انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 4:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود @};-
مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟
دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه.
و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه
فرکانس60
پهنای پالس 215
دیلی +2
انتگرال 58
گراند خاموش
سرعت 5
حذف اهن 17
حساسیت 19 :ymparty:

یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:42pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
یعنی 6 برابر قطر لوپ

لا اله الا هو

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:07pm
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
درود @};-
مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟
دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه.
و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه
فرکانس60
پهنای پالس 215
دیلی +2
انتگرال 58
گراند خاموش
سرعت 5
حذف اهن 17

اگر فلز بزرگ یا دارای عدد تفکیک بالای 30 باشه تقریبا در 80 درصد برد نهایی خودش میتونه تفکیک هم بده. ولی اگر هدف دارای عدد تفکیک خیلی کمی باشه دیرتر تفکیک فعال میشه. در راهنما توضیح دادم.
برد شما هم خیلی خوب هست. برد نهایی چنین لوپی تقریبا معادل 6 برابر سایز لوپ هست که شما بهش رسیدین. لذا مشکلی وجود نداره.

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سپاس استاد @};-
بله فایل راهنما هم خونده بودم ولی چون دستگاه من خیلی دیر تر آی دی میداد شک کردم
خدارو شکر برد دستگاه عالیه جناب سنه دژ عزیز :-BD

یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

VMV1 نوشته است:
درود @};-
فرکانس60
پهنای پالس 215
دیلی +2
انتگرال 58
گراند خاموش
سرعت 5
حذف اهن 17

موفق باشید
با این تنظیمات اصلا روی خاک با این اندازه لوپ نمیتونید به ثبات خوبی برسید و به خاک و انواع سنگ ها مختلف حساسیت شدید خواهید داشت ، به هرحال باید تست های مختلفی رو در خاک انجام بدید تا قلق کاملا بیاد دستتون ، و در بخش اپراتوری به اشتراک بگذارید تا برای همه کمک کننده باشه نتایج و تجربیات شما ..

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 11 بهمن1394 - 11:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
VMV1 نوشته است:
درود @};-
فرکانس60
پهنای پالس 215
دیلی +2
انتگرال 58
گراند خاموش
سرعت 5
حذف اهن 17

موفق باشید
با این تنظیمات اصلا روی خاک با این اندازه لوپ نمیتونید به ثبات خوبی برسید و به خاک و انواع سنگ ها مختلف حساسیت شدید خواهید داشت ، به هرحال باید تست های مختلفی رو در خاک انجام بدید تا قلق کاملا بیاد دستتون ، و در بخش اپراتوری به اشتراک بگذارید تا برای همه کمک کننده باشه نتایج و تجربیات شما ..

ممنون آقا مهدی @};-
بله همینطوره باید روی خاک تست کنم ولی تا الن که موقعیتش جور نشد #-o
چشم حتما

دوشنبه 11 بهمن1394 - 1:04am
آواتار کاربر

سلام خدمت اساتید و بزرگواران فلزجو بویژه مهندس حمید عزیز...
من مدار رو مدتیه که ساختم ولی هر کاری میکنم مشکل بوق و نویز و میتر منفی اون حل نمیشه ، با هر کویلی که امتحان میکنم بعد از چند ثانیه بوق میزنه و بعد حتی خود بخود میتر منفی میاره(در عدم حضور هیچ فلزی) حتی با حساسیت خیلی پایین (مثلا5) هم همینطوره. لوپو شیلد کردم،آی سی lf رو عوض کردم باز حل نشد . راستی ماسفتمم irf840b هستش ... حتی وحشتناک با نزدیک کردن به زمین هم نویز میگیره... نمیدونم چکار کنم باهاش لطفا اساتید و دوستان کمک کنند :YMPRAY:

حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...

دوشنبه 12 بهمن1394 - 9:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

esmail نوشته است:
سلام خدمت اساتید و بزرگواران فلزجو بویژه مهندس حمید عزیز...
من مدار رو مدتیه که ساختم ولی هر کاری میکنم مشکل بوق و نویز و میتر منفی اون حل نمیشه ، با هر کویلی که امتحان میکنم بعد از چند ثانیه بوق میزنه و بعد حتی خود بخود میتر منفی میاره(در عدم حضور هیچ فلزی) حتی با حساسیت خیلی پایین (مثلا5) هم همینطوره. لوپو شیلد کردم،آی سی lf رو عوض کردم باز حل نشد . راستی ماسفتمم irf840b هستش ... حتی وحشتناک با نزدیک کردن به زمین هم نویز میگیره... نمیدونم چکار کنم باهاش لطفا اساتید و دوستان کمک کنند :YMPRAY:

با اجازه از اساتید
دوست عزیز تو منزل تست میکنید یا بیرون منزل؟؟وقتی لوپ کنار فلزات مزاحم قرار بگیره و دستگاه رو بالانس کنید با جابجایی لوپ هم میتر منفی دارید هم بوق

دوشنبه 12 بهمن1394 - 9:40am
آواتار کاربر

تو محیط منزل با کویل 20 تست میکنم و بیرون با کویل 45 عنکبوتی... دستگاه پس از چند ثانیه بدون تکان دادن لوپ از بالانس خارج میشه و معمولا یا میتر میاد یا بوق میزنه ... اینم بگم در محیط بیرون به شدت به زمین حساسه حتی زمینو در حدود نیم متری سنس میکنه... با تنظیمات مختلفم چک کردم فرق چندانی نمیکنه... راستی اینم بگم وقتی فلزی رو خیلی به کویل نزدیک میکنم صفحه ال سی دی هم کمرنگ میشه... لطفا کمک کنید @};-

حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان

عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مهندس حمید @};-
مهندس یک سوال داشتم
چرا بخش محدودیت دفعات استفاده من درست کار نمیکنه ؟
به جای تک تک کم شدن بعضی وقتا چندتا چندتا کم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
@};- ~O) @};-

دوشنبه 12 بهمن1394 - 3:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1652 , 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure