انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 11:07am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1691 , 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 , 1697 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز. دوستانی که سیم cat6 پیدا نکردند میتونن از لوازم برق فروشیها سیمی که برای آیفون تصویری استفاده میشه رو بگیرن و استفاده کنن که اونم چهار زوجی هست و شیلد هم داره. یه خوبی که این سیم داره اینه که مغزی سیمهاش از cat6 کلفتره. من چهار متر از این سیم رو بصورت لوپ 45 درست کردم یعنی سه دور پیچوندم شیلدش رو هم به شیلد سیم رابط وصل کردم خیلی باثبات و عالی جواب میده. بردش هم خیلی خوبه با اینکه شیلد داره مثل cat6 جواب میده ولی از نظر ثبات خیلی از اون بهتره. چهار مترش هم دقيقا 2.2 اهم میشه. الان نمیتونم انشاءالله فردا ازش عکس میذارم تا بهتر متوجه بشین.
روی سیم اینجوری نوشته 0.6mm * 2 * 4

منظور از شیلد همون فویل آلومینیومی هست ؟
کابل رابط چی استفاده کردی ؟
و یعنی فویل الومینیوم لوپ را با کابل رابط و مدار وصل کردی؟
بله سعید جان فویل آلومینیوم داره. کابل رابط هم از مکس استفاده کردم و شیلد سیم رابط رو به فویل آلومینیومی وصل کردم

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 26 بهمن1394 - 10:19pm
مدیر کل
مدیر کل

shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید ببخش بازم با یه سوال مزاح شدم کویل 1*1 رو به مدار وصل کردم با دیلی21 کویلو شناخت متاسفانه حساسیت رو رو 18 گذاشته بودم یادم رفته بود کمش کنم اخه تو حیاط خونه فلز سنگین زیاده بوق مرتب شروع کرد به زدن تا خاستم حساسیتو کم کنم مدار کامل خاموش شد باز کردم دیدم مقاومت R16 و رگلاتور 12 ولت سوخته بودن تعویض کردم ولتاژا درست شد ولی مدار روشن نشد که نشد ایسی 357 سالم داشتم تعویض کردم بازم نش میکرو رو مجدد ریست بعد پروگرم کردم بازم نشد حالا سوالم اینه امکان داره یه میکرو پروگرم بشه به طور صحیح ولی رو مدار کار نکنه یا کلا سوخته باشه یه راهنمایی کنید که ممکنه از کجاش باشه ممنون میشم راستی مهندس تمامه ولتاژا 12و9.5و5 درستن شانس ما رو تازه داشتم باهاش ..... و سوال بعدی مهندس یه فلز 25*42 به ضخامت حدوده5 سانت رو تو4 متر سنس کردم نظرتونو در این مورد هم بهم بگید ممنون میشم البته نه تو بیرون تو حیاط خونه هرچند فکر کنم تو محوطه باز بردش بیشتره مهندس در مورد مشگل پیش اومده اگه نظرتون بدونم ممنون میشم بسیار سپاس گزارم

خواهش میکنم.
سوختن مقاومت 16 مربوط به قسمت صوتی مدار هست! در این صورت باید ترانزیستور 337 و خازن 17 رو هم چک کنین. فکر نمیکنم چیز دیگه ای آسیب دیده باشه. اگر از بلندگوی پیزو استفاده کنین از این موارد پیش نمیاد. بنظر من این مساله ارتباطی به میکرو نداره.
فلزی که فرمودین با لوپ 1 در 1 تا حدود 2.5 متر قابل سنس هست. لذا برد 4 متر براش قابل تصور نیست! بنابراین فکر میکنم اشتباه کرده باشین.

دوشنبه 26 بهمن1394 - 10:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان فلزجو

مهندس امروز مدار رو با LF فلزی بیرون تست کردم
حساسیت 17
دیلی دستی +20 و دیلی اتومات 19
فرکانس 108
پهنال پالس 230
انتگرال 42
گراند خاموش
اسپید 9
لوپ 42 عنکبوتی

اعداد سه گانه
A406 B773 C809

2 تا چاله با فاصله کندم لوپ رو داخل یکی گذاشتم و داخل چاله ی دیگه فلز میزاشتم
یک ورقه آهنی 15*15 رو از 95سانت سنس داشتم. و سکه ی 500 تومانی مسی رو توی هوا در 30 سانت سنس داشت
مهندس درجه ی حذف آهن رو که تنظیم میکنم اگر روی عددی که آهن رو حذف می کرد میزاشتم نقره هم حذف می شد ، و وقتی روی درجه ای میزاشتم که نقره رو non fe میشناخت دیگه آهن رو حذف نمیکرد
و مهندس با انگشتر و النگوی طلا تست کردم به هیچ عنوان حتی وقتی طلا به لوپ چسبیده بود قسمت تفکیک رو نشون نمیداد ، فقط درجه میتر داشتم و سطر اول LCD هم مشخصات تنظیمات دستگاه بود
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
@};- ~O) @};-

خسته نباشین.
عدد اول شما به نسبت زیاد بالاست و این خودش میتونه روی عملکرد قسمت تفکیک اثر منفی داشته باشه. این موضوع میتونه به دلیل نوع خاص کابل یا سیم لوپ و حتی وجود اشکال کوچکی در مدار شما باشه. ولی ایسی 357 مشکلی نداره.
درجه حذف آهن رو باید با خطای حداکثر 3 درجه درست تنظیم کنین! غیر این باشه یا کلا حذف نمیکنه یا سایر فلزات رو هم حذف میکنه.
نشان ندادن تفکیک برای انگشتر یا النگوی طلا هم اصلا طبیعی نیست.

بسیار ممنونم از پاسخگوییتون مهندس
اگه میشه راهنماییم کنین که باید چی کار کنم ؟
چه طوری مشکلشو رفع کنم ؟
@};- ~O) @};-

دوشنبه 26 بهمن1394 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به مهندس حمید و دوستان عزیز مخصوصا جناب اسدف
نکاتی رو در رابطه با کابل میخواستم عرض کنم
کابل nexans اصلی نارنجی 2.4 اهم (خیلی عالی)
کابل LEGRAND اصلی آبی 2.6 اهم (عالی )
کابل بلدن توسی تقلبی 15 اهم
من هم مثل جناب اسدف روی زمین و حالت پیش فرض 55 سانت جواب گرفتم . البته ثبات دستگاه من کمتر بود که باید روش قدری کار کنم .
دوستان در موقع خرید دقت کنن کابل تقلبی فقط 4 رشته اصلی اون که مربوط به انتقال دیتا میباشد مس خالص هست و 4 رشته فرعی آلیاژی از مس . به همین خاطر مقاوت کابل تقلبی بالا در میاد و جواب خوبی نمیده . پس زمان خرید به فروشنده تاکید کنین 8 رشته مس میخوام و 5متر برای تست مرغوبیت کابلتون فعلا بدین (نگین 4 متر و 10 سانت ) X_X
اونم بگه واسه فلز جو میخای ؟ :p
در ضمن همه مارکها و برندهای خوب رو هم برادران چینی تقلبی زدن پس تاکیدتون رو 8 رشته مس باشه نه مارک خاصی .
موفق باشین . :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 26 بهمن1394 - 12:02am
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
حمید نوشته است:

خسته نباشین.
عدد اول شما به نسبت زیاد بالاست و این خودش میتونه روی عملکرد قسمت تفکیک اثر منفی داشته باشه. این موضوع میتونه به دلیل نوع خاص کابل یا سیم لوپ و حتی وجود اشکال کوچکی در مدار شما باشه. ولی ایسی 357 مشکلی نداره.
درجه حذف آهن رو باید با خطای حداکثر 3 درجه درست تنظیم کنین! غیر این باشه یا کلا حذف نمیکنه یا سایر فلزات رو هم حذف میکنه.
نشان ندادن تفکیک برای انگشتر یا النگوی طلا هم اصلا طبیعی نیست.

بسیار ممنونم از پاسخگوییتون مهندس
اگه میشه راهنماییم کنین که باید چی کار کنم ؟
چه طوری مشکلشو رفع کنم ؟
@};- ~O) @};-

شما ابتدا مدارتون رو کاملا بررسی کنین تا احیانا مقدار خازن یا مقاومتی اشتباه نباشه. بعد هم باید از کابل متفاوت برای لوپ استفاده کنین یا حتی خود لوپ رو عوض کنین و دوباره تست بگیرین.

سه شنبه 26 بهمن1394 - 12:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان از کابل کت 6 میشه برای لوپ 1*1 استفاده کرد؟اگه میشه چندمتر لازمه برای 1*1؟
وعکسی از رابط کابل میکروفن مکس دارین؟ممنون میشم
چون تو شهر ما کابل مکس میخوای مغازه دار هزار نوع کابل بزور میخواد بده باکلی تعریف
ممنون میشم کابل مکس یکی نشون بده چه شکلی هست مغز و شیلدش

سه شنبه 26 بهمن1394 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
نقل قول:
اهمش خیلی پایین بگرد اصلی رو که هشت رشته هستش پیدا کن به زحمتش می ازره

اقای اسداف ایشون فکر کنم یک رشته رو گفته تا دوستان هنگام خرید تو مغازه هم بدون سری کردن با یه رشته و اهمش کابل خوب بخرن
شما هم تونستین از یه رشته سیمتون تو 4.10 متر و ده سانت اهم بگیرین ببینین چنده و بهمون بگین تشکر

دوست عزیز تو پستهای قبلی توضیح دادم با کابل رابط 3 اهم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 26 بهمن1394 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:
با سلام به مهندس حمید و دوستان عزیز مخصوصا جناب اسدف
نکاتی رو در رابطه با کابل میخواستم عرض کنم
کابل nexans اصلی نارنجی 2.4 اهم (خیلی عالی)
کابل LEGRAND اصلی آبی 2.6 اهم (عالی )
کابل بلدن توسی تقلبی 15 اهم
من هم مثل جناب اسدف روی زمین و حالت پیش فرض 55 سانت جواب گرفتم . البته ثبات دستگاه من کمتر بود که باید روش قدری کار کنم .
دوستان در موقع خرید دقت کنن کابل تقلبی فقط 4 رشته اصلی اون که مربوط به انتقال دیتا میباشد مس خالص هست و 4 رشته فرعی آلیاژی از مس . به همین خاطر مقاوت کابل تقلبی بالا در میاد و جواب خوبی نمیده . پس زمان خرید به فروشنده تاکید کنین 8 رشته مس میخوام و 5متر برای تست مرغوبیت کابلتون فعلا بدین (نگین 4 متر و 10 سانت ) X_X
اونم بگه واسه فلز جو میخای ؟ :p
در ضمن همه مارکها و برندهای خوب رو هم برادران چینی تقلبی زدن پس تاکیدتون رو 8 رشته مس باشه نه مارک خاصی .
موفق باشین . :D

ممنون از شما دوست عزیز
بله کابل nexans خوبه انشالله نتیجه خوبی بگیرید.فقط دوستان توجه کنند برای ثبات بیشتر مدار از سیمهای کوتاه استفاده کنید داخل مدار زیاد شلوغ نباشه باعث بی ثباتی بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 26 بهمن1394 - 2:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

آقای اسدف کابل شما همشون اهم یکسانی داره؟ یا اینکه برخی هاشون تمام مس و برخی آلیاژ هستند؟

از نمایندگیشون بگیریم به نظرتون خوبه یا اینکه اونام ممکنه تقلبی باشه؟

http://www.dlink.ir/agents

نظرتون رو در مورد مشخصات کابل لگراند هم بگین. تو سایتش زده امپندانس 100 اهم.
http://adsa.ir/copper-cable.htm

البته فک کنم قرقره ایی بفروشن و ما باید پچ کورت مثلا 5 متری بگیریم.
http://adsa.ir/patchcord.htm

راستی CAT7 چطوره؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

سه شنبه 27 بهمن1394 - 12:12pm
آواتار کاربر

محل اقامت: مشهد
سلام دوستان خسته نباشید.
لطفا راهنمایی بفرمایید از کدوم نوع خازن 100n استفاده کنم که نویز کمتری داشته باشم؟
خازن نوع بالایی رو اولین باره میبینم
357H هم از نیکو رسیده نمیدونم اصله یا نه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

( برای بالا رفتن از بعضی پله ها باید تاوان داد )

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1691 , 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 , 1697 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , مهرابی و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure