نویسنده |
پیغام |
meghdad
|
سلام اسدف جان تفاوت ماسفت 840b با بدون پسوند b چیه؟ ایا تفاوتی در هنگام کار باهم داشتند؟ ممنون
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 9:56pm |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
حمید جان منتظر آپدیت هستیم خبری هست آیا
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:08pm |
|
 |
COBRA-11
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 4 بهمن1394 - 2:52pm پست: 126 محل اقامت: Internet
|
hafez نوشته است: حمید جان منتظر آپدیت هستیم خبری هست آیا ما هم مشتاقانه منتظر آپدیت جدید هستیم
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:27pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
meghdad نوشته است: سلام اسدف جان تفاوت ماسفت 840b با بدون پسوند b چیه؟ ایا تفاوتی در هنگام کار باهم داشتند؟ ممنون اقا حمید قبلا گفته بودند که نوعB با توجه به شکل موجها خوب نبوده از نوع بدون پسوند B استفاده کنید بهتره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:28pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
COBRA-11 نوشته است: hafez نوشته است: حمید جان منتظر آپدیت هستیم خبری هست آیا ما هم مشتاقانه منتظر آپدیت جدید هستیم دوستان به جای اینکه منتظر ابدیت جدید باشید. رو اپراتوری دستگاه زوم کنید. تا هنگام کاوش درصد خطا توسط اپراتور پایین بیاد. به نظر من که فعلا دستگاه کامل هستش و مشکلی نداره!!! حافظ جان به مهندس بگو دستگاه رو سخن گو کنه مثلا اگه یه فلز غیر اهنی رو سنس کرد یه خانم توش بگه عزیزم فلز غیر اهنی است. یا اگه برعکسش بود. بگه نفسم فلز اهنی است.  البته بعدش دوستان درخواست میدند مهندس جان صدای زنه رو کمی نازک و لطیف ترش کن اونطوری خوب نیست  البته مزاح کردیم 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:33pm |
|
 |
meghdad
|
asadof نوشته است: meghdad نوشته است: سلام اسدف جان تفاوت ماسفت 840b با بدون پسوند b چیه؟ ایا تفاوتی در هنگام کار باهم داشتند؟ ممنون اقا حمید قبلا گفته بودند که نوعB با توجه به شکل موجها خوب نبوده از نوع بدون پسوند B استفاده کنید بهتره ممنونم
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 10:59pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
asadof نوشته است: COBRA-11 نوشته است: hafez نوشته است: حمید جان منتظر آپدیت هستیم خبری هست آیا ما هم مشتاقانه منتظر آپدیت جدید هستیم دوستان به جای اینکه منتظر ابدیت جدید باشید. رو اپراتوری دستگاه زوم کنید. تا هنگام کاوش درصد خطا توسط اپراتور پایین بیاد. به نظر من که فعلا دستگاه کامل هستش و مشکلی نداره!!! حافظ جان به مهندس بگو دستگاه رو سخن گو کنه مثلا اگه یه فلز غیر اهنی رو سنس کرد یه خانم توش بگه عزیزم فلز غیر اهنی است. یا اگه برعکسش بود. بگه نفسم فلز اهنی است.  البته بعدش دوستان درخواست میدند مهندس جان صدای زنه رو کمی نازک و لطیف ترش کن اونطوری خوب نیست  البته مزاح کردیم  
|
یکشنبه 25 بهمن1394 - 11:54pm |
|
 |
meghdad
|
با سلام من اینجا دسترسی به کابل کت 6 مرغوب ندارم همه تقلبی هستند که مقاومتش 10 اهم میشه! میخواستم بپرسم ایا میشه از کابل 4زوجی نمره 0.6 یا نمره یک استفاده کرد ؟ مقاومت لوپ با نمره یک حدود یک اهم میشه ممنون
|
دوشنبه 25 بهمن1394 - 12:04am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
COBRA-11 نوشته است: hafez نوشته است: حمید جان منتظر آپدیت هستیم خبری هست آیا ما هم مشتاقانه منتظر آپدیت جدید هستیم عزیزان در صفحات قبل که عرض کردم فعلا چیزی بنظرم نمیرسه که بخوام آپدیت جدیدی ارائه بدم! حالا این انتظار شما یا از سر علاقه و عادت به آپدیت مکرر هست یا شاید توقع اصلاح خاصی دارین! در این صورت همه دوستان بهتره در تاپیک پیشنهادات برای ارتقاء فلزیاب پالسی فلزجو نظراتشون رو بگن تا سر فرصت مرور کنم.
|
دوشنبه 25 بهمن1394 - 12:18am |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
سلام دوستان کابل ارجی59بدون فویل هم وجود داره نوع فویلدارشو وصل میکنم به لوپ کویل ارور میده ایا وصل کردنش قلق خاصی داره لطفا دوستان راهنمایی کنندو لطف کنید بفرمایید شرکتی که کابل بهتری داره و مرغوبت بالایی داره که برای لوپ مناسب هست رو معرفی کنید با تشکر از شما دوستان
|
دوشنبه 26 بهمن1394 - 1:37pm |
|
 |
|