نویسنده |
پیغام |
VMV1
کاربر فعال
|
درود مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟ دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه. و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه فرکانس60 پهنای پالس 215 دیلی +2 انتگرال 58 گراند خاموش سرعت 5 حذف اهن 17 حساسیت 19 
|
یکشنبه 11 بهمن1394 - 6:42pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
یعنی 6 برابر قطر لوپ
لا اله الا هو
|
یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:07pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
VMV1 نوشته است: درود مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟ دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه. و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه فرکانس60 پهنای پالس 215 دیلی +2 انتگرال 58 گراند خاموش سرعت 5 حذف اهن 17 حساسیت 19  اگر فلز بزرگ یا دارای عدد تفکیک بالای 30 باشه تقریبا در 80 درصد برد نهایی خودش میتونه تفکیک هم بده. ولی اگر هدف دارای عدد تفکیک خیلی کمی باشه دیرتر تفکیک فعال میشه. در راهنما توضیح دادم. برد شما هم خیلی خوب هست. برد نهایی چنین لوپی تقریبا معادل 6 برابر سایز لوپ هست که شما بهش رسیدین. لذا مشکلی وجود نداره.
|
یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:26pm |
|
 |
VMV1
کاربر فعال
|
سپاس استاد بله فایل راهنما هم خونده بودم ولی چون دستگاه من خیلی دیر تر آی دی میداد شک کردم خدارو شکر برد دستگاه عالیه جناب سنه دژ عزیز 
|
یکشنبه 11 بهمن1394 - 7:32pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
VMV1 نوشته است: درود مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟ دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه. و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه فرکانس60 پهنای پالس 215 دیلی +2 انتگرال 58 گراند خاموش سرعت 5 حذف اهن 17 حساسیت 19  موفق باشید با این تنظیمات اصلا روی خاک با این اندازه لوپ نمیتونید به ثبات خوبی برسید و به خاک و انواع سنگ ها مختلف حساسیت شدید خواهید داشت ، به هرحال باید تست های مختلفی رو در خاک انجام بدید تا قلق کاملا بیاد دستتون ، و در بخش اپراتوری به اشتراک بگذارید تا برای همه کمک کننده باشه نتایج و تجربیات شما ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 11 بهمن1394 - 11:08pm |
|
 |
VMV1
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: VMV1 نوشته است: درود مهندس ببخشید یه سوال برای نمایش آی دی مربوط به فلز سنس شده چقدر از برد نهایی باید کم بشه تا آی دی و تفکیک نمایش داده بشه ؟ دستگاه من وقتی یه فلزو جلوی لوپ اون میگیرم باید تقریبا به نصف برد سنس ببرم تا عدد آی دی فلز نمایش داده بشه. و اینکه با تنظیمات زیر با یه لوپ 38 عنکبوتی یه سینی 37سانتی رو توی 235 سانتی داخل منزل سنس دارم نظرتون چیه فرکانس60 پهنای پالس 215 دیلی +2 انتگرال 58 گراند خاموش سرعت 5 حذف اهن 17 حساسیت 19  موفق باشید با این تنظیمات اصلا روی خاک با این اندازه لوپ نمیتونید به ثبات خوبی برسید و به خاک و انواع سنگ ها مختلف حساسیت شدید خواهید داشت ، به هرحال باید تست های مختلفی رو در خاک انجام بدید تا قلق کاملا بیاد دستتون ، و در بخش اپراتوری به اشتراک بگذارید تا برای همه کمک کننده باشه نتایج و تجربیات شما .. ممنون آقا مهدی بله همینطوره باید روی خاک تست کنم ولی تا الن که موقعیتش جور نشد چشم حتما
|
دوشنبه 11 بهمن1394 - 1:04am |
|
 |
esmail
|
سلام خدمت اساتید و بزرگواران فلزجو بویژه مهندس حمید عزیز... من مدار رو مدتیه که ساختم ولی هر کاری میکنم مشکل بوق و نویز و میتر منفی اون حل نمیشه ، با هر کویلی که امتحان میکنم بعد از چند ثانیه بوق میزنه و بعد حتی خود بخود میتر منفی میاره(در عدم حضور هیچ فلزی) حتی با حساسیت خیلی پایین (مثلا5) هم همینطوره. لوپو شیلد کردم،آی سی lf رو عوض کردم باز حل نشد . راستی ماسفتمم irf840b هستش ... حتی وحشتناک با نزدیک کردن به زمین هم نویز میگیره... نمیدونم چکار کنم باهاش لطفا اساتید و دوستان کمک کنند 
حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...
|
دوشنبه 12 بهمن1394 - 9:30am |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
esmail نوشته است: سلام خدمت اساتید و بزرگواران فلزجو بویژه مهندس حمید عزیز... من مدار رو مدتیه که ساختم ولی هر کاری میکنم مشکل بوق و نویز و میتر منفی اون حل نمیشه ، با هر کویلی که امتحان میکنم بعد از چند ثانیه بوق میزنه و بعد حتی خود بخود میتر منفی میاره(در عدم حضور هیچ فلزی) حتی با حساسیت خیلی پایین (مثلا5) هم همینطوره. لوپو شیلد کردم،آی سی lf رو عوض کردم باز حل نشد . راستی ماسفتمم irf840b هستش ... حتی وحشتناک با نزدیک کردن به زمین هم نویز میگیره... نمیدونم چکار کنم باهاش لطفا اساتید و دوستان کمک کنند  با اجازه از اساتید دوست عزیز تو منزل تست میکنید یا بیرون منزل؟؟وقتی لوپ کنار فلزات مزاحم قرار بگیره و دستگاه رو بالانس کنید با جابجایی لوپ هم میتر منفی دارید هم بوق
|
دوشنبه 12 بهمن1394 - 9:40am |
|
 |
esmail
|
تو محیط منزل با کویل 20 تست میکنم و بیرون با کویل 45 عنکبوتی... دستگاه پس از چند ثانیه بدون تکان دادن لوپ از بالانس خارج میشه و معمولا یا میتر میاد یا بوق میزنه ... اینم بگم در محیط بیرون به شدت به زمین حساسه حتی زمینو در حدود نیم متری سنس میکنه... با تنظیمات مختلفم چک کردم فرق چندانی نمیکنه... راستی اینم بگم وقتی فلزی رو خیلی به کویل نزدیک میکنم صفحه ال سی دی هم کمرنگ میشه... لطفا کمک کنید 
حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...
|
دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:10am |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مهندس حمید مهندس یک سوال داشتم چرا بخش محدودیت دفعات استفاده من درست کار نمیکنه ؟ به جای تک تک کم شدن بعضی وقتا چندتا چندتا کم میشه ممنون میشم راهنمایی کنین 
|
دوشنبه 12 بهمن1394 - 3:06pm |
|
 |
|