انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1690 , 1691 , 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
عزیز انی که از سیم کات استفاد می‌کنند با اهمتر اهم سیم را بگیرند ببینن هر سیم در یک متر چه اهمی داره هر چقدر کمتر باشه اون کابل مناسبتره واینطوری میتونیم به یک نتیجه ای برسیم که کدوم مارک بهتره واز هزینه های بیخودی جلوگیری کنیم.

دوشنبه 26 بهمن1394 - 7:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درسته داداش امیر حداد شرمنده قاطی کردم :D الان دوباره خوندم

دوشنبه 26 بهمن1394 - 7:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeid000 نوشته است:
saeid000 نوشته است:
مهندس حمید تشکر
حمید جان من مدار سوم را هم راه انداختم یعنی اونا مشکل داشتن و اعداد درست نمیومد و لی این سومی اعداد 804 741 371 و نظرت چیه این اعداد خوبه ؟
البته تو فایل راهنما که گذاشتین خوندم که با کلید بالا بالانس میشه
خب بالانس اوتوماتیک چجوری هست یعنی کلید بالارو که میزنم 1بار یه اعداد میاد که در حال تغییر مثل اینکه نویز داره یا چی بعد این کار هم همش بوق میزنه؟بالانس شدن چند ثانیه یا دقیقه طول میکشه؟
بعد بالانس باید صدا قطع بشه ولی این نمیشه تو حیاط با لوپ 1*1 تست کردم علت بالانس نشدن ؟
واقعا ممنون

درسته داداش امیر حداد شرمنده قاطی کردم الان دوباره خوندم
ممنون زیر پست خودم جوا دادم تا بگم به جوابم رسیدم
:x :ymhug:

دوشنبه 26 بهمن1394 - 7:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان فلزجو

مهندس امروز مدار رو با LF فلزی بیرون تست کردم
حساسیت 17
دیلی دستی +20 و دیلی اتومات 19
فرکانس 108
پهنال پالس 230
انتگرال 42
گراند خاموش
اسپید 9
لوپ 42 عنکبوتی

اعداد سه گانه
A406 B773 C809

2 تا چاله با فاصله کندم لوپ رو داخل یکی گذاشتم و داخل چاله ی دیگه فلز میزاشتم
یک ورقه آهنی 15*15 رو از 95سانت سنس داشتم. و سکه ی 500 تومانی مسی رو توی هوا در 30 سانت سنس داشت
مهندس درجه ی حذف آهن رو که تنظیم میکنم اگر روی عددی که آهن رو حذف می کرد میزاشتم نقره هم حذف می شد ، و وقتی روی درجه ای میزاشتم که نقره رو non fe میشناخت دیگه آهن رو حذف نمیکرد
و مهندس با انگشتر و النگوی طلا تست کردم به هیچ عنوان حتی وقتی طلا به لوپ چسبیده بود قسمت تفکیک رو نشون نمیداد ، فقط درجه میتر داشتم و سطر اول LCD هم مشخصات تنظیمات دستگاه بود
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
@};- ~O) @};-

دوشنبه 26 بهمن1394 - 7:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

پرستو نوشته است:
عزیز انی که از سیم کات استفاد می‌کنند با اهمتر اهم سیم را بگیرند ببینن هر سیم در یک متر چه اهمی داره هر چقدر کمتر باشه اون کابل مناسبتره واینطوری میتونیم به یک نتیجه ای برسیم که کدوم مارک بهتره واز هزینه های بیخودی جلوگیری کنیم.

سلام به همه دوستان
بنده مقاومت کابل cat رو اندازه گرفتم که یک رشته 4 متری دقیقا 0.4 اهم می باشد که بهترینش اینه .البته 5 نوع خریده بودم که 4 نوع آن بیشتراز 0.9 اهم داشتند.

دوشنبه 26 بهمن1394 - 8:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

t555 نوشته است:
پرستو نوشته است:

سلام به همه دوستان
بنده مقاومت کابل cat رو اندازه گرفتم که یک رشته 4 متری دقیقا 0.4 اهم می باشد که بهترینش اینه .البته 5 نوع خریده بودم که 4 نوع آن بیشتراز 0.9 اهم داشتند.

اهمش خیلی پایین بگرد اصلی رو که هشت رشته هستش پیدا کن به زحمتش می ازره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 26 بهمن1394 - 9:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
t555 نوشته است:
پرستو نوشته است:

سلام به همه دوستان

اهمش خیلی پایین بگرد اصلی رو که هشت رشته هستش پیدا کن به زحمتش می ازره

اقای اسداف ایشون فکر کنم یک رشته رو گفته تا دوستان هنگام خرید تو مغازه هم بدون سری کردن با یه رشته و اهمش کابل خوب بخرن
شما هم تونستین از یه رشته سیمتون تو 4.10 متر و ده سانت اهم بگیرین ببینین چنده و بهمون بگین تشکر

دوشنبه 26 بهمن1394 - 9:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
t555 نوشته است:
پرستو نوشته است:

سلام به همه دوستان

تشکر دوست عزیزلطف کردی
اگه نام برندهاشونم بگی ممنون میشم واگه شد یک عکس از کابل مرغوب بزارید
4متر هر مترش میشه0.1

دوشنبه 26 بهمن1394 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید ببخش بازم با یه سوال مزاح شدم کویل 1*1 رو به مدار وصل کردم با دیلی21 کویلو شناخت متاسفانه حساسیت رو رو 18 گذاشته بودم یادم رفته بود کمش کنم اخه تو حیاط خونه فلز سنگین زیاده بوق مرتب شروع کرد به زدن تا خاستم حساسیتو کم کنم مدار کامل خاموش شد باز کردم دیدم مقاومت R16 و رگلاتور 12 ولت سوخته بودن تعویض کردم ولتاژا درست شد ولی مدار روشن نشد که نشد ایسی 357 سالم داشتم تعویض کردم بازم نش میکرو رو مجدد ریست بعد پروگرم کردم بازم نشد حالا سوالم اینه امکان داره یه میکرو پروگرم بشه به طور صحیح ولی رو مدار کار نکنه یا کلا سوخته باشه یه راهنمایی کنید که ممکنه از کجاش باشه ممنون میشم راستی مهندس تمامه ولتاژا 12و9.5و5 درستن شانس ما رو تازه داشتم باهاش ..... و سوال بعدی مهندس یه فلز 25*42 به ضخامت حدوده5 سانت رو تو4 متر سنس کردم نظرتونو در این مورد هم بهم بگید ممنون میشم البته نه تو بیرون تو حیاط خونه هرچند فکر کنم تو محوطه باز بردش بیشتره مهندس در مورد مشگل پیش اومده اگه نظرتون بدونم ممنون میشم بسیار سپاس گزارم

دوشنبه 26 بهمن1394 - 10:05pm
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان فلزجو

مهندس امروز مدار رو با LF فلزی بیرون تست کردم
حساسیت 17
دیلی دستی +20 و دیلی اتومات 19
فرکانس 108
پهنال پالس 230
انتگرال 42
گراند خاموش
اسپید 9
لوپ 42 عنکبوتی

اعداد سه گانه
A406 B773 C809

2 تا چاله با فاصله کندم لوپ رو داخل یکی گذاشتم و داخل چاله ی دیگه فلز میزاشتم
یک ورقه آهنی 15*15 رو از 95سانت سنس داشتم. و سکه ی 500 تومانی مسی رو توی هوا در 30 سانت سنس داشت
مهندس درجه ی حذف آهن رو که تنظیم میکنم اگر روی عددی که آهن رو حذف می کرد میزاشتم نقره هم حذف می شد ، و وقتی روی درجه ای میزاشتم که نقره رو non fe میشناخت دیگه آهن رو حذف نمیکرد
و مهندس با انگشتر و النگوی طلا تست کردم به هیچ عنوان حتی وقتی طلا به لوپ چسبیده بود قسمت تفکیک رو نشون نمیداد ، فقط درجه میتر داشتم و سطر اول LCD هم مشخصات تنظیمات دستگاه بود
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
@};- ~O) @};-

خسته نباشین.
عدد اول شما به نسبت زیاد بالاست و این خودش میتونه روی عملکرد قسمت تفکیک اثر منفی داشته باشه. این موضوع میتونه به دلیل نوع خاص کابل یا سیم لوپ و حتی وجود اشکال کوچکی در مدار شما باشه. ولی ایسی 357 مشکلی نداره.
درجه حذف آهن رو باید با خطای حداکثر 3 درجه درست تنظیم کنین! غیر این باشه یا کلا حذف نمیکنه یا سایر فلزات رو هم حذف میکنه.
نشان ندادن تفکیک برای انگشتر یا النگوی طلا هم اصلا طبیعی نیست.

دوشنبه 26 بهمن1394 - 10:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1690 , 1691 , 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , مهرابی و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure