rostam نوشته است:
یک سرچ ساده کنی پیدا میکنی فکر کنم مغز کامپیوترتم مثل خودت بستس
این منبع برای طول نیمه عمر طلا
http://atomics.ir/?p=1141سوال دومت
باز هم متوجه نشدی من دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم و فقط میتونم بوق بزنم-بوووووووووووووووق
سوال سومت
از اون سال تا حالا همین که تونستم مشت یک سری کلاهبردار رو برای بچه ها باز کنم و نزارم سرشون کلاه بره خدا رو شکر میکنم
اخه بچه مسلمان مگه نشدی حضرت علی میگه 2 قشر در نزد خداوند جزء منفورترین بندگانند 1- اونی که حق هم نوعشو میخوره و یا کمک میکنه که بخورن و2-اونی که وقتی میبینه به مردمش ظلم میشه صداش در نیاد
راستی تو خودت بگو تو این چند سال چی کار کردی
سوال چهارمت و حرفهات
فقط میتونم بگم
بله
چون هر چی بگم بازم حرف خودته و یک خواهش ازت دارم لطفا دروغ نگو که دنبال بحث علمی هستی مگر نه چندین صفحه قوانین رو میدید
دوست من اینجا فضای مجازی است و اگر شما و یا امثال شما دانشجوی واقعی من بودید از زندگی مشروطتون میکردمچون من موظفم تا به کسی که نمیفهمه بفهمانم و اگر نفهمید به مسیر دیگری که انرا درک کند سوق دهم و هیچ مسئولیتی از نظر اخلاقی به کسی که میفهمد و نمیخواهد قبول کند ندارم
و مطمعن باشید من کسی هستم که بسیار صبورم و به هیچ کس بی احترامی نمیکنم و فقط و فقط ادب و شخصیت طرف رو به خودش انتقال میدم
قبلا عرض کردم بنده فعلا پاسخ توهینهای تو رو نمیدم و هدفم فقط بحث علمی هست! پس بحثی درباره ی انشانویسی و شخصیت پردازی ندارم
البته پاسخ اون موارد هم محفوظه.
بالاخره جناب استاد یه منبع گذاشت اونم چه منبعی! به به یه وبلاگ که سال 93 ثبت شده و هنوز یکساله نشده توش هم عینک جیمزباند میفروشن و کتاب کنکور مودم روتر
خب واضحه منابعت هم مثل خودت واموندن!
آخه جناب استاد دانشگاه راستگو و خیرخواه و مشت کلاهبردار باز کن! که به هر دری میزنی تا مهملات و چرندیاتو به خورد جماعت بیسواد بدی!
تو حتی نمیدونی که با گذاشتن این منبع خودتو محکوم میکنی!؟
ملت بیاید ببینید جناب پروفسور استاد چی برای منبع اعلام کرده:
قبلا گفتم باز هم میگم وقتی سواد نداری و ادعای گنده تر از دهنت میکنی تا میای گند قبلی رو جمع کنی صدتا گند دیگه میزنی
اخه استاد بیسواد به اینی که یکبار نوشتم و منبع معتبر براش گذاشتم و باز هم میزارم توجه کن تا اون مغز مبارک کمی از آکبندی در بیاد!
تنها ایزوتوپ پایدار و طبیعی طلا ۱۹۷Au است. بیش از این، طلا دارای ۳۶ ایزوتوپ پرتوزا است که همگی به صورت آزمایشگاهی پدید میآینداینم لینک ویکیپدیا که اصلا لازم نیست و اینارو هر بچه مدرسه ای میدونه! آقای استاد!(چه دانشگاهی بشه اون دانشگاه که تو توش درس میدی)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%84%D8%A7تو برای من طلای طبیعی رو ول کردی چسبیدی به ایزوتوپ رادیو اکتیو طلا که توی آزمایشگاه تولید میشه!؟
مگه چندتا آزمایشگاه توی سراسر دنیا وجود داره که توانایی شلیک نوترون به هسته و ساخت ایزوتوپ طلای رادواکتیو داره که اونم توی سه روز ناپدید میشه!؟
بعد مثلا این آزمایشگاهها هم تو عصر حجر و دوران سلجوقیان و سلوکیان و احیانا هخامنشیان هم حتما بودن و اونام ایزوتوپ ناپایدار طلا ایجاد کردن و گذاشتن زیر
خاک که بشه دفینه و تو بری پیداش کنی!؟ البته فقط جاشو خب رادیو اکتیوه دیگه تموم شده!
این اطلاعاتو از هرجا برداشتی ببر بزار سر جاشو دیگم هیچی نگو که هرچی بگی فقط گافه!
حالا دیگه همون چندنفری هم که زیر خط آماتور بودن تونسته بودی گول بزنی قشنگ به ماهیتت پی بردن !
اینایی که توی بندهای دیگه گذاشتی و به مباحث علمی هم ربطی نداشت معلوم نشد سرو تهش چی بود!
کدوم چند سال ؟ خب هر جا بودی که بودی خدارو شکر اینجا نبودی!
این کلاهبردار و این حرفهارو هم ول کنی بهتره ! از من بشنو پر واضحه چرا باید شخصی اینقدر روی یک کلمه مانور بده!
راستی دانشگاهم ول کن!
خوش باش با اعتماد بنفست فعلا