عزیز جان قابل توجه شخص شما باید عرض بکنم که در مورد wait یا waitms ویا waitus یه زبان برنامه نویسی به نام بیسیک هست که حالا تو محیط های مختلف مثل بسکام ویا در محیط ویژوال بیسیک ازش استفاده میشه و برای تاخیر در نمونه برداری هم از خیلی روشها میشه استفاده کرد چرا حول میشید شما حالا بگو از تایمر و یا همون وقفه و یا حتی از counter میشه از این حالتها بهره گرفت من که نمیخواستم بشکافم که فقط یه توضیح سطحی بود وگرنه که خودم از مد مقایسه استفاده کردم و همینطور اون وقفه ای که برای چند waitms عرض کردم فقط برای کالیبر اولیه و پر کردن یک خانه از حافظه بود و در مدت زمان کارکردن مدار به صورت اتومات در هر لحظه عمل کالیبرانجام میشه و در مورد ترمیستور باید بگم بله شما درست میگی سنسور اندازه گیری دما وجود داره مثال سادش lm35 ولی فدات بشم ما که نمیخواییم کاردستیه دماسنج درست کنیم که انقدر از مدارات حرفه ای دور هستید که فرق اینارو ندونستید ویا اینکه اصلا منظور منو متوجه نشدید بنده گفتم سنسوری که در جریان مدار قرار بگیره نه خارج از مدار و در ضمن در مورد کلمات به ظاهر قلمبه سلمبه ی شما هم باید عرض کنم که من 12 سال کار عملی تو کارنامم دارم سعی کردم که یاد بگیرم به جای اینکه تئوری تایپ کنم و خودمو گول بزنم .
چی تو چنته داری رو کن ببینیم چند چندیم مهندس جان
من دارم میگم این کار رو کردم داره جواب میده شما میگی ترمیستور قدیمیه ،ای بابا ما اصلا نمیدونیم ATMEGA8 چیه یه دفه میپریم تو FPGAحالا سر حرفم هستم اگر بیای تو میدون از نظر علم الکترونیک تا ریز به ریزش رو میریزم تو دایره چون شما فقط تئوری بلدی اونم نسبی موردی نداره تئوریش رو هم یه TDPکامل با جزییات سخت افزار وقطعات ارائه میدم .
باکی از این مسائل ندارم عزیز جان شغلمه زندگیمو بابتش از دست دادم مجانی به دست نیاوردمش و در برابر کسی میشکافمش که پابه پام بیاد
اون مدار ال سی دی هم برای سنجش افرادی بود که ادعا داشتن ولی تو خصوصی برای یه همچین مداری بال بال میزدن.
C و ++C وKEILو AVR STUDIO مردن که از اسمبلی استفاده کنیم دیگه نشه از پاسکال استفاده کنیم
PIC صنعتیه و اسمبلی مینویسن دیگه شما انقدرام جدی نگیر