نویسنده |
پیغام |
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
سلام خدمت اساتید محترم بنده دریک گروه تلگرامی عضو هستم که مدیر محمد هست وانگار فروشنده هستن وچندروز پیش یک دستگاه فروخته بود فانشکن همراه با مکملش به یکنفر اون یکنفر درعرض دوهفته بارزده بود یکخنجر طلا که دسته هاش از سنگ الماس ویاقوط درست شده بود وتعداد زیادی سکه مسی و3 تا انگشتر ویک کله سنگی مرد وگذاشته بود عمومی همه ببینن با حرفای طرف البته اسمشو پاک کرده بود
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 7:48pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان جناب فریدون و امیر عزیز در رابطه با دستگاه اصلی دارن کار میکنن و جناب هوشی و جاوید عزیز هم انشالله در رابطه با مدار قابل دسترسی برای دوستان که قابل فروش نیست هادی مگنت عزیزم داره کارایی میکنه از نظر علمی و بر روی کاغذ و پس از محاسبات دقیقی که انجام دادم انشالله جوابگوست تا ببینیم در عمل چه اتفاقی خواهد افتاد که مستلزم تست دقیق توسط اساتیدی همچون هوشی عزیز و جاوید و بهرام و دیگر دوستانه انشالله در صورت پاسخ مثبت حتما عمومیش میکنم تا خدا چی بخواد خوب دوستان عزیز نظاره گر نباشن هنوز کسی فرق بین یک میدان مغناطیسی و یک میدان حاصل از موج اسکالر رو پیدا نکرده
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 7:49pm |
|
|
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
وخیلی برام جالب بود نمیدونم چکار کرده مدارشو در عمق 5 متری زده اینارو میگفت محرمانه هست نمیدونم وواقعا جا داره از شما دوستان انجمن تشکر کنم بابت زحمات که کشیدید تا مردم الکی اواره کوهو دشت نشن شبتون خوش
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 7:51pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
fereidon نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان مجتبی جان به امید خدا در طرح جدید دیگه با دسته های ال شکل خداحافظی می کنیم اما در این مورد باید صبور باشید چون این طرح باید از فیلتر های زیادی عبور کنه و آزمایشات زیادی رو طی که ( طرحی که عمومی بشه و دارای اشکالات زیاد باشه سوژه مناسبی برای دشمنان میشه و موقعیت جدیدی برای فروشندگان ) بنابراین از همه عزیزان می خوام که صبور باشید . موفق باشید یا حق یعنی شدنی!!!!!!!!! با این اوصاف دیگه چرا استاد رستم دارن رو آنتن های ال شکل مانور می دن؟ منکه خیلی مشتاق هستم امیدوارم که طرحتون قابل اجرا باشه و تبلیغ نباشه . موفق باشید
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 8:05pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
رستم جان سلام حالا من با بقیه کاری ندارم اما مدار قاسمی و طرح شما رو با آمپیلی تست کردم به هر شکلی و هر مدلی البته با آمپیلی 2003 که کلی تست رو به همراه داشت و نتایج واقعا خوب بودن یعنی واقعا تا عمق یک متر تا یک و بیست سانت تا حدودی تا 95 درصد حفاریها با فلزی هرچند بی ارزش خاتمه پیدا کرده و میتونم بگم تنها ایراد این مدار در دو مورد خلاصه میشه تفکیک و عمق زنی کم یعنی تا همون حدی که گفتم یک مترو 20 سانت من همچنان منتظر طرح جدیدتون هستم و براتون آرزوی سلامتی میکنم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:13pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
awat نوشته است: سلام خدمت اساتید محترم بنده دریک گروه تلگرامی عضو هستم که مدیر محمد هست وانگار فروشنده هستن وچندروز پیش یک دستگاه فروخته بود فانشکن همراه با مکملش به یکنفر اون یکنفر درعرض دوهفته بارزده بود یکخنجر طلا که دسته هاش از سنگ الماس ویاقوط درست شده بود وتعداد زیادی سکه مسی و3 تا انگشتر ویک کله سنگی مرد وگذاشته بود عمومی همه ببینن با حرفای طرف البته اسمشو پاک کرده بود سلام دوست عزیز مدارش در تایپیک زیر است viewtopic.php?f=10&t=1637
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:15pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز در طرح جدید دیگه نیازی نیست منتظر حرکت انتن باشید بلکه ثابت حرکت میکنید
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:15pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: رستم جان سلام حالا من با بقیه کاری ندارم اما مدار قاسمی و طرح شما رو با آمپیلی تست کردم به هر شکلی و هر مدلی البته با آمپیلی 2003 که کلی تست رو به همراه داشت و نتایج واقعا خوب بودن یعنی واقعا تا عمق یک متر تا یک و بیست سانت تا حدودی تا 95 درصد حفاریها با فلزی هرچند بی ارزش خاتمه پیدا کرده و میتونم بگم تنها ایراد این مدار در دو مورد خلاصه میشه تفکیک و عمق زنی کم یعنی تا همون حدی که گفتم یک مترو 20 سانت من همچنان منتظر طرح جدیدتون هستم و براتون آرزوی سلامتی میکنم با سلام حافظ عزیز احتمالا مشکل عمق زنی شما به ولوم باس بر میگرده ولی بحث تفکیک کمی کار داره
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 9:18pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
رستم جان برات آرزوی موفقیت میکنم. خوشحال میشم اگه کاری از دست من بربیاد کمکی کرده باشم. توی طراحی فیبر با پروتئوس اگه کاری بود در خدمتم
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 10:07pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان مجتبی جان به امید خدا در طرح جدید دیگه با دسته های ال شکل خداحافظی می کنیم اما در این مورد باید صبور باشید چون این طرح باید از فیلتر های زیادی عبور کنه و آزمایشات زیادی رو طی که ( طرحی که عمومی بشه و دارای اشکالات زیاد باشه سوژه مناسبی برای دشمنان میشه و موقعیت جدیدی برای فروشندگان ) بنابراین از همه عزیزان می خوام که صبور باشید . موفق باشید یا حق سپاس بیکران از شما ما همچنان منتظر شاهکار این اساتید میمونیم. فکر کنم اکثر اساتید ردیابی دارن رو این ردیاب کار میکنن فارق از هر گونه نتیجه ای که خواهد داد از همتون سپاسگذارم که به فکر بقیه هستین
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
جمعه 15 بهمن1394 - 12:24am |
|
|
|