انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 8:56am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1696 , 1697 , 1698 , 1699 , 1700 , 1701 , 1702 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
تقریبا میشه گفت یکی از تنها کابلهای شبکه ای که برای لوپ بهترین پاسخ رو میده کابل UNICOM-CAT6 هستش که کلافش روی قرقره چوبی هست ساخت کشور آمریکاست توتستهای که من از انواع کابل شبکه گرفتم به دلیل خلوص بالای مس و درنتیجه اهم بایین وکیفیت بالا بهترین نتیجه رو این کابل بهم داد وحتی از کابلهای با قیمت چند برابراین هم نتیجا ای به خوبی این کابل نگرفتم.

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
با سلام مجدد .ممنون اقا مهدی .مشخصات اینها هستن: دیلی اتو ماتیک و 24 شناسایی میشه .البته اهم لوپ با سیم رابط 2.6 و اعداد سه گانه 268 658 770 میباشد .اما ی مسیله ای : اینکه زمانی ی لوپ رو با دور زدن و کوچک کردن همان لوپ به دستگاه وصل میکنیم دیلی شناسایی فرق میکنه .این طبیعیه؟من یک سکه 500 تومنی رو تو 30 سانت با این لوپ و عنکبوتی سنس دارم . و ای سی ها هم اصلی و بعد از 4 تا تقلبی تهیه کردم فلزی هست. البته ال اف 357 . تنها سوالی که دارم اینه که اگه امکان داره زحمت اتصالات رنگها رو بکشید لطفا ممنون .مثلا سبز به سبز خط سبز خط به ایکس و .....
ببخشید دیگه .اگه امکانش هست این کارو بکنید .چون فکر میکنم میتونه از ظرفیت سلفی باشه .که چیدمان سیم مهمه.ممنون @};-

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
اینو هم یادم رفت بگم واسه لوپ 1*1 اگه هشتا رشته رو با هم سری کنی اهم لوپ با کابل رابط تقریبا میشه یک اهم

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:26am
مدیر سایت
مدیر سایت

A.D.H1360 نوشته است:
اینو هم یادم رفت بگم واسه لوپ 1*1 اگه هشتا رشته رو با هم سری کنی اهم لوپ با کابل رابط تقریبا میشه یک اهم

بله درسته البته باید چهار جفت رو با هم سری کنید ، که حدود 0/7 الی 0/8 اهم میشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

ali652 نوشته است:
با سلام مجدد .ممنون اقا مهدی .مشخصات اینها هستن: دیلی اتو ماتیک و 24 شناسایی میشه .البته اهم لوپ با سیم رابط 2.6 و اعداد سه گانه 268 658 770 میباشد .اما ی مسیله ای : اینکه زمانی ی لوپ رو با دور زدن و کوچک کردن همان لوپ به دستگاه وصل میکنیم دیلی شناسایی فرق میکنه .این طبیعیه؟من یک سکه 500 تومنی رو تو 30 سانت با این لوپ و عنکبوتی سنس دارم . و ای سی ها هم اصلی و بعد از 4 تا تقلبی تهیه کردم فلزی هست. البته ال اف 357 . تنها سوالی که دارم اینه که اگه امکان داره زحمت اتصالات رنگها رو بکشید لطفا ممنون .مثلا سبز به سبز خط سبز خط به ایکس و .....
ببخشید دیگه .اگه امکانش هست این کارو بکنید .چون فکر میکنم میتونه از ظرفیت سلفی باشه .که چیدمان سیم مهمه.ممنون @};-

خوب بله درسته آی سی شما مناسب هست و همینطور کابل و لوپ شما ( کابل رابط برای لوپ 60 بیشتر از 1/5 نباشه ) در مورد افزایش عدد دیلی اتومات تشخیص داده شده توسط دستگاه بله حق با شماست وقتی لوپ 60 رو با دیلی مثلا 20 دولا کنید و لوپ 30 بسازید دیلی حدود 35 میشه و طبیعی هست .
در مورد ترتیب سری کردن سیمهای کابل کت . خودتون باید طوری سری کنید که سیمها هر چه بهتر در کنار هم قرار بگیرن و حالت ضربدری سری نکنید کمی تأثیر مثبت داره .
میتونی از این سایت کمک بگیری توضیح خوبی داده http://www.puls2.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88% ... %A7%D8%A8/

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 11:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

این هم روشی که شما رو متوجه میکنه چطور باید سیمهای کابل به هم وصل بشن ( سری بشن ) خوب دقت کنید تا متوجه نحوه سری شدن بشید ، ترتیب سیمهای خیلی مهم نیست ولی منظم شدم در کنار هم مقداری مهمه که باکمی دقت موفق خواهید شد . برای لوپ فلزجو این مدل کابلهای کت 6 مناسبتر هست .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
ممنون .لطف کردی اقا مهدی .قربانت

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 12:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد مهدی اگر امکان داره روش بهم وصل کردن سیم های لوپ 1*1 رو که با کابل کت6 ساخته میشه رو با شکل توضیح بدید.با تشکر

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز میتونید از عکسهای صفحه قبل استفاده کنید برای 1*1 تفاوتی نداره وقتی از cat6 استفاده کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از استاد مهدی بابت عکسها تشکر میکنم @};- @};-

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 3:50pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
تهم نوشته است:
اسدف عزیز اصلا منظورم با شما نبود
اتفاقا با این کارت کار و کاسبی خیلیها رو تخته کردی پسر خوب
من خودم به شخصه از شما ممنونم بابت راهنماییهای ارزشمند
واما ترتیب سری کردن سیمها رو برای دوستان میزارم تا مشکلشون برطرف بشه
سفید نارنجی با سفید قهوه ای
سفید قهوه ای با قهوه ای
قهوه ای با سفید ابی
سفید ابی با ابی
ابی با سفید سبز
سفید سبز با سبز
سبز و نارنجی هم میشن خروجی

پیوست:
کابل تهم.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

لا اله الا هو

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 7:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1696 , 1697 , 1698 , 1699 , 1700 , 1701 , 1702 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 163 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure