انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:53am

پاسخ به موضوع  [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 29  بعدی
 پیشنهادات برای ارتقاء نرم افزار فلزیاب felezjoo pi 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ جان سگ دور کن و امثالهم که بدتره. مثلا ساعت ۲ بعد از نصفه شب تو بیابون گیر کنیم نمیگن این موقع شب اومدین سر به سر سگها میذارین که چی بشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 28 بهمن1394 - 10:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خوب این تدابیر بیشتر به خاطر ایست بازرسی و جاده هاست . اولویت با ایناست . بعد از اینا که رد شدید ، درصد بیشتر خطر رفع شده .
بعدش اگر قرار باشه که نصف شب مامور بیاد سراغتون ، همون بهتر که بگین دارین تو شرایط واقعی دستگاه رو آزمایش میکنیم .
وگرنه به هرکی بگید داریم آب یابی میکنید ، فورا ذهنش میره سمت فلزیابی ( کلمه ی یاب ، به گفتار ذهنی کمک میکنه )
بنده با افراد روستایی هم در مورد آب یاب که صحبت میکنم ، اکثرشون اول سوالی که میپرسند اینه که ( آیا با آب یاب میشه گنج هم پیدا کرد ؟ ) . یعنی اکثر مردم دیگه به اندازه ی کافی آگاهی دارند . اگر با آب یاب واقعی هم جلو چشمشون کار کنید ، اکثرشون فکر میکنند که دارید دروغ میگید و گنجیابی میکنید .
حالا بسته به شرایط و مردم جاهای مختلف ایران ، وضعیتهای متفاوتی داریم .
برای جواب به اشخاصی که هنگام جستجو ، سرمیرسند ( غیر مامور )، شاید بشه گفت آب یابی. اونم بسته به شرایط ، مثلا شما 99% توی زمینهای مردم هستید ، اونوقت نمیگن ایجا ، این وقت شب ، چرا و به اجازه ی چه کسی دنبال آب هستید؟ با توجه به اینکه افرادی که سر میرسند ، اکثرا صاحب همون زمین هستند که شما در آن کار میکنید . ( اونوقت مجبور میشید که حقیقت رو بگید ) . اما اگر بگید سگ دورکن تست میکنید ، شاید مقداری راضی بشن و حضورتون یا رد شدنتون در زمین ایشان ، منطقی تر باشه .
پس تدابیر نمایشگر ، هنگام بازرسی دولتی مهمتر است و در اولویت قرار دارد ، اونجا دیگه مامورا با گفتن آب یاب براحتی قانع نمیشن و فقط با داشتن گزینه ای مرتبط در نمایشگر دستگاه میشه راضیشون کرد . تازه مجوز آبیاب و آبیابی هم میخوان و کار به دادگاه میرسه . شاید در دادگاه موفق به اثبات جرم نشن ، اما ما میخوایم که کار به اینجا نکشه و همون جا با دو کلمه حرف و نهایتش یه روشن کردن دستگاه تموم بشه . ( خیلی مهمه که حرفهایی که اول میزنید ، بعدا روی نمایشگر درست در بیاد . اینطوری فورا اعتماد جلب میشه )
به هر حال تصمیم با مهندس هست . ببینیم نظر ایشون چی هست .

لا اله الا هو

پنج شنبه 28 بهمن1394 - 1:37am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از نظرات دوستان.
خب با توجه به چندین نظر ضد و نقیض که البته هر یک هم بر استدلالی استوار هست ؛ نمیشه تصمیم خاصی گرفت! تا اینجا بنظر میاد مساله آب یاب بنا به دلایلی که دوستان فرمودن منتفی باشه. بنده هم کاملا موافق هستم که اگر قراره چیز خاصی نوشته بشه باید فراگیر باشه و در همه شرایط جوابگو باشه. وگرنه همین وضعیت فعلی و نمایش علامت سوال بهتر هست و هر کسی میتونه داستان خودش رو در توصیف زمینه کاربرد دستگاه مطرح کنه! اصولا بنظر من نباید روی این موضوع خیلی هم حساب کرد چون اگر کسی بخواد خیلی کنجکاوی کنه و سایر متعلقات دستگاه رو ببینه ؛ براحتی تشخیص میده که دستگاه از نوع فلزیاب هست.

پنج شنبه 28 بهمن1394 - 2:05am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
با تشکر
مهندس نظرتون در مورد یک ورژن امنیتی مجزا ، با نمایان شدن گزینه ی ( سگ دور کن ) بعد از وارد کردن رمز اشتباه، چیه ؟
البته بنده جایی نمیرم که گیر بیفتم ، برای دوستانی که کارشون گیره ، عرض میکنم .
همین ؟؟؟؟ خوبه

لا اله الا هو

پنج شنبه 28 بهمن1394 - 2:21am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
جدای از بحث ها و پیشنهاداتی که دوستان عرض میکنن و بعضا جنبه مفرح ذات داره :D بنظر من اگر قراره چیزی برای رد گم کردن باشه بهترین گزینه وسایل و ابزار مرتبط با پزشکی هست!
مثلا سنجش میزان انسولین!
تستر میزان آلودگی آب!
خطر تشعشعات مضر مثل اشعه ایکس و رادیو اکتیو و ...
نشت گاز و ...
و میشه یه ابزار کاملا توهمی مثل دوتا میله که به فیش وصل میشه گذاشت کنارش به عنوان سنسورهای دستگاه! :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 28 بهمن1394 - 2:29am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود خدمت دوستان و جناب مهندس حمید عزیز @};-
ممنون از دوستان ایده های جالبی دادین همگی ولی نهایت باید مهندس تصمیم بگیرن...
و اون گزینه دستگاه نشت گاز که جناب کوهیار فرمودند جدا از بحث طنزش :D به نظر من برای رد کردن بازرسی ها و مامور ها بهترین گزینه س.چون بنده خودم یکی از دستگاه های نشت گاز یا حالا هر اسم دیگری که داره رو تو دست یه مامور اداره گاز دیدم که کاملا شبیه به فلز یاب بود .کویل داشت وصل بود به دستگاه و حتی یه هدفون هم به گوشش وصل بود که کویل رو روبروی لوله گاز ها و المک گاز (اسمشو دقیقا نمیدونم همونی که قبل کنتور وصل میکنن فشار گاز کم بشه :D )می گرفت و میرفت که بنده هم از سر شوخی بهش گفتم مهندس گنج پیدا کردی نصف نصف :D و بعد از سوال کردن در مورد دستگاه یه همچین اسمی شبیه نشت گاز که آقا کوهیار فرمودن گفت.
واقعا به نظر بنده بهترین گزینه همین دستگاه نشت گازه البته که همه چیز به مهندس حمید بستگی داره
موفق باشین :x

پنج شنبه 28 بهمن1394 - 2:47am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
دوستان عزیز بجای این سگ و گربه واب گاز به فکر ارتقاء نرم افزار برای بهبود کارکردش باشید ماشالا همه تو این زمینه ایده دارن ولی برا ارتقاء کسی ایده نمیده :-\

برای این مشکل که هر کسی دوست داره مدارش یه چیزی باشه برای رد گم کردن نیازی به نوشته ای تو برنامه نیست همون رمز و علامت سوال کافیه هر کسی میتونه تبغ ایده خودش روی پنل دستگاهش انجام بده مثلا بنویسه تستر قطعات وعکس چند ای سی و مقامت هم روش بکشه که دیگه جای سوالی برا کسی نباشه .وو.......................

دوستان هرکسی فکر کن و یک ایده برای بهبود مدار بده ~O) ~O) ~O)

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 11:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید میشه مدار را کاری کرد که از کیپد بشه استفاده کرد اینطوری هم مدار خوشکلتر در میاد و هم میشه از خیلی از اعداد برا رمز استفاده کرد.بنظره من بهتره بنویسه mp3pleyer یا بنویسه رادیوfmچون نصف شب اگه گیر بفتیم بگیم ساعت 12شب اومدیم اب یابی که بدتر میشه و در کل اونطوری خیلی بیشتر مشکوک میشن

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید نظر من اینه سیستم رو تبدیل به یک رادیو کنیم.مثلا بعد رمز اشتباهی چندتا کاراکتر نمایشی به صورت
fm 88 mhz و چندتا کارکتر تبلیغاتی با اسم رادیو که متوجه بشن سیستم رادیو هست البته این قسمت باید تا زمانی که ما رمز رو مجدد وارد میکینم ثابت باشه وگرنه شک میکنن که چرا هی پسورد میخواد ومیزنه رادیو

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

آخرین بار توسط بهرام در پنج شنبه 29 بهمن1394 - 4:38pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
سلام مهندس حمید میشه مدار را کاری کرد که از کیپد بشه استفاده کرد اینطوری هم مدار خوشکلتر در میاد و هم میشه از خیلی از اعداد برا رمز استفاده کرد.بنظره من بهتره بنویسه mp3pleyer یا بنویسه رادیوfmچون نصف شب اگه گیر بفتیم بگیم ساعت 12شب اومدیم اب یابی که بدتر میشه و در کل اونطوری خیلی بیشتر مشکوک میشن

بهنام جان انگار هم نظریم داداش البته شمازودتر پست زدی اخه یهوی به ذهنم رسید نخونده پست زدم فارق از این که شما زودتر مطرح کردین

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 4:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 29  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 583 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure