انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 9:12am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1695 , 1696 , 1697 , 1698 , 1699 , 1700 , 1701 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

mohammadiraj نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام . دوستان كابل مارك mbm اگر پیدا کنید اهمش دو و چهار اهم میشه چهارمترش که خیلی خوبه . بنده با همین کابل لوپ شصت سانتی ساختم و با حساسیت 15 و فرکانس 123 داخل حیاط مسکونی و آهن الات اطراف فقط روی حساسیت 15 کاملا ساکت بوده که در این صورت سکه رو تا 50 الی 52 سانت سنس میکنه با حساسیت 15 ! با همین تنظیم سینی استیل 35 سانتی رو تا 2متر و 10 بخوبی میزنه . یک کلیپ هم از سنس سکه گرفتم که اگر موفق به اپلود بشم برای عزیزان به نمایش میزارم

آقا مهدی عدد اول تون چند بود؟

ببخشید مارک کابل کت 6 : BMB هست . عدد اول 289 هست

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 1:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
با سلام . دوستان كابل مارك mbm اگر پیدا کنید اهمش دو و چهار اهم میشه چهارمترش که خیلی خوبه . بنده با همین کابل لوپ شصت سانتی ساختم و با حساسیت 15 و فرکانس 123 داخل حیاط مسکونی و آهن الات اطراف فقط روی حساسیت 15 کاملا ساکت بوده که در این صورت سکه رو تا 50 الی 52 سانت سنس میکنه با حساسیت 15 ! با همین تنظیم سینی استیل 35 سانتی رو تا 2متر و 10 بخوبی میزنه . یک کلیپ هم از سنس سکه گرفتم که اگر موفق به اپلود بشم برای عزیزان به نمایش میزارم

پهنای پالستون چند بود؟

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 1:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

پهنای پالس 165 . دیلی اتو . انتگرال 44 . حذف آهن 12 . گراند off . فرکانس 123 . اسپید 8 . حساسیت 15 که با این تنظیمات با این لوپ کابل کت 6 با دو و چهار اهم که تک به تک سیمها سری شدن . سکه یک دیناری دبی که تقریبا اندازه 500 تومنی هست تا 50 الی 52 سنس میکنه . البته با توجه به منطقه مسکونی و فلزات داخل حیاط فقط روی حساسیت 15 و فرکانس 123 دستگاه کاملاً ساکت شد . ولی در بیابون روی حساسیت 19 هم کاملاً ساکت هست . ولی بهترین درجه حساسیت با توجه به تاکیدات مهندس حمید عزیز همون عدد 15 هست که نرمال بوده و فرکانسی که با توجه به مکان سیستم رو ساکت نگه میداره باید تنظیم بشه .

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
درود
امروز رفتم کابل شبکه بگیرم کابل Belden Cat6 گرفتم ولی بعد از سری کردن سیم ها اهم لوپم 8 در اومد . گمونم بیشتر سیما تقلبیه.
دوستان سیم اصلی جنس سیم نرمه یا سفته؟؟

من صد بار گفتم از مارک دیلینک یا لیگرند بخرید. باز.... :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ada نوشته است:
دوستان سیم آیفون نگیرید از کت 6 استغاده کنید من هم شیلد دار استفاده میکنم هم بدون شیلد .هر دو جواب میده ولی با اینکه شیلدکامل باز نسبت به کابل بدون شیلد بوق اضافش بیشتره.پس بدون شیلد استفاده کنید

سلام
شما از کوتاهترین سیم در مدار استفاده کن اون بوقها هم قطع میشه خصوصا سمت کابل لوپ داخل مدار رو نزدیک سوکت قرار بده تا میتونید سیم ها رو کوتاه کنید.

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:

درود بر شما سیم با این مقدار اهم اتفاقا بهتر هم هستش. خسته نباشید :ymapplause:
شما لطف کنید یه عکس کابل هم بذارید.

چهارشنبه 27 بهمن1394 - 2:05am
مدیر سایت
مدیر سایت

این هم فیلم سنس سکه در 50 الی 52 سانتی با لوپ 60 کابل کت 6 . BMB هست که حساسیت روی 15 هست که مطمئناً اگر روی 19 گذاشته بشه تا 60 الی 65 سانت سکه قابل سنس هست ! پهنای پالس 165 و فرکانس 123 و انتگرال 44 و گراند off و حذف آهن 12 و دیلی اتو ؛ ببخشید فایل مقداری حجمش بالاست و با IDM سریعتر دانلود میشه .
http://uplod.ir/rmc50tllxv8c/felezjoo.mp4.htm

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 7:00am
مدیر سایت
مدیر سایت

توضیحات در مورد برتری استفاده از کابل های کت 6 و 5 :
کابل CAT6 با هدف استفاده در شبکه های اترنت گيگابيت طراحی شده است . در اين رابطه استانداردهائی نيز وجود دارد که امکان انتقال اطلاعات گيگابيت بر روی کابل های CAT5 را فراهم می نمايد( CAT5e ) .کابل های CAT6 مشابه کابل های CAT5 بوده ولی بين 4 زوج کابل آنان از يک جداکننده فيزيکی به منظور کاهش پارازيت های الکترومغناطيسی استفاده شده و سرعتی بالغ بر يکهزار مگابيت در ثانيه را ارائه می نمايند. کابل کت 5 و 6 دارای تعداد بيشتری پيچش در هر اينچ می باشد . بنابراين اين نوع از کابل ها سرعت و مسافت بيشتر ی را حمايت می نمايند . و فرق کت 6 با کت 5 در وجود یک جدا کننده فیزیکی هست به منظور کاهش پارازیت های الکترومغناطیس که برای لوپ فلزیاب فکر میکنم مهم باشه .
پس در نتیجه استفاده از کابل کت 6 با خلوص مس بالا و نرم بودن سیم های داخلی کابل و پیچش بیشتر سیم های بهتر بوده برای لوپ . فقط به خاطر نرم بودن سیم کت 6 باید توسط یک نگهدارنده مثل 5 سانت چوب یا جسم غیر فلزی محل اتصال کابل و لوپ رو محکم کنید تا باعث قطعی و جدا شدن اتصال سیم رابط به کابل نشه .

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 8:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
باسلام .
من مدارم دارای اعداد نرمال و منسبیه .ملی الان با تهیه کابل شبکه مارک لکزانس با روکش نارنجی که دارای اهم 2.4 برای سیمهای سری شده و به همراه کابل رابط ارجی 59 مغزی مس به 2.6 رسیده .با این تفاسیر با چیزی که دوستان زحمت کشیدن و راهنمایی هایی که گذاشتن مناسبه ولی برد مناسبی نداره و با همون لوپ قبلی که حدود18الی 20 سانت و عنکبوتی بود برابری میکنه .البته لوپ رو دو دور زدم و کوچیکتر شده و کابل شبکه 4 متر هست .حالاسوال من اینه که آیا با توجه به جفت بودن سیمها در کنار هم و تابیده شدن انها ، سری کردن و چیدمان لحیم کاری سر سیمها روش خاصی داره ؟ چون من سلف سنج ندارم و فقط به اکتفای اهم و مقاومت انجام دادم .ممنون میشم راهنمایی کنید .ضمنا این کابل شبکه کت 6 لکزانس به گفته فروشنده که با تجربه و اطلاعات فروش بود گفت که سیم 5.4 دهم هست .اینو گفتم شاید بدرد دوستان برا محاسباتشون بخوره و سیمهای مسی تک رشته مفتولی .اون ابی ها که چینی هستن و افشان رو هم تست کردم که اصلا اهم مناسبی نداشتن. لطفا در مورد چیدمان سیم و رنگ بندی و اتصالات راهنمای کنید .ممنون @};-

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 10:38am
مدیر سایت
مدیر سایت

ali652 نوشته است:
باسلام .
من مدارم دارای اعداد نرمال و منسبیه .ملی الان با تهیه کابل شبکه مارک لکزانس با روکش نارنجی که دارای اهم 2.4 برای سیمهای سری شده و به همراه کابل رابط ارجی 59 مغزی مس به 2.6 رسیده .با این تفاسیر با چیزی که دوستان زحمت کشیدن و راهنمایی هایی که گذاشتن مناسبه ولی برد مناسبی نداره و با همون لوپ قبلی که حدود18الی 20 سانت و عنکبوتی بود برابری میکنه .البته لوپ رو دو دور زدم و کوچیکتر شده و کابل شبکه 4 متر هست .حالاسوال من اینه که آیا با توجه به جفت بودن سیمها در کنار هم و تابیده شدن انها ، سری کردن و چیدمان لحیم کاری سر سیمها روش خاصی داره ؟ چون من سلف سنج ندارم و فقط به اکتفای اهم و مقاومت انجام دادم .ممنون میشم راهنمایی کنید .ضمنا این کابل شبکه کت 6 لکزانس به گفته فروشنده که با تجربه و اطلاعات فروش بود گفت که سیم 5.4 دهم هست .اینو گفتم شاید بدرد دوستان برا محاسباتشون بخوره و سیمهای مسی تک رشته مفتولی .اون ابی ها که چینی هستن و افشان رو هم تست کردم که اصلا اهم مناسبی نداشتن. لطفا در مورد چیدمان سیم و رنگ بندی و اتصالات راهنمای کنید .ممنون @};-

هر کابلی رو که وصل به لوپ میکنید در یک مکان دور از فلزات دیلی اتوماتی رو که مدار تشخیص میده مربوط به لوپ هست رو دقت کنید چند نمایش داده میشه ، اگر بین 16 تا 24 باشه در حد نرمال و خوب هست . پس اگر با توجه به فرمایشات شما در بالا لوپ رو تست کردید و دیلی اتومات تشخیص داده شده توسط دستگاه خیلی بالا بود مشخص میشه که کیفیت یکی از موارد فوق : کابل لوپ و کابط رابط مناسب نیست و ناخالصی داره ! برد کم دستگاه هم مربوط به جنس سیم و کابل و جنس آی سی شما و تنظیمات حرفه ای تر با توجه به مکان تست شما خواهد بود . @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1695 , 1696 , 1697 , 1698 , 1699 , 1700 , 1701 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Mohammad1995 و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure