انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:16am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 , 139 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام
رستم جان ، بهرام جان، هوشی عزیز ، اورجینال گرامی و سایر دوستان از لطف همتون سپاسگزارم
و انشاء ا.. با این جمع صمیمی و با کمی تلاش حساب شده تر به نتیجه های عالی خواهیم رسید

موفق باشید

یا جق @};- @};- @};-

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
اقایون اساتیدی که حرفی برای گفتن تو ردیابی دارید به نظرم هر کدوم از شما سری از اسرار ردیابی رو کشف کردین و به دلایلی نمی خواهید عمومی کنید مهمترین دلیل سواستفاده حضرات در کمین نشسته فروشندها هستند که در این مورد به شما حق میدم
از طرفی مطمعنم که این تاپیکها اگه ۱۰۰۰ صفحه برن جلو جز گشتن به دور خود و دعوا مرافه و وقت گذرانی نتیجه ای نخواهد داشت
پیشنهاد
اقایون جناب رستم هوشی بهرام فریدون جاوید ....وکسایی که به نتایج واقعی دست پیدا کردن و بنا به دلایلی نمی خواهند زحماتشان بیهوده به هدر بره
با هم یک گروه تشکیل بدن حالا تو تلگرام یاهو یا هر جای دیگه با هم فکری یه ردیاب کار امد و تست شده و تایید شد بسازند و با یه قیمت مناسب برا فروش بزارند البته با هماهنگی مهندس حمید و اقا مجتبی اینجوری هم طرحشون سری میمونه و هم جواب زحمات خودشون رو می گیرند به نظرم غیر این نتیجه ای جز اتلاف وقت حاصل نخواهد شد
میگید نه برید جلو
با ارزوی موفقیت برای فلزجویان

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقایون اساتیدی که حرفی برای گفتن تو ردیابی دارید به نظرم هر کدوم از شما سری از اسرار ردیابی رو کشف کردین و به دلایلی نمی خواهید عمومی کنید مهمترین دلیل سواستفاده حضرات در کمین نشسته فروشندها هستند که در این مورد به شما حق میدم
از طرفی مطمعنم که این تاپیکها اگه ۱۰۰۰ صفحه برن جلو جز گشتن به دور خود و دعوا مرافه و وقت گذرانی نتیجه ای نخواهد داشت
پیشنهاد
اقایون جناب رستم هوشی بهرام فریدون جاوید ....وکسایی که به نتایج واقعی دست پیدا کردن و بنا به دلایلی نمی خواهند زحماتشان بیهوده به هدر بره
با هم یک گروه تشکیل بدن حالا تو تلگرام یاهو یا هر جای دیگه با هم فکری یه ردیاب کار امد و تست شده و تایید شد بسازند و با یه قیمت مناسب برا فروش بزارند البته با هماهنگی مهندس حمید و اقا مجتبی اینجوری هم طرحشون سری میمونه و هم جواب زحمات خودشون رو می گیرند به نظرم غیر این نتیجه ای جز اتلاف وقت حاصل نخواهد شد
میگید نه برید جلو

ممنون از اضهار نظرتون
دوست من طرح اصلی دست منه و دوستان عزیز جناب هوشی و فریدون و جاوید و حمید میلانی و امیر خان عزیز (امیر برانمه نویس رو میگم نه امیر منتقد)
هادی مگنت شیطونو و روت موفق شده و دیگر دوستان که الان در ذهنم نیست دارن زحمت میکشن بحث ساخت حرفه ای این مدار بماند برای دوستان زحمت کش و هر طور که صلاج میدونن انجام بدن البته با اجازه مدیر سایت و اما من :مطمعن باشید که مداری ارزان و با کیفت بالا و دیجیتال براتون میزارم و چون هدف من اینه حتی بقال سر کوچتون بتونه بسازه بنابراین خیالتون راحت باشه بسیار ساده ولی دیجیتال و با امکانات خوب خواهد بود
و حتی چشم داشت یک ریال هم ندارم و فقط دوست دارم که سر ایرانی کلاه نره چه از طرف خارجیا و چه از طرف ایرانی نماها
ولی در عوض فقط میخوام دوستان مطالعه کنند و علمشون رو زیاد کنن نه برای در اوردن گنج بلکه به خاطر علمش که از هر گنجی بالاتره
موفق باشید

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 10:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد رستم این مدار رو چه موقع برای دوستان میزارید نزدیک تعطیلاته دست بجنونبونید ای کاش ...

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
با درود
پیشنهاد
میگید نه برید جلو

خواهش میکنم امیدوارم همیشه موفق باشین.همینطور که استاد رستم هم گفتن واقعا مادیات نمیتونه ارزش واقعی یک دوست سینه سوخته که به نوعی همه مثل هم هستیم رو تعیین کنه اما متاسفانه همینطور که خودتون اشاره کردین فروشنده ها که اونها هم از ما هستن اما با طمع بیشتر ودرکی کمتر از ماجرا کالایی که باقیمت خیلی کم میشه در اختیار دوستان گذاشت رو فضایی میدن اینها واقعا جای تاسف داره همینطور در مورد سیستم ردیاب که واقعا معضلی شده برای به اثبات رسوندن اگر شرکتهای وابسته به کشورهای غربی نمیتونن به اثبات برسونن اینجا یک ملت داره فعالیت علمی توی این عرصه انجام میده یعنی بچه های ما بیشترین علم رو توی این زمینه کسب کردن واین انکار نشدنیه اما به هر حال زمینه پیشرفت در ردیاب خیلی کند هست و همه میدونن که ردایبی که بتونه ذرات وفلزات جدید وهر چیزی که به بشر مثل مگنت وذهنیت غیره......رو کنترل بکنه در حد عالی هست وواقعا نمیشه قیمتی براش گذاشت واین رو مطمئنم اگر کسی به رموز این کار وساخت وسازش اشنا بشه اگر منصف نباشه قیمتی که الان یک سیستم ردیاب در حد بالا یا نقطه زن هست رو میشکنه واین واقعا ناعدالتی هست.برای همین دوستان منجمله خودم محتاط هستیم که این مشکل پیش نیاد.اما در مورد همکاری چند جانبه از نظر اساتیدی که اسم بردین که بنده انگشت کوچیکه اونها هم نیستم من فقط در مورد یک مسئله که بعدها حتی اگر سیستم استاد رستم در حد عالی جواب گرفته بشه ودوستان به مشکل بر میخورن میتونم همکاریی کنم.اون هم مسئله تفکیک هست که در ردیاب من نسبی هست یعنی برای طلا فقط چند جا سنس داشتم که اهنی بودو شرایطش با دیگر اهنیها مشخص نشد واین مطلب هنوز هم نگران کننده هست به هر حال من همه جوره در خدمتم واما اینکه تا حدودی هم غیر مستقیم لپ مطلب رو رسوندم که خوشبختانه استاد رستم از نظر تئوری بحث کردن و کاملا با ایده ایشون موافقم پس سعی کنید به جزییاتی که ایشون ارائه میدن دقت زیادی بکنین تا به موفقیت نزدیکتر بشین.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم اگر نتیجه مثبت باشه چیزی به دوستان میدم که نه قابل فروشه و نه کسی به اون پول میده و درعوض دیجیتال و پر کار امد است

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 4:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام .
من واقعا نمیدونم چنین چیزی که استاد رستم میگن میتونه عملی باشه یا نه ولی همین که چنین نیت پاکی دارن و قصدشون فقط خدمت کردن و کمک رسوندنه واقعا جای تحسین و قدردانی داره .
من هیچ کمکی نمیتونم بکنم و حتی قادر نیستم مونتاژ کنم فقط میتونم تشکر کنم .
زنده باشین و سلامت و برقرار .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اساتید گرامی
من در کل بحث ردیاب رو رد نمیکنم ولی تا وقتی که پای دسته های ال شکل باشه واقعیتش اینه که با ذهنیت توش 99 درصد دخیله
بنده ردیاب رستم و چند تا فانکشن رو ساختم و حتی ردیاب موبایلی رو با آمپلی تقویت کردم و هر جور که دوستان گفتن انجام دادم
توی خونه که دسته ها دستته و میدونی جنس کجاست واقعا دسته ها میرن سمتش
هر جور هم تمرکز کنی و بخوایی اثرات ذهن رو دخیا ندی باز میبینی دسته ها میرن طرفش و روش قفل میشن. حتی دست هارو کمی حرکت میدی ولی این قفل باز نمیشه.اما
اما یکی میاد اینو پنهون میکنه و تو ذهنیتی ازش نداری. حالاست که میبینی دسته ها همه جارو میزنن.و واقعا چه ضرر های مادی و معنویی که من از این دسته های ال شکل لعنتی دیدم
خب این یعنی خطا و ایراد و شایدم بنده نمیتونم.حالا به علم و مبنای علمیش کار ندارم.
ولی اگه بشه این دسته هارو حذف کرد و واقعا دیجیتالی کرد حداقل کار اینه که ذهن دیگه روش اثر نداره و عین فلزیاب که ممکنه بوق بزنه و ذرات باشه ولی ذهن توش اثر نداره و الکترونیک هست.
بنده از این بحث کاملا حمایت میکنم و هر کسی بتونه یک سنسور الکترونیک بسازد واقعا یک نابغه به تمام معناست.
امیدوارم این اساتید موفق بشن به این امر برسن.
البته طبق فرمایشات آقا رستم که در محدوده ی 8 تا 10 متری این امواج اسکالر به وجود میان به نظر میرسه اگه این طرح نهایی بشه محدوده ای به شعاع 10 تا 8 متری را نشان خواهد داد که بسیار عالیست و میتوان این محدوده رو با نقطه زن جستجو کرد.
ما همچنان به اساتید امیدواریم

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 4:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
دوست خوبم اگر نتیجه مثبت باشه چیزی به دوستان میدم که نه قابل فروشه و نه کسی به اون پول میده و درعوض دیجیتال و پر کار امد است

خدا شما رو حفظ کنه و همیشه موفق باشید
استاد منظورتون همین مدار هست که گیرنده مادون قرمز هست با سنسور سیم پیچ
یا اونی که میفرمایین از این پیشرفته هست
این گیرنده مادون قرمز به نظر میاد جاهایی که میدان فرق میکنه فعال بشه
به نظر تفکیک نداره استاد درست متوجه شدم
بنده از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی مباحث شما رو دارم از اول با دقت
میخونم یه چیزهایی متوجه شدم ولی نه همه رو
به خاطرهمه زحمتهایی که میکشین ممنونم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام خدمت دوستان
مجتبی جان به امید خدا در طرح جدید دیگه با دسته های ال شکل خداحافظی می کنیم اما در این مورد باید صبور باشید چون این طرح باید از فیلتر های زیادی عبور کنه و آزمایشات زیادی رو طی که ( طرحی که عمومی بشه و دارای اشکالات زیاد باشه سوژه مناسبی برای دشمنان میشه و موقعیت جدیدی برای فروشندگان ) بنابراین از همه عزیزان می خوام که صبور باشید . :YMPEACE:

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

پنج شنبه 15 بهمن1394 - 6:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 , 139 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure