rostam نوشته است:
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=10&t=2546&start=20
دوست خوبم از اینجا به بعد مطالعه کن و تقریبا در هر صفحش موضوعی رو حل کردم
دیگه نمیدونم چی بگم مثل کسی شدم که سرم رو به اهن فشار میدم
من تا 100 سال هم توضیح بدم شما از این بت خونه بیرون نمیایید چون منبع در امدتونه و باعث میشید بفیه هم نیان که عواقبش به عهده خودتونه
چقدر پول با ارزشه خدای من
راستی گفتید به تایپیک ردیاب سری بزنم دوست من رفتم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم همه تو یک تیم و چند نفر یک نفرن
راستی چقدر منرو خوب میشناسید که من دستگاه ردیاب دستم نگرفتم پسر خوب اگر 30 سال داشته باشی موقع تولدت من با انتن کار میکردم
بنابراین برای خودت تخیلات نکن
در رابطه با تست اقا مجتبی -دیدی که نخوندی و فقط نظر میدی دوست من فلز وقتی ساکن بشه دیگه زیر زمین و روی زمین و تو هوا نداره
اگر دیپلم داشته باشید میدونید که امواج همه جا هست اگر مالش نباشه میدان زمین هست
نمیدونم چرا دارم توضیح میدم با اینکه میدونم یا متوجه نمیشید و یا نمیخواهید متوجه بشید
با علم خودتون خوش و موفق باشید
خب بنده که بارها از شما خواستم پاسخ مطالب رو بصورت علمی بدید ولی نه شما چون پاسخی ندارید برای مواردی که دست وپا شکسته از اینور و اونور بدون هیچ سنخیتی کنار هم قرار دادی رو میاری به ترور شخصیت و داستان پردازی و هرآنچه خودت لایقش هستی به دیگران نسبت میدی!
البته پاسخ اون موارد هم محفوظه و سر فرصت ایشالا تقدیم میکنم ولی فعلا میخوام مباحث رو علمی پیش ببرم.
اول از همه با مداری شروع میکنم که ایشون گذاشتن و مدعی هستن بهترین مدار دنیاست و اسمش رو هم گذاشتن مدار رستم و براش ورژن هم میزنن و میگن مدار رستم 1 و مدار رستم 2 و مدار رستم 2.1 و ....
بعد هم مدعی میشن از یه سیستم آمریکایی بنام زوم 7 و زوم 8 و ...الگوبرداری شده و این ردیاب هم مال ارتش آمریکاست و ایشون نمیدونم با چه طرفندی از ارتش امریکا کش رفتن!
عین گفته ایشون:
کسانی هم که میخوان ایراد در بیارن تا دوستان دلسرد بشن بدونن که روش نهایی از ردیاب zoom 7 مهندسی معکوس شده
عجب پس هر روشی شما بگید این ردیاب مهدی قاسمی خودبخود اعمال میکنه(عجب گنجی بود این ردیاب و ما قدرش رو ندونستیم)
مثلا تئوریهای عجیب و غریب شما رو بطور خودکار میفهمه و تولید موج میکنه و ردیابی میکنه و حفاری هم میکنه!
تمام دوستان قدیمی قطعا این مدار رو میشناسن و حسابی باهاش سر و کله زدن و زیر و بمش رو میدونن و خوب از خطاهاش خبر دارن!
این همون مدار مهدی قاسمی هست که مثلا از یه ردیاب یونانی کپی برداری شده بود و موقع انتشارش سر و صدای زیادی کرد و کم کم ملت فهمیدن که اصلا کارایی نداره و هدفش فقط سودجویی بود و دکه باز کردن.که حالا همون هدف شده هدف شما و امثال شما که هر از گاهی پیدا میشن و به اسم خیرخواهی ملت رو سر کیسه میکنن!
ابتدا تمام کارهایی رو که ایشون روی مدار مهدی قاسمی شرح دادن میگم تا دوستان بدونن که این نخبه چکار کرده! و احیانا هم کسی نیاد بگه ال کرده و بل کرده.
ایشون اومدن گفتن یه آمپلیفایر از بازار بخرید و ببرید وصل کنید به خروجی ردیاب وخروجی اون رو هم بدید به یه ترانس و دیگه تمومه اختراع ایشون تکمیله!
بعد توضیح میدن که :
ولوم صدا میزان شعاعزنی رو تعیین میکنه و ولوم باس میزان عمق و تریبل میزان حجم رو تعیین کنه
عین گفته ایشون:
حالا ولوم افزایش صدا کار مقدار شعاع (در نمونه ساخته شده 1 متر تا 1000 متر)
ولوم بیس کار اندازه گیری مقدار عمق (در نمونه ساخته شده 1 متر تا 10 متر)
و ولوم تریبل کار حجم گیری رو انجام میده (در نمونه ساخته شده 1 گرم تا 100 کیلو) که تقریبی است
جلالخالق از اینهمه ابتکار و اینهمه نوع آوری.بیچاره این آمپلیفایر اگر میدونست یه روزی شما ازش چه کارها که نمیکشید !
اینها فقط توی یه پست جا میشن و بعد اومدن 300 صفحه براش قوانین فیزیک و الکترونیک رو تحریف کردن و توضیح میدن!
انگار که اگر این عبارات طوطی وار رو که معلوم نیست با تاس کنار هم چیده نگن دیگه مدار مهدی قاسمی کار نمیکرد!
خب اون مدار که قبلا هم کار میکرد بدون اینکه براش نظریه من دراوردی بزنی !
اما هدف ایشون از اینکه این تاپیکهای کذایی رو زدن و مثل گلوله هم نظریه ها وکشفیات عجیب فیزیکی ارائه میدن فقط کشوندن ذهن علاقمندان ردیاب به سمت همون ردیاب کذایی زوم هست که مشخص شد تولید بازار داخل هست و اینجوری قشنگ داستان مشخص میشه و معلومه قضیه از کجا آب میخوره.
جالب اینجاست تا کسی هم میگه بالا چشت ابروست سریع جبهه میگیره و بهش برچسب فروشندگی میزنه و میگه تو اینجایی تا نزاری ملت یه ردیاب خوب داشته باشن و میخوای جنس خودت رو آب کنی!
تو دیگه کی هستی والا نوبرشی! عزیزم ملت اینجا جمع نشدن که شما بیای بری منبر فوت کنی به تمام قوانین علمی! و علم رو از نو با سخنرانی جایگزین کنی.
حالا بریم سراغ بند بند نظریه ماورایی ایشون در باب ردیابی:
مورد اول ( ابتدایی ترین بحث فیزیک که اصلا نیاز به تخصص نداره و کمی اطلاعات عمومی میخواد و فقط با کمی استدلال رد میشه )ابتدا از بحث نیمه عمر شروع میکنم:
ایشون عنوان میکنن که فلز جدید به هیچ شکلی قابل ردیابی نیست و ملت هم یا دروغ میگن و یا اشتباه ردیابی میکنن و یا ردیاب خرابه که فلز جدید میزنه!
کسی نیست بگه اگه اشتباه میکنن و فلز مخفی رو پیدا میکنن مرد حسابی یعنی درستش اینه که پیدا نکنن!
اگر ردیاب خرابه و ردیاب خوبی نیست ای کاش هر چی ردیابه خراب میبود که فلزات رو پیدا کنن!
ایشون عنوان میکنن که باید یک فلز حداقل یک نیمه عمر در زیر زمین مدفون باشه تا بشه ردیابیش کرد و در غیر اینصورت نمیشه!حالا اول ببینیم نیمه عمر چی هست؟
منظور از نیمه عمر مدت زمانی هست که طول میکشه تا یه ماده بر اثر پرتوزایی مقدارش نصف بشه! منظور از پرتوزایی همون خاصیت رادیواکتیو هست!
توضیحات بیشتر و دقیقتر رو میتونید اینجا مطالعه کنید:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB ... 9%85%D8%B1خب جالبه ایشون میان از این خاصیت برای توضیح روش من دراوردیشون استفاده میکنن و حتی باهاش فرمول درست میکنن و برای طلا هم فرکانس محاسبه میکنه بر اساس نیمه عمر و میگه ردیابی کنید!
حالا ویژگیهای طلا رو در لینک زیر ببینید
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%84%D8%A7تنها ایزوتوپ پایدار و طبیعی طلا ۱۹۷Au است. بیش از این، طلا دارای ۳۶ ایزوتوپ پرتوزا است که همگی به صورت آزمایشگاهی پدید میآینددقت کنید که طلا اصلا خاصیت رادیواکتیو نداره که نیمه عمر داشته باشه و اصلا ارزش طلا هم بخاطر همین پایداریش هست.
از طرفی فرض رو بر این میزاریم که کسی در گذشته اومده و در آزمایشگاه هسته ایش
یه ایزوتوپ طلارو تولید کرده و اون رو گذاشته زیر زمین به عنوان دفینه و منتظره ایشون بره با ردیابش پیداش کنه!
یکی نیست بگه آخه آقای استاد دانشگاه! که ملت رو مچل کردی وقتی یک فلزی در هر نیمه عمر نصف میشه و هی داره مقدارش کم میشه و بر اثر پرتوزایی تبدیل به انرژی میشه آخه چی ازش میمونه تا تو بری ردیابیش کنی؟ میخوای انرژیش رو ردیابی کنی!؟
کسیکه مدعی استادی دانشگاه هست و فیزیک تخصص داره من موندم چجوری اطلاعات فیزیکش در حد ابتدایی هم نیست و این مسائل پیش پا افتاده رو نمیدونه!
قضاوت با خوانندگان
در ادامه به بررسی سایر قسمتهای درفشانیهای ایشون میپردازم