انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 7 اردیبهشت1404 - 5:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1657 , 1658 , 1659 , 1660 , 1661 , 1662 , 1663 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

VMV1 نوشته است:
سپاس داداشم
:D لطف کردی

خواهش میکنم تو فیلم تنظیمات کاملا مشخص بود البته نه همه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 12:16am
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
فیلم mdl :D
سکه 500 تومانی با لوپ معمولی 60 سانتی رو تو 60 سانت میزنه البته قبلا میتونستم فیلم بذارم و لی حوصله اش رو نداشتم X_X اینم به خاطر مهندس حمید و دوستان با صداقت انجمن گذاشتم @};-
http://s6.picofile.com/file/8236730992/asadof.rar.html

خیلی ممنون از شما. واقعا خسته نباشین. :ymapplause:
فیلم جالب و تامل بر انگیزی بود که بنظر من جای بحثی باقی نمیذاره! لوپ تقریبا معمولی اون هم با حساسیت 19 و عرض پالس 160 که با توان و حساسیت حداکثری دستگاه هم مشخصا کمی فاصله داره و سنس در 60 سانت هم که واضح هست. تازه ولتاژ باطری هم 15.9 ولت هست که برخلاف نظر بعضی دوستان عرض کردیم اگر ولتاژ بالاتر از 15 ولت باشه کفایت میکنه. ثبات هم که در شرایط گراند خاموش بسیار خوب و در سطح ایده آل بنظر میرسه. با این اوصاف از این بهتر هم میشد جواب گرفت! کلا بنظرم دستگاه شما میتونه الگوی خوبی برای سایر دوستان باشه.

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
دوستان توجه کنید همه چیز پیش فرض فقط سنس رو 19 گذاشتم البته رو 20 هم جواب میداد به قول دوستان مد پایین گذاشتم :D رو سنس 19تا یک ساعت هم دستگاه صداش در نمیاد.با ثبات فوق العاده عالی باطری هم از 4 عدد ایون استفاده کردم چون نخواستم رگولاتور 12 ولت حتی گرم بشه تا 20 ساعت هم می تونم یکسره با همین تنظیمات باهاش کار کنم. فقط به ظاهر قاب و لوپ توجه نکنید مهم خود مدار هستش که باید جواب بده اقا بنیامین دو سه روز پیش داخل مدار منو دید مینونید ازش بپرسید کلا چقدر سیم مصرف شده! خودش هم تعجب کرد :D

دوستان منظورم حساسیت هستش رو 19 گذاشتم

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از شما اقا حمید البته قبلا هم میتونستم فیلم بذارم دیگه وقت و حوصله نداشتیم X_X اینم به خاطر اون دستگاه کرمی گذاشتم که فکر نکنه فلز جو تو 60 سانت نمیزنه البته اقا بنیامین هم در جریان لوپ و دستگاه ما هستند میدونه چقدر قوی سنس میکنه.این فیلم هم جهت تشکر از اقا حمید به خاطر ارایه مدار رایگان و دوستان عزیز گذاشتم @};- @};- @};-

البته چون فیلم حجمش 190 مگابایت بود کنورت کردم حدود 20 مگابایت شد که صداش کمی با تصویر هماهنگ نیست انشالله تا یکی دو روز دیگه یه فیلم دیگه با کیفیت میذارم

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از شما جناب asadof
من موندم که چرا مدارات اکثر دوستان مخصوصا بنده نمیتونه 60 سانت رو بزنه؟
دلیلش واقعا به قطعات استفاده شده است؟
شما آبا همون قطعات مشخص استاد حمید رو استفاده کردین؟
لوپ شما هم که یک لوپ معملی هست. لوپی هم که جناب کرمی تست کردت معمولی بود . ممکنه بخاطر لوپ باشه؟ لوپ اکثر دوستان عنکبوتی هست.
با این قدرت سنس دستگاه شما روی زمین حساسیت رو چند میذارین دستگاه ساکت میشه
لطفا مارو از تجربیات خوبتون بی نصیب نذارین.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 1:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان آیا لوپ همون چهار متر کت شیش بدونه فویله و اینکه همون تک تک سری شده ؟
لطفا روشنمون کن مشتی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لوپ که خیلی خیلی مهم هستش قبلا خیلی به دوستان تذکر دادم الان با همین حساسیت 19 تا یکساعت هم بذارم مشکلی ندارم لوپ کت 6 دلینک لامصب معجزه میکنه و کابل رابط ار جی 59 :D ;) برای ثبات و نویز هم تا جایی که راه داره از سیم کمتری استفاده کنید و اینکه فاصله سیم لوپ داخل دستگاه منظور از خود مدار تا سوکت فلزی کلا دو سانت هستش! من فکر کردم تو 60 سنس میکنه خیلی طبیعی هستش وگرنه خیلی وقت پیش فیلم میذاشتمو اینم اقای کرمی باعث شد بذارم البته این دفعه با همون کارتنی که اقای کرمی که فکر کنم مال تاید بود گذاشته بود سه تا میذارم فیلم میگیرم ;)

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 3:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان به قسمت سیم کشی سیم لوپ توجه کنید کلا دو سانت فاصله داره و سیمهای مدار رو نگاه کنید اصلا شلوغ نیستش و از سیمهای کوتاه استفاده کردم همین خودش خیلی تو ثبات مدار تاثیر داره . در ضمن برای کاوش هم با توجه به شرایط زمین من حساسیت و دیلی رو تنظیم میکنم و پستهای قبلی هم در مورد اپراتوری هم خیلی توضیح ساده دادم که چطور با این دستگاه حتی خاک منطقه هم تشخیص بدید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 13 بهمن1394 - 3:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اسدف داداش میشه بیشتر توضیح بدی در مورد لوپ cat6 رو از کجا باید تهیه کنیم و به چه صورت ببندیم

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 3:39am

سلام به مهندس حمید عزیز ودوستان عزیز اقا من این مدارو مونتاژش کردم وتست اولیه جامپر بین c15وc16نمیدونم چرا 7.5یا5ولت نشون میده R13 هم 4.5ولت نشون میده لوپ یک هم 5نشون میدهR4وR3تقریبن اندازه هستن 4.7ولت تا 4.9نشون میدن تورو خدا یکی بهم بگه چیکار کنم ممنون

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 9:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1657 , 1658 , 1659 , 1660 , 1661 , 1662 , 1663 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure