انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:24pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار نوشته است:
rostam نوشته است:
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=10&t=2546&start=20
دوست خوبم از اینجا به بعد مطالعه کن و تقریبا در هر صفحش موضوعی رو حل کردم
دیگه نمیدونم چی بگم مثل کسی شدم که سرم رو به اهن فشار میدم
من تا 100 سال هم توضیح بدم شما از این بت خونه بیرون نمیایید چون منبع در امدتونه و باعث میشید بفیه هم نیان که عواقبش به عهده خودتونه
چقدر پول با ارزشه خدای من
راستی گفتید به تایپیک ردیاب سری بزنم دوست من رفتم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم همه تو یک تیم و چند نفر یک نفرن
راستی چقدر منرو خوب میشناسید که من دستگاه ردیاب دستم نگرفتم پسر خوب اگر 30 سال داشته باشی موقع تولدت من با انتن کار میکردم
بنابراین برای خودت تخیلات نکن
در رابطه با تست اقا مجتبی -دیدی که نخوندی و فقط نظر میدی دوست من فلز وقتی ساکن بشه دیگه زیر زمین و روی زمین و تو هوا نداره
اگر دیپلم داشته باشید میدونید که امواج همه جا هست اگر مالش نباشه میدان زمین هست
نمیدونم چرا دارم توضیح میدم با اینکه میدونم یا متوجه نمیشید و یا نمیخواهید متوجه بشید
با علم خودتون خوش و موفق باشید

خب من کماکان نمیخوام وارد حاشیه بشم و دوست دارم بحث رو علمی پیش ببرم و از شما هم خواهش میکنم صرف پاسخ سوالات رو بدید و از شخصیت پردازی و آسمون ریسمون کردن بالاغیرتا صرف نظر کنید.
من چه این تاپیک و چه تاپیک قبلی تمام پستهای شمارو بدقت مطالعه کردم و فقط دنبال پاسخ هستم!
دوست عزیز شما چرا من رو ارجاع میدی به یه صفحه که باز اونجا هم همین حرفهارو زدی!
شما اینجا بیان کردید که چون فلز ساکنه و تحت تاثیر میدان زمین هست اینجا ردیابی میشه!؟
خوشحال میشم پاسخ بدید آیا دیروز یا روزهای قبل که بارها عنوان کردید ردیابی که فلز جدید بزنه ردیاب نیست ! و نمیشه با ارسال موج فلز رو شناسایی کرد!
ایا دیروز فلزات در حرکت بودن و ساکن نبودن!؟
آیا میدان زمین دیروز و روزهای قبل وجود نداشت و الان یهو ظهور کرد؟ ;)
و اما باز سوال قبلی رو برای بار سوم میپرسم بینم باز جواب میدید یا باز با شخصیت پردازی جواب نده رو میدید؟
این نیرویی که شما عامل حرکت آنتنها شناسایی کردید و براش سنسور طراحی کردید و مدار ساختید دو خط دربارش توضیح بدید و ماهیتش رو مشخص کنید.

با سلام
دوست من شما هنوز با تعریف فلز جدید و قدیم مشکل دارید و فکر کنم با عتیقه و طلای دست زنان معیار قدیم و جدید رو میسنجید
دوست من فلز جدید یعنی فلزی که ساکن نیست (یعنی اگر از جیبتون یک طلا در بیاری (حالا چه جدید و چه عتیقه) و یک جا قایم کنی نمیتونی با ردیاب اونرو بگیری یا باید با توجه به نیروی مغناطیسی زمین اون طلا رو در جایی قرار بدی و تقریبا 187 روز صبر کنی و یا باید با میدانهای مصنوعی اونرو مرتعش کنید
موفق باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 9:27pm

با سلام دوست عزیز من استاد رستم تمام اصول اساسی مربوط به این ردیاب را در این تاپیک و تاپیک قبلی ایکاش مکررا گذاشته و شما میتونید مطالعه بفرمائید

جمعه 9 بهمن1394 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب جناب کوهیار عزیز در رابطه با سوالتون
دوست عزیز فکر کنم صفجه 121 رو نخوندید
راستی با قرمز نوشتم
موفق باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
داداش رستم
من از یک ردیاب انالوگ استفاده میکنم با فرکانس 5500 برای طلا
مدت زمان لازم هم برای رهگیری دو تا سه دقیقه و طول انتنها هم 45 سانت هست
و تا انجایی هم که اطلاع دارم هیچ یک از موارد مطرح شده شما رو دور و برم ندیدم ولی با این وجود با خطای نزدیک صفر هدف مخفی شده رو پیدا میکنم و حتی با100% تفکیک

برای بار دوم درخواست میکنم این مدار رو برای استفاده ما هم بزارید هوشی جان ممنون شما میشیم

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 9 بهمن1394 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به استاد دلسوز استاد رستم غمخوار جوانان انجمن ^:)^ من فکر میکردم دوست جویای ناممون فقط تو تایپیک یون یاب گرد وخاک کردن اینجام که زیرورو شده ;;) امیر اقا بچه کجایی من با تظمین هر روشی وهر راه کاریی با انواع واقسام ذرات واهن الات دفن شده قدمت بالا وجدید هر جوری که بخوای در خدمتم فقط با ردیاب خودم اگه بنده هر جا طلا یا اهن یا هر فلز دیگه ایی به شرط اینکه در حیطه ردیابی باشه پیدا کردم فقط باید دفن بشه نه روی زمین چون سیستم من هیچ فلز جدیدی رو نمیگیره هر کی دوست داره باور نکنه من حضوری جواب میدم اگه من تونستم جواب شما رو بدم جایزه نوبل هم نمیخوایم جوون مردی کن بگو دردت چیه برادر سیستم من هم اسکالر وانتن تلسکوپیو پراب جی پی اس وجی پی آرو اینا نیست اما دوستان رو متهم کردن بدون دلیل کار درستی نیست شما میخوای ما نقش بالاتر از البرت رو بازی کنیم اما ما در حیطه کاری خودمون فعالیت داریم وفقط از روشهای تایید شده تبیعت کردیم.ادرس ومکانتو پ خ کن من خودم بشخصه جواب شما رو میدم تا باورت بشه ردیاب ساختن اینایی نیست که دیدی وشنیدی.به دوستان هم کاری ندارم که چقدر زحمت کشیدن تا امثال شماها راه نجات پیدا کنن نه اینکه زیر سوال برن تا تجربه نشه تا ساخته نشه تا بحث نشه چیزی از کار در نمیاد برادر من هم قاطع هستم وهمیشه بودم چیزی هم که ساختم لینک نداره به شما بدم چون طرح شخصی هست همونی که ادعا کردی از اپ امپ سردر نمیاره وکپی کرده اما اگه باختی شرط تعین میکنم اگر هم شما بردی دیگه دست خودتون ما اینجا مردانی داریم که علمشون فرای صدتا روشنفکر غربی هست البرت کیه ادیسون چیه :-Q

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 9 بهمن1394 - 10:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر استاد رستم .استاد نمیشه فرکانس های خلا .الماس .زمرد .دندان و هر چیزی که لازم هست بزارین و از آیسی 328 استفاده بکنین.؟؟؟؟؟من اولین ردیابی بود که ساختم و کاوش نکردم ولی کلا ردیاب با حالیه او نقطه ای که هم میگفتم نقطه زن فلزجو عدد تفکیک 30تا 99 میزنه و ثابت نیست .به نظر شما چی میتونه باشه .؟ولوم باس هم حدود 1/3 قیچی میکنه؟تریبل روی صفر و ولوم صدا روی حداقل

جمعه 9 بهمن1394 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
سلام به استاد دلسوز استاد رستم غمخوار جوانان انجمن ^:)^ من فکر میکردم دوست جویای ناممون فقط تو تایپیک یون یاب گرد وخاک کردن اینجام که زیرورو شده ;;) امیر اقا بچه کجایی من با تظمین هر روشی وهر راه کاریی با انواع واقسام ذرات واهن الات دفن شده قدمت بالا وجدید هر جوری که بخوای در خدمتم فقط با ردیاب خودم اگه بنده هر جا طلا یا اهن یا هر فلز دیگه ایی به شرط اینکه در حیطه ردیابی باشه پیدا کردم فقط باید دفن بشه نه روی زمین چون سیستم من هیچ فلز جدیدی رو نمیگیره هر کی دوست داره باور نکنه من حضوری جواب میدم اگه من تونستم جواب شما رو بدم جایزه نوبل هم نمیخوایم جوون مردی کن بگو دردت چیه برادر سیستم من هم اسکالر وانتن تلسکوپیو پراب جی پی اس وجی پی آرو اینا نیست اما دوستان رو متهم کردن بدون دلیل کار درستی نیست شما میخوای ما نقش بالاتر از البرت رو بازی کنیم اما ما در حیطه کاری خودمون فعالیت داریم وفقط از روشهای تایید شده تبیعت کردیم.ادرس ومکانتو پ خ کن من خودم بشخصه جواب شما رو میدم تا باورت بشه ردیاب ساختن اینایی نیست که دیدی وشنیدی.به دوستان هم کاری ندارم که چقدر زحمت کشیدن تا امثال شماها راه نجات پیدا کنن نه اینکه زیر سوال برن تا تجربه نشه تا ساخته نشه تا بحث نشه چیزی از کار در نمیاد برادر من هم قاطع هستم وهمیشه بودم چیزی هم که ساختم لینک نداره به شما بدم چون طرح شخصی هست همونی که ادعا کردی از اپ امپ سردر نمیاره وکپی کرده اما اگه باختی شرط تعین میکنم اگر هم شما بردی دیگه دست خودتون ما اینجا مردانی داریم که علمشون فرای صدتا روشنفکر غربی هست البرت کیه ادیسون چیه :-Q

ممنون استاد بهرام عزیز
همین که تونستم کمک کمی به دوستان بکنم خوشحالم
موفق و پیروز باشید

جمعه 9 بهمن1394 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
سلام بر استاد رستم .استاد نمیشه فرکانس های خلا .الماس .زمرد .دندان و هر چیزی که لازم هست بزارین و از آیسی 328 استفاده بکنین.؟؟؟؟؟من اولین ردیابی بود که ساختم و کاوش نکردم ولی کلا ردیاب با حالیه او نقطه ای که هم میگفتم نقطه زن فلزجو عدد تفکیک 30تا 99 میزنه و ثابت نیست .به نظر شما چی میتونه باشه .؟ولوم باس هم حدود 1/3 قیچی میکنه؟تریبل روی صفر و ولوم صدا روی حداقل

با سلام
دوست من خلا یعنی هیچ و شما تو هیچ دنبال چی میگردید
و برای مواردی که خواستید نمیشه فرکانس خاص معرفی کرد ولی تقریبا
برای الماس یا کربن 10652 +-100
زمرد مجهول (عنصر اصلیش رو نمیدونم)
دندان یا کلسیم 1350 +-100 هرتز
مداری که با 328 ساختم بر میگرده به چند سال قبل و یک پروزه خاص متاسفانه جواب خوبی نگرفتیم و مواردی داشت که باعث شد کنار گذاشته بشه که الان دقیقا در ذهنم نیست

جمعه 9 بهمن1394 - 11:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
delta 1 نوشته است:
اقا رستم بنده از شما یه سوال دارم:
ایا به نظر شما میتوان یه قطعه فلز مثلا طلا رو که کسی دیگه یه جا قایم کرده با یک ردیاب یا فانکشن جنراتور پیدا کرد یا نه؟؟
والا من فروشنده نیستم :D
استادان جاوید و هوشی رو هم مطمئن هستم فروشنده نیستن با سوابقی که از این افراد دیدم @};-

با سلام
دوست من شما و استاد جاوید وجناب هوشی شناخته شده اید و من هیچ وقت از بحث علمی ناراحت نمیشم و حتی خوشحال میشم اگر کسی نقصی از کار منو مشخص کنه ولی حرفهایی که بعضی ها میزنن نشانگر نیتشون هست که مطمعنا علمی نیست
بگذریم
به نظر من فلز فقط در حالتی قابل ردیابیست که مرتعش بشه و عواملی که من میتوانم برای مرتعش شدن یک فلز به صورت غیر طبیعی (کمتر از طول زمان نیمه عمر) اعلام کنم تقریبا موارد زیر است
1-هرگونه میدان خارجی (کابل برق -الکترو موتورها- هرگونه مالش -ضربه-کشش-خمش-سایش-و چرخش)
2-استفاده از فرکانس پایین
البته دوست من میدانهای الکترو مغناطیسی پیرامون ما هم تاثیر گذاره ولی اینهم بگم که مقدار این نیرو ها و موارد بالا ناچیزه و شاید در حدود 3 ثانیه برای هر 10 درجه تعامد انتن طول بکشه
موفق باشی

من از فانشکن دیجیتال انجمن استفاده میکنم دسته ها هم مربوط به ردیاب 35 هستش
هیچ گونه میدان خارجی مطمئنم در کوه و دشت وجود نداره
از فرکانس های بالا استفاده میکنم و اتفاقا بهتر از فرکانسهای پایین جواب میدن

جمعه 9 بهمن1394 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهرام جان استاد من شما هم که مثل استاد هوشی فقط میگی ردیاب خودم پس ماها چه کنیم با این بی ردیابی ؟ خوب مدارتون رو بزارید ماهم بسازیم دیگه استاد هوشی که قابل نمیدونن مدار آمالوگشو برامون بزاره ببینیم شما چه میکنی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 9 بهمن1394 - 1:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure