انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 3:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1660 , 1661 , 1662 , 1663 , 1664 , 1665 , 1666 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

asadof نوشته است:
خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!! :D

اقای کنتراست دوتا سوالو جواب دادن که دیگه اینقد ناز کردن نداره :D
اساتید اگه امکانش هست در مورد یه باطری و شارژر خوب راهنماییم کنن ممنون

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بهترین مارک lcd هم tgk هستش که تو سرما هم به خوبی جواب میده اگه به پایه های lcd نکاه کنید کلا اسم تک تک پایه ها رو نوشته ولی نوع تقلبی چیزی ننوشته اینم یه راهنمایی در مورد ال سی دی ;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:39pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
خوب اینم از فیلم سه تا تاید فقط به انگشتان من توجه کنید که چقدر از تاید فاصله داره :D یعنی از تست کرمی بیشتر هم هستش در ضمن ارتفاع سه تا تاید دریا تو فیلم با متر کاملا مشخص هستش تا دیگه دوستان نگند تاید کج بوده :)) خدمت شما دوستان @};- @};- @};-
http://s7.picofile.com/file/8236866750/asadof.rar.html

خیلی ممنون از شما.
این هم فیلم واضح و خوبی هست. البته اگر بخوایم این تستها رو مثل خیلی از دوستان ملاک بدونیم! بهرحال مشخصه که سکه 500 تومنی در فاصله 60 سانتی با بوق ممتد سنس میشه و دستگاه هم ثبات بسیار خوبی داره.

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:39pm
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
ممنون از شما اسد جان @};-
شما اهم لوپ رو 3 اهم گرفتید !! ؟
میشه یه کم توضیح بدید ؟از مهندس حمیدم در خواستم دارم درباره مقاومت لوپ و رابطه اش با ثبات دستگاه یه مقدار توضیح بدن؟
ممنون میشم

اون چیزی که ما در لوپهای مینلب دیدیم این بوده که مقاومت لوپ زیر 1 اهم هست! بالا رفتن اهم لوپ میتونه منجر به اندکی افت برد بشه ولی در عوض ثبات دستگاه در مجموع کمی بهتر میشه. بهرحال این مدار با مقاومت لوپ مساله خاصی نداره. رسیدن جناب اسدف به چنین بردی با این لوپ هم در مجموع نتیجه جالبی بوده.

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

seid reza نوشته است:
asadof نوشته است:
خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!! :D

اقای کنتراست دوتا سوالو جواب دادن که دیگه اینقد ناز کردن نداره :D
اساتید اگه امکانش هست در مورد یه باطری و شارژر خوب راهنماییم کنن ممنون

از شما عذر خواهی میکنم دوست عزیز اگه شما الان جایی من بودید هم جواب نمی دادید. چون فعلا دارم خصوصیها رو جواب میدم :-B :)] :D
در مورد باطری من از 4 عدد باطری 2200 میلی امپر استفاده کردم و بالانسر و شارژر هم خودم ساختم که فایل ساخت هم قسمت مدارات دالکترونیک گذاشتم اگه دیر جواب دادم عذر خواهی میکنم ^:)^

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت همه عزیزان. اسدف جان شما مقاومتهای 390 رو از چه نوعی گذاشتید؟ چون توی تصویر درست مشخص نیست

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت همه عزیزان. اسدف جان شما مقاومتهای 390 رو از چه نوعی گذاشتید؟ چون توی تصویر درست مشخص نیست

سلام
400 اهم یک در صد یک وات البته با اهمتر دقیق 400 اهم

در جچواب دوستان کابل شبکه بدون فویل هستش البته قبلا توضیح داده بودم جواب ندادم به دپستهای قبلی مراجعه کنید کلا هم در مورد لوپ و هم اپراتوری توضیح دادم در ضمن با تستی که انجام دادم دستگاه من به اجر ساختمانی اصلا حساس نیست به موقع فیلمش هم میذارم یعنی هنگام سنس سکه تو 60 بعدش همون اجر رو تست میکنم اگه دستگاه دوستان اجر رو سنس میکنه اینجا اعلام کنه

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
asadof عزیز سلام .فیلم رو دیدم و واقعا جای تبریک به استاد حمید و شما و دوستانی که همت کردند داره .اگه لطف کنی و اعداد سه گانه و دیباگ 2 رو بگی ممنون میشم .قربانت
@};-

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali652 نوشته است:
asadof عزیز سلام .فیلم رو دیدم و واقعا جای تبریک به استاد حمید و شما و دوستانی که همت کردند داره .اگه لطف کنی و اعداد سه گانه و دیباگ 2 رو بگی ممنون میشم .قربانت
@};-

خدمت شما @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بالا بردن اهم لوپ باعث میشه مقدار جریان عبوری از لوپ کم بشه این کاهش جریان باعث کاهش میدان لوپ میشه
پس وقتی اهم لوپ شما 3 هست اگه اینو بیارین بکنین 1 فکر کنم بردتون به مراتب بیشتر و ثبات هم کم میشه
من بازم موندم که چطور با این اهم بالای لوپ و پهنای پالس پایین اونم لوپی که به صورت معمولیه این برد رو دارین
من تا الان 3 مدار ساختم که هیچکدوم این برد رو نداشته
فقط در مدار آخر ماسفت رو عوض کردم و تونستم 50 سانت سنس کنم اونم مدار بی ثبات میشد اونم با پهنای پالس بالا.
پس اگر مدار از قطعات متداول بازار درست شده باشه تنها عامل کاهش برد به لوپ برمیگرده.
میخواستم از استاد حمید بپرسم که اگه ما یک لایه سیم روی لوپ عنکبوتی بپیچیم بنظر بهتر نخواهد بود؟
جناب اسداف اگه ممکنه نحوه درست کردن لوپتون رو توضیح بدین و بگین که سیم هارو باهم موازی کردین یا.....
سپاس دوست گرامی @};-

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 8:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1660 , 1661 , 1662 , 1663 , 1664 , 1665 , 1666 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure