نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: VMV1 نوشته است: اسدف داداش میشه بیشتر توضیح بدی در مورد لوپ cat6 رو از کجا باید تهیه کنیم و به چه صورت ببندیم سلام کت 6 دیلینک رو از جایی که لوازم شبکه میفروشند تهیه کنید فقط دقت کنید اصل باشه اهمش با کابل رابط حدود 2.8 هستش و کابل رابط هم ار جی 59 استفاده کنید. دوستان چه خصوصی و عمومی در مورد اپراتوری راهنمایی خواستند. دوستان عزیز چندین صفحه قبل به صورت خیلی ساده توضیح دادم حتی گفتم چطور نوع خاک هم مشخص کنید لطفا مطالعه کنید  اسدف جان لطفا نحوه پیچیدن لوپ با این کابل کت 6 رو هم بفرمایید. برای یه لوپ 45 باید چند متر از این کابل تهیه کنیم؟
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 6:01pm |
|
 |
seid reza
|
اقا اسدف باطری هات چند امپره؟ قیمتش با شارژر چند در میاد؟
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 6:22pm |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
asadof نوشته است: VMV1 نوشته است: اسدف داداش میشه بیشتر توضیح بدی در مورد لوپ cat6 رو از کجا باید تهیه کنیم و به چه صورت ببندیم سلام کت 6 دیلینک رو از جایی که لوازم شبکه میفروشند تهیه کنید فقط دقت کنید اصل باشه اهمش با کابل رابط حدود 2.8 هستش و کابل رابط هم ار جی 59 استفاده کنید. دوستان چه خصوصی و عمومی در مورد اپراتوری راهنمایی خواستند. دوستان عزیز چندین صفحه قبل به صورت خیلی ساده توضیح دادم حتی گفتم چطور نوع خاک هم مشخص کنید لطفا مطالعه کنید  اقای اسدوف عکسی میتونی از این کابل کت 6 بزاری؟ و در مورد لوپت راهنمای کنی لوله چی هست ؟ سایزش چنده؟ کابل rg59 با فویل هست یا بدون فویل چند متر؟ وکت 6 چند دور؟ چی استفاده کردی کلا ممنون میشم
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 6:45pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
bluesea نوشته است: bluesea نوشته است: حافظ جان اینقدر قطعه عوض کردم اینطوری شد.ولی اتصالی یا قطعی نداره به هر حال چشم یه بردجدید میزنم-مرسی با سلام خدمت اساتید محترم استاد حمید بنده برد رو مجدد زدم ولی بازم مشکل کویل ارور دارم میشه بفرمایین چطوری میتونم 357 رو تست کنم؟اگه یه لحظه برعکس جابخوره احتمال داره سوخته باشه؟اصلا چطوری میشه تستش کرد؟ آقا من خیلی وقته دارم با این مشکل دست وپنجه نرم میکنم لطفا مثل گذشته راهنمایی بفرماییدسلام دوست عزیز سلامت 357 را با استفاده از مدار زیر به راحتی می توانید تست نمائید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:03pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!! 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:08pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:14pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
orginal نوشته است: bluesea نوشته است: با سلام خدمت اساتید محترم استاد حمید بنده برد رو مجدد زدم ولی بازم مشکل کویل ارور دارم میشه بفرمایین چطوری میتونم 357 رو تست کنم؟اگه یه لحظه برعکس جابخوره احتمال داره سوخته باشه؟اصلا چطوری میشه تستش کرد؟ آقا من خیلی وقته دارم با این مشکل دست وپنجه نرم میکنم لطفا مثل گذشته راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز سلامت 357 را با استفاده از مدار زیر به راحتی می توانید تست نمائید خیلی ممنون از شما. این تیپ مدارات تستر البته سلامت کلی آپ امپ رو میتونن مشخص کنن ولی نشاندهنده اصلی یا تقلبی بودن آپ امپ نیستن! چرا که در نمونه تقلبی یک نوع اپ امپ دیگه با مشخصات متفاوت رو جای اپ امپ اصلی مود میکنن که با این تستها مشخص نمیشه. بهترین راه تست روی خود مدار و ارزیابی اعداد 3 گانه هست. البته برای این منظور باید سایر قسمتهای مدار و لوپ هم سالم و درست باشن.
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:26pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
asadof نوشته است: خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!!  بله حق با شماست! در دستگاه بنده هم تنظیم کنتراست بین 15 تا 20 جواب خوبی میده. این دیگه بستگی به نوع و مارک ال سی دی دوستان داره.
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:29pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
ممنون از شما اسد جان شما اهم لوپ رو 3 اهم گرفتید !! ؟ میشه یه کم توضیح بدید ؟از مهندس حمیدم در خواستم دارم درباره مقاومت لوپ و رابطه اش با ثبات دستگاه یه مقدار توضیح بدن؟ ممنون میشم
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:29pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: asadof نوشته است: خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!!  بله حق با شماست! در دستگاه بنده هم تنظیم کنتراست بین 15 تا 20 جواب خوبی میده. این دیگه بستگی به نوع و مارک ال سی دی دوستان داره. اگه از 0 تا نهایت 15 جواب بده بعد از این اعداد محو بشه تقلبی هستش به درد دنمی خوره مال من تا 40 خیلی خوب جواب میده
|
چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:32pm |
|
 |
|