انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 4:22pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 , 1660 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

استادحميدمداربنده بالوپ25وديلي22اعدادسه گانه653-471-133آياشرايط مدارمن خوب ميباشد؟علت داغ شدن بيش ازحد7812چيست باتشكر

دوشنبه 12 بهمن1394 - 7:45pm
مدیر کل
مدیر کل

خیر اعداد 3 گانه که مشخصا درست نیستن. در فایل راهنما توضیح داده شده. داغ کردن 7812 هم عادی هست و نیاز به هیت سینک خوب داره.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 8:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز خسته نباشید...

مقاومتهای 390 اهمی در بالاترین حالت کارکرد مدار از نظر فرکانس و پهنای پالس حداکثر حدودا چند درجه گرم میشن؟
و بعد از چند دقیقه به این دما میرسن؟

دوشنبه 12 بهمن1394 - 8:58pm

برای مهندس حمید : سلام مهندس این عکس روی مدار که قطعات روی فلزیاب فلزجو را نمایش می دهد نمای برعکسشو اگه میشه اپلود کنید عکس مدار چاپی خوب هست با پرینتر به راحتی روش چاپ میشه ولی عکس بالا فیبر چاپی من اینه ای ان را می خوام مهندس برنامه ای این فلزیاب را اگه با میکروکنترلر armمی نوشتی خوب می شد سرعت این مدار خیلی زیاد می شد چون میکرو کنترلر ارم هم کلاهک پالش زیاد هست و هم نویزی دران نیست ولی ای وی ار هم سرعتش کم هست هم کلاهک پالسش کم هست و هم نویز داخلش هست راستی این قفلشو بردار منظورم این قفل 300 هست شما که این فلزیاب را ساختی چه نیازی به این قفل بود شما نوشتی برای افراد سود جو چه سودی داره این قفل خودت فکرکن اقا حمید از شما تشکر می کنم مدار خوبی طراحی کردی امیدوار خیلی پیش رفت کنی زنده باشی بای برادر

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:08pm
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:
مهندس حمید عزیز خسته نباشید...

مقاومتهای 390 اهمی در بالاترین حالت کارکرد مدار از نظر فرکانس و پهنای پالس حداکثر حدودا چند درجه گرم میشن؟
و بعد از چند دقیقه به این دما میرسن؟

خیلی ممنون.
دوست عزیز تغییر دمای هر جسم تابعی از دمای فعلی محیط اطراف هم هست! پس جواب سوال شما برای هوای سرد و گرم کاملا تفاوت داره. بهرحال بنده اندازه گیری دقیقی برای این مساله انجام ندادم. زمان تقریبی رسیدن به تعادل گرمایی هم حدود 1 دقیقه هست.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:18pm

حمید نوشته است:
خیر اعداد 3 گانه که مشخصا درست نیستن. در فایل راهنما توضیح داده شده. داغ کردن 7812 هم عادی هست و نیاز به هیت سینک خوب داره.

استاداعدادسه گانه چندبايستي باشدوحل مشكل اعدادچه راهكاري دارد

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:30pm
مدیر کل
مدیر کل

ahmad93 نوشته است:
برای مهندس حمید : سلام مهندس این عکس روی مدار که قطعات روی فلزیاب فلزجو را نمایش می دهد نمای برعکسشو اگه میشه اپلود کنید عکس مدار چاپی خوب هست با پرینتر به راحتی روش چاپ میشه ولی عکس بالا فیبر چاپی من اینه ای ان را می خوام مهندس برنامه ای این فلزیاب را اگه با میکروکنترلر armمی نوشتی خوب می شد سرعت این مدار خیلی زیاد می شد چون میکرو کنترلر ارم هم کلاهک پالش زیاد هست و هم نویزی دران نیست ولی ای وی ار هم سرعتش کم هست هم کلاهک پالسش کم هست و هم نویز داخلش هست راستی این قفلشو بردار منظورم این قفل 300 هست شما که این فلزیاب را ساختی چه نیازی به این قفل بود شما نوشتی برای افراد سود جو چه سودی داره این قفل خودت فکرکن اقا حمید از شما تشکر می کنم مدار خوبی طراحی کردی امیدوار خیلی پیش رفت کنی زنده باشی بای برادر

خواهش میکنم.
تصویر روی فیبر که درست هست و نیاز به آینه هم نداره! همون تصویر رو میتونین پرینت بگیرین و روی فیبر بچسبونید. اگر به هر دلیلی نیاز به تصویر آینه ایش دارین فکر نمیکنم کار دشواری باشه و میتونین خودتون انجامش بدین.
در خصوص میکروی آرم شاید حق با شما باشه و البته قطعا هم بهتر هست. ولی نتیجه ای که گرفتین درست نیست! ما الان با این میکرو هیچ مشکلی در خصوص سرعت نداریم و سرعت سنس کاملا مطلوب هست. سرعت سنس این طرح روی فرکانسهای بالا حتی از فلزیاب های لورنز و مینلب هم بیشتر هست و میتونین خودتون تست و مقایسه کنین. در خصوص نویز هم بنده با شما موافق نیستم و لااقل نویزی در حد میلی ولت که بتونه در کار میکرو اثر بذاره از جانب ساختار داخلی خود میکرو وجود نداشته وگرنه برای من قابل ارزیابی بود. در مجموع این مسائلی که میفرمایین جنبه کلیشه داره و خیلی بیشتر از اینها نحوه پیاده سازی و برنامه نویسی داخل هر میکرو هست که اهمیت داره. وگرنه تصور نمیکنم شما با میکروی آرم یا هر چیز پیشرفته تر دیگری هم تا بحال طرح منتشر شده اینچنینی دیده باشین!
در مورد محدودیت 300 بار هم این روشی هست که بنده برای پروژه خودم انتخاب کردم و فکر میکنم بعد این مدت مشخص شده که در مجموع خوب بوده و موثر واقع شده.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:33pm
مدیر کل
مدیر کل

EMKHI نوشته است:
حمید نوشته است:

استاداعدادسه گانه چندبايستي باشدوحل مشكل اعدادچه راهكاري دارد

دوست عزیز لطف کنین قبل از خواندن کامل فایل راهنما هیچ اقدامی انجام ندین تا وقت خودتون و ما هم گرفته نشه! همه اینها اونجا توضیح داده شده. مدار هم خوشبختانه ساده تر از این حرفاست که بخواد براتون دشواری خاصی ایجاد کنه. لذا نتیجه دیگه فقط به دقت نظر خودتون بستگی داره.

دوشنبه 12 بهمن1394 - 10:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
واقعا عجیبه چون هیچ کدوم از دوستان تا حالا چنین موردی رو گزارش نکردن! بنظرم فقط میتونه از پروگرام فیوز بیتهای میکرو باشه. هر چند که خیلی بعید هست ولی جز میکرو از چیز دیگه ای نمیتونه باشه.

:)) از شانس خوبه منه دیگه مهندس
والا مدار هیچ مشکل دیگه ای نداره که بگم احتمال داره از فیوز بیت ها باشه
راستی مهندس اگه سیم رابط از وسط لوپ بیاد بالا اختلالی توی عملکرد دستگاه ایجاد نمیکنه ؟
و مهندس من توی خونه با لوپ 45 تست گرفتم
برد واقعا بیش از حد کمه
یک سینی روهی 35 رو توی 10 ساتی متر سنس میکرد X_X
فرکانس 220
دیلی اتومات +19 ، دیلی دستی 20
پهنای پالس 250
اسپید 5
گراند خاموش
حساسیت 10

سه شنبه 12 بهمن1394 - 12:59am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
البته خونه اپرتمانیه و بیش از حد فلز اطراف وجود داره
سقف و کف و دیوار همه فلز داره

سه شنبه 12 بهمن1394 - 1:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1654 , 1655 , 1656 , 1657 , 1658 , 1659 , 1660 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure