جاوید نوشته است:
درود بر شما
امیر جان هیچوقت هیچ کسی همه چیز را نمیتونه بدونه.یه چیزهایی وجود داره که علم امروزه نمیتونه جواب براش داشته باشه پس ناتوانی علم نبود در اثبات اون دلیلی بر نبود اون به معنای مطلق نمی باشه.درسته که هر چی وجود داره یا ماده هست یا انرزی اما وافعا علم به اونجا نرسیده که روابط بین ماده و انرزی را صد درصد اثبات کنه
چیزی به اسم ردیابی وجود داره منتهی افراد خاصی توانایی این کار را دارند. درسته که با مدارات الکترونیکی امروزی این توان افزایش پیدا کرده اما باز هم مشکلاتی برای ردیابی اهداف وجود داره مخصوصا تفکیک
از نظر علمی شاید نشه کار ردیابی را تشریج دلخواه کرد اما ما چه بخواهیم و چه نخواهیم این کار امکان پذیر هست و چه بسا اهداف زیادی با این روش از خاک بیرون کشیده شده اگه شخصی نتونه این کار را بکنه دلیل بر نشدن اون نیست بلکه علت نداشتن توان و تجربه در این کار هست
اگر پی گیر این واقعیت میخواهید باشید کافیه یه استاد ردیاب گیر بیارید تا به شما اموزش بده و خود از نزدیک شاهد کارکرد ردیاب در پیدا کردن اشیا یا اهداف زیر خاک باشید
دوست عزیز
قرار بر ارایه مدرک برای ادعا شد .
تا حالا از اینهمه آدمی که در این تاپیک شرکت کردن یدونه کلیپ بعنوان اثبات ادعا در نیومده سند و مدرک تجربی پیشکش.
این آقای استاد ردیاب همونقدر احتمال وجودش در عالم واقعیت هست که اسب سفید تک شاخ نامرئی.
اینا رو بخون اینا نتایج رسمی اثبات تجربی حضرات ردیاب در سطح جهانیه
حتی 1 مورد ( تاکید میکنم 1 مورد ) نداشتیم که از بین 100 ها مدعی ردیابی یک نفر یکبار بتونه عملی ادعاش رو اثبات کنه
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dowsing#Rodsسازمانها و اشخاصی که حاضر شدن از 10 هزار دلار تا 1 میلیون دلار به اولین کسی که بتونه با این فرم ردیابها اثبات کنه چیزی میشه پیدا کرد پرداخت کنن کماکان سر حرفشون هستن .
لینکشون پایین مطلب هست.
کسی ادعای تجربی داره بره به اینا که 100 تا 100 تا مدعیان حرفه ای این سیستم رو ردیف کردن و ازشون تست گرفتن و دوستان مدعی شرمنده شدن حرفش رو اثبات کنه و احتمالا اعاده حیثیت کنه
اینم سیستم ردیاب بصورت خاص که باز همین نتایج مایوس کننده و عدم تحقق حتی 1 مورد ادعا باز درش درج شده .
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Long-range_locatorبزرگترین و معروفترین شرکتها و دستگاههای دخیل همگی دروغ و شیادی و کلاه برداری طبقه بندی شدن .
بررسی های علمی بلااستثا گفتن احتمال پیدا کردن چیزی با این ردیابها بیشتر از شانس و احتملات نیست
یعنی همونقدری که ممکنه تصادفی یه جا رو بکنی به چیزی برسی احتمال موفقیت داره که با یکی از این چیز یابها کار رو انجام بدی.
* حالا ما یه عده رو داریم جو گرفتشون فکر کردن حقیقتی پشت داستانه یکدفعه شدن متخصص فیزیک با گرایش ردیابی ! در باب داستانی که از اساس زیر سوال برای دهه ها بوده و تجربی کسی نتونست اثباتش کنه فیزیک ابداع کردن و صغری و کبری چیدن باز بماند.
حرف هم من از جیبم در نیاوردم اون منبعش ..اون سندش ... اونم کسایی که گفتن .
نقدی ادعایی چیزی دارید لطف کنید به اونایی که اینطور ردیابی رو زیر سوال بردن منتقل کنید .
این قضیه ردیابی اونقدر در دنیا مردوده که به کسی در حد تکنسین بگی بیا یه ردیاب برام بساز طرف چپ چپ نگاهت میکنه .
یه جور توهین میدونه ...
در خاورمیانه و بعضی کشورای آسیایی تعریف نشده و یه عده دنبال توهمات هستن قضیه اش فرق میکنه.
در دنیا خیلی وقته اینجور ادعاها رو میگذارن کنار رمالی و دعانویسی و کف بینی .
منتهی قدیم ابزار این کارا رمل و اسطرلاب بود قرن 21 اسمش ردیاب شده .
یه عده هم که از اساس تعریفی از برق و الکترونیک ندارن فکر میکنن الکترونیک یعنی ابزار انجام چشم بندی .
من نوعی مطابق اینهمه سند و مدرک و تجربیات مختلف میگم چنین ترمی واقعیت نداره.
بازم کسی مستندات تئوری و تجربی داشت علیرغم اینهمه مدرک میگیم یه بار بررسی اش ایراد نداره.
من از خدامه یدونه از این ادعاها جواب بده مطمئن باش خاک این موسساتی که برای اثبات جایزه تعیین کردن رو به توبره میکشم همون جایزه 1 میلیون دلاریش از سر خیلیا زیادیه.
من نه دنبال زیر خاکیم نه برام نمیدونم توهمات گنج و این چیزا ارزشی داره.
از اثبات علمی و تجربی غیر ممکن ها میدونم کجا و چطور باید پول درآورد.