انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:00pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
اما در خصوص این مدار خاص گلدن کینگ که شما با یک مدار باس و تریبل تغییراتی در موج خروجیش ایجاد کردین ؛ لازمه مجددا نکاتی رو یاداور بشم. اصل مدار برای اولین بار حدود 4 سال پیش توسط آقای قاسمی از یک ردیاب ساده یونانی کپی برداری و منتشر شده بود. بنده و بسیاری از قدیمی های این انجمن همون موقع این ردیاب رو ساختیم و تست کردیم. قسمت فرستنده که شما ازش استفاده کردین به نسبت خوب کار میکرد و فقط اطلاعات دقیق ترانسش موجود نبود. کما اینکه بنده هم در بررسی های خودم با اسکوپ به همین نتیجه رسیدم که دقت موج خروجی تا حد قابل ملاحطه ای به مشخصات ترانس وابسته هست و این روی دقت و میزان خطای ردیابی تاثیر میذاره. ولی در عین حال این مدار دارای قسمت به اصطلاح گیرنده ای هم بود که به آنتنها متصل میشد و مدارش بنظر ایرادی اساسی داشت چون مصرف باطریش بشدت بالا بود. در هر صورت اون مدار بطور واقعی گیرنده نبود بلکه همون فرکانس 25 هرتز رو به آنتنها هم میداد و با یک ولوم در این فرکانس اندکی تغییر ایجاد میشد تا آنتنها روی هدف مورد نظر واکنش قویتری داشته باشن. بهرحال این قسمت رو هم شما کلا از طرح حذف کردین.
ولی در زمینه تغییرات مدار باس و تریبل در خروجی مدار فرستنده اصلی باید عرض کنم این تغییرات هر چند روی موج 25 هرتز اثری نداره ؛ اما فرکانس موثر در ردیابی اون فلز خاص رو کاملا تحت الشعاع قرار میده! چون مطالعه ساده امواج خروجی حاکی از این هست که موج خروجی در این طرح بصورت یک موج حامل 25 هرتزی و یک موج اصلی با فرکانس ردیابی خود فلز هست. یعنی مثلا برای طلا ما یک پالس 25 هرتز مربعی در خروجی پایه 23 میکرو داریم که طول این پالس یا تقریب خوبی معادل 182 میکرو ثانیه هست. از تقسیم 1 بر 182 میکرو به رقم فرکانسی 5500 هرتز میرسیم که مشخصا فرکانس ردیابی طلا در بسیاری از سیستمهای ردیاب آنتنی فرکانسی هست. تا اینجای کار بطور واضح و مشخص هم در اسکوپ و هم در شبیه سازی پروتئوس دیده میشه و شما نمیتونین انکارش کنین! اما وقتی این پالس ترکیبی با توصیفی که ذکر شد به ترانس منتقل میشه ؛ دیگه پالس مربعی نداریم و بدلیل ماهیت عملکرد ترانس ؛ موج تبدیل به حالت سوزنی ولی با ولتاژ بالا میشه که طول پالسش بطور تقریبی همون رقم اولیه هست! ولی بطور دقیق اینطور نیست چون اثرات خازنی و سلفی و سیستم القایی یک ترانس در مولفه های مختلف این موج تغییرات جزئی ایجاد میکنن. لذا به همین دلیل چنین طرحی با خطاهای بیشتری توام هست چون مثل اینه که شما هارمونیک های بیشتری علاوه بر فرکانس اصلی رو ارسال میکنین. حالا کاری که شما به این مجموعه اضافه کردین مدار باس و تریبل در خروجی موج میکرو بوده. چنین کاری روی موج مربعی اصولا درست نیست و تا بحال در هیچ مدار استانداردی در دنیا انجام نشده و اگر هم هدف تغییر شیب موج پالس مربعی باشه ؛ هر متخصص الکترونیکی این رو بخوبی میدونه که راهش استفاده از آمپلی دارای ولوم باس و تریبل نیست! مدار باس و تریبل اصولا برای مدارات صوتی که دارای ترکیبات فرکانسی متنوع از نوع سینوسی هستن استفاده میشه. وگرنه شما چنین طرحی رو به هر مهندس الکترونیکی نشون بدین به شما میخنده! من اینجا دیگه کاری به تئوریهای مختلف شما ندارم. چیزی که در مدار جلو چشم ماست و در شبیه سازی و مطالعه موج روی اسکوپ هم دیده میشه این رو به ما میگه. پس فکر نمیکنم دیگه تئوری یا توضیحات شما در این مورد اعتباری داشته باشه! مشکلی که ولوم باس و تریبل ایجاد میکنه این هست که شیب موج نهایی کاملا عوض میشه و این به مشکلاتی که در خصوص تاثیر ترانس روی موج عرض کردم اضافه میشه! نتیجه نهایی این هست که شما هر چقدر هم روی تاثیر دو ولوم روی عمق و وزن هدف تاکید کنین ؛ ولی نمیتونین انکار کنین که فرکانس ردیابی هدف بلحاظ تغییر واضح عرض پالس نهایی در قسمتهای مختلف موج عوض میشه و نتیجه این خواهد بود که اهداف بیشتری با این موج ردیابی میشن و خطا در حد قابل ملاحظه افزایش پیدا میکنه. چون هر چه هارمونیک های موثر در خروجی بیشتر باشن به معنی این هست که فرکانسهای بیشتری بصورت همزمان داره ارسال میشه و بدلیل حساسیت بالای فرکانسهای ردیابی ؛ بسیاری از اهداف ناخواسته هم ردیابی خواهند شد. چندین تستی که تا بحال دوستان داشتن تایید کننده این عرض بنده هست که فکر میکنم مطلب کاملا واضحی باشه.
لذا همونطور که قبلا هم عرض شد ؛ این ردیاب جواب میده ولی نه اونجور که ما مد نظرمون هست! ردیاب اصلی گلدن کینگ هم که خطای کمتری داشت زیاد نتیجه جالبی به همراه نداشت چه برسه به این طرح تغییر داده شده که تغییراتش به صورت اصولی نبوده. اصولا کار کردن روی موج مربعی در ردیابی بسیار حساس تر از این حرفهاست که حتی بخواین یک خازن در خروجیش قرار بدین! چه برسه به سایر قطعات آنالوگ که روی لبه های بالارونده و پایین رونده و مساله آندرشوت و آورشوت موج مربعی تاثیر زیادی دارن. لذا برای تقویت و فیلتر امواج هر طرحی که دارین بهتره روی امواج سینوسی پیاده کنین. کار کردن با موج مربعی نیاز به تخصص واقعی در زمینه امواج دیجیتال داره چرا که ماهیت موج مربعی دیجیتال هست. ولی برعکس موج سینوسی ماهیتی آنالوگ داره و انواع مدارات امپلی و فیلتر و ترانس معمولا روی موج سینوسی جواب خوبی میدن.

با سلام
مهندس عزیز واقعا سپاسگذارم که بلاخره یک نفر بعد از 200 صفحه توضیح بلاخره اصول کاری مدار رو تشریح کرد
مهندس عزیز با تمام مطالب شما موافقم ولی شما هم اینرا در نظر بگیرید که این مدار صرفا برای دوستان کم بضاعت تعریف شد و از نظر کارایی هم جوابگو هست و شما خودتون بهتر میدونید که بحث سوار کردن یک م.ج هارمونیک به یک موج مربعی داستانیست جان فرسا طبق مداری که من ساختم (عکس پایین) که جواب ایده عالی نداد
ولی مهندس عزیز فقط یک نکته که با هم اختلاف داریم لطفا با دقت برسی کنید
نوع موج ارسالی به علت اینکه هدف ما ایجاد تشدید رزونانس است زیاد مهم نیست بلکه نوع هارمونیکها و تعریف موج منکسر شده از یک هدف مرتعش برای ما مهم است به خاطر این اگر در تاثیرات ولوم باس دقت کنید هارمونیکهای سوار بر موج را از مثبت z تا منفی z (در بعد زمان) حرکت میده و با توجه به ارتعاش زمانی یک عنصر قویترین موج اسکالر تولید می شود
حالا در رابطه با تفکیک
این نکته را فقط به خاطر گل روی شما میگم
مهمترین فاکتور یک موج اسکالر وجود انرژی نقطه صفر است که رابطه مستقیم با طول موج دارد بنابر این به سا دگی میتوان نوع ارتعاش و زمان ارتعاش و زاویه ان با میدان مادر یک عنصر را محاسبه کرد
برای دوستانی که علاقه دارند فرق یک موج اسکالر و یک میدان مغناطیسی را بدانند (این اطلاعات را صرفا به خاطر استاد حمید و تحلیلشون از مدار میدم -لطفا دوستان بارها مطالعه کنند )
برای ساخت یک سنسور گیرنده امواج اسکالر بسیار ساده
البته با عرض پوزش از استاد حمید چون طرحی که میدم برای تمام دوستان است و کم هزینه و قابل ساخت البته مشکلاتی هم دارد که در اینده اعلام میکنمو در صورت لزوم طرح تخصصی را با شما و امیر عزیز و فریدون خان ادامه میدهیم
دوستان یک گیرنده مادون قرمز تهیه کنید(حال یا کیت و یا مدار دست ساز) قیمت در حدود 15000 تومان
یک اهنربای میله ای کارتریج تهیه کنید قیمت 3000 تومان
سیم 0.2 را 1350 دور به دور این اهنربا و منظم بپیچید
اگر درست کار کرده باشید این اهنربا نسبت به میدانهای مغناطیسی مثل اهنربا نباید تاثیری نشان دهد و یا بسیار کم
2 سر سیم پیچ را به ورودی مدار گیرنده مادون قرمز بزنید( سنسور گیرنده را در بیاورید)
خوب با اجازه استاد حمید روش تست بماند تا دوستی بسازد
موفق باشید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوست عزیز جناب رستم ؛ شما تصور میکنین این همه ردیاب زنی که قطعه ای طلا همراه خودشون میبرن و علاوه بر تست یا تمرین روی خود اون ؛ برای مطمئن تر شدن از نتیجه کاوش استفاده میکنن ؛ این قطعه طلا رو از کجاشون در میارن؟! :D خیلیاشون از جیب یا کوله و کیف در میارن و بلافاصله هم تست میکنن و جواب میگیرن! بر خلاف چیزی هم که شما فرمودین خیلیاش هم حالت ذهینتی نداره. اگر به ذهنیت باشه که نمیشه هدف مخفی شده رو پیدا کرد. البته ذهنیت متاسفانه همیشه در ردیابی دخیل هست و این به شخص اپراتور هم بستگی زیادی داره. همونطور که القائاتی هم که شما بر اساس تئوری خودتون به کاربران منتقل میکنین میتونه روی ذهنیتشون اثر مثبت یا خدای نکرده منفی داشته باشه! ولی در هر صورت فلز جدید بلافاصله و در واقع با فاصله زمانی ثانیه ای از زمانیکه مخفی میشه قابل ردیابی هست و تعداد کاربران زیادی در همین انجمن قادر به انجام و تاییدش هستن. پس تئوری شما حداقل در این بخش مردود هست. چون مطلب واضحیه که هزاران هزار بار تست شده!

با توجه به احترامی که برای شما قائل هستم
از نظر علمی تا شناخت دلیل منطقی برای ان با نظر شما مخالفم

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با عرض پوزش عکس فراموش شده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان عزیز.
راستش من یه تجربیات کمی در ردیابی کسب کردم گفتم خالی از لطف نیست که در میون بذارم. توی این مدت نه چندان زیادی که با ردیاب کار میکنم در باره مگنت بدن و تاثیری که بر آنتنها میذاره به این نتیجه رسیدم که به هر شکل ممکن باید این اثر خنثی بشه. من خودم چند مورد رو تست کردم تا اینکه بهترین نتیجه برای من این بود که تمام طول دسته رو بعد از عایق کردن سیم پیچی کنم ودر آخر دو سر سیم پیچ رو اتصال کوتاه کنم و درآخر هم عایق. مشابه طرحی که جناب روت دادن. با این حال تقریبا سه چهار دقیقه اول آنتنها خیلی ضعیف عمل میکنن بعد از اون قدرت خیلی خوبی پیدا میکنه علتش رو هنوز دقیق متوجه نشدم تقریبا مثل اینکه اثر خازنی پیدا کرده باشه. از روزی که این کار رو کردم هنوز نشده که خطا زده باشم. یادمه یه بار هم این سیم پیچ رو به منفی مدار وصل کردم که نتیجه خوبی نداد و آنتنها فوق العاده ضعیف عمل میکردن. جلوی خونمون یه باغچه نسبتا بزرگ دارم که انواع موارد خطای ردیابی مثل ریشه درخت و آهن زنگ زده و سفال و استخوان و.... هست که یه گرم طلا رو بدون هیچ خطایی تا عمق یک متر تست کردم. دیگه نميدونم تفکیکی که دوستان مد نظرشون هست غیر از اینه؟ درسته توی ردیابی دقت موج حرف اول رو میزنه ولی وقتی آنتنها کیفیت لازم رو نداشته باشن از دستگاه و انواع شکل موج و حتی حذف کننده هم دیگه کاری بر نمياد.
یه تست عجیب هم با گوشی از راه دور انجام دادم که چند دفعه ديگه هم انجام میدم مطمئن که شدم اونم اعلام میکنم. با آرزوی موفقیت برای دوستان @};-

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز.
راستش من یه تجربیات کمی در ردیابی کسب کردم گفتم خالی از لطف نیست که در میون بذارم. توی این مدت نه چندان زیادی که با ردیاب کار میکنم در باره مگنت بدن و تاثیری که بر آنتنها میذاره به این نتیجه رسیدم که به هر شکل ممکن باید این اثر خنثی بشه. من خودم چند مورد رو تست کردم تا اینکه بهترین نتیجه برای من این بود که تمام طول دسته رو بعد از عایق کردن سیم پیچی کنم ودر آخر دو سر سیم پیچ رو اتصال کوتاه کنم و درآخر هم عایق. مشابه طرحی که جناب روت دادن. با این حال تقریبا سه چهار دقیقه اول آنتنها خیلی ضعیف عمل میکنن بعد از اون قدرت خیلی خوبی پیدا میکنه علتش رو هنوز دقیق متوجه نشدم تقریبا مثل اینکه اثر خازنی پیدا کرده باشه. از روزی که این کار رو کردم هنوز نشده که خطا زده باشم. یادمه یه بار هم این سیم پیچ رو به منفی مدار وصل کردم که نتیجه خوبی نداد و آنتنها فوق العاده ضعیف عمل میکردن. جلوی خونمون یه باغچه نسبتا بزرگ دارم که انواع موارد خطای ردیابی مثل ریشه درخت و آهن زنگ زده و سفال و استخوان و.... هست که یه گرم طلا رو بدون هیچ خطایی تا عمق یک متر تست کردم. دیگه نميدونم تفکیکی که دوستان مد نظرشون هست غیر از اینه؟ درسته توی ردیابی دقت موج حرف اول رو میزنه ولی وقتی آنتنها کیفیت لازم رو نداشته باشن از دستگاه و انواع شکل موج و حتی حذف کننده هم دیگه کاری بر نمياد.
یه تست عجیب هم با گوشی از راه دور انجام دادم که چند دفعه ديگه هم انجام میدم مطمئن که شدم اونم اعلام میکنم. با آرزوی موفقیت برای دوستان @};-

دوست خوبم ممنون از اضهار نظرتون
بحث بستن سیم پیچ به دور دسته با عث تبدیل امواج رادیویی به میدان میشه شاید در نقاطی که از امواج fm استفاده میشه جواب بده ولی مطمعن باشید امواج am و sw تاثیر مخربی خواهد داشت

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان وقتی که دو سر این سیم پیچ رو اتصال کوتاه بکنیم دیگه براش فرقی نمیکنه که موج fm باشه یا mw یا مگنت بدن یا هر موج دیگه. بطور کامل امواجی رو که ممکنه از این طریق اثر بذاره رو خنثی میکنه

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:49pm
مدیر کل
مدیر کل

rostam نوشته است:
حمید نوشته است:
دوست عزیز جناب رستم ؛ شما تصور میکنین این همه ردیاب زنی که قطعه ای طلا همراه خودشون میبرن و علاوه بر تست یا تمرین روی خود اون ؛ برای مطمئن تر شدن از نتیجه کاوش استفاده میکنن ؛ این قطعه طلا رو از کجاشون در میارن؟! :D خیلیاشون از جیب یا کوله و کیف در میارن و بلافاصله هم تست میکنن و جواب میگیرن! بر خلاف چیزی هم که شما فرمودین خیلیاش هم حالت ذهینتی نداره. اگر به ذهنیت باشه که نمیشه هدف مخفی شده رو پیدا کرد. البته ذهنیت متاسفانه همیشه در ردیابی دخیل هست و این به شخص اپراتور هم بستگی زیادی داره. همونطور که القائاتی هم که شما بر اساس تئوری خودتون به کاربران منتقل میکنین میتونه روی ذهنیتشون اثر مثبت یا خدای نکرده منفی داشته باشه! ولی در هر صورت فلز جدید بلافاصله و در واقع با فاصله زمانی ثانیه ای از زمانیکه مخفی میشه قابل ردیابی هست و تعداد کاربران زیادی در همین انجمن قادر به انجام و تاییدش هستن. پس تئوری شما حداقل در این بخش مردود هست. چون مطلب واضحیه که هزاران هزار بار تست شده!

با توجه به احترامی که برای شما قائل هستم
از نظر علمی تا شناخت دلیل منطقی برای ان با نظر شما مخالفم

عزیز من شما ظاهرا عادت داری تئوریهای خودت رو با آب و تاب به دیگران اثبات کنی ولی چیزی که در عمل توسط همه قابل آزمایش هست رو به همین سادگی زیر سوال میبری؟! بنده اصلا نظر شخصی ندادم که شما بخوای مخالفش باشی! چیزی رو عرض کردم که توسط همه قابل تست هست و شما اصولا نمیتونی مخالفش باشی چون در عمل داره اتفاق میفته! پس اگر از نظر علمی براش دلیلی نداری این مشکل شما و تئوریهاتون هست. وگرنه ما نمیتونیم هزاران تجربه ردیابی رو بخاطر گل روی شما دور بریزیم! نه علم با کسی رودربایستی داره و نه مطالعه تجربی یک پدیده. لذا همه دوستان صاحب تجربه میتونن در این خصوص از تجربیاتشون بگن.
اما نکته ای که در خصوص این طرح خاص بنظر من میرسه عرض میکنم شاید مرتبط با نتایج شما باشه. ببینید من شاید 6 ردیاب ساخته باشم. مطمئنا ضعیف ترین نتیجه با همین مدار گلدن کینگ حاصل شده! یعنی ساختار موج خروجی این طرح جوری هست که با اینکه به ظاهر ولتاژ بالایی داره و باید اهداف رو بخوبی ردیابی کنه ولی حتی نسبت به ردیابهای ولتاژ پایین هم ضعیف تر هدف رو ردیابی میکنه. علت بنظر من همین دقت فرکانسی پایین در موج خروجی هست. چرا که اگر فرکانس ردیابی دقت کافی نداشته باشه ابتدا ردیابی ضعیف میشه و سپس هدف کلا غیر قابل ردیابی میشه! این مساله رو با ردیاب موبایلی هم که دارای فرکانس کاملا متغیر هست میشه بسادگی تست کرد. لذا در این طرح هم بدلیل ثابت بودن فرکانس و تغییر هارمونیکها همین اتفاق میفته و من احتمال میدم اگر شما صرفا با این ردیاب کار کرده باشین اینطور نتیجه بگیرین که فلز جدید کلا ردیابی نمیشه! در حالیکه فلز جدید قدرت ردیابیش کمتر از فلز قدیمی هست و وقتی سنس آنتنها از حدی ضعیف تر باشه ممکنه بنظر بیاد کلا ردیابی نمیشه. پی بردن به واقعیت موضوع بسادگی توسط یک فلز جدید با وزن بیشتر امکانپذیره و میبینید که ردیابی خواهد شد. این مساله تا حدی در ردیاب های مختلف بسته به دقت فرکانس و شکل موج و قابلیت تغییر فرکانس متفاوت هست اما نفی کننده ردیابی فلز جدید نیست. لذا برای چندمین بار تکرار میکنم فلز جدید با همه ردیاب های آنتنی دنیا قابل ردیابی هست. تمامی فیلمهای تبلیغاتی شرکتهای مختلف سازنده ردیاب که میتونین به سادگی در نت پیدا کنین این نکته رو نشون میده و در کاتالوگ هیچ کدوم هم نوشته نشده باید حتما فلز مدتی مدفون باشه.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام استاد مطمئننا پیچیدن سیم پیچ به دور یک آهنربا یا حتی فلز مغناطیس شوند مشکل ایجاد خواهد کرد
پیشنهاد بنده استفاده و تست به وسیله چک رادیوهای قدیمی یا همون زغال خودمان است که عکسش در پائین است
سئوال آیا منظورتان از گیرنده مادون قرمز همان وسیله ای است که با آن تعمییرکاران سلامت کنترل های تلوزیون را تست می کنند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تمام احترامی که برای رستم عزیز قائلم ولی حرف مهندس حمید رو صددرصد تایید میکنم.
یه تجربه ای که داشتم اینه که یه روز تو خونه داشتم با ردیاب تمرین میکردم با تقریبا دو سه گرم طلای معمولی به شکل زنجیر. دقیقا با gold 2 داشتم تمرین میکردم که دخترم وارد خونه شد چند لحظه دم در مکث کرد بعد اومد رفت توي اتاق. خداشاهده آنتنها طلای تست رو بیخیال شدن و دنبال النگو و گوشواره ای که دخترم داشت رفتند

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:40pm
مدیر سایت
مدیر سایت

rostam نوشته است:

یک سرچ ساده کنی پیدا میکنی فکر کنم مغز کامپیوترتم مثل خودت بستس
این منبع برای طول نیمه عمر طلا
http://atomics.ir/?p=1141
سوال دومت
باز هم متوجه نشدی من دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم و فقط میتونم بوق بزنم-بوووووووووووووووق
سوال سومت
از اون سال تا حالا همین که تونستم مشت یک سری کلاهبردار رو برای بچه ها باز کنم و نزارم سرشون کلاه بره خدا رو شکر میکنم
اخه بچه مسلمان مگه نشدی حضرت علی میگه 2 قشر در نزد خداوند جزء منفورترین بندگانند 1- اونی که حق هم نوعشو میخوره و یا کمک میکنه که بخورن و2-اونی که وقتی میبینه به مردمش ظلم میشه صداش در نیاد
راستی تو خودت بگو تو این چند سال چی کار کردی
سوال چهارمت و حرفهات
فقط میتونم بگم
بله
چون هر چی بگم بازم حرف خودته و یک خواهش ازت دارم لطفا دروغ نگو که دنبال بحث علمی هستی مگر نه چندین صفحه قوانین رو میدید
دوست من اینجا فضای مجازی است و اگر شما و یا امثال شما دانشجوی واقعی من بودید از زندگی مشروطتون میکردمچون من موظفم تا به کسی که نمیفهمه بفهمانم و اگر نفهمید به مسیر دیگری که انرا درک کند سوق دهم و هیچ مسئولیتی از نظر اخلاقی به کسی که میفهمد و نمیخواهد قبول کند ندارم
و مطمعن باشید من کسی هستم که بسیار صبورم و به هیچ کس بی احترامی نمیکنم و فقط و فقط ادب و شخصیت طرف رو به خودش انتقال میدم

قبلا عرض کردم بنده فعلا پاسخ توهینهای تو رو نمیدم و هدفم فقط بحث علمی هست! پس بحثی درباره ی انشانویسی و شخصیت پردازی ندارم ;)
البته پاسخ اون موارد هم محفوظه.

بالاخره جناب استاد یه منبع گذاشت اونم چه منبعی! به به یه وبلاگ که سال 93 ثبت شده و هنوز یکساله نشده توش هم عینک جیمزباند میفروشن و کتاب کنکور مودم روتر :))

خب واضحه منابعت هم مثل خودت واموندن! ;)
آخه جناب استاد دانشگاه راستگو و خیرخواه و مشت کلاهبردار باز کن! که به هر دری میزنی تا مهملات و چرندیاتو به خورد جماعت بیسواد بدی!
تو حتی نمیدونی که با گذاشتن این منبع خودتو محکوم میکنی!؟
ملت بیاید ببینید جناب پروفسور استاد چی برای منبع اعلام کرده:

قبلا گفتم باز هم میگم وقتی سواد نداری و ادعای گنده تر از دهنت میکنی تا میای گند قبلی رو جمع کنی صدتا گند دیگه میزنی :))
اخه استاد بیسواد به اینی که یکبار نوشتم و منبع معتبر براش گذاشتم و باز هم میزارم توجه کن تا اون مغز مبارک کمی از آکبندی در بیاد!
تنها ایزوتوپ پایدار و طبیعی طلا ۱۹۷Au است. بیش از این، طلا دارای ۳۶ ایزوتوپ پرتوزا است که همگی به صورت آزمایشگاهی پدید می‌آیند
اینم لینک ویکیپدیا که اصلا لازم نیست و اینارو هر بچه مدرسه ای میدونه! آقای استاد!(چه دانشگاهی بشه اون دانشگاه که تو توش درس میدی)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%84%D8%A7

تو برای من طلای طبیعی رو ول کردی چسبیدی به ایزوتوپ رادیو اکتیو طلا که توی آزمایشگاه تولید میشه!؟
مگه چندتا آزمایشگاه توی سراسر دنیا وجود داره که توانایی شلیک نوترون به هسته و ساخت ایزوتوپ طلای رادواکتیو داره که اونم توی سه روز ناپدید میشه!؟
بعد مثلا این آزمایشگاهها هم تو عصر حجر و دوران سلجوقیان و سلوکیان و احیانا هخامنشیان هم حتما بودن و اونام ایزوتوپ ناپایدار طلا ایجاد کردن و گذاشتن زیر
خاک که بشه دفینه و تو بری پیداش کنی!؟ البته فقط جاشو خب رادیو اکتیوه دیگه تموم شده! :-s
این اطلاعاتو از هرجا برداشتی ببر بزار سر جاشو دیگم هیچی نگو که هرچی بگی فقط گافه!
حالا دیگه همون چندنفری هم که زیر خط آماتور بودن تونسته بودی گول بزنی قشنگ به ماهیتت پی بردن !
اینایی که توی بندهای دیگه گذاشتی و به مباحث علمی هم ربطی نداشت معلوم نشد سرو تهش چی بود!
کدوم چند سال ؟ خب هر جا بودی که بودی خدارو شکر اینجا نبودی!
این کلاهبردار و این حرفهارو هم ول کنی بهتره ! از من بشنو پر واضحه چرا باید شخصی اینقدر روی یک کلمه مانور بده!
راستی دانشگاهم ول کن!
خوش باش با اعتماد بنفست فعلا ;)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure