انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:32am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر اساتید عزیز و گرامی
بنده در حدی نیستم به شما دوستان نصیحتی کنم .
نه سوادش رو دارم که قضاوت کنم که چه کسی درست میگه و نه تجربه اون دارم که نظری بدم .
ولی خواهش می کنم احترام همدیگه رو نگه دارید . اگه یکی به نظر اشتباه می که اون یکی نظر خودش رو بگه . به هم توهین نکنید .
تحمل نظرات مخالف رو داشته باشید .
گالیله و .... دانشمندان هم در ابتدا نظری دادن که همه مخالفت می کردن ولی بعد ثابت شد که درسته .
الان من نمی دونم اینجا چه کسی نقش گالیله و. .. غیره رو داره .
فقط این رو می دونم با همفکری هست که کاری به نتیجه می رسه .
من و امثال بنده داریم نظرات شما بزرگوارن رو مطالعه می کنیم و می خوایم یه چیزی یاد بگیریم .

یا حق الله

یکشنبه 11 بهمن1394 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1426539 نوشته است:
رستم جان وقتی که دو سر این سیم پیچ رو اتصال کوتاه بکنیم دیگه براش فرقی نمیکنه که موج fm باشه یا mw یا مگنت بدن یا هر موج دیگه. بطور کامل امواجی رو که ممکنه از این طریق اثر بذاره رو خنثی میکنه

با سلام
دوست من سیم پیچ بسته یعنی خنثی من دلیلش رو متوجه نمیشم لطفا کمی توضیح بدید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
rostam نوشته است:
حمید نوشته است:
دوست عزیز جناب رستم ؛ شما تصور میکنین این همه ردیاب زنی که قطعه ای طلا همراه خودشون میبرن و علاوه بر تست یا تمرین روی خود اون ؛ برای مطمئن تر شدن از نتیجه کاوش استفاده میکنن ؛ این قطعه طلا رو از کجاشون در میارن؟! :D خیلیاشون از جیب یا کوله و کیف در میارن و بلافاصله هم تست میکنن و جواب میگیرن! بر خلاف چیزی هم که شما فرمودین خیلیاش هم حالت ذهینتی نداره. اگر به ذهنیت باشه که نمیشه هدف مخفی شده رو پیدا کرد. البته ذهنیت متاسفانه همیشه در ردیابی دخیل هست و این به شخص اپراتور هم بستگی زیادی داره. همونطور که القائاتی هم که شما بر اساس تئوری خودتون به کاربران منتقل میکنین میتونه روی ذهنیتشون اثر مثبت یا خدای نکرده منفی داشته باشه! ولی در هر صورت فلز جدید بلافاصله و در واقع با فاصله زمانی ثانیه ای از زمانیکه مخفی میشه قابل ردیابی هست و تعداد کاربران زیادی در همین انجمن قادر به انجام و تاییدش هستن. پس تئوری شما حداقل در این بخش مردود هست. چون مطلب واضحیه که هزاران هزار بار تست شده!

با توجه به احترامی که برای شما قائل هستم
از نظر علمی تا شناخت دلیل منطقی برای ان با نظر شما مخالفم

عزیز من شما ظاهرا عادت داری تئوریهای خودت رو با آب و تاب به دیگران اثبات کنی ولی چیزی که در عمل توسط همه قابل آزمایش هست رو به همین سادگی زیر سوال میبری؟! بنده اصلا نظر شخصی ندادم که شما بخوای مخالفش باشی! چیزی رو عرض کردم که توسط همه قابل تست هست و شما اصولا نمیتونی مخالفش باشی چون در عمل داره اتفاق میفته! پس اگر از نظر علمی براش دلیلی نداری این مشکل شما و تئوریهاتون هست. وگرنه ما نمیتونیم هزاران تجربه ردیابی رو بخاطر گل روی شما دور بریزیم! نه علم با کسی رودربایستی داره و نه مطالعه تجربی یک پدیده. لذا همه دوستان صاحب تجربه میتونن در این خصوص از تجربیاتشون بگن.
اما نکته ای که در خصوص این طرح خاص بنظر من میرسه عرض میکنم شاید مرتبط با نتایج شما باشه. ببینید من شاید 6 ردیاب ساخته باشم. مطمئنا ضعیف ترین نتیجه با همین مدار گلدن کینگ حاصل شده! یعنی ساختار موج خروجی این طرح جوری هست که با اینکه به ظاهر ولتاژ بالایی داره و باید اهداف رو بخوبی ردیابی کنه ولی حتی نسبت به ردیابهای ولتاژ پایین هم ضعیف تر هدف رو ردیابی میکنه. علت بنظر من همین دقت فرکانسی پایین در موج خروجی هست. چرا که اگر فرکانس ردیابی دقت کافی نداشته باشه ابتدا ردیابی ضعیف میشه و سپس هدف کلا غیر قابل ردیابی میشه! این مساله رو با ردیاب موبایلی هم که دارای فرکانس کاملا متغیر هست میشه بسادگی تست کرد. لذا در این طرح هم بدلیل ثابت بودن فرکانس و تغییر هارمونیکها همین اتفاق میفته و من احتمال میدم اگر شما صرفا با این ردیاب کار کرده باشین اینطور نتیجه بگیرین که فلز جدید کلا ردیابی نمیشه! در حالیکه فلز جدید قدرت ردیابیش کمتر از فلز قدیمی هست و وقتی سنس آنتنها از حدی ضعیف تر باشه ممکنه بنظر بیاد کلا ردیابی نمیشه. پی بردن به واقعیت موضوع بسادگی توسط یک فلز جدید با وزن بیشتر امکانپذیره و میبینید که ردیابی خواهد شد. این مساله تا حدی در ردیاب های مختلف بسته به دقت فرکانس و شکل موج و قابلیت تغییر فرکانس متفاوت هست اما نفی کننده ردیابی فلز جدید نیست. لذا برای چندمین بار تکرار میکنم فلز جدید با همه ردیاب های آنتنی دنیا قابل ردیابی هست. تمامی فیلمهای تبلیغاتی شرکتهای مختلف سازنده ردیاب که میتونین به سادگی در نت پیدا کنین این نکته رو نشون میده و در کاتالوگ هیچ کدوم هم نوشته نشده باید حتما فلز مدتی مدفون باشه.

ممنون
نظر شما رو برسی و در اولین فرصت نتیجه رو اعلام میکنم

یکشنبه 11 بهمن1394 - 8:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار نوشته است:
rostam نوشته است:

یک سرچ ساده کنی پیدا میکنی فکر کنم مغز کامپیوترتم مثل خودت بستس
این منبع برای طول نیمه عمر طلا
http://atomics.ir/?p=1141
سوال دومت
باز هم متوجه نشدی من دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم و فقط میتونم بوق بزنم-بوووووووووووووووق
سوال سومت
از اون سال تا حالا همین که تونستم مشت یک سری کلاهبردار رو برای بچه ها باز کنم و نزارم سرشون کلاه بره خدا رو شکر میکنم
اخه بچه مسلمان مگه نشدی حضرت علی میگه 2 قشر در نزد خداوند جزء منفورترین بندگانند 1- اونی که حق هم نوعشو میخوره و یا کمک میکنه که بخورن و2-اونی که وقتی میبینه به مردمش ظلم میشه صداش در نیاد
راستی تو خودت بگو تو این چند سال چی کار کردی
سوال چهارمت و حرفهات
فقط میتونم بگم
بله
چون هر چی بگم بازم حرف خودته و یک خواهش ازت دارم لطفا دروغ نگو که دنبال بحث علمی هستی مگر نه چندین صفحه قوانین رو میدید
دوست من اینجا فضای مجازی است و اگر شما و یا امثال شما دانشجوی واقعی من بودید از زندگی مشروطتون میکردمچون من موظفم تا به کسی که نمیفهمه بفهمانم و اگر نفهمید به مسیر دیگری که انرا درک کند سوق دهم و هیچ مسئولیتی از نظر اخلاقی به کسی که میفهمد و نمیخواهد قبول کند ندارم
و مطمعن باشید من کسی هستم که بسیار صبورم و به هیچ کس بی احترامی نمیکنم و فقط و فقط ادب و شخصیت طرف رو به خودش انتقال میدم

قبلا عرض کردم بنده فعلا پاسخ توهینهای تو رو نمیدم و هدفم فقط بحث علمی هست! پس بحثی درباره ی انشانویسی و شخصیت پردازی ندارم ;)
البته پاسخ اون موارد هم محفوظه.

بالاخره جناب استاد یه منبع گذاشت اونم چه منبعی! به به یه وبلاگ که سال 93 ثبت شده و هنوز یکساله نشده توش هم عینک جیمزباند میفروشن و کتاب کنکور مودم روتر :))

خب واضحه منابعت هم مثل خودت واموندن! ;)
آخه جناب استاد دانشگاه راستگو و خیرخواه و مشت کلاهبردار باز کن! که به هر دری میزنی تا مهملات و چرندیاتو به خورد جماعت بیسواد بدی!
تو حتی نمیدونی که با گذاشتن این منبع خودتو محکوم میکنی!؟
ملت بیاید ببینید جناب پروفسور استاد چی برای منبع اعلام کرده:

قبلا گفتم باز هم میگم وقتی سواد نداری و ادعای گنده تر از دهنت میکنی تا میای گند قبلی رو جمع کنی صدتا گند دیگه میزنی :))
اخه استاد بیسواد به اینی که یکبار نوشتم و منبع معتبر براش گذاشتم و باز هم میزارم توجه کن تا اون مغز مبارک کمی از آکبندی در بیاد!
تنها ایزوتوپ پایدار و طبیعی طلا ۱۹۷Au است. بیش از این، طلا دارای ۳۶ ایزوتوپ پرتوزا است که همگی به صورت آزمایشگاهی پدید می‌آیند
اینم لینک ویکیپدیا که اصلا لازم نیست و اینارو هر بچه مدرسه ای میدونه! آقای استاد!(چه دانشگاهی بشه اون دانشگاه که تو توش درس میدی)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%84%D8%A7

تو برای من طلای طبیعی رو ول کردی چسبیدی به ایزوتوپ رادیو اکتیو طلا که توی آزمایشگاه تولید میشه!؟
مگه چندتا آزمایشگاه توی سراسر دنیا وجود داره که توانایی شلیک نوترون به هسته و ساخت ایزوتوپ طلای رادواکتیو داره که اونم توی سه روز ناپدید میشه!؟
بعد مثلا این آزمایشگاهها هم تو عصر حجر و دوران سلجوقیان و سلوکیان و احیانا هخامنشیان هم حتما بودن و اونام ایزوتوپ ناپایدار طلا ایجاد کردن و گذاشتن زیر
خاک که بشه دفینه و تو بری پیداش کنی!؟ البته فقط جاشو خب رادیو اکتیوه دیگه تموم شده! :-s
این اطلاعاتو از هرجا برداشتی ببر بزار سر جاشو دیگم هیچی نگو که هرچی بگی فقط گافه!
حالا دیگه همون چندنفری هم که زیر خط آماتور بودن تونسته بودی گول بزنی قشنگ به ماهیتت پی بردن !
اینایی که توی بندهای دیگه گذاشتی و به مباحث علمی هم ربطی نداشت معلوم نشد سرو تهش چی بود!
کدوم چند سال ؟ خب هر جا بودی که بودی خدارو شکر اینجا نبودی!
این کلاهبردار و این حرفهارو هم ول کنی بهتره ! از من بشنو پر واضحه چرا باید شخصی اینقدر روی یک کلمه مانور بده!
راستی دانشگاهم ول کن!
خوش باش با اعتماد بنفست فعلا ;)

خوب اولیش
منبع در حد درکت دادم چون اصلی هارو متوجه نمیشی
بقیه حرف هاتم برات یک بوق میزنم چون واقعا ناچاری و سر در گمی رو تو شما حس میکنم
باختی عزیزم و دستت برای دوستان رو شد

یکشنبه 11 بهمن1394 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
بحث کردن و تبادل نظر و حتی بیان مشکلات و اشتباهات همدیگر به هم آنهم به صورت عادلانه و بی غرض باعث رشد و تعالی طرفین می شود
ولی گیس کشی و یار کشی و توهین و خروسک بازی در آوردن نه تنها هیچ نفعی برای کسی ندارد
بلکه باعث ضرر می شود
بابا یعنی آرام تر نمی شود تبادل افکار و بحث نمود و حتما باید فک همدیگه را پیاده کنید
واالله با توهین و تحریم و قفل کردن تایپیک و تهدید و کوچک کردن هم ..... هیچی درست نمیشه از الان گفته باشم
یکمی بر اعصاب خودتان مسلط باشید

یکشنبه 11 بهمن1394 - 9:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم ممنون از شما
امیدوارم تلاش شما و دوستان نتیجه بده و یک ردیاب کارامد داشته باشیم
همون اگه طلای بالای 10 گرم رو بگیره برای من یکی کافیه فقط مسئله
دقت وتفکیک هست که مهمه
منتظر میمونیم ببینیم خواست خدا چی هست
از دیگر دوستانی که وارد هستند خواهشا کمک بکنن
لطفا دعوا مرافه رو ول کنید که هیچ نتیجه ای نداره

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

یکشنبه 11 بهمن1394 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله حمید جان شاید بعد از رضا سومین نفری بوده باشم که این ردیاب رو ساختم و باید به عرض همه دوستان برسونم که اولا این مدار داره کار میکنه چه قبل از وصل آمپیلی و چه بعد از آمپیلی نکته اصلی در این بحث اینه که فلز جدید رو سنس میکنه یا نه ؟
باید عرض کنم که من این مدار قاسمی رو با تغییرات رستم جان ساختم و عکس و حتی فیلمهایی از کار کرد درست مدار مثل اتصال به بلندگو و تغییر صدا با سه ولوم رو در تلگرام برای دوستان گذاشتم که اگه زحمت آپش رو بکشن ممنون میشم البته اگه هنوز دارنشون اما عکسها توی تایپیک هست
خلاصه اینکه من این مدار رو هم به روش جعبه و دسته چرخشی یا همون روش توماسی ساختم و تست کردم هرچند ضعیف میچرخه اما میچرخه به سمت هدف و مودی که انتخاب شده
ولی راضی کننده نبود به دو دلیل یکی چرخش ضعیفش و دوم چون من برای جلوگیری از سنگین شدن جعبه مجبور شدم از بیرون و از داخل دسته به روشی خاص که اختلالی به وجود نیاد تغذیه باطری رو طراحی و استفاده کنم که در نهایت دلیل اول نزاشت ادامه بدم
بنابراین اومدم از دو عدد آنتن تلسکپی برای دو آنتنه استفاده کردم و جواب خیلی بهتر شد و میتونم بگم هر سه ولوم آمپیلی واقعا جواب میدن و شکی درش نیست ولوم صدا شعازنی میکنه ولومهای پنجاه کیلو هم کار عمق و حجم رو انجام میدن
نکته اصلی اینه که قابل توجه استاد رستم
این دستگاه و هر دستگاه دیگری که من ساختم و باهاش کار کردم در اولین تست دقت میکنید عرض کردم اولین تست فلز طلا رو و هر فلزی که مربوط به منوی انتخاب مد فلز رو دقیقا به معنای جدید رو پیدا میکنه البته با اینکه مخفی کردنشون حالا یا زیر فرش یا زیر سنگ و یا زیر هر چیزی باشه و حتی روی سطح خاک و اینکه شما میگی نمیزنه رو کمی بررسی کن تا ایراد کار دستتون بیاد بنابراین ما الان فقط به این فکر میکنیم که مثلا من خودم با دستگاه شما ، البته بهتره بگیم دستگاه قاسمی و به لطف شما حجم و عمق و شعاع و ایده جالب آمپیلی مثلا با مد برونز یا همون مفرق خودمون یک سکه مسی البته بهتر بگم سه عدد سکه مسی رو در عمق هشتاد زدم زیر خاک فکر ما اینه که ایده ها و نظریات شما تا چه حدی به تفکیک فلز کمک کرده ؟ جون با همین مد برنز من بیل زنگ زده هم در اوردم !!!
بنابراین به جای دعوا و مدیر بازی و مهندس بازی و من راست میگم تو راست میگی فکراتون رو بزارید رو هم به تفکیک فکر کنید وگرنه من با فانکشن دیجیتال علیزضا که تو انجمن هست هم مثل این مدار یا هر مدار دیگه ای میتونم ردیابی کنم
در ضمن براساس چندین و چند تست انجام شده در سرما و گرما و براساس اینکه این دستگاه ایکس یا ایگرگ با فرکانس پایه 25 هرتز کار میکنه تا 95 درصد از حفاریها با کشف فلز همراه بوده اونم تو خاک پس یه جای اصل شما درسته ولی نه هرفلزی فلز انتخابی بوده و نه هر عمقی بیشتر از یک متر
بنابراین اولا به فکر یه مدار دیگه با فرکانس دقیق و تفکیک باشید و دوما دلیل عمق زنی کم رو کشف کنید و سوما از همین اصل فرکانس پایه استفاده کنید با قابلیت دادن فرکانس پایه براساس روشی که گفتیم میشه پیدا کرد منظورم شمارش کرنومتر گوشی و غیره
خلاصه تفکیک رو یه کاریش بکنید
یعنی دیگه مخلص ای کاش روگفتم ....
فقط یه نکته فکر کنم به خاطر فرکانس پایه متفاوت در هر مکان این تفاوت سنس و اختلاف سنس با مد انتخاب شده به وجود میاد

اینارو گفتم که بچه های عزیز نیان تو خصوصی بگن چرا ساکتی و جرا حقیقت رو نمیگی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 12 بهمن1394 - 4:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
hafez نوشته است:
بله حمید جان شاید بعد از رضا سومین نفری بوده باشم که این ردیاب رو ساختم و باید به عرض همه دوستان برسونم که اولا این مدار داره کار میکنه چه قبل از وصل آمپیلی و چه بعد از آمپیلی نکته اصلی در این بحث اینه که فلز جدید رو سنس میکنه یا نه ؟
باید عرض کنم که من این مدار قاسمی رو با تغییرات رستم جان ساختم و عکس و حتی فیلمهایی از کار کرد درست مدار مثل اتصال به بلندگو و تغییر صدا با سه ولوم رو در تلگرام برای دوستان گذاشتم که اگه زحمت آپش رو بکشن ممنون میشم البته اگه هنوز دارنشون اما عکسها توی تایپیک هست
خلاصه اینکه من این مدار رو هم به روش جعبه و دسته چرخشی یا همون روش توماسی ساختم و تست کردم هرچند ضعیف میچرخه اما میچرخه به سمت هدف و مودی که انتخاب شده
ولی راضی کننده نبود به دو دلیل یکی چرخش ضعیفش و دوم چون من برای جلوگیری از سنگین شدن جعبه مجبور شدم از بیرون و از داخل دسته به روشی خاص که اختلالی به وجود نیاد تغذیه باطری رو طراحی و استفاده کنم که در نهایت دلیل اول نزاشت ادامه بدم
بنابراین اومدم از دو عدد آنتن تلسکپی برای دو آنتنه استفاده کردم و جواب خیلی بهتر شد و میتونم بگم هر سه ولوم آمپیلی واقعا جواب میدن و شکی درش نیست ولوم صدا شعازنی میکنه ولومهای پنجاه کیلو هم کار عمق و حجم رو انجام میدن
نکته اصلی اینه که قابل توجه استاد رستم
این دستگاه و هر دستگاه دیگری که من ساختم و باهاش کار کردم در اولین تست دقت میکنید عرض کردم اولین تست فلز طلا رو و هر فلزی که مربوط به منوی انتخاب مد فلز رو دقیقا به معنای جدید رو پیدا میکنه البته با اینکه مخفی کردنشون حالا یا زیر فرش یا زیر سنگ و یا زیر هر چیزی باشه و حتی روی سطح خاک و اینکه شما میگی نمیزنه رو کمی بررسی کن تا ایراد کار دستتون بیاد بنابراین ما الان فقط به این فکر میکنیم که مثلا من خودم با دستگاه شما ، البته بهتره بگیم دستگاه قاسمی و به لطف شما حجم و عمق و شعاع و ایده جالب آمپیلی مثلا با مد برونز یا همون مفرق خودمون یک سکه مسی البته بهتر بگم سه عدد سکه مسی رو در عمق هشتاد زدم زیر خاک فکر ما اینه که ایده ها و نظریات شما تا چه حدی به تفکیک فلز کمک کرده ؟ جون با همین مد برنز من بیل زنگ زده هم در اوردم !!!
بنابراین به جای دعوا و مدیر بازی و مهندس بازی و من راست میگم تو راست میگی فکراتون رو بزارید رو هم به تفکیک فکر کنید وگرنه من با فانکشن دیجیتال علیزضا که تو انجمن هست هم مثل این مدار یا هر مدار دیگه ای میتونم ردیابی کنم
در ضمن براساس چندین و چند تست انجام شده در سرما و گرما و براساس اینکه این دستگاه ایکس یا ایگرگ با فرکانس پایه 25 هرتز کار میکنه تا 95 درصد از حفاریها با کشف فلز همراه بوده اونم تو خاک پس یه جای اصل شما درسته ولی نه هرفلزی فلز انتخابی بوده و نه هر عمقی بیشتر از یک متر
بنابراین اولا به فکر یه مدار دیگه با فرکانس دقیق و تفکیک باشید و دوما دلیل عمق زنی کم رو کشف کنید و سوما از همین اصل فرکانس پایه استفاده کنید با قابلیت دادن فرکانس پایه براساس روشی که گفتیم میشه پیدا کرد منظورم شمارش کرنومتر گوشی و غیره
خلاصه تفکیک رو یه کاریش بکنید
یعنی دیگه مخلص ای کاش روگفتم ....
فقط یه نکته فکر کنم به خاطر فرکانس پایه متفاوت در هر مکان این تفاوت سنس و اختلاف سنس با مد انتخاب شده به وجود میاد

اینارو گفتم که بچه های عزیز نیان تو خصوصی بگن چرا ساکتی و جرا حقیقت رو نمیگی

خدایش دمت گرن حافظ جان :YMPEACE: هزار تا خط یه ساعت تجربه نمیشه @};-

دوشنبه 12 بهمن1394 - 12:38pm
YIM
استاد
استاد

نقل قول:
با سلام
مهندس عزیز واقعا سپاسگذارم که بلاخره یک نفر بعد از 200 صفحه توضیح بلاخره اصول کاری مدار رو تشریح کرد
مهندس عزیز با تمام مطالب شما موافقم ولی شما هم اینرا در نظر بگیرید که این مدار صرفا برای دوستان کم بضاعت تعریف شد و از نظر کارایی هم جوابگو هست و شما خودتون بهتر میدونید که بحث سوار کردن یک م.ج هارمونیک به یک موج مربعی داستانیست جان فرسا طبق مداری که من ساختم (عکس پایین) که جواب ایده عالی نداد
ولی مهندس عزیز فقط یک نکته که با هم اختلاف داریم لطفا با دقت برسی کنید
نوع موج ارسالی به علت اینکه هدف ما ایجاد تشدید رزونانس است زیاد مهم نیست بلکه نوع هارمونیکها و تعریف موج منکسر شده از یک هدف مرتعش برای ما مهم است به خاطر این اگر در تاثیرات ولوم باس دقت کنید هارمونیکهای سوار بر موج را از مثبت z تا منفی z (در بعد زمان) حرکت میده و با توجه به ارتعاش زمانی یک عنصر قویترین موج اسکالر تولید می شود
حالا در رابطه با تفکیک
این نکته را فقط به خاطر گل روی شما میگم
مهمترین فاکتور یک موج اسکالر وجود انرژی نقطه صفر است که رابطه مستقیم با طول موج دارد بنابر این به سا دگی میتوان نوع ارتعاش و زمان ارتعاش و زاویه ان با میدان مادر یک عنصر را محاسبه کرد
برای دوستانی که علاقه دارند فرق یک موج اسکالر و یک میدان مغناطیسی را بدانند (این اطلاعات را صرفا به خاطر استاد حمید و تحلیلشون از مدار میدم -لطفا دوستان بارها مطالعه کنند )
برای ساخت یک سنسور گیرنده امواج اسکالر بسیار ساده
البته با عرض پوزش از استاد حمید چون طرحی که میدم برای تمام دوستان است و کم هزینه و قابل ساخت البته مشکلاتی هم دارد که در اینده اعلام میکنمو در صورت لزوم طرح تخصصی را با شما و امیر عزیز و فریدون خان ادامه میدهیم
دوستان یک گیرنده مادون قرمز تهیه کنید(حال یا کیت و یا مدار دست ساز) قیمت در حدود 15000 تومان
یک اهنربای میله ای کارتریج تهیه کنید قیمت 3000 تومان
سیم 0.2 را 1350 دور به دور این اهنربا و منظم بپیچید
اگر درست کار کرده باشید این اهنربا نسبت به میدانهای مغناطیسی مثل اهنربا نباید تاثیری نشان دهد و یا بسیار کم
2 سر سیم پیچ را به ورودی مدار گیرنده مادون قرمز بزنید( سنسور گیرنده را در بیاورید)
خوب با اجازه استاد حمید روش تست بماند تا دوستی بسازد
موفق باشید

درود بر شما
استاد رستم اگه امکان داره یه نمونه گیرنده مادون قرمز که جواب بده معرفی کنید تا دوستان تهیه کننده و نتیجه را بررسی کنند که مثل هم هست یا باز متفاوت هست البته اگه کیت اون باشه دیگه دردسر تهیه اون و لجیم کاری و تست قطعات وجود نداره

دوشنبه 12 بهمن1394 - 1:21pm

درود..جناب رستم نیمه عمر نقره ،مس و اهن چقدر هس..طلا که گفتید بیشتر از 180 روز

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 16 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure