mstar نوشته است:
درود به تمام دوستان گرامی
دوست عزیز چون ما تئوری برای ردیاب نداریم دلیل نمیشه که ردیاب کار نکنه. خوب اگه اینطوریه آیا شما میتونی برای پدیده درهمتنیدگی کوآنتومی، که هیچ توضیحی براش ندارن ولی ازش میخوان در زمینه ساخت کامپیوترهای کوآنتومی، رادارهای کوآنتومی، مخابرات کوآنتومی و ... استفاده کنن و همه دانشگاه های معتبر دنیا هم رو این موضوع دارن کار میکنن ، تئوری بدی؟ حالا شاید بگین لااقل نتایج عملیشو دیدن، خوب ردیاب هم نتایج عملیشو دیدن منتها تو دنیای ردیابی کمتر کسایی میتونن خوب ردیاب بزنن و همونها هم کلی خطا دارن. به همین دلیل علم نمیتونه نتایجشو تایید کنه . از نظر علم حداقل 50 درصد مردم با نتایج 50 درصدی باید بتونن درست به هدف بزنن تا نتایج ثابت بشه . بنده خودم اولش به هیچ وجه با ردیاب کنار نمیومدم میگفتم همش دروغ و کلاهبرداریه. ولی وقتی خودم دسته ها رو گرفتم دستم واقعا روز اول شگفت زده شده بودم که چجوری داره عمل میکنه . موفق باشید
دوست عزیز اول اینکه موضوع در هم تنیدگی کوآنتومی بحث این تاپیک نیست ..ضمنا در مورد برخی اثرات کوآنتومی و کلا سیستم quadro صفحه اول تاپیک منبع قرار دادم .
لطفا اول مطالعه کنید بعدا یکسری اسم و خاصیت فیزیکی که تماما اصول و تعریف دارن ( قضایای کوآنتومی ریاضیاتش زمان هایزنبرگ تعریف شده و طبقه بندی شده بودن امروز بعد از اونهمه وقت تازه دارن اجرایی میشن ) رو بعنوان اثبات پشتوانه کار کرد ردیاب که باز اگر بر فرض محال قضایای کوآنتوم ریاضیات نداشت( که داره ) استفاده کنید .
یه مبحث عریض و طویل مثل فیزیک کوآنتوم چه ربطی به یه گاو پیشونی سفید قدیمی مثل ردیابی داره که هر جای دنیا هر منبع علمی رو راجع بهش بخوای بخونی فقط به ادعاها و دستگاهها توپیدن و انگ دروغ و کلک و کلاه برداری زدن ؟
نمونه های تاریخی اش هم که باز لینک دادم ماشالله یکی دو تا نیست ....
معلوم هم نیسنت چند سال دیگه و تحت چه شرایطی قراره تکلیفش روشن بشه
شما شاید خوشت نیاد یه چیزی که زمان و هزینه بابتش هدر دادی و براش در عالم رویا خاصیت و عملکرد ساختی رو قبول کنی بی اساس بوده.
منتهی قرار نیست اصول دنیا رو بابت توجیه این علایق شخصی عوض کنیم .
دوست داشتی به خودت اثبات بشه ردیابی که قبولش داری میکنی واقعا کار میکنه یا نه دو تا دسته رو یه جای ثابت مثل میزی چیزی متعادل و محکم بچسبون
بعد این فلزی که ذهنی فکر میکنی دسته ها طرفش میچرخن رو هر هر چند بار از هر فاصله ای دوست داشتی دور تا دور دسته هات ببر ببین اگر کوچکترین حرکتی کردن.
حرکت نمیکنن و نخواهند کرد .
کسی تونست فقط یه کلیپ واقعی از یه همچین آزمایشی بگذاره حداقل میتونه بگه برای ادعام یدونه کلیپ دارم .
در تاریخ جدید پدیده ای وجود نداره که خودش ناشناخته باشه و ریاضیات خاص خودش رو نداشته باشه بر مبناش چیزی بخوان بسازن.
اینم جزو محالاته.
اون سیستم کوآنتومی که فرمودید سوای همه مباحث تئوریک و ریاضی که پشتش داره اگه جایی میشناسی اشخاص عادی مدعی استفاده و راه اندازی و اختراع سیستمی باهاش شده باشن یا دستگاهی چیزی بر این مبنی فروخته باشن بعدا معلوم شده حین تست یا در عمل تقلبی بوده لینکش رو بده .
یه چیزایی رو باهم مقایسه میکنید و نتیجه گیری میخواید ازش بکنید که اصلا با هیچ مدل چسبی قابل چسبوندن بهم نیستن.