fereidon نوشته است:
خدمت برادر عزیزم سلام علیکم
دوست گلم با مدار 5 چه کردی نتیجه چی شد راستی از بقیه دوستان خبری نیست ایا با اونا در ارتباط هستید
من که مدتی هست که کار تحقیق روی آنتن های خوراکی انجام می دم و به دنبال بهینه کردن آنتن ها هستم حدس می زنم نتایج متفاوت دوستان به خاطر کیفیت آنتن هاشون باشه نظر شما جیه ؟ راستی از گیرنده اسکالر چه خبر ؟ اگر ممکنه اطلاعاتشو برام ایمیل کنید و اگر ممکنه پاسخ این پستو تو ایمیل بدید چون خصوصی هارو چک می کنن
موفق باشید
با سلام
ممنونم از شما دوست من این امیر رو ول کنید ایشون متاسفانه مشکل خاصی با خودشون دارن دها قانون فیزک رو ول کردن و فقط میگن کلا ردیابی سر کاریه و البته تقصیری هم ندارند چون اگر کسی قوانین رو درک نکنه تا صبح هم هرچی بنویسیم باز هم متوجه نمیشه و امیدوارم با برسی و مطالعه بیشتر ایشون هم بتونن حداقل مبانی رو درک کنن و وقتی میان جلوی یک نظریه بایستند حداقل دستشون پر باشه و فقط با اولدورم اولدورم صحبت نکنن
به نظر من اگر همینطور بخوان ادامه بدن من دیگر جوابی به ایشون نخواهم داد مگر در رابطه با مسائل علمی صحبت کنن که یا من قانعشون میکنم و یا ایشون منو
متاسفانه از امیر خان خبری ندارم
مدار 5 خوبه ولی نیازی به مدار تن برای فرکانس پایه نداره بردش رو زدم ولی هنوز نساختم ممنون از شما
در رابطه با گیرنده امواج اسکار در این محدوده کاری انشاالله در اولین فرصت انشالله