rostam نوشته است:
با سلام
کوهیار عزیز بلاخره رفتی خوندی ولی حیف که با غرض خودت خوندی و با درک نادرست از یک کلمه چند صفحه تحلیل غلط تحویل دادی
البته من از شما توقع ندارم که با کپی کردن تعاریف پایه ای به نتیجیه گیریهای تحلیلی برسید
حالا که رفتی دنبال منابع لطفا در رابطه با اندازه گیری مقدار ارتعاش عناصر و شرایط ان مطالعه کن
و در مورد تعاریف فیزیک ساده مینویسیم که همه دوستان بفهمند متهم به بی سوادی میکنید و اگر مطالب رو علمی بنویسیم اونوقت وا مصیبتا
برای اخرین و اخرین بار توضیح میدم پس خوب دقت کنید
دوست من شما که هنوز بعد از چند بار تاکید من هنوز میگید فلز رو مغناطیس کنیم و چند صفحه با این تحلیل غلط قصه مینویسید و متوجه نمیشید که شما چیزی رو مغناطیس نمیکنید من دیگه چطور باید شما رو قانع کنم وقتی که نمیخواهید قانع بشید
که حالا از اهنی بودن یا نبودن طلا و غیره صحبت میکنید
دوست خوبم تمام عناصر از تک سلولیها و عناصر فلزی و غیر فلزی و ترکیبی و گیاهی و و و وقتی در یک میدان قرار میگیرند شروع به ارتعاش میکنن نه اینکه اهنربا میشن خوب دقت کنید و زمان شروع ارتعاش این عناصر اتمام نیمه عمر اول اونهاست و برای مرتعش شدن نیازی به کم شدن ایزوتوپ نیست
شاید عنصری مثل رادیم ازاد کند و یا مثلا طلا ازاد نکند ولی تمام این فعالیت از ارتعاش اغاز میشود و علت این ارتعاش قرار گرفتن در یک میدان بزرگ و هدف رسیدن به نظم یا ارامش است
(مثال اورانیم در 0.03 ثانیه شروع به ارتعاش میکنه و در کمتر از 1 ثانیه شروع به ازاد کردن یون و اگر دقت کرده باشید اورانیوم را در محفظه ای تحت تاثیر میدان و موازی بر ان فقط و فقط برای جلوگیری از شروع ارتعاش و اغاز دیگر فرایندها قرار میدن )حال عنصری که تحت میدان به ارتعاش در میاد موجی تولید میکنه (حاصل هر ارتعاش تولید موجیست مشخص که وابسته به نوع عنصر است)
برای اینکه ذهن شما از فلز بیاد بیرون تاثیر میدان مغناطیسی در مثلا اب را برسی کنید
پس تا اینجا امیدوارم متوجه شده باشید
حالا این موج ارسال میشه و شما با یک موج همنام عمل تشدید رو انجام میدید حاصل این تشدید موجیست با قدرت بالا (حال بحث تعامد دو موج همنام و غیر همنام بماند) که قسمتی از این موج موج اسکالر میباشد و بقیه قضایا
دیگه از این اسونتر نمیتونم بنویسم
دوست من من هرچی باشم دنبال کلاه گذاشتن سر کسی نیستم چون اصلا علاقه ای به این کار نداشتم چند سال پیش بنا به نیاز برای انجام پروژه ای دولتی در این ضمینه با پیشنهاد دوستی به این سایت اومدم و متاسفانه جوان هایی دیدم که برای یک شبه پولدار شدن چه کارها که نمیکنن
چه پولهای رو که با هزار زحمت در اوردن بابت یک دستگاه به باد میدن و غیره
خواستم کمکی کرده باشم چون توانم همین اطلاعات کمی است که در سالیان دراز بدست اومده و نیازی نیست که بدونید این مقالات در چه مراکزی داره برسی و کار میشه چون میترسم اونهارو هم متهم کنید به فروش zoom 7 ,و ترجمه گوگل و غیره
من یک سوال ساده از شما دارم
به نظر شما تایپ کردن این مطالب و سرو کله زدن با یک سری جوان علاقه مند و یا مریض ویا پر ادعا چه سودی برای من میتونه داشته باشه
که به نظر من بهترین ردیاب دنیا 100000 تومان هم نمی ارزه (اگر میخواهید بگید من فروشنده ام) ویا شاید بگید برای خود نمایی این مطالب رو مینویسم که من نمیدونم
خودنمایی برای چند تا اسم تو دنیای مجازی چه معنی میده و یا شاید هم منرو ببرید تو دار و دسته رقبا که هدفم خراب کردن این سایته
و حالا من یک سوال از شما دارم
شما چرا سنگ می اندازید
میگید من فلز جدید رو (یعنی فلزی که از جیبتون در میارید و یک جا میزارید) ردیابی میکنم شما فقط یک دلیل و رابطه بین یک انتن و یک فلز جدید بیارید
منهم استقبال میکنم
یک تست ساده میگم انجام بدید تا بدونید که فلز جدید و قدیم چیه
امیدوارم ماکروویو داشته باشید دو تکه مس وردارید و یکی رو در ماکرو ویو بزارید و 1 دقیقه صبر کنید و بعد تست کنید و ببینید چه اتفاقی می افته
و با فلز مس دیگر که حداقل 20 متر با ماکروویو فاصله داشته باشه مقایسه کنید(انتن بزنید)تا به تاثیر ارتعاش پی ببرید (امیدوارم که نگی ماکرو ویو فقط ملکول مایعات رو مرتعش میکنه)
و در رابطه با دستگاه رستم که جناب فریدون زحمتش رو کشیده
که مدار قاسمی چیزی بود که از نظر اصولی خیلی نزدیک به قوانین و تحلیلهایی که گفتم کار میکرد و یک برنامه ازاد و ارزان برای ساخت و تغییر هارمونیک موج رو هم با مداری ساده برای دوستانی که مد نظر بود گذاشتم که تا حدودی به منظور نزدیک شود
حالا شما بگو مشکل شما با این مدار چیه -پولیه و یا طبق قراردادی که با قطعه فروشان دارم و یا شاید امپیلی فایر فروشان و یا کیت سازان مدار تن
دوست خوبم کمی به خودتون بیایید و لا اقل همین مدار ساده رو بسازید و به روشی که گفتم انتن رو کالیبره کنید و یک بار درست کار کنید و نتیجش رو ببینید
شاید قبلا ساخته باشید ولی بدونید که اون قسمت مکمل ردیاب قاسمی یک فاجعه است و باعث سر در گمی میشود
اگر دستگاه رو ساختید و نتیجه نگرفتید بعد حمله کنید یک مثال است میگه توت ابی نخورده قضاوت نکن در باره مززش
اگر کس دیگری بودی و حوصلشو داشتم جوا ب خوبی میدادم ولی شما از مدیرهای سایت هستید و این نصیحت برادرانه من که با این کار ها فقط دارید وجه سایتتون رو خراب میکنید
متاسفانه فقط میتونم متاسف باشم برای سطح درک و سوادتون و شاید هم اینطور نیست و هدفتون اینه که از کوره در برم و مدیر سایت به اتهام اهانت به جنابان مدیر اخراج کنه
از این ساعت به بعد دیگه مطلبی در رابطه با این مدار چه علمی و چه عملی نمیگم و دوستانی که در این مدت زحمت کشیدن و کار کردن فقط در خصوصی صحبت میکنیم تا دوستان استاد عزیز ناراحت نشوند
با سلام خدمت تمامی دوستان
اولا در جواب تمام مواردی که شما باز تکرار کردید بنده قبلا با سند و مدرک علمی و مورد قبول تمام دنیا و بیس تمام کتابهای فیزیک رد کردم و نیاز به تکرار نمیبینم!
اینکه شما همش بیای با حرف و ادعا و سخنرانی بجای پاسخ علمی دیگران رو متهم کنید حداقل برای افرادی که بحثها رو علمی دنبال میکنن قضایا رو روشن میکنه!
دوست عزیز و آقای دانشمند شما که تمام ملت رو به سنگ اندازی و کلاهبرداری و بیسوادی متهم میکنی!
چرا دو خط منبع علمی ذکر نمیکنی؟
چرا 4تا فرمول شناخته شده و معتبر نمیزاری که حداقل بقول خودت از سنگ اندازیها جلوگیری کنی؟
من برای تمام صحبتهام سند و مدرک و علمی میزارم و بدون پشتوانه علمی چیزی نمیگم!
من با رفرنس و منبع دارم میگم نیمه عمر ربطی به طلا نداره بعد شما باز حرف خودت رو میزنی و انشا مینویسی!؟ به این میگی سواد؟ به این میگی علم فیزیک و خودت رو توجیه میکنی؟
مگه به حرفه؟ مگه به ادعای پوچو بدون پشتوانست؟
ایجاد میدان مغناطیسی بدون ایجاد خاصیت مغناطیسی!؟ اینم باز از اون حرفهایی بود که باید به رگبار ادعاها و تئوریهای شگرف شما اضافه کنم!
مایکروویو!؟ یعنی شما با ردیاب مهدی قاسمی امواج مگاهرتزی و گیگاهرتزی تولید میکنید!؟
وقتی که بدون پشتوانه علمی ادعای علم و دانشمند بودن بکنی عاقبتش همینه! میای گاف قبلی رو درست کنی 100 تا گاف جدید میدی!
از این گذشته افزایش انرژی درونی و افزایش دمای جسم تولید میدان مغناطیسی میکنه !؟ تا شما با آشکار کردن این میدان یه فلز رو ردیابی کنی!؟
شما که هر کسی ازت یه سوال علمی میپرسه سریع رگهای گردنت باد میکنه و دهنت به فحاشی باز میشه و فقط هم دوست دارید بهتون بگن استاد و استاد استاد کنن، لطفا بفرمایید:
از 26 فروردین 94 که شروع به فعالیت در این تاپیک کردید و نتیجه اینهمه خیرخواهی و ادعا تا حالا چی بوده!؟
تمام کارنامه شما بغیر از اینه که گفتید یه آمپلیفایر و یه ترانس ببندید به ناف این ردیاب مهدی قاسمی
لطفا اگر مورددیگری هست بفرمایید!
ولی تا دلتون بخواد ادعا و فحاشی و خودشیرینی داشتید
تا کسی میگه اقا اینطور نیست سریع میگی کلاهبردار ، فروشنده، اخلالگر....و اینجوری کلا هرکی سواد فیزیک داره فراری میدید و فقط میمونه خودتون و...
جناب هاوکینگ که در حد ابتدایی هم سواد ندارید و بجز ادعا و انشا درطول200 و چند صفحه ای که در دو تاپیک صرفا به ردیاب مهدی قاسمی اختصاص دادید و مدعی علوم تازه و کشفیات جدیدی هستید که دنیا ازش بیخبره ، هنوز بغیر از حرفهای پا منبری به اندازه 2 خط از منطق و علم و استدلال چیزی گفتید!؟
بله راحت تر برای مدیر سایت اینه که افرادی مثل شما اخراج بشن! ولی هدف کسی اخراج شما نیست و اگر بود تا حالا کم اهانت و فحاشی نکردید ( البته فحاشی و اهانت از یه استاد دانشگاه واقعا نوبره دیگه ) که برای صد بار اخراج کافی بود.
حالا تهمت تیم و نفی صدها کاربر که توی تاپیکهای مختلف فعالیت میکنن و شما کذاب و دروغگو میخونید تا پولپرستی و کلاهبرداری بماند.
هدف روشنگری و ارائه اطلاعات درست هست.
بنده نه مشکلی با مدار دارم و نه با شخص ولی با سواستفاده از افراد و تحریف علم و ارائه تئوریهای بی سر و ته واختراعات و کشفیات پا منقلی بشدت مشکل دارم!
با ردیف کردن شانسی کلمات قلمبه سلمبه و ارائه جملات عجیب و غریب به عنوان مطالب علمی برای عوام مشکل دارم.
با داستان سرایی و سخنرانی و حرفهای پا منبری بجای ارائه مستندات علمی خیلی بشتر مشکل دارم و تا حد توانم هم سعی در مقابله با اینجور موارد خواهم نمود.
شمام بهتره بجای بازی با کلمات و سفسطه گری و حرفهای تکراری اگر توانشو داری مطالب علمی ارائه بده اگرم نداری دیگه انشا تحویل نده و ملت رو مجبور به پاسخ دادن به اسپمهای بی ارزش خودت نکن