نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
VMV1 نوشته است: سپاس داداشم  لطف کردی خواهش میکنم تو فیلم تنظیمات کاملا مشخص بود البته نه همه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 12:16am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون از شما. واقعا خسته نباشین. فیلم جالب و تامل بر انگیزی بود که بنظر من جای بحثی باقی نمیذاره! لوپ تقریبا معمولی اون هم با حساسیت 19 و عرض پالس 160 که با توان و حساسیت حداکثری دستگاه هم مشخصا کمی فاصله داره و سنس در 60 سانت هم که واضح هست. تازه ولتاژ باطری هم 15.9 ولت هست که برخلاف نظر بعضی دوستان عرض کردیم اگر ولتاژ بالاتر از 15 ولت باشه کفایت میکنه. ثبات هم که در شرایط گراند خاموش بسیار خوب و در سطح ایده آل بنظر میرسه. با این اوصاف از این بهتر هم میشد جواب گرفت! کلا بنظرم دستگاه شما میتونه الگوی خوبی برای سایر دوستان باشه.
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:13am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: دوستان توجه کنید همه چیز پیش فرض فقط سنس رو 19 گذاشتم البته رو 20 هم جواب میداد به قول دوستان مد پایین گذاشتم  رو سنس 19تا یک ساعت هم دستگاه صداش در نمیاد.با ثبات فوق العاده عالی باطری هم از 4 عدد ایون استفاده کردم چون نخواستم رگولاتور 12 ولت حتی گرم بشه تا 20 ساعت هم می تونم یکسره با همین تنظیمات باهاش کار کنم. فقط به ظاهر قاب و لوپ توجه نکنید مهم خود مدار هستش که باید جواب بده اقا بنیامین دو سه روز پیش داخل مدار منو دید مینونید ازش بپرسید کلا چقدر سیم مصرف شده! خودش هم تعجب کرد  دوستان منظورم حساسیت هستش رو 19 گذاشتم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:18am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما اقا حمید البته قبلا هم میتونستم فیلم بذارم دیگه وقت و حوصله نداشتیم  اینم به خاطر اون دستگاه کرمی گذاشتم که فکر نکنه فلز جو تو 60 سانت نمیزنه البته اقا بنیامین هم در جریان لوپ و دستگاه ما هستند میدونه چقدر قوی سنس میکنه.این فیلم هم جهت تشکر از اقا حمید به خاطر ارایه مدار رایگان و دوستان عزیز گذاشتم  البته چون فیلم حجمش 190 مگابایت بود کنورت کردم حدود 20 مگابایت شد که صداش کمی با تصویر هماهنگ نیست انشالله تا یکی دو روز دیگه یه فیلم دیگه با کیفیت میذارم
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:24am |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما جناب asadof من موندم که چرا مدارات اکثر دوستان مخصوصا بنده نمیتونه 60 سانت رو بزنه؟ دلیلش واقعا به قطعات استفاده شده است؟ شما آبا همون قطعات مشخص استاد حمید رو استفاده کردین؟ لوپ شما هم که یک لوپ معملی هست. لوپی هم که جناب کرمی تست کردت معمولی بود . ممکنه بخاطر لوپ باشه؟ لوپ اکثر دوستان عنکبوتی هست. با این قدرت سنس دستگاه شما روی زمین حساسیت رو چند میذارین دستگاه ساکت میشه لطفا مارو از تجربیات خوبتون بی نصیب نذارین.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:50am |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
اسد جان آیا لوپ همون چهار متر کت شیش بدونه فویله و اینکه همون تک تک سری شده ؟ لطفا روشنمون کن مشتی
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 2:01am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
لوپ که خیلی خیلی مهم هستش قبلا خیلی به دوستان تذکر دادم الان با همین حساسیت 19 تا یکساعت هم بذارم مشکلی ندارم لوپ کت 6 دلینک لامصب معجزه میکنه و کابل رابط ار جی 59  برای ثبات و نویز هم تا جایی که راه داره از سیم کمتری استفاده کنید و اینکه فاصله سیم لوپ داخل دستگاه منظور از خود مدار تا سوکت فلزی کلا دو سانت هستش! من فکر کردم تو 60 سنس میکنه خیلی طبیعی هستش وگرنه خیلی وقت پیش فیلم میذاشتمو اینم اقای کرمی باعث شد بذارم البته این دفعه با همون کارتنی که اقای کرمی که فکر کنم مال تاید بود گذاشته بود سه تا میذارم فیلم میگیرم 
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 3:06am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان به قسمت سیم کشی سیم لوپ توجه کنید کلا دو سانت فاصله داره و سیمهای مدار رو نگاه کنید اصلا شلوغ نیستش و از سیمهای کوتاه استفاده کردم همین خودش خیلی تو ثبات مدار تاثیر داره . در ضمن برای کاوش هم با توجه به شرایط زمین من حساسیت و دیلی رو تنظیم میکنم و پستهای قبلی هم در مورد اپراتوری هم خیلی توضیح ساده دادم که چطور با این دستگاه حتی خاک منطقه هم تشخیص بدید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 13 بهمن1394 - 3:14am |
|
 |
VMV1
کاربر فعال
|
اسدف داداش میشه بیشتر توضیح بدی در مورد لوپ cat6 رو از کجا باید تهیه کنیم و به چه صورت ببندیم
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 3:39am |
|
 |
TiTi
|
سلام به مهندس حمید عزیز ودوستان عزیز اقا من این مدارو مونتاژش کردم وتست اولیه جامپر بین c15وc16نمیدونم چرا 7.5یا5ولت نشون میده R13 هم 4.5ولت نشون میده لوپ یک هم 5نشون میدهR4وR3تقریبن اندازه هستن 4.7ولت تا 4.9نشون میدن تورو خدا یکی بهم بگه چیکار کنم ممنون
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 9:21am |
|
 |
|