انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:57am

پاسخ به موضوع  [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 29  بعدی
 پیشنهادات برای ارتقاء نرم افزار فلزیاب felezjoo pi 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام امکان تصویری کردنش هست مثل لورنز

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان. تو این هفته یک شب در میون با دستگاه بیرون بودیم تقریبا میشه گفت از هیچ نظر خود دستگاه کمبودی نداره سیستم تفکیک و حذف آهنش در حد بهترین دستگاههاي روز دنیاست. اگه بعضی اوقات مشکلی پیش میاد از ضعف اپراتوری هست. از نظر امنیتی هم خدا کنه هیچ وقت مشکلی پیش نیاد وگرنه این گزینه آب یاب و سگ دور کن و غیره فکر نکنم راه گشا باشه در صورتی که لوپ دستگاه رو که دیگه نمیشه کاریش کرد. نباید جوری باشه که با این جور برنامه ها از ابهت دستگاه کم بشه. هر چی نباشه با یکی از بهترین و قویترین فلزیاب های دنیا داریم کار میکنیم. من یکی که همینجوری هم روزی صدبار دعای خیر برای مهندس حمید میکنم که این سیستم رو طراحی کرد.
فقط اگه یکی پیدا میشد دو تا مقاومت 390 اهمی 0.1% برام جور میکرد دیگه هیچ مشکلی نداشتم

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله کاملا درست میفرماین اما باور کنین هیچ چیزی از ابهت سیستم کم نمیکنه اگه واقعا مصارف شخصی داشته باشه برعکس تو بعضی مواقع خیلی کمک کننده هست تازه یک ایده بهتر هم دارم نمیدونم مهندس حمید نظرشون چی هست این که زمان روشن کردن سیستم یک ساعت نمایشی داشته باشه که فقط ثانیه شمارش خاموش وروشن بشه وزمانی که کلید پسورد فشرده بشه برای بار اول تاریخ رو اعلام کنه یا یک زنگ الارام نوشته بشه چون سیتم خروجی بلندگو هم داره دیگه بهتر میشه وبرای بار دوم یا سوم پسورد بخواد با این روش حتی متونین سیستم رو جلوی داشبورد ماشین بزارین اگر هم کسی دید بگین خراب شده روی یک تایم قفل کرده دیگه کسی نمیتونه خلافش روثابت کنه که ساعت نیست.سیستم هم اینقدر کوچیک هست که به جای ساعت دیجیتالی قالب کرد :D حالا باید دید نظر مهندس چی هست

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 29 بهمن1394 - 10:08pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از دوستان.
بنده هم با اون بخش از فرمایش جناب 1426539 کاملا موافق هستم که نباید تغییری لحاظ کنیم که از سطح فنی طرح کاسته بشه! بعضی پیشنهادات دوستان یا اصلا عملی نیست یا ربطی به فلزیابی نداره یا کاملا کج سلیقگی اون هم در مقیاس چنین طرحی هست! پس در خصوص ایجاد امنیت بیشتر برای کاوشگر که شاید فقط تحت شرایط کاملا خاصی اهمیت داشته باشه ؛ تا رسیدن به یک ایده فراگیر تغییری صورت نمیدیم.
بهرام عزیز بحث ساعت و تاریخ که کلا منتفی هست چون امکانش توسط میکرو در این مدار وجود نداره و فقط میشه مثلا یک شمارنده ثانیه و دقیقه رو طبق پیشنهاد شما قرار داد که البته احتمالا شما هم مثل هر کس دیگه ای با دیدنش به اولین چیزی که شک کنین نوعی بمب ساعتی هست!!! :D

جمعه 29 بهمن1394 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس بمب رو خوب اومدین :D نه همون به جرم حمل ادوات غیر مجاز دستگیر بشیم بهتر از انگ سیاسی وتروریست بودنه:)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 30 بهمن1394 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
مهندس امکانش هست سرعت نمایش فلز و غیر فلز را بیشتر کرد یعنی موقعی که از رو فلز رد میشیم سریع نمایش قطع بشه
با سپاس

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 1 اسفند1394 - 6:48pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
البته فکر میکنم منظور شما تغییر اطلاعات سطر اول ال سی دی موقع سنس هست که پارامترهای تفکیک رو نشون میده. بله امکانش که هست چون این تایم رو خودم گذاشتم و بنظر من باقی موندن این اطلاعات در حد 2-3 ثانیه روی صفحه میتونست قشنگتر و مفید تر باشه. حالا دلیل اینکه شما فکر میکنین اگر سریعتر محو بشه بهتر هست چیه؟

شنبه 1 اسفند1394 - 8:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
البته فکر میکنم منظور شما تغییر اطلاعات سطر اول ال سی دی موقع سنس هست که پارامترهای تفکیک رو نشون میده. بله امکانش که هست چون این تایم رو خودم گذاشتم و بنظر من باقی موندن این اطلاعات در حد 2-3 ثانیه روی صفحه میتونست قشنگتر و مفید تر باشه. حالا دلیل اینکه شما فکر میکنین اگر سریعتر محو بشه بهتر هست چیه؟

مهندس این مورد رو بنده خیلی وقته میخواستم عرض کنم ، مدار بنده جدیداً وقتی فلزی رو قوی سنس میکنه پارامترهای تفکیک بیشتر از 2 الی 3 ثانیه میمونن ! یعنی بوق ممتد میشه و پرامترها هم هنگ میکنن و نمیرن تا مجبور به زدن کلید بالانس میشم . بعضی وقتها اینطور هنگ میکنه توی بیابون هم همینطور میشه ! البته حدس زدم از باطری اتمی باشه که داخل جعبه روی سیم خروجی فرکانس قرار گرفته ، چون سیم خروجی بلند هم هست حدود 20 سانت هست . فعلا که مدار رو خارج کردم و دارم جعبه رو کوچیک میکنم تا سیم خروجی رو مثل اسد جان 3 سانت بیشتر نگیرم شاید خوب بشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 1 اسفند1394 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان شرمنده در مورد اطلاعات تفکیک و عدد id میخواستم ببینم میشه کاری کرد که مقداری دقیقتر بشن؟ چون اطلاعات تفکیک یه فلز مشخص توی ارتفاعهای مختلف عدد id ثابتی نداریم. مثلا توی ارتفاع ۸۰ سانت یه عددیه و توی ۲۰ سانت یه عدد دیگه. مثلا من یه مقدار طلا رو وقتی تست میکنم توی ارتفاع ۸۰ سانت عدد تقریبا ۸۵ میده توی ارتفاع ۱۰ سانت عدد تقریبا ۲۵.توی ارتفاع تقریبا ۵۰ سانتی هم به جای آهن تشخیص میده و حذف میشه. اگه بشه عدد id از همون لحظه اول تا نزدیکترین حالت به لوپ ثابت باشه خیلی بهتر میشه. ناگفته نمونه برای فلزات بزرگ و یکپارچه این عدد زیاد تفاوتی توی ارتفاعهای مختلف نداره ولی فلزات کوچکتر و نازکتر به این صورته

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 1 اسفند1394 - 10:54pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.

مهندس این مورد رو بنده خیلی وقته میخواستم عرض کنم ، مدار بنده جدیداً وقتی فلزی رو قوی سنس میکنه پارامترهای تفکیک بیشتر از 2 الی 3 ثانیه میمونن ! یعنی بوق ممتد میشه و پرامترها هم هنگ میکنن و نمیرن تا مجبور به زدن کلید بالانس میشم . بعضی وقتها اینطور هنگ میکنه توی بیابون هم همینطور میشه ! البته حدس زدم از باطری اتمی باشه که داخل جعبه روی سیم خروجی فرکانس قرار گرفته ، چون سیم خروجی بلند هم هست حدود 20 سانت هست . فعلا که مدار رو خارج کردم و دارم جعبه رو کوچیک میکنم تا سیم خروجی رو مثل اسد جان 3 سانت بیشتر نگیرم شاید خوب بشه .

20 سانتیمتر برای سیم خروجی :-o میدونم که به خاطر قرار دادن فیش خروجی در جای دلخواه بوده
بنده به اون یکی دو سانتیمتر هم اعتماد نکردم و فیش مادگی رو مستقیم زدم رو برد . شد 0 سانتیمتر .

لا اله الا هو

شنبه 1 اسفند1394 - 11:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 29  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 599 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure