انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 4:39am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1703 , 1704 , 1705 , 1706 , 1707 , 1708 , 1709 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
meghdad نوشته است:
با سلام خدمت حمید جان عزیز و اقای اسدف
برای اتصال لوپ به مدار کابل RG59 با فویل بهتره یا
کابل آنتن مرغوب کرمان با مغزی قرص و بدون فویل؟
ممنونم

کابل RG59 بعضی مدلهاش تقلبی هست یعنی مغزی کابل فقط یک روکش مسی داره و داخلش آلمینیوم هست که مقاومت رو خیلی بالا میبره و دیلی لوپ میره روی 100 به بالا ! برای همین هیچ فرقی بین کابل کرمان و Rg59 با کیفیت نیست ، از همون کرمان مغزی ذخیمتر استفاده کنید و سعی کنید کابل برای لوپ 60 بیشتر از 130 الی 150 نشه . @};-

اقا مهدي بهترين RG59 كه ازبين چند تا برا من جواب داد مال مازندرانه هم مغزيش نسبت به بقيه بهتربود وهم شيلدش ودست هم به كابل برخورد كنه هيج ميتر منفي هم نداره

شنبه 1 اسفند1394 - 11:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

لطفاً یک عکس از نوشته های روی کابل بذارید ببینیم .متشکریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 1 اسفند1394 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeid000 نوشته است:
asadof نوشته است:
saeid000 نوشته است:
جناب اسداف سلام
من از کت 6 دیلینک که هر تک رشتش 4.10سانتش 0.4 اهم بود درست کردم لوپ 60با دو دور ولی تو 30سانت 500تومان میزنه که مقاومت کلش زیاد شده 3.3 با رابط .شما از سیم افشان 1 تست کردین تو این لوپ 60 ؟یا نه به نظرتون جواب میده اگه سیم افشان یک استفاده کنیم چند دور لازمه برای لوپ 60 ساده دایره؟
و این اندازه لوپ که 60 میگین اندازه داخل لوپ 60 هست یا کلا منظور اندازه بیرون ؟

سلام
مقاومتش مال من درست و دقیق 3 اهم با کابل رابط شده. علت اینکه کم میزنه یا از مدار شماست یا اینکه اطرافش فلز زیادی وجود داره که اگه اپارتمان باشه دیگه زیاد نباید توقع داشت مگر اینکه با لوپ 30 سانتی تست کنید.من از سیم افشان استفاده کردم دوست عزیز

تشکر داداش
نگفتین سیم افشان چجوری جواب داد با سیم افشان بردتون چقدر بود؟ برد سیم کت 6 از افشان زیاد بود؟
و چند دور لازمه برای لوپ 60 که شما درست کردین؟
ممنون میشم در مورد دور سیم افشان 1*1 برای لوپ 60 راهنمایی کنین؟

سلام
برادر عزیز من با لوپ حدود 60 سانتی عنکبوتی که با سیم یک میل افشان ساخته بودم نتیجه خوبی نداشت. از نظر بنده بهترین لوپ با کت 6 هستش. دیگه بقیه رو خود دانید.هر کاری دوست دارید انجام بدید.موفق باشید @};-

فقط هدفم این بود که راهایی که من رفتم و هزینه کردم شما انجام ندید. اون فیلم سکه شصت سانتی هم جهت اثبات قدرت این مدار به دوستان دیگه در قسمت mdl بود وگرنه فیلم نمیذاشتم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 1 اسفند1394 - 1:02am
مدیر سایت
مدیر سایت

پیرو فرمایش برادر اسد عزیز باید عرض کنم که بنده هم به نتیجه خیلی خوبی با کابل کت6 رسیدم که با لوپ عنکبوتی نرسیده بودم ! سینی استیل 35 سانتی رو روی هوا لوپ کت6 با اهم دو و چهار با حساسیت 15 تا 220 سانتی متر با قدرت میزنه . حالا تا حساسیت 20 دیگه باید تا 2/80 بزنه با لوپ 60 .... ولی خوب روی هرمکانی نمیشه از حساسیت بالا استفاده کرد ولی مهم نمایش قدرت این سیستم هست و تقدیر از شاهکار مهندس حمید بزرگوار . @};- :-BD

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 2 اسفند1394 - 8:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
مهدی نوشته است:
پیرو فرمایش برادر اسد عزیز باید عرض کنم که بنده هم به نتیجه خیلی خوبی با کابل کت6 رسیدم که با لوپ عنکبوتی نرسیده بودم ! سینی استیل 35 سانتی رو روی هوا لوپ کت6 با اهم دو و چهار با حساسیت 15 تا 220 سانتی متر با قدرت میزنه . حالا تا حساسیت 20 دیگه باید تا 2/80 بزنه با لوپ 60 .... ولی خوب روی هرمکانی نمیشه از حساسیت بالا استفاده کرد ولی مهم نمایش قدرت این سیستم هست و تقدیر از شاهکار مهندس حمید بزرگوار . @};- :-BD

نمایش قدرت تو هوا یا زمین؟

یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
reza68 نوشته است:
سلام
از دوستان آیا کسی به بردی که جناب اسدف با لوپ 60 برای سکه 500 تومنی رسیدن ، رسید؟

!!!!!!!!!!
:-H

یکشنبه 2 اسفند1394 - 1:03pm
YIM

مهدی نوشته است:

سلام مهدی جان
میدونم که هر دستگاهی بخاطر تفاوت در قطعات
ونوع لوپ و عوامل دیگه با دستگاه دیگه تفاوت میکنه
و به همین خاطر تنظیماتی که روی یک دستگاه انجام میشه
واز اون دستگاه جواب گرفته میشه ممکنه همون تنظیمات
روی دستگاه دیگه جواب نده
اما با این حال اگر میشه تنظیمات دقیق دستگاهتون واسه سینی 35 بگید تا ما
هم امتحان کنیم لطفا جزییات دقیق دیگه مثل نوع ماسفت
ولتاژ باطری مورد استفاده، امپراژ باطری و هر چیز دیگه ای که ممکنه
به ذهن یک شخص بخاطر تجربه کم خطور نکنه بگید
ممنونم

یکشنبه 2 اسفند1394 - 1:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت .

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 2 اسفند1394 - 2:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام
بنده با حساسیت 15 و فرکانس 123 و دیلی اتومات و گراند خاموش و حذف آهن خاموش و اسپید 8 اون تست رو انجام دادم که بیشتر از حساسیت 15 سیستم ثبات خوبی به خاطر محیط و فلزات اطراف نداشت .

سلام
اقا مهدی نداشتن ثبات بیشتر به خاطر نویز و پارازیت هستش که تو محل شما وجود داره. بیشتر موقعی بی ثباتی زیاده میشه که تلوزیون crt روشن باشه که به دلیل ترانس های ولتاژ نویز زیادی روی مدار می افته تا حدود 100 متر روی دستگاه تاثیر داره البته از دکل انتن اطراف منطقه هم میتونه باشه در غیر اینصورت نباید مشکلی داشته باشه. با توجه به اپارتمانی بودن محل زندگی شما کاملا طبیعی هستش موفق باشید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 2 اسفند1394 - 3:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید‌ عرض خسته نباشید به شما و بقیه دوستان و اساتید دارم...
مهندس واقعا دست و پنجت در نکنه بالاخره با سماجت تمام با تعویض چندین و چندباره قطعات خدارو شکر تونستم مدار رو راه بندازم..
مهندس جان میشه لطفا راهنمایم کنید مشکل از کجاست که بنده به نتایج دوستان دیگه نتونستم برسم..
میحط تستم در منزل بود و دیلی اتومات رو ۲۶ میشناسه و اعداد سه گانه A104 B384 C446 وسرعت رو فقط گذاشتم روی۵ چون با اینکه لوپ ثابت روی زمین قرار داره وقتی سرعت به صورت پیش فرض رو ۸ بود مانیتور میرفت رو حالت سنس کردن فلز و وقتی سرعت رو ۵ یا پایین تر میزارم نه صدای اضافه یب نه بی ثاتی سکوت کامل هستش و و با نزدیک کردن فلز عالی سنس میکنه فقط در این قوطی لحیم های آلمانی رو دایریی به قطر ۶/۵cm هست رو تو فاصله خدودا ۲۸ cm سنس میکنه...،
اندازه لوپ هم ۶۰ cm عنکبوتی هستش که مقاومتش یکم از ۱ بیشتره و L هم ۳۶۴هستش...
ممنون میشم من رو راهنماییم کنید..
باتشکر از تمام زحماتتون :x

یکشنبه 2 اسفند1394 - 5:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1703 , 1704 , 1705 , 1706 , 1707 , 1708 , 1709 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mogtaba.n1 و 251 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure