انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 12:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1661 , 1662 , 1663 , 1664 , 1665 , 1666 , 1667 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
بالا بردن اهم لوپ باعث میشه مقدار جریان عبوری از لوپ کم بشه این کاهش جریان باعث کاهش میدان لوپ میشه
پس وقتی اهم لوپ شما 3 هست اگه اینو بیارین بکنین 1 فکر کنم بردتون به مراتب بیشتر و ثبات هم کم میشه
من بازم موندم که چطور با این اهم بالای لوپ و پهنای پالس پایین اونم لوپی که به صورت معمولیه این برد رو دارین
من تا الان 3 مدار ساختم که هیچکدوم این برد رو نداشته
فقط در مدار آخر ماسفت رو عوض کردم و تونستم 50 سانت سنس کنم اونم مدار بی ثبات میشد اونم با پهنای پالس بالا.
پس اگر مدار از قطعات متداول بازار درست شده باشه تنها عامل کاهش برد به لوپ برمیگرده.
میخواستم از استاد حمید بپرسم که اگه ما یک لایه سیم روی لوپ عنکبوتی بپیچیم بنظر بهتر نخواهد بود؟
جناب اسداف اگه ممکنه نحوه درست کردن لوپتون رو توضیح بدین و بگین که سیم هارو باهم موازی کردین یا.....
سپاس دوست گرامی @};-

سلام
فعلا که شده!!! :D در مورد ساخت لوپ هم به پستهای قبلی مراجعه کنید توضیح دادم نهایت 200 صفحه عقب :D سیمها با هم سری شده اگه موازی بود که سه اهم نمیشد. من با لوپ 1 اهمی نمی تونستم رو زمین کار کنم ولی با این لوپ خیلی راحت هستم در ضمن حدود چند ماه پیش هم پیش جناب باستانشناس عزیز بودم ایشون مقداری فلز رو در عمق حدود 2 متری مخفی کرده بودند بدون اینکه جاش رو بگند تو شعاع حدود فکر کنم 200 متری بود مکان هدف اصلی رو پیدا کردم .البته تو انجمن دیگه چیزی نگفتم در مورد نوع فلز مخفی هم از خود استاد سوال کنید. ایشون حدود 5 سال پیش دفن کرده بودند که حتی لوپ من از زمین حدود 30 سانت فاصله داشت خیلی راحت هم سنس میکرد.ایشون اپراتوری منو دیدند. که مثلا چطور با لوپ یک متری تک اپراتور کار میکردم.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 9:20pm

asadof نوشته است:
seid reza نوشته است:
asadof نوشته است:
خیلی جالبه تا الان کسی از کنتراست lcd نپرسید که چرا مال شما روی 25 یا 30 هستش ولی مال ما روی 0 یا نهایت 10 هستش!!! :D

اقای کنتراست دوتا سوالو جواب دادن که دیگه اینقد ناز کردن نداره :D
اساتید اگه امکانش هست در مورد یه باطری و شارژر خوب راهنماییم کنن ممنون

از شما عذر خواهی میکنم دوست عزیز اگه شما الان جایی من بودید هم جواب نمی دادید. چون فعلا دارم خصوصیها رو جواب میدم :-B :)] :D
در مورد باطری من از 4 عدد باطری 2200 میلی امپر استفاده کردم و بالانسر و شارژر هم خودم ساختم که فایل ساخت هم قسمت مدارات دالکترونیک گذاشتم اگه دیر جواب دادم عذر خواهی میکنم ^:)^

ممنون دوست من شما بزرگواری
شما مطمعنی با این باطری 20 ساعت میشه کار کرد؟!

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 9:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام عزیزان.بهترین تنظیماتی که بیشترین برد رو بهش دست یافتین رو میشه بیان کنین؟؟؟؟

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
بالا بردن اهم لوپ باعث میشه مقدار جریان عبوری از لوپ کم بشه این کاهش جریان باعث کاهش میدان لوپ میشه
پس وقتی اهم لوپ شما 3 هست اگه اینو بیارین بکنین 1 فکر کنم بردتون به مراتب بیشتر و ثبات هم کم میشه
من بازم موندم که چطور با این اهم بالای لوپ و پهنای پالس پایین اونم لوپی که به صورت معمولیه این برد رو دارین
من تا الان 3 مدار ساختم که هیچکدوم این برد رو نداشته
فقط در مدار آخر ماسفت رو عوض کردم و تونستم 50 سانت سنس کنم اونم مدار بی ثبات میشد اونم با پهنای پالس بالا.
پس اگر مدار از قطعات متداول بازار درست شده باشه تنها عامل کاهش برد به لوپ برمیگرده.
میخواستم از استاد حمید بپرسم که اگه ما یک لایه سیم روی لوپ عنکبوتی بپیچیم بنظر بهتر نخواهد بود؟
جناب اسداف اگه ممکنه نحوه درست کردن لوپتون رو توضیح بدین و بگین که سیم هارو باهم موازی کردین یا.....
سپاس دوست گرامی @};-

سلام
فعلا که شده!!! :D در مورد ساخت لوپ هم به پستهای قبلی مراجعه کنید توضیح دادم نهایت 200 صفحه عقب :D سیمها با هم سری شده اگه موازی بود که سه اهم نمیشد. من با لوپ 1 اهمی نمی تونستم رو زمین کار کنم ولی با این لوپ خیلی راحت هستم در ضمن حدود چند ماه پیش هم پیش جناب باستانشناس عزیز بودم ایشون مقداری فلز رو در عمق حدود 2 متری مخفی کرده بودند بدون اینکه جاش رو بگند تو شعاع حدود فکر کنم 200 متری بود مکان هدف اصلی رو پیدا کردم .البته تو انجمن دیگه چیزی نگفتم در مورد نوع فلز مخفی هم از خود استاد سوال کنید. ایشون حدود 5 سال پیش دفن کرده بودند که حتی لوپ من از زمین حدود 30 سانت فاصله داشت خیلی راحت هم سنس میکرد.ایشون اپراتوری منو دیدند. که مثلا چطور با لوپ یک متری تک اپراتور کار میکردم.

ممنون از پاسختون
بنده الان مقداری گشتم ولی نتونستم توضیحات شما درباره لوپ رو پیدا کنم. اگر لینک بدین ممنون میشم

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لوپ کت 6 دلینک 4 متر بخر دو دور میشه لوپ 60 سانت و همه سیمها رو با هم سری کن که اهمش حدود 2.8 اهم میشه فقط یادت باشه کت 6 دلینک بدون فویل بخر

پنج شنبه 14 بهمن1394 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
ممنون از پاسختون
بنده الان مقداری گشتم ولی نتونستم توضیحات شما درباره لوپ رو پیدا کنم. اگر لینک بدین ممنون میشم

-------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز توضیحات جناب اسدف در صفحه 1228هست :D

پنج شنبه 14 بهمن1394 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:
نقل قول:
ممنون از پاسختون

-------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز توضیحات جناب اسدف در صفحه 1228هست :D

خیلی ممنون من که خیلی گشتم پیدا نکردم مرسی @};-

پنج شنبه 14 بهمن1394 - 1:39am

با سلام و تشکر از دوستان
آیا از دوستان عزیز کسی هست بتونه از روی عکس بگه این FL357n من اصل یا تقلبی؟
با توجه به اینکه هنوز امکان تست در بیرون از منزل رو پیدا نکردم و اعداد سه گانه دقیقی ندارم.
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 14 بهمن1394 - 2:22am
مدیر سایت
مدیر سایت

فوق تقلبی هست ! یعنی ضعیف ترین آی سی مدل LF357 همین مدل هست .. فلزی تهیه کنید درصد خوب بودنش خیلی بالاتره به نسبت این پلاستیکی ها

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:39am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
مهدی نوشته است:
فوق تقلبی هست ! یعنی ضعیف ترین آی سی مدل LF357 همین مدل هست .. فلزی تهیه کنید درصد خوب بودنش خیلی بالاتره به نسبت این پلاستیکی ها

درسته .
فلزی بگیرید شانس اصلی بودنشون بیشتره .
من یه کلکسیون 357 دارم ، دریغ از یک آیسی اصلی !!!
از چهره گرفتم 30 تومن مثلا اصلی ، آیسی سوخته فرستاده بودن !!!

همون فلزی بهتره

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 10:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1661 , 1662 , 1663 , 1664 , 1665 , 1666 , 1667 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure