انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 1:33pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1687 , 1688 , 1689 , 1690 , 1691 , 1692 , 1693 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

آرش نوشته است:
moj2006 نوشته است:
سلام
دوستان کسی از این ماژولهای شارژ اتوماتیک باطری لیتیومی جایی سراغ نداره تو اینترنت بیشتر از 4 سل پیدا نکردم
اگر کسی 5 سل جایی سراغ داره ممنون می شم راهنمایی کنه

اصفهان - خیابان طالقانی- پاساژ پوریای ولی

سلام دوستان
این فروشگاه فروش تلفنی یا اینترنتی هم داره ؟
لطفا اگه کسی فروش اینترنتی ماژول واسه 5 سل میشناشه اعلام کنه.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 25 بهمن1394 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
بعضی از دوستان کویل ارور دارند که به لوپ ربطی نداره چون این مدار تا 4 اهم هم کویل ارور نمیده!!! مشکل از منتاژ مدارشون هستش. که با راهنمایی تو عمومی و خصوصی تا حدودی میشه کمک کرد چون ما که خبر نداریم دقیقا چطور منتاژ شده شاید یکی از لاینها طوری اتصال کمرده باشه که با ذره بین مشخص میشه یا شاید قطع شده باشه پس در کل انتظار خیلی زیادی نداشته باشید تا70 در صد میشه کمک کرد بقیه رو باید خودتون مدارتون رو چک کنید. در نهایت موفق نشدید. بدید به دوستانی که نزدیک استان یا محل شما هستند تعمیر کنند.

درود
من با چندتا لوپ تست گرفتم یکی لوپ پنجاه عنکبوتی و یکی لوپی که شما فرمودین
جالب این بود که با اینکه کابل تقلبی بود و اهم لوپ 8 بود ولی یه سینی 50 رو تو 2 متری سنس داشتم ولی یه مشکلی هم پیش اومده اینه که یه ای سی 357 هر دوتا لوپ رو می شناخت ولی یه ای سی فقط لوپ عنکبوتی رو می شناخت و با این لوپ کویل ارور می داد!!!

یکشنبه 25 بهمن1394 - 9:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

bina نوشته است:
آرش نوشته است:
moj2006 نوشته است:
سلام
دوستان کسی از این ماژولهای شارژ اتوماتیک باطری لیتیومی جایی سراغ نداره تو اینترنت بیشتر از 4 سل پیدا نکردم
اگر کسی 5 سل جایی سراغ داره ممنون می شم راهنمایی کنه

اصفهان - خیابان طالقانی- پاساژ پوریای ولی

سلام دوستان
این فروشگاه فروش تلفنی یا اینترنتی هم داره ؟
لطفا اگه کسی فروش اینترنتی ماژول واسه 5 سل میشناشه اعلام کنه.
یاحق @};-

دوست عزیز فروشگاه محمد الکترونیک اصفهان هست سرچ کنید من زنگ زدم گفت 5 سل ندارم فقط 4 و 6 باز شما هم زنگ بزنید اگه چیزی پیدا شد به من هم بگید

یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
asadof نوشته است:
بعضی از دوستان کویل ارور دارند که به لوپ ربطی نداره چون این مدار تا 4 اهم هم کویل ارور نمیده!!! مشکل از منتاژ مدارشون هستش. که با راهنمایی تو عمومی و خصوصی تا حدودی میشه کمک کرد چون ما که خبر نداریم دقیقا چطور منتاژ شده شاید یکی از لاینها طوری اتصال کمرده باشه که با ذره بین مشخص میشه یا شاید قطع شده باشه پس در کل انتظار خیلی زیادی نداشته باشید تا70 در صد میشه کمک کرد بقیه رو باید خودتون مدارتون رو چک کنید. در نهایت موفق نشدید. بدید به دوستانی که نزدیک استان یا محل شما هستند تعمیر کنند.

درود
جالب این بود که با اینکه کابل تقلبی بود و اهم لوپ 8 بود ولی یه سینی 50 رو تو 2 متری سنس داشتم ولی یه مشکلی هم پیش اومده اینه که یه ای سی 357 هر دوتا لوپ رو می شناخت ولی یه ای سی فقط لوپ عنکبوتی رو می شناخت و با این لوپ کویل ارور می داد!!!

سلام
شم باید از ایسی اصلی استفاده کنید و برد 2 متری هم خیلی کم هستش . مگه با لوپ عنکبوتی تا چقدر سنس میکرد که الان کابل شبکه تو دو متری راضی هستید؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

تهم نوشته است:
اسدف عزیز اصلا منظورم با شما نبود
اتفاقا با این کارت کار و کاسبی خیلیها رو تخته کردی پسر خوب
من خودم به شخصه از شما ممنونم بابت راهنماییهای ارزشمند
واما ترتیب سری کردن سیمها رو برای دوستان میزارم تا مشکلشون برطرف بشه
سفید نارنجی با سفید قهوه ای
سفید قهوه ای با قهوه ای
قهوه ای با سفید ابی
سفید ابی با ابی
ابی با سفید سبز
سفید سبز با سبز
سبز و نارنجی هم میشن خروجی

ممنون دوست عزیز...

این نکته که گفتید هنگام لحیم کاری سیمها باید رعایت بشه همین مورد بالا هست دیگه؟

یعنی اگر غیر این حالت لحیم بشه کارایی لوپ پایین میاد ؟!

یکشنبه 25 بهمن1394 - 1:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
badboy نوشته است:
asadof نوشته است:

درود

سلام
شم باید از ایسی اصلی استفاده کنید و برد 2 متری هم خیلی کم هستش . مگه با لوپ عنکبوتی تا چقدر سنس میکرد که الان کابل شبکه تو دو متری راضی هستید؟

با لوپ پنجاه با همین ای سی تا 2.30 بوق کامل با سینی 50
ای سی هم سرامیکی اصلی هست .
فقط چون دسترسی به کابل اصلی ندارم به همین خاطر به همین اکتفا کردم تا کابل اصلی رو تهیه کنم.
کت 5 رو تست کردین ایا جواب می ده یا نه؟
دوستان بنظرتون از سیم افشان 1 میل رو بتابونیم به هم مثل طرحی که استاد اسدوف گفتن جوابگو هست ؟

یکشنبه 25 بهمن1394 - 2:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام... آقای asadof عزیز شما در مدارتون از چه ماسفتی استفاده کردید ؟

یکشنبه 25 بهمن1394 - 2:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.مهندس حمید ببخشید چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.اقا حمید نظرتون درباره خازن هایه الکترولیتی خشک چیه چون من جایی خوندم که این خازن ها برا کاردر مدارات فرکانسی ساخته شده بنظرتون برا خازن هایه 100میکرو خازن تانتال بهتره یا خازن هایه الکترولیتی خشک .مهندس در مدار من حالت سنس اولیه یا همون تک بوق ها تا سنس کامل یکم فاصله زیادی میخواد مثلا با لوپ شصت وقتی مدار ساکته ساکته یه سکه پانصدی را نزدیک لوپ که میکنم در 65شروع میکنه تک بوق زدن و بوق هایه بریده میزنه تا تقریبا در 58سانت بوقش کامل میشه وفقط هراز گاهی صدا سنس قطع میشه و درحالت55دیگه سنس کامل میشه بنظرتون مداره من مشکلی داره؟ @};-
پیوست:
Magical Snap - 2016.02.14 20.01 - 001.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 25 بهمن1394 - 8:04pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خازنهای خشک یا جامد از خازنهای الکترولیت معمولی بهتر هستن ولی برای این مدار تفاوت عملکرد محسوسی ندارن. اما در هر صورت خازن تانتالیوم کیفیت بهتری داره و بنظر من برای خازن 100 میکرو همون تانتال رو بذارین بهتره. البته هر دو نوع جواب میدن.
تفاوت برد سنس بصورت تک بوق منقطع با حالت بوق ممتد به چند عامل بستگی داره! مشخصا تنظیمات شما اهمیت دارن. همینطور سطح نویز و نوع نویز موجود در محیط شما هم روی این مساله تاثیر زیادی داره. طبیعتا این مطلب به مختصات خود لوپ هم کمی مرتبط هست. وگرنه مدار شما بنظر من مشکلی نداره.

یکشنبه 25 بهمن1394 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vistac2000 نوشته است:
با سلام... آقای asadof عزیز شما در مدارتون از چه ماسفتی استفاده کردید ؟

سلام
از 840 بدون پسوندB

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 25 بهمن1394 - 9:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1687 , 1688 , 1689 , 1690 , 1691 , 1692 , 1693 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , Omar +÷<[ و 129 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure