انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت1404 - 12:27am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

:x سلام کسی دستگاه کارکرده فلزیاب انجمن داره مورد تایید اقا حمید و مجتبی.خریدارم.مرسی از همه

شنبه 9 بهمن1394 - 12:50am
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
درود و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم به خصوص آقا حمید و تشکر دو باره @};-
بنده هم مدار رو مونتاژ کردم و تستی انجام دادم
با یک لوپ 38 سانتی عنکبوتی 25 دور سیم 1 میل افشان اهم 0.6 و ظرفیت 360 با تنظیمات زیر تست کردم که بردم خیلی کمه
lf357 فلزی
ماسفت:STW20NK50Z
خازن 2.2 میکرو تانتال SMD 35 ولت
دیلی لوپ:18
اعداد سه گانه:323 707 794
فرکانس:250
پهنای پالس:200
دیلی : اتوماتیک
انتگرال:50
گراند :خاموش
سرعت:5
حذف اهن:خاموش
حساسیت :9
یه فیبر مسی 15 در 10 رو تو 1 متر سنس میکنه
حذف اهن هم درست تشخیص نمیده
نمیدونم چیکار کنم مهندس لطفا راهنمایی کن ممنون :YMPRAY:

خواهش میکنم.
دیلی اتومات و اعداد 3 گانه که درست هستن. ولی من متوجه نشدم توقع شما چه میزان بردی بوده که میفرمایین خیلی کمه؟؟!! فلز مورد نظر شما با لوپ 38 نهایتا حدود 120 سانت سنس میشه که با توجه به درجه حساسیت 9 برد 1 متر خیلی هم خوب بوده! شاید لازم باشه عرض کنم برد هم به سایز لوپ و هم به سایز فلز بستگی داره. الان این لوپ شما برد نهاییش حدود 2 متر یا کمی بیشتر هست که با فلزی به اندازه خود لوپ یا بزرگتر از اون بدست میاد.
در خصوص حذف آهن هم باید درجه حذف آهن در منو رو فعال و روی درجه مناسب بذارین. با توجه به اعداد 3 گانه شما حدس میزنم درجه دور و بر 15 مناسب باشه. در مجموع بنظر من دستگاه شما اشکالی نداره. باید کمی با دستگاه و تنظیماتش کار کنین تا قلق هاش رو متوجه بشین. هر چند که همه این موارد در فایل راهنما قید شدن.

شنبه 9 بهمن1394 - 1:19am
مدیر کل
مدیر کل

signal نوشته است:
hafez نوشته است:
signal نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز

جناب مهندس با توجه به اینکه مقاومت 0.5 تا 1 اهم برای لوپها ایده ال تر هست ، ولی هنوز دوستان حتی با فرکانس پایین تر هم نتونستن پهنای پالس رو بالاتر از 350 ببرن ، آیا بهتر نیست لوپها با سیم نازکتر جهت کاهش وزن و هزینه لوپ ، ساخته بشه و بعد در زمان کاوش از پهنای پالس بالاتر از 500 استفاده بشه ؟
ممنون که پاسخ میدین . @};-

اینکه میگی وزن لوپ کمتر بشه خوب درست اما اینکه ارزونتر بشه اشتباهه چراکه سیم نازکتر مخصوصا لاکی واقعا گرونتر از لاکی کلفته

عزیزم یک قرقره مثلا 2 کیلویی سیم 0.3 از یک قرقره 2 کیلویی سیم 1میل گرونتره ،این درست . دلیل اون هم اینه که سیم 0.3 متراژش چند برابره سیم 1 هست.
پس مثلا 30 متر سیم 0.3 نسبت به 30 متر سیم 1 میل وزن خیلی کمتری داره و ارزونتره . آخه سیمو کیلویی میفروشن داداش . @};-

توصیه بر این هست که سیم لاکی رو همیشه بصورت کیلویی بخرین تا به صرفه تر باشه! اما نکته ای که جناب حافظ فرمودن فقط در خصوص سیمهای خیلی نازک مثلا نازک تر از 0.1 میل صدق میکنه که قیمت سیم به نسبت وزنش بالاتر در میاد. بهرحال چون ما در انواع فلزیاب با سیمی به این نازکی سر و کار نداریم ؛ در مجموع این صحبت که استفاده از سیم نازک تر هزینه رو کمتر میکنه درسته. هر چند که این مساله با توجه به سایر هزینه هایی که ساخت با کیفیت یک فلزیاب نیاز داره اصلا مهم نیست و بیشتر مساله وزن خود لوپ و فاکتورهای فنی باید مدنظر باشن.

شنبه 9 بهمن1394 - 1:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

moj2006 نوشته است:
دوستان این سیم رو نگاه کنید احتمالا سیم لیتز هست
http://robosigma.com/index.php?route=product/product&product_id=717

این سیم هم تست شده و جواب خوبی داده ! ولی سیم لیتز مورد نظر ما نیست . این سیم به عنوان سیم نسوز و قلع اندود بوده که میتونید استفاده کنید . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 10 بهمن1394 - 9:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام مهندس جان لطفا نظرتون رو در مورد کارکرد دستگاه من بفرمایید
https://www.youtube.com/results?search_ ... pi+1426539

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 10 بهمن1394 - 11:12am

hafez نوشته است:
bluesea نوشته است:
با مولتی متر hioki تست کردم دقیقا 10 اهمه

بنابراین اگه یه عکس واضح هم از مدارت بزاری بهت. میشه کمک کرد

با سلام و تشکر
اینم عکس واضح لطفا راهنمایی کنید.مرسی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 10 بهمن1394 - 11:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام عرض ادب خدمت اساتید محترم

من سوالی دارم لطف بفرمایید توضیح بدین,چون من با نحوه کار کلا دستگاه ها آشنایی ندارم سوالمو با ذکر مثالی میپرسم

فرض بفرمایید ما میخوایم محلی رو که در شیب قرار دارد با این نقطه زن کاوش کنیم

و هدف ما هم مثلا خمره ای 80در 80 است در عمق یک مترو نیم و پر از سکه طلا(مثال عرض کردم)

خب سوال من حالا اینه 1.تنظیمات دستگاه برای همچین هدفی با لوپ 60 و در شیب باید چطور باشد (Frequency,Pulse Width,Delay,Integ.W, و........)

و سوال دوم اینکه چون هدف ما در شیب هست چه تفاوتی در محلی با همین خصوصیت در جایی تخت دارد یعنی چه چیزیی را مورد ملاحظه باید قرار بدیم برای هدفی در شیب

بسیار ممنون میشم اطلاعات خود را در اختیار بنده بگذارید

با تشکر فراوان از همه دوستان اللخصوص مهندس حمید عزیز

از این تکرار ساعتها
از این بیهوده بودنها
از این بی تاب ماندنها
از این تردیدها
نیرنگها
شکها
خیانتها
از این رنگین کمان سرد آدمها
و از این مرگ باورها و رویاها
پریشانم …
دلم پرواز میخواهد !

شنبه 10 بهمن1394 - 12:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
خواهش میکنم.
دیلی اتومات و اعداد 3 گانه که درست هستن. ولی من متوجه نشدم توقع شما چه میزان بردی بوده که میفرمایین خیلی کمه؟؟!! فلز مورد نظر شما با لوپ 38 نهایتا حدود 120 سانت سنس میشه که با توجه به درجه حساسیت 9 برد 1 متر خیلی هم خوب بوده! شاید لازم باشه عرض کنم برد هم به سایز لوپ و هم به سایز فلز بستگی داره. الان این لوپ شما برد نهاییش حدود 2 متر یا کمی بیشتر هست که با فلزی به اندازه خود لوپ یا بزرگتر از اون بدست میاد.
در خصوص حذف آهن هم باید درجه حذف آهن در منو رو فعال و روی درجه مناسب بذارین. با توجه به اعداد 3 گانه شما حدس میزنم درجه دور و بر 15 مناسب باشه. در مجموع بنظر من دستگاه شما اشکالی نداره. باید کمی با دستگاه و تنظیماتش کار کنین تا قلق هاش رو متوجه بشین. هر چند که همه این موارد در فایل راهنما قید شدن.

سپاس استاد @};-

شنبه 10 بهمن1394 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bluesea نوشته است:
hafez نوشته است:
bluesea نوشته است:
با مولتی متر hioki تست کردم دقیقا 10 اهمه

بنابراین اگه یه عکس واضح هم از مدارت بزاری بهت. میشه کمک کرد

با سلام و تشکر
اینم عکس واضح لطفا راهنمایی کنید.مرسی

داداش ناراحت نشی اما فیبرت خیلی خرابه اصلا به فکر نتیجه گرفتن نباش مخصوصا که زیر فیبر و در قسمت بی اس واقعا به هم ریختگی وجود داره و شما حتما تاکید میکنم حتما باید فیبر جدیدی بزنی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 10 بهمن1394 - 1:24pm

حافظ جان اینقدر قطعه عوض کردم اینطوری شد.ولی اتصالی یا قطعی نداره
به هر حال چشم یه بردجدید میزنم-مرسی

شنبه 10 بهمن1394 - 1:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1648 , 1649 , 1650 , 1651 , 1652 , 1653 , 1654 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ashkan460 , Majestic12 و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure