سنه دژ نوشته است:
:ymapplause:
همین کافیه
آقا ما اصلا و ابدا نمیدونیم که چرا و چطور ردیاب کار میکنه ، اما حداقل اینو میدونیم که کار میکنه . اگر توضیح علمیش رو نمیدونیم ، دلیل نمیشه که به چشم خودمون هم شک کنیم .
هنوز در دنیا کلی چیزهای عجیب و مجهول وجود دارند و علم توضیحی برای وجود و کارکرد و چگونگی آنها ندارد . اما چون علم توضیحی برای این مسائل ندارد ، نمیتوان گفت که وجود ندارد - نمیشه - درست نیست و ...
با چشم خود میبینیم و با دست خود انجام میدهیم و جواب میگیریم . اما چون دلیل علمیشو نمیدونیم ، بیایم بگیم نمیشه
هرگز
این بحث اثبات ردیاب کاملا شبیه بحت دینی بین دو نفر ، با عقیده و بی عقیده هست . مثلا در بحث کرامات :
فرد با عقیده اسرار میکنه که فلان کار عجیب را از فلان شیخ با چشم خودش مشاهده کرده
در مقابلش
فرد بی عقیده اسرار میکنه که طبق قوانین فیزیک و شیمی و فلان و فلان ، این کار امکان ندارد و غیر ممکن است و از فرد باعقیده میخواد که به چشمان خودش اعتماد نکنه و بهشون بگه : شما اشتباه میبینید
لال شوم کور شوم کر شوم لکن محال است که خر شوم
علم کامل پیش خداست
شما اولیت نفری نیستید که از این بحثها راه میندازید و اولین نفری نیستید که بنده با این جواب منطقی به بن بست میرسونمش
دوست عزیز
جالبه که شما در عالم رویایی خودتون هم میبرید و هم میدوزید و هم به نظر خودتون طرفتون به بن بست رسیده !
من یه موضوع ساده پرسیدم که دو صفحه قبل اصل سوال موجوده .
دو نفر با حالا کلی ادعای تجربه و غیره 48 ساعت گشتید نتونستین حتی نصف خط لینک و توضیح پیدا کنید و باز مجبورم حرفی که چند بار زدم رو تکرار کنم که وقتی در توضیح و استدلال کم میارید به صحرای کربلا میزنید .
( من نوعی از شما یا اون یکی دوستمون انتظار ندارم قرار باشه مبانی اولیه فیزیک رو بیایید تعریف کنید مبانی من در آوردی که بماند
ولی انتظار دارم بتونید چند تا جمله فارسی رو درست بخونید و اگر موضوح در حیطه شناختتون نیست واردش نشید )
سوال من در مورد توضیح علمی با لینک معتبر بود که چه شما چه اون دوستمون بعد از کلی ذکر خاطرات آخرش اعتراف کردین چیزی در دست ندارید .
به اشتباه وارد تاپیک و بحث میشید ....
وسطش گیر میکنین ....
بعد برای خودتون مرور خاطرات میکنید به این معنی میشه که طرفتون به بن بست رسید ؟
* دیگه اصل جوابهاتون رو لازم نمیدونم نقل قول کنم که بعد از 2 صفحه بحث هر دو نفر به نص صریح خودتون اعلام کردید در مورد اصول و طرز کار هیچی نمیدونیم
من نوعی در مقدمه سوالم مطرح کردم طرف صحبت و سوالم کسیه که یه چیزایی در مورد اصول کار میدونه .
شما نیستید.
اینجا انجمن فلزیابه .
شما در تعریف موضوعی که نمیتونی تعریفش کنی میای بحث دین و کرامات و اینجور موارد نظری رو بعنوان منطق وسط میاری و از این شاخه به اون شاخه میپری دلیل بر درست بودن صحبتهای شما نیست .
دلیل بر اینه که حتی نمیدونید جای کدوم بحث و کدوم مثال در کدوم انجمنه.
مثل کسی که با لباس سفید و گل و شیرینی تشریف میبره مجلس ختم .
وگرنه بنده بخوام مثل شما وارد فلسفه و منطق رد متافیزیک و خیلی چیزای دیگه بشم هم باندازه خودم اصولش رو میشناسم هم باندازه اطلاعات عمومی مطالعه دارم که فرضا با 2 دقیقه بحث ادعای شما از اساس رد بشه .... بن بستهاش بماند
منتهی اینجا جاش نیست .
اگر در انجمن بوداییسم و شینتو و علوم خفیه و یا فوروم علوم انسانی و اجتماعی و فرهنگی کسی طرف بحثم بود ادعاش در این حوزه رو یا رد میکردم یا اثبات .
شما هم شبیه به اون یکی دوستمون باید خدمتت یادآوری کنم اگر در مورد مطلب خواسته شده توضیح از منبع معتبر ( و نه ذکر خاطرات و ذکر مصیبت و غیره ) داری هر زمان پیدا کردی ارایه کن .
اگر نداری دوست عزیز باور کن کسی رو به اجبار نمیارن در تاپیک عمومی بهش بگن مجبوری مطلب بنویسی که بعد در برابر کار انجام شده قرار بگیری و بزنی به جاده خاکی .
وارد بحث چیزی که برای رد یا اثباتش دستت خالی هست نشو.
منطق این قضیه رو میگه من نمیگم.
البته اگر فکر میکنی که میدونی معنی منطق چیه.
ضمنا اسم این تاپیک و سوال ایجاد کننده اش معرفی یون یاب کارآمد بود که تصادفا خود جنابعالی در ردش همون صفحهات اول و دوم کلی مطلب داری .
بجای اینکه بیایی در بحث فنی برای من مثال اعتقادی بزنی یه یون یاب کارآمد از همونایی که معتقدی دیدم چطور کار میکنن و قبولش داری به این بنده خدا معرفی میکردی !
مشکل این طرز فکرا اینه که هنوز تکلیفشون با خودشون روشن نیست میخوان موافق و مخالف رو هم توجیه کنن هم راهنمایی.
پدر من اول ببین با خودت چند چندی و مشخصا چی میخوای بگی که در 4 تا کامنتت 40 تا تناقض در نیاد !
موفق باشی