goldstep نوشته است:
سلام دوستان. من هم sdx3500دارم ولی باید بگم تمام نظرات شما دوستان برام سوال شد که چرا این حرفارو میزنین من اگه بگم همین دستگاه سینی 30×30 رو در پشت یک سنگ دو متر بلندی در ی 70 سانت با لوپ 1×1 راحت سنس کردم قبول میکنین خواهشا بجای منفی بازی حرف حق رو بزنین اگه بلد نیستین با فلزیاب پالسی کار کنین لطفا نظرات منفی نزنین برای من هیچ نفعی نداره ولی چیزی که از sdx3500میدونم واقعا به درد کاوش میخوره بهترین کابل برای لوپ و بهترین کابل رابط بین لوپ و دستگاه رو انتخاب کنین به حرف بنده میرسین در ضمن فرکانس این دستگاه هم 200 هرتز تنظیم شده که قابل تغیر هستش اما بهترین حالت فرکانسش همون 200 هرتز تا 240 هرتز هستش.
ممنونم ازاشتراک اطلاعات شماجنابgoldstep
ظاهراکه کاربرجدیدهستین واولین پستتون روزدین امیدوارم که روزبه روز پستهای مفیدودارای بارعلمی بیشتر ازشماببینیم
نوشتین که بالوپ1*1فلز30*30روازفاصله70*؟سانت پشت سنگ میزنه خوب متاسفانه مامتوجه نشدیم که منظورتون 70سانته یا170سانته یا270سانته ومهمتراینکه جنس فلزرومشخص نکردی که چیه؟
اگه 270سانت باشه که فلزیابت واقعاخوبیه البته اگه جنس فلزنزدیک به طلاباشه مثلافیبرمسی30*30
اگه 170سانت منظورته خوب اگه بافلزی مثل فیبرمسی تست شده باشه درحدمتوسطه نه خوب چون همین تست روبعضی ازدوستان بافیبرمسی 20*20وبالوپ زیر60سانت(دقیقااندازه لوپشوحضورذهن ندارم)درفاصله 160سانت بافلزیاب TL12000انجام دادند
اگه منظورتون70سانت باشه که بهتره بگم متاسفانه درحدیک اسباب بازیه