انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 4:22pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
مهندس حمید چند تا سوال داشتم
اگه مقاومت لوپ کم باشه میشه با اضافه کردن مقاومت کربنی یا غیره به مقدار دلخواه ( یک اهم ) رسید ؟
مشگلی تو کارکرد دستگاه پیش نمیاد.اگر مشگلی نداره چه توانی از مقاومت باید استفاده بشه ؟

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

دوشنبه 12 بهمن1394 - 4:20pm
مدیر کل
مدیر کل

esmail نوشته است:
تو محیط منزل با کویل 20 تست میکنم و بیرون با کویل 45 عنکبوتی... دستگاه پس از چند ثانیه بدون تکان دادن لوپ از بالانس خارج میشه و معمولا یا میتر میاد یا بوق میزنه ... اینم بگم در محیط بیرون به شدت به زمین حساسه حتی زمینو در حدود نیم متری سنس میکنه... با تنظیمات مختلفم چک کردم فرق چندانی نمیکنه... راستی اینم بگم وقتی فلزی رو خیلی به کویل نزدیک میکنم صفحه ال سی دی هم کمرنگ میشه... لطفا کمک کنید @};-

خسته نباشین.
بنظر میاد مدار شما مشکل خاصی داره. مدارتون رو بطور کامل از نظر اتصالات چک کنین. برای فهم بهتر درستی کارکرد دستگاهتون باید همیشه دیلی اتومات لوپ و اعداد 3 گانه A , B , C رو بفرمایین.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 4:22pm
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مهندس حمید @};-
مهندس یک سوال داشتم
چرا بخش محدودیت دفعات استفاده من درست کار نمیکنه ؟
به جای تک تک کم شدن بعضی وقتا چندتا چندتا کم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
@};- ~O) @};-

با هر بار روشن کردن دستگاه باید یک شماره از دفعات باقیمانده استفاده کسر بشه. ولی اگر بیش از چند ساعت بصورت یکسره دستگاه رو روشن بذارین باز هم خود بخود 1 عدد کسر میشه! در نظر گرفتن این مساله بلحاظ امنیتی بوده چون این احتمال وجود داشت که فرد سودجویی با روشن نگه داشتن میکرو سعی در متوقف کردن عدد محدودیت داشته باشه. به غیر اینها کم شدن چند تایی دفعات استفاده اصلا نباید اتفاق بیفته.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 4:25pm
مدیر کل
مدیر کل

baran94 نوشته است:
سلام
مهندس حمید چند تا سوال داشتم
اگه مقاومت لوپ کم باشه میشه با اضافه کردن مقاومت کربنی یا غیره به مقدار دلخواه ( یک اهم ) رسید ؟
مشگلی تو کارکرد دستگاه پیش نمیاد.اگر مشگلی نداره چه توانی از مقاومت باید استفاده بشه ؟

خواهش میکنم.
این سوال قبلا هم مطرح شده بود! عرض کردم این کار لزومی نداره و لوپ با مقاومت کمتر یا بیشتر هم قابل استفادست و مشکلی ایجاد نمیکنه. با این حال سری کردن مقاومت با اهم کم ایرادی نداره و فقط ممکنه کمی قدرت رو پایین بیاره! از نظر توان هم همون یک چهارم وات کافی هست.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 4:28pm

دوستان سلام اینم مونتاژ مدار من تا اینجای کار اولین بارمه دارم ی مدار مونتاژ میکنم اگه ایرادی داره دوستان خواهشن بگین ممنون میشم

دوشنبه 12 بهمن1394 - 6:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مهندس حمید @};-
مهندس یک سوال داشتم
چرا بخش محدودیت دفعات استفاده من درست کار نمیکنه ؟
به جای تک تک کم شدن بعضی وقتا چندتا چندتا کم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
@};- ~O) @};-

با هر بار روشن کردن دستگاه باید یک شماره از دفعات باقیمانده استفاده کسر بشه. ولی اگر بیش از چند ساعت بصورت یکسره دستگاه رو روشن بذارین باز هم خود بخود 1 عدد کسر میشه! در نظر گرفتن این مساله بلحاظ امنیتی بوده چون این احتمال وجود داشت که فرد سودجویی با روشن نگه داشتن میکرو سعی در متوقف کردن عدد محدودیت داشته باشه. به غیر اینها کم شدن چند تایی دفعات استفاده اصلا نباید اتفاق بیفته.

نه مهندس تا حالا بیشتر از 5 دقیقه روشن نبوده
ولی گاهی اوقات چند تا چند تا کم میشه
مشکل از کجا میتونه باشه؟
@};- ~O) @};-

دوشنبه 12 بهمن1394 - 6:42pm
مدیر کل
مدیر کل

واقعا عجیبه چون هیچ کدوم از دوستان تا حالا چنین موردی رو گزارش نکردن! بنظرم فقط میتونه از پروگرام فیوز بیتهای میکرو باشه. هر چند که خیلی بعید هست ولی جز میکرو از چیز دیگه ای نمیتونه باشه.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 6:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

TiTi نوشته است:
دوستان سلام اینم مونتاژ مدار من تا اینجای کار اولین بارمه دارم ی مدار مونتاژ میکنم اگه ایرادی داره دوستان خواهشن بگین ممنون میشم

درود @};-
دوست عزیز فک کنم عکسا رو فراموش کردی :D

دوشنبه 12 بهمن1394 - 6:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
واقعا عجیبه چون هیچ کدوم از دوستان تا حالا چنین موردی رو گزارش نکردن! بنظرم فقط میتونه از پروگرام فیوز بیتهای میکرو باشه. هر چند که خیلی بعید هست ولی جز میکرو از چیز دیگه ای نمیتونه باشه.

درود مهندس
ببخشید قصد جسارت ندارم در مقابل شما
اگه اتصالی بین کلید قطع و وصل مدار باشه به صورتی که در کسری از لحضه مدار روشن و خاموش بشه خود به خود میتونه این اتفاق بیفته؟
بازم ببخشید شایدم جمله خنده داری باشه که گفتم @};-

دوشنبه 12 بهمن1394 - 6:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله احتمالش در حالت کلی وجود داره ولی در این مدار بدلیل وجود خازنهای ظرفیت بالا و اینکه خاموش شدن میکرو چند ثانیه طول میکشه بعید بنظر میرسه. بهرحال دوستمون باید این مساله رو هم چک کنن.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 7:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1653 , 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure