انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت1404 - 12:29am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1647 , 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

hafez نوشته است:
shahinsoft نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید
من دستگاه رو مونتاژ کردم و کار کرد هنوز لوپ رو نساختم واسه همین کویل ارور داد
فردا لوپ رو هم میسازم
فقط چند تا سوال داشتم
1- کانکتور واسه اتصال لوپ چی بگیرم و اگه میشه عکسش رو هم بزارید(فیش بی ان سی به درد نمیخوره به نظرم)
2- کابل رابط مدار تا کانکتور چی باشه؟
3- از کانکتور تا لوپ از ارجی 59 میشه استفاده کرد؟
4-من از بلندگوی 8 اهم 0.25 وات استفاده میکنم که هنوز به مدار متصل نکردم آیا لازمه که یه مقاومت 100 اهم هم سری کنم
5- درسته این سوالم غیر مرتبط هست با این تاپیک ولی با اجازتون میپرسم واسه لوپ 45 چه مارک سیمی بگیرم 1*1 با چه مارکی؟

داداش شما هم برای کانکتور حتما از فیش سه پین نظامی
برای کابل رابط از کابل ارجی 59 با شیلد مسی استفاده کن
برای بلند گو نه از بیزر و نه از بلندگو استفاده نکن فقط و فقط از پیزو استفاده کن که صدای گیرا و صافی داره
برای لوپ 45 نمیدونم چون نساختمش ولی لوپ شصتم با چهار متر کابل کت 6 بدونه شیلده که واقعا راضی هستم ازش و مدیون یه عده از دوستان که راهنمایی کردن مثل اسدف عزیز و اما برای لوپ 1*1 فقط و فقط تاکید میکنم فقط از سیم دوقلوی برق از اون سفیدها ی رو کار یک میل با مارک سمنان استفاده کنید محشره یعنی سیم روی این سیم حرامه
موفق باشید

سیم رابط بین مدار تا کانکتور چی باشه؟
عکس کانکتور نظامی 3 پین رو دارید؟
واسه بیزر هم باید مقاومت 100 اهمی بزنم؟
تو کدوم پست آموزش لوپ با کابل شبکه هست؟

جمعه 9 بهمن1394 - 8:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز

جناب مهندس با توجه به اینکه مقاومت 0.5 تا 1 اهم برای لوپها ایده ال تر هست ، ولی هنوز دوستان حتی با فرکانس پایین تر هم نتونستن پهنای پالس رو بالاتر از 350 ببرن ، آیا بهتر نیست لوپها با سیم نازکتر جهت کاهش وزن و هزینه لوپ ، ساخته بشه و بعد در زمان کاوش از پهنای پالس بالاتر از 500 استفاده بشه ؟
ممنون که پاسخ میدین . @};-

جمعه 9 بهمن1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

PAYAM20 نوشته است:
مهندس حمید عزیز @};-
میخوام یه لوپ 1*1 بسازم با سیم 1.5 افشان و با 11 دور سیم .
مهندس ایا با این کار به سبب زیاد شدن ظرفیت و کم شدن لوپ میشه عمق بیشتری گرفت ؟؟؟
و سوال دیگه این که مسلما با یک دور سیم برای لوپ 1*1 مقدار نسبتا زیادی ظرفیت سیم پیچ زیاد میشه . ایا این باعث زیاد شدن دیلی و به هم ریختن اعداد سه گانه میشه ؟

ممنون.
مشخصاتی که فرمودین برای لوپ 1 در 1 مناسب هست و مشکلی نداره. ظرفیت لوپ بخودی خود فاکتور مثبتی نیست چون هر چه بالاتر بره شدت جریان عبوری از لوپ هم کاهش پیدا میکنه! ولی تعداد دورهای لوپ همیشه نقش موثر در برد لوپ دارن. به همین دلیل توصیه بر این هست که سیمها رو خیلی به هم نچسبونین تا ظرفیت کمی پایین تر بیاد. یکی از دلایل قدرت لوپ عنکبوتی همین هست. در مورد دیلی و اعداد 3 گانه هم ظرفیت سیم پیچ بخودی خود زیاد تاثیر نداره و بیشتر ظرفیت خازنی مهم هست که اون هم به جنس سیم و طرز پیچیدن بستگی داره.

جمعه 9 بهمن1394 - 9:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:

جناب مهندس با توجه به اینکه مقاومت 0.5 تا 1 اهم برای لوپها ایده ال تر هست ، ولی هنوز دوستان حتی با فرکانس پایین تر هم نتونستن پهنای پالس رو بالاتر از 350 ببرن ، آیا بهتر نیست لوپها با سیم نازکتر جهت کاهش وزن و هزینه لوپ ، ساخته بشه و بعد در زمان کاوش از پهنای پالس بالاتر از 500 استفاده بشه ؟

اینکه میگی وزن لوپ کمتر بشه خوب درست اما اینکه ارزونتر بشه اشتباهه چراکه سیم نازکتر مخصوصا لاکی واقعا گرونتر از لاکی کلفته

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 9 بهمن1394 - 9:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم به خصوص آقا حمید و تشکر دو باره @};-
بنده هم مدار رو مونتاژ کردم و تستی انجام دادم
با یک لوپ 38 سانتی عنکبوتی 25 دور سیم 1 میل افشان اهم 0.6 و ظرفیت 360 با تنظیمات زیر تست کردم که بردم خیلی کمه
lf357 فلزی
ماسفت:STW20NK50Z
خازن 2.2 میکرو تانتال SMD 35 ولت
دیلی لوپ:18
اعداد سه گانه:323 707 794
فرکانس:250
پهنای پالس:200
دیلی : اتوماتیک
انتگرال:50
گراند :خاموش
سرعت:5
حذف اهن:خاموش
حساسیت :9
یه فیبر مسی 15 در 10 رو تو 1 متر سنس میکنه
حذف اهن هم درست تشخیص نمیده
نمیدونم چیکار کنم مهندس لطفا راهنمایی کن ممنون :YMPRAY:

جمعه 9 بهمن1394 - 9:59pm
مدیر کل
مدیر کل

signal نوشته است:

خواهش میکنم.
متوجه نشدم چرا دوستان نتونستن پهنای پالس رو از 350 بالاتر ببرن؟! من بارها با خود رقم 500 هم تست کردم و مشکلی نبوده. اگر در تست برای خودم چیزی جوابگو نباشه که در دستگاه امکان تنظیمش رو قرار نمیدم! ولی اگر منظورتون این هست که برد بیشتر نمیشه ؛ بله درسته بسته به شرایط مدار و مشخصات لوپ زیاد کردن عرض پالس از حدی بیشتر نه تنها جوابگو نیست بلکه ممکنه برد رو کمتر هم بکنه و به مصرف باطری بیهوده هم منجر میشه.
در خصوص سیم نازک تر و مقاومت لوپ بالاتر من زیاد موافق نیستم ولی اگر هدف سبک تر شدن لوپ باشه میشه این کار رو انجام داد. در هر حال مقاومت بیش از 2 اهم از نظر من مناسب نیست. البته مدار هیچ مشکلی با این قضیه نداره اما برد نهایی شما اندکی کمتر خواهد بود. البته طبیعتا ثبات هم کمی بهتر میشه! بهرحال انتخاب با خود شماست. تمام تنظیمات برای هماهنگ شدن لوپ جدید با مدار در اختیار شماست و سیستم دیلی اتومات و حتی تفکیک هم با مقاومت لوپ مشکلی نداره.

جمعه 9 بهمن1394 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله مهندس جان کاملا منظورم همین مواردی بود که فرمودین . از توضیحات واضح و شفاف شما سپاسگذارم . :x

جمعه 9 بهمن1394 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
signal نوشته است:

اینکه میگی وزن لوپ کمتر بشه خوب درست اما اینکه ارزونتر بشه اشتباهه چراکه سیم نازکتر مخصوصا لاکی واقعا گرونتر از لاکی کلفته

عزیزم یک قرقره مثلا 2 کیلویی سیم 0.3 از یک قرقره 2 کیلویی سیم 1میل گرونتره ،این درست . دلیل اون هم اینه که سیم 0.3 متراژش چند برابره سیم 1 هست.
پس مثلا 30 متر سیم 0.3 نسبت به 30 متر سیم 1 میل وزن خیلی کمتری داره و ارزونتره . آخه سیمو کیلویی میفروشن داداش . @};-

جمعه 9 بهمن1394 - 11:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان این سیم رو نگاه کنید احتمالا سیم لیتز هست
http://robosigma.com/index.php?route=product/product&product_id=717

جمعه 9 بهمن1394 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
saeid000 نوشته است:
rot نوشته است:
با درود جناب مهندس حمید
دیدم اگر این مطلب رو ننویسم در حق شما کوتاهی شده
جناب مهندس
فلزیاب شما تو عمق شش متری زیر زمین هم کار کرد!!!
6 متر زیر زمین که لورنز و جی پی فلجه!!!!

دوستانم الان زنگ زدن و گفتن در شش متری داخل تونل کنار لوله بلند سفالی جایی رو تی ال سنس کرده و با فلزیاب شما هم همون نقطه رو زده
با ثبات تمام
و این افتخار بزرگیه برا شما
تبریک میگم مهندس حمید

تشکررررررر از مهندس حمید

دوست عزیز با چه لوپی و چه اندازهای ؟

دوست عزیز
داخل یک تونل باستاني که زیر یه منزل هست کشف شده و کندن و شش متر زیر زمین و دهها متر هم طول تونل هست
لوپ چهل تخت که 1/8 اهمه و با سین نیم افشان

قسمت !

شنبه 9 بهمن1394 - 12:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1647 , 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ashkan460 , Majestic12 و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure