفتم و دریغ از یک ذره حرکت آنتن آخرش هم گفتند استعداد بدن میخاد که تو نداری خوب اینا مگه اتلاف وقت و هزینه نیست حالا یکی مثل آقا رستم پیدا شده که میخاد مفاهیم اساسی رو توضیح بده که اصلا ببینیم چیکار میخواهیم بکنیم واصول کار چیه که متاسفانه هر از چند گاهی بهش حمله میکنند وبه جای اظهار نظر او نو زیر سوال میبرند ،،،،بابا جان اگه خوشت نمیاد چرا اصلا تو این تاپیک میایی برو این همه تاپیک هست تو اونا اظهار نظر بکن بذار ببینیم چیکار میخواهیم بکنیم .

درود بر شما
خیلی خوشحالم که افراد با شخصیت و با شعوری مثل شما اینجا هستن و مطالب رو پیگیری میکنن.
دوست گلم شما که یک ساله توی این انجمن فعالیت میکنید و به قول خودتون تمام راهها رو رفتید و جوابی نگرفتید و با بهره گیری از اصولی که آقای رستم توضیح دادن موفق شدید.
بله بنده هم کاملا با شما موافقم و اصلا نباید دنبال حرف بدون پشتوانه علمی رفت و به نیروی فکر و دهن و تصورات و قوانین ماورائی استناد کرد.
خواهش میکنم بدون اینکه از چیز دیگری صحبت کنید صرفا کمی درباره ی این اصول و مفاهیم اساسی که آقای رستم گفتن و شما هم تایید میکنید و به اونها استناد میکنید توضیح بدید .
موفق باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 9 بهمن1394 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

viewtopic.php?f=10&t=2546&start=20
دوست خوبم از اینجا به بعد مطالعه کن و تقریبا در هر صفحش موضوعی رو حل کردم
دیگه نمیدونم چی بگم مثل کسی شدم که سرم رو به اهن فشار میدم
من تا 100 سال هم توضیح بدم شما از این بت خونه بیرون نمیایید چون منبع در امدتونه و باعث میشید بفیه هم نیان که عواقبش به عهده خودتونه
چقدر پول با ارزشه خدای من
راستی گفتید به تایپیک ردیاب سری بزنم دوست من رفتم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم همه تو یک تیم و چند نفر یک نفرن
راستی چقدر منرو خوب میشناسید که من دستگاه ردیاب دستم نگرفتم پسر خوب اگر 30 سال داشته باشی موقع تولدت من با انتن کار میکردم
بنابراین برای خودت تخیلات نکن
در رابطه با تست اقا مجتبی -دیدی که نخوندی و فقط نظر میدی دوست من فلز وقتی ساکن بشه دیگه زیر زمین و روی زمین و تو هوا نداره
اگر دیپلم داشته باشید میدونید که امواج همه جا هست اگر مالش نباشه میدان زمین هست
نمیدونم چرا دارم توضیح میدم با اینکه میدونم یا متوجه نمیشید و یا نمیخواهید متوجه بشید
با علم خودتون خوش و موفق باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سوناتا نوشته است:
درود بر دوستان عزیز در مورد ردیاب باید عرض کنم بحث ردیابی شاید یکم از لحاظ علمی مبهم باشه منتها در کلیت امر وجود داره و اثبات شده هست در مورد موفقیتهایی که بنده میبینم شاید دوستانی که با نظر بنده در مورد ردیابی فلزات با تولید فرکانس همسان با ان فلز مخالفن دلایل محکمی داشته باشن در مورد جناب رستم هم نظر بنده اینه ایشون راه درستی رو انتخاب کردن و نباید به اینصورت دوستان دیگه واکنش نشون بدن در مورد ردیابی کمی اپراتوری مشکل و غیر ملموستره نسبت به استفاده از نقطه زنها منتها با توجه به تجاربی که خودم و چند دوست دیگر کسب کردیم تا اینجا این علم به بنده اثبات شده حالا هر کسی منکرش هست هم نظرش محترمه

دوست خوبم ممنون از نظرتون
اینهایی که مخالفت میکنن در قبال مسائل علمی در رابطه با قوانین فیزیک مقابله نمیکنند بلکه در برابر مانع درامدشونه که مقابله میکنن
و به قول شما ما هم میگیم نظرشون محترم
خوشحالم که حد اقل چند نفر از دوستان موضوع را درک کردن و حداقل دیگه گیر شیادها نمی افتن
موفق و پیروز باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
نقل قول:
با سلام
استاد کوهیار عزیز فکر میکنم شما اصلا مطالب رو مطالعه نکردید تمام سوالهایی که داشتید رو با توضیح کامل توضیح دادم برای جلوگیری از تکراری شدن لطفا مطالعه کنید
در رابطه با نوع گیرنده هم مدارشو ساختم با تفکیک کامل ولی با توجه به اینکه اولویت غالب سایت دوستان سازنده هستند و متاسفانه بقیه دوستان پیگیر موضوع نیستند فعلا از علنی کردنش در اینجا معذورم
ولی با تمام چیزهایی که گفتم فکر کنم دوستان با کمی دقت بتونن موضوع رو حل کنند
دوست خوبم من منکر این نمیشم که میشه یک فلز جدید رو اشکار کرد ولی با شرایطی که گفتم و اینکه شما صرفا با فرستادن یک موج بتوانید یک فلز که در حالت خنثی است را پیدا کنید توجیح علمی ندارد مگر انرژی خاصی تعریف و قانون جدیدی اشکار شود که سوال من از جناب هوشی همین بود
چند وقت پیش دوستی که ادعا میکرد با ردیاب هر چیزی را پیدا میکند بنا به درخواست دوستی برای تست پیش من امد او ادعا کرد که شما انگشتر خودتون رو قایم کنید تا من پیدا کنم و چون برایم جالب بود همین کار را کردم چون با تستهایی که بالغ بر 500 تست ثبت شده و با استفاده از روشهای علمی بوده من نتونستم فلز خنثی را اشکار کنم که هر تست گواهی برگ به برگ خود را دارد خلاصه ما انگشتر را در 10 سانتی زیر زمین مخفی کردیم
و این دوستمان شروع به کار کرد و با توجه به اینکه تقریبا تمام خطاهای این کار را میشناسم به وضوح دیدم که با توجه به این که درست کار میکنه ولی خطا میره وقتی که داشت خسته میشد همین که نگاهی به من کرد من سریع یک نقطه را نگاه کردم و سرم را پایین انداختم که متاسفانه این فرد به همان نقطه رفت و انتنش رو اونجا قیچی کرد-و چندین تست دیگه
دوست خوبم نباید سر خودمون رو کلاه بزاریم و باید سعی کنیم که واقع گرا باشیم همین صحبتهاست که باعث میشه دوست خوبمون امیر عزیز همچین ذهنیتی داشته باشه
من همینجا اعلام میکنم از نظر علمی راهی برای اشکار سازی فلز خنثی به روش ردیابی وجود نداره و تا فلز شروع به ارتعاش نکنه امکان اشکار سازی اون وجود نداره
شاید لوله های که استاد مجتبی در فیلمشون اشکار کرده چند وقت بوده که اونجا بوده و تحت تاثیر میدان مغناطیسی زمین و یا دیگر میدانها شرایط اسکن رو داشته
به طور مثال مالش قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی و یا حتی استفاده از فرکانس پایین به علت خاصیت مرتعش کردن اجسام به صورت ناقص میتوان فلزی خنثی رو اشکار کرد اما نه کامل
موفق و پیروز باشید

درود بر شما
استاد رستم این مورد که فرمودید که فرکانس پایین با عث تشدید ناقص فلزات میشه من و سه تا از دوستنان تست کردیم اما در حالتی که موج سینوسی با مربعی همزمان باشه با فرکانس زیر 100 هرتز فلز جدید را میشه گرفت اما فرکانسهای بالاتر مخصوصا فرکانس بالای هزاز هرتز دیگه فلز جدید سنس نمیشه

استاد رستم شک نکنید که میشه فلز جدید را پیدا کرد دیگه به چه علتی ردیاب میتونه پیداش کنه من اطلاعی ندارم تقریبا تمام ردیاب ها همچنین توانی دارن اینکه یه نفر توان ردیابی نداشته و جلو شما نتونسته هدف طلا را پیدا کنه نمیشه به عموم افراد تعمیم داد

با سلام
استاد جاوید عزیز خوشحالم که به این نتیجه رسیدید که با فرکانس پایین به همون دلیلی که گفتم میشه فلز جدید رو تست کرد ولی این رو بدونید که تفکیکی در کار نیست و علتش اینه که فلز مرتعش شده حالا شما میتونید با مالش یا تحت تاثیر یک میدان و یا ساکن کردن فلز در میدان زمین به این هدف برسید
موفق باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 5:26pm

آقای کوهیار عزیز چرا ناراحت میشی ما باید به نظرات هم احترام بذاریم من گفتم که از اصول معمول ردیاب نتیجه ای نگرفتم به نظر من باید از اصول علمی پیروی کنیم و از مفاهیم پایه تبعیت کنیم فعلا به نظر من رستم خوب و علمی داره بیان میکنه من هم روی این موضوع دارم کار و تحقیق میکنم به نظر شما و تمام دوستان هم احترام میزارم فقط به همدیگه حمله نکنیم نظراتمونو بیان و به نظر همدیگه احترام بذاریم اگه نظراتون یکی نبود بگیم ولی با آرامش واحترام موفق باشید.

جمعه 9 بهمن1394 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:

با سلام
ممنون دوست خوبم شما اطلاعات رو جمع کنید و سعی کنید نواقصش رو بر طرف کنید و سعی کنید با این قوم یاجوج و ماجوج بحث نکنید
اگر سر هر بحثی چه علمی چه شخصیتی و چه فرهنگی باشه خودم جوابشون رو میدم
همینکه در اخر دوستان بینا بینی بفهمند که من شالاتان هستم و اینهمه مطلب در رابطه با اصول واقعی ردیابی گفتم و هنوز اجازه ندادند به جایی برسیم که خطاهای ردیابی اصولی چیه و غیره رو گفتم تا همه سر کار باشن و چند نفر هم که از موجودیت من در این سایت فقط یک اسم مجهوله رو تشویق کنن
وای که اونموقع من چقدر خوشبخت میشم
فقط خوشحالم که متوجه شدید و انشالله موفق هم میشید

جمعه 9 بهمن1394 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب میرسیم به امیر خان
میخواستم جوابشون رو بدم و بگم تو که تو زدن یک پی سی بی موندی .................................. ولش کن
یاد این شعر افتادم
گر سر به سر از نهایتی خواهی گفت
بر بیخردان کفر بسی خواهی گفت
چون از ملک خویش برون بر ایند
کردار ز گفتار خودت خواهی گفت

جمعه 9 بهمن1394 - 5:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure