انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت1404 - 12:27am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1646 , 1647 , 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من یه سوال دارم شرمنده
از برنامه ای که مهندس گفته نمیتونم استفاده کنم فایل هگز از دسکتاب باز نمیکنه.
من چند تایی پروگرم خراب کردم که دیگه برنامه نمیشناسه اونارو .سوالم اینه موقع تنظیم فیوزبیت با برنامه progisp باید این تیک program fuse زده بشه؟
این عکس یا چیکار کنم ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 9 بهمن1394 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید جان شما اول تیک فیوزبیتها رو بردار و تیک فلش پروگرم رو بزن و فایل هگز رو فراخوانی کن به برنامه و روی اون آدمکه کلیک کن تا پروگرم انجام بشه البته میکرو رو اتمگا 328 انتخاب کرده باشی
در مرحله بعدی تیک فلش پروگرم رو بردار و تیک فیوز بیت رو بزن و روی اون سه تا نقطه کلیک کن و از چپ به راست زیر صفحه وارد شده
f7
d1
fc
بزن و صفحه رو ببند و دو باره روی آدمک کلیک کن تا فیوز بیتها رایت بشه و خلاص من هم پروگرم م این نرم افزار رو داره و بهترین روش پروگرم با این پروگرمر اینه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 9 بهمن1394 - 5:22pm

با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید
من دستگاه رو مونتاژ کردم و کار کرد هنوز لوپ رو نساختم واسه همین کویل ارور داد
فردا لوپ رو هم میسازم
فقط چند تا سوال داشتم
1- کانکتور واسه اتصال لوپ چی بگیرم و اگه میشه عکسش رو هم بزارید(فیش بی ان سی به درد نمیخوره به نظرم)
2- کابل رابط مدار تا کانکتور چی باشه؟
3- از کانکتور تا لوپ از ارجی 59 میشه استفاده کرد؟
4-من از بلندگوی 8 اهم 0.25 وات استفاده میکنم که هنوز به مدار متصل نکردم آیا لازمه که یه مقاومت 100 اهم هم سری کنم
5- درسته این سوالم غیر مرتبط هست با این تاپیک ولی با اجازتون میپرسم واسه لوپ 45 چه مارک سیمی بگیرم 1*1 با چه مارکی؟
6- من دوتا 357 گرفتم از چهره نوع اورجینال 29 تومن و فلزی 14 تومن کدوم بهتر هست و ثبات بیشتری داره؟

آخرین بار توسط shahinsoft در جمعه 9 بهمن1394 - 5:42pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 9 بهمن1394 - 5:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

واگه ارور میزنه برای پروگرم شما حتما باید فایل هگز رو روی صفحه دسکتاپ کپی کرده باشی و نکته مهمتر اینکه اگه قبلا عمل پروگرم کردن رو انجام داده باشی برای دفعه بعدی با یک کریستال 20 مگا درقسمت کریستال خور پروگرمت بزاری یعنی پایه نه و ده میکرو یعنی کنار زیف پین پروگرمرت

جمعه 9 بهمن1394 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shahinsoft نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید
من دستگاه رو مونتاژ کردم و کار کرد هنوز لوپ رو نساختم واسه همین کویل ارور داد
فردا لوپ رو هم میسازم
فقط چند تا سوال داشتم
1- کانکتور واسه اتصال لوپ چی بگیرم و اگه میشه عکسش رو هم بزارید(فیش بی ان سی به درد نمیخوره به نظرم)
2- کابل رابط مدار تا کانکتور چی باشه؟
3- از کانکتور تا لوپ از ارجی 59 میشه استفاده کرد؟
4-من از بلندگوی 8 اهم 0.25 وات استفاده میکنم که هنوز به مدار متصل نکردم آیا لازمه که یه مقاومت 100 اهم هم سری کنم
5- درسته این سوالم غیر مرتبط هست با این تاپیک ولی با اجازتون میپرسم واسه لوپ 45 چه مارک سیمی بگیرم 1*1 با چه مارکی؟

داداش شما هم برای کانکتور حتما از فیش سه پین نظامی
برای کابل رابط از کابل ارجی 59 با شیلد مسی استفاده کن
برای بلند گو نه از بیزر و نه از بلندگو استفاده نکن فقط و فقط از پیزو استفاده کن که صدای گیرا و صافی داره
برای لوپ 45 نمیدونم چون نساختمش ولی لوپ شصتم با چهار متر کابل کت 6 بدونه شیلده که واقعا راضی هستم ازش و مدیون یه عده از دوستان که راهنمایی کردن مثل اسدف عزیز و اما برای لوپ 1*1 فقط و فقط تاکید میکنم فقط از سیم دوقلوی برق از اون سفیدها ی رو کار یک میل با مارک سمنان استفاده کنید محشره یعنی سیم روی این سیم حرامه
موفق باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 5:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان

لوپ 45 فیب مدار چاپی 15*15 رو از چند باید بزنه
من با سیم افشان 1 میل درست کردم لوپ 45دیلی 24 و اعداد سه گانه هم زیاد خوب نیست سیم هم 1*1 ابهر
در عوض یه لوپ 27 درست کردم با سیم 0.8 قدیمی اعداد سه گانه خوب دیلی بین 16-18 فیبر 15*15 رو از 70 80 می زنه
کابل رابط هم کابل کرمان
دوستانی که لوپ 45 داشتن بگن از چه سیمی استفاده کردن و بردش چه قدر باشه خوبه
محیط تست هر دو هم تو پارکینگ از سقف آویزون کردم که رو به زمین نباشه
ممنون

جمعه 9 بهمن1394 - 6:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hafez نوشته است:
واگه ارور میزنه برای پروگرم شما حتما باید فایل هگز رو روی صفحه دسکتاپ کپی کرده باشی و نکته مهمتر اینکه اگه قبلا عمل پروگرم کردن رو انجام داده باشی برای دفعه بعدی با یک کریستال 20 مگا درقسمت کریستال خور پروگرمت بزاری یعنی پایه نه و ده میکرو یعنی کنار زیف پین پروگرمرت

واقعا ممنونم حافظ جان
من چند باری پروگرم که کردم بدون کریستال بود این کریستال خارجی لازمه ؟برای چه علتی استفاده میشه؟ من مدل پروگرامرم از این مدله AVR USB Programmer مال eca هست
تنظیم کریستال خارجی در progisp چجوریه؟شرمنده اولین بارمه که از پروگرم استفاده میکنم

جمعه 9 بهمن1394 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز @};-
میخوام یه لوپ 1*1 بسازم با سیم 1.5 افشان و با 11 دور سیم .
مهندس ایا با این کار به سبب زیاد شدن ظرفیت و کم شدن لوپ میشه عمق بیشتری گرفت ؟؟؟
و سوال دیگه این که مسلما با یک دور سیم برای لوپ 1*1 مقدار نسبتا زیادی ظرفیت سیم پیچ زیاد میشه . ایا این باعث زیاد شدن دیلی و به هم ریختن اعداد سه گانه میشه ؟

جمعه 9 بهمن1394 - 7:41pm

دوستان اینم از تنظیم فیوز بیت با پروگرامر هاتل توبعضی ار برنامه های دیگه بدردتون میخوره.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 9 بهمن1394 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
hafez نوشته است:

واقعا ممنونم حافظ جان
من چند باری پروگرم که کردم بدون کریستال بود این کریستال خارجی لازمه ؟برای چه علتی استفاده میشه؟ من مدل پروگرامرم از این مدله AVR USB Programmer مال eca هست
تنظیم کریستال خارجی در progisp چجوریه؟شرمنده اولین بارمه که از پروگرم استفاده میکنم

داداش مال منم همینه
شما بغل زیف پین یه جایی هست که دوتا سوراخ گذاشتن مثل هد پین نظامی یه کریستال بیست مگا هرتزی بزار اونحا فقط همین کریستال خارجی خودش توی برنامه هگز اعمال شده و وقتی شما تنظیم فیوزبیت ها رو درست انحام بدی خودش کافیه

جمعه 9 بهمن1394 - 8:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1646 , 1647 , 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ashkan460 , Majestic12 و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure